- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TaylorPro #6629 üzenetére
Nekem van egy a "vésztartalék tartalékaként" szolgáló N5X-em 2015-ből (2017. nyarán garanciában cserélték az alaplapját, 2018-ban kapott új akksit).
Akkoriban még teljesen jól szuperált, simán hozta az elvárható sebességet.
Mostanában évente 1x, max 2x kapcsolom be - vállalhatatlanul lassú lett, vélhetően nem bír a friss alkalmazások erőforrásigényével. -
stigma
addikt
válasz
TaylorPro #6578 üzenetére
Hali, igaz már pár hsz azóta lett amióta posztoltad, de amiket írtál, hogy fillérekért meg lehet venni, dobnál 1-2 linket nekem, mert nem találtom Ebay-en ezt a tipusú tabletet.
Ezt a tabletet Tesomnak vettem annó még 2016 környékén, használta 3 évet majd odaadta nekem, landolt a fiókban.
2 éve mikor család bővült a gyerköcökkel, egy jobb babiőrt kerestem ami nem 720p-s és látok is valamit, de 30-40k-ért sok volt, viszont a felbontás katasztrófa volt.
Vettem 2 Tapo Webcamerát 10-10k-ért és ezt a tabletet felélesztettem.
Resurection Remix ROM-ot feltettem, 7.1.2 és újjáéled a tablet, mivel 6.0.1 volt az uccsú amivel lehet használni.
Napi nevezésre nem használnám mert lassú, de nekem babiőrnek, hogy naponta fekvéskor/este nézzem hogy alszanak gyerkőceink tökéletes.
NApi használatban van több órát streamel a Tapo alkalmazás(TP-Link webcamera), melyet minden nap nullára merítek ajd feltöltöm.
Akksi nem dagadt/duzzant fel, 2-3 éve így használom, és problémamentes.Ezenfelül az USB írtad hogy kuka, de 1-2k-s áron cserélhető.
Ezenfelül Android helyett Ubuntu Touch oprendszer is feltehető, attól függ remire akarod használni , de szerintem ennyi pénzért egy besbuy vétel. -
bbendre
őstag
válasz
TaylorPro #6429 üzenetére
Szerintem a Nexus 5X -hez ilyen nem járt.
Csak a Pixel 1 hez a korátlan. Pixel 2 és Pixel 5 között jár a tömörített tárhely:
https://support.google.com/photos/answer/6220791?hl=en&co=GENIE.Platform%3DAndroid#zippy=
Pixel (1st generation)
You get unlimited storage in Original quality at no charge. You won’t be able to back up in Storage saver.
Pixel 2
Photos and videos backed up in Original quality on or before January 16, 2021 remain in Original quality at no charge. Photos and videos backed up after January 16, 2021 are saved in Storage saver at no charge. Photos and videos backed up in Original quality count toward your Google Account storage.Pixel 3
Photos and videos backed up in Original quality on or before January 31, 2022 remain in Original quality at no charge. Photos and videos backed up after January 31, 2022 are saved in Storage saver at no charge. Photos and videos backed up in Original quality count toward your Google Account storage.Pixel 3a-5
You can choose to back up your photos and videos either in Storage saver, previously named High quality, or in Original quality. Photos and videos backed up in Storage saver from Pixel 3a-5 are unlimited and at no charge. Photos and videos backed up in Original quality count toward your Google Account storage. Learn how to change your backup quality, and learn more about storage plans. -
-
-
válasz
TaylorPro #3631 üzenetére
megnéztem egy másik telefon lámpájának fényében, megfelelő szögben világítva látszik. ha nem keresem célzottan, valószínűleg az életben nem veszem észre.
ha már így lendületben voltam, megnéztem a másik telefon (mi note 10) olvasóját is, azt más szögből kell világítani, és ott nem egy téglalap körvonala, hanem egy téglalap látszik.
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
TaylorPro #2845 üzenetére
A 8 PRO emlékszem, hogy 499-520közt nyitott ez alapján kb uannyit fog esni.
Sajnos évek óta nincs érdemi előrelépés telefon vonalon sehol. Pixelnél a sorozat legkehésebb darabja a Pixel 6 is egy teljesen jó telefon 2024ben is. Nincs 5G na bumm. Az idei előrelépés az AI+UWB+új állítólag jobb standbyt dobó modem+ujlenyomat érzékelő+... se hudenagy előrelépés de valami.
Új funkciók közül pedig van pár ami tetszik. pl hogy lejegyzeteli a telefon beszélgetéseket amikbe aztán legalábbis demo alapján jól lehet majd keresni. További plusz, hogy várhatóan/remélhetőleg ez az EUse fogja betiltani (mint a hangrögzítést.)
-
MC Pite
veterán
válasz
TaylorPro #1983 üzenetére
Kieg: Nem feltétlen gyári adapterrel(azom sosem volt), de volt/van több DAC-os adapter, és azokkal megy.
Készül az androidos készülék kereső hálózat:
https://support.google.com/android/answer/14796936?visit_id=638519805070645025-1535337085&p=crowdsourcing&rd=1#crowdsourcing_work -
bbendre
őstag
válasz
TaylorPro #1249 üzenetére
Ezek vannak a beta vonalon vagy szivrogtak ki:
https://www.androidpolice.com/google-starting-spring-with-android-feature-roundup-b/Most nyomkodom a Pixel 8Pro-t de egyre távolabbinak érzem a Pixel vonalat, nincs már meg az a wow érzés. Sőt nagyon sok helyen szaggat a scrollozás. Pl chrome, menük, feloldás, reddit ami miatt nagyon furcsak érzés.
Pedig a telefon teljesen frissen resetelve és csak a reddit van rajta mint app semmi más... -
micafighter
nagyúr
válasz
TaylorPro #1049 üzenetére
Nem tudom hogy/hol kutattál utána, de biztos vagyok benne, hogy nem mind olyan
Nálam P8Pro van, preorderben vettem amazontol, kibontás után első dolgom volt megnézni a foltokat. Akkor se és azóta se jött elő a gond. Nem hinném azt se, hogy nálam van az egyetlen hibátlan példány
De első hetekben elég sok panasz jött, az tény. Az újabb tulajoktol már nem látom, hogy erre panaszkodnának. Sok telefonnál van egyébként valamilyen széria hiba az elején, iPhonenál, Samsungnál is előfordul, sárguló kijelző stb volt már ilyenekre példa nem egy. Ezeket menet közben javítani szokták úgy vettem észre, sokszor csak szépen csendben, nem biztos, hogy nagy dobra verik. Lehet Google is javította már a Pixel 8-on a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest