- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hamory1
kezdő
válasz tomboy0013 #2993 üzenetére
Jól mondtad: se a kijelző, se a kamera nem felel meg számomra. ( A felbontást az első pár percben átállítottam). Youtube- on a hang olyan vészegény... Mind1: nem kutyázom, megy vissza az Alzához. Ezt a márkát is kipróbáltam....
-
tomboy0013
veterán
válasz Hamory1 #2987 üzenetére
A melegedés kezelése és az akku idő biztosan sokkal jobb lesz. Nekem is kellett pár nap mire dupla lett az üzemidő a 7 Pro-nál, bár a melegedés már 1 nap után tovaszállt.
A kijelző szép természetes, nyilván ha a túlszaturált színeket kedveled akkor se a kijelző se a kamera nem fog megfelelni (bár a kijelzőn azért tudsz faragni, plusz ugye a felbontáson is tudsz állítani, de mondjuk hogy erre rájöjj egy naptól lehet többet kellene adni a telefonnak). Nekem amúgy pont azért tetszenek ezek mert rosszul vagyok az irreális szinektől. Nálam pl egy Samsung szóba sem jöhet.[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz Hamory1 #2991 üzenetére
"Out of the box, the Pixel 8 Pro resolution is set to 1008p (yes, not 1080p), stated for battery concerns."
Állítsd át nativra és máris At full resolution, the Pixel 8 Pro is as sharp as any other 1440p OLED of its size.szaturáció
As usual, the Pixel 8 Pro comes in two selectable color profiles. Out of the box, the Adaptive mode is applied, which adds a very subtle boost to the saturation of red and green colors. It barely extends past the sRGB primaries, so those who prefer more punchy colors are out of luck. Google very much wants the Pixel screen experience to be accurate-only, similar to iPhones, which don't even offer other color profiles. The Natural profile is for users who care about absolute color accuracy, with complete conformance to the sRGB or the Display P3 spec. Both profiles target the industry standard D65 white point, and both support wide-gamut color management.A melegedés egyik oka, hogy sokkal tovább tarja az 1000/1500nitet mint a többiek.
Én egy gondot látok az a PWM. Aki érzékeny rá az vagy moddolja a pixel 8át vagy vált. De ez se a kijelző hibája hanem google hülyesége.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz Hamory1 #2987 üzenetére
Mondanám kifogtál egy szar darabot de még az se jön össze.
pl egy 489PPIs LTPO az ha "160%os is a szemed" ami kb a 20+éves lakosság 1% akkor is éles. Az vagy olyan vagy nem nem olyan mint a kihangosítás, hogy ha párát kap akkor idővel romlik. De akik kimérték azoknak újonnan mint az A54 vagy S23 széria.
Képeket rakd vividre úgy lesznek kirobbanó szinek.
A fényszegény képek megint x akta de facto a Pixel széria ezen a vonalon brillirozik.pl A55 egy kitünő készülék... szerintem küld vissza a Pixelt.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Hamory1
kezdő
válasz tomboy0013 #2984 üzenetére
Tegnap vettem egy 8 Pro -t. ( Alza). Hát...nem jött be.
-
tomboy0013
veterán
A Pixeleket szoftveresen általában az első feature drop-ra rakják össze, a kezdeti tesztek alapján messzemenő következtetéseket nem lehet levonni. Kamerás szempontból sokat nem javul, de az alap szoftveres bug-okat később szokták orvosolni. Én ezért biztosan várnék fél évet a vásárlással, na meg az ár sem mindegy.
-
Thom!
veterán
[link] Google Pixel 9 vs Apple Phone 15: CAMERA COMPARISON!
nem estem hanyatt sajnos, videóban még mindig gyenge főleg este csúcsfényekkel nem tud évek óta mit kezdeni a google, állóképnél sem az igazi a csúcsfények...potré mód sem túl jó, a konkurencia évek óta lelépte a google-t (véleményem csak erről a videóról)
Apple sokszor a sárgás beűtését nem értem miert bassza el a fehéregyensúlyt illetve sokszor az árnyékrészletesség 0...szóval egyik se jobb a másiknál másban erősek vagy gyengébbek[ Szerkesztve ]
-
winbox
senior tag
Ugyanez volt velem S24+-nál. Most adtam el, jövök vissza Pixel 8 Prora. Papíron a 24+ 2600nit max, a Pixel 8 Pro-m előtte 2400 volt, még is sokkal fényesebb volt a Pixel 8 Pro, illetve emlékeim szerint sosem vette vissza a fényerőt nálam. A 24+-al meg kimentem a napra 20mp után már vissza is vette, alig láttam a kijelzőt hiába volt maxon a csúszka...Na most megnéztem gsmarenán a méréseket:
S24+ 1452 nits max brightness (measured)
Pixel 8 Pro 1600 nits max brightness (measured)Na ennyit erről, Pixel 8 Pro legalább tudja is a HBM-ben az 1600-at
Melegedni mondjuk nekem nem melegedett annyira a 24+, nagyobb ház gondolom jobb hűtés, de az, hogy így visszaveszi szinte azonnal a fényerőt egy vicc.[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
vapor chamber pixel 9 pro biztos használ, a sima 9es nem tudom
S24 szerintem light üzemmódban használom és így is melegszik ebben a hőségben nem kicsit...30fok felett 10s ha bírja max fényerőn utána brutál visszaveszi... Nekem a max fényerő az egy k******** nagy parasztalakítás. -
Thom!
veterán
Úgy tudom holnap lesznek kint a tesztek.
Én tuti várnék vásárlással... -
K82
őstag
válasz ghiottone #2977 üzenetére
(bocs, nem válaszolni akartam Neked)
Nem a legjobb fénykép de sokan voltak, rendesen kézbe venni sem sikerült mert elég elfoglalt volt az őstermelő. 9Pro és XL, ráadásul most az XL is elég kezes a 7Pro-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Hamory1
kezdő
válasz tomboy0013 #2970 üzenetére
Olyan deal- ről ne álmodj!
-
ghiottone
nagyúr
válasz Hamory1 #2971 üzenetére
Nem hiszem, hogy hardveraprón ennyiért karcos és törött 6 Pro lenne.
tomboy kollégával értek egyet a 7 Pro érné meg annyiért.
A 6 Prora android 15 az utolsó főverzió, nincs 5g és a tensor 1 is még kb. prototípus volt."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Hamory1
kezdő
A 6 Pro 128 jó árban van az Alzában. 169.900.
-
Dare2Live
félisten
válasz Hieronymus #2966 üzenetére
A mokusos 10képből összerakja az élest már a pixel 6 is csinálta, tuti a pixel 7ed is. Pixel 9 lehet mégjobban, lesz rá ikon.... engem anno egész sokkolt, hogy gyerekterem focinál 10képből 1-2 jó a xioamimmal evvel szemben pixel 6al 10képből 8-9 jó és abból 2-3 egész sokkolóan jó. A Pixel 6 és egy FF D600ből (raw+LR convert) kipottyant képek közt nem volt minőségben érdemi difi. upsz.
Itt nagyon off de én az AIt nem a kalapács/késhez hasonlítanám hanem a maghasadás, hidrogénbombához.
-
válasz Bazsi84 #2961 üzenetére
Ezen már késő gondolkodni.
Annak idején a Huawei P20 felismerte a témát. Virág, kutya vagy macska, ... van a telefon előtt.
Azt ugyan nem láttam tisztán, hogy a kutya és a macska fényképezése között milyen beállítások térnek el.A Pixel 7 már aktívabb. A mágikus radír felismeri a kép témáját. Az erdei ösvényről nyomtalanul tünteti el a "felesleges" járókelőket. Kisebb hibákat hagy a képen, de azt kevesen veszik észre.
Rossz képet nehéz vele csinálni.Nyilván a a mostani széria jelentőset lépett előre. A mókusos kép eléggé meggyőző.
Ez is olyan eszköz, mint a kés vagy kalapács. Lehet szakszerűen használni. Visszaélni is lehet élni vele.
A kalapácsot és a kést sem tiltjuk be. Legfeljebb korlátozzuk használatát, meghatározott körülmények között.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Dare2Live
félisten
válasz Bazsi84 #2963 üzenetére
Ez a csinász egy képet de a Pixel nem egyet hanem 10et csinál és a tíz képből összerak egy olyat ahol minden ami fontos éles de a láb ami rúgja a labdát az pont egy olyan ami kellően megfojt=érezni a mozgást és persze töredék a zaj és... azt "photoshoppal" megcsinálni 2-3h meló. Egy kép. Pixel meg odarakja eléd.
-
MC Pite
veterán
Aki hidegen hagy, rá se kattint. Engem hidegen hagy mennyi benchmark pontot kapok. Papíron a 12X-em erősebb volt mint a P6a, mégis _sokkal_ fluidabb volt a rendszer, az akkori A5x-es (A53?) samuról nem is beszélve.
Nyilván P7a meg a P8 erősebb, de ez gyakorlatilag szinte csak fényképezésnél jön ki (nálam).Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Bazsi84
aktív tag
válasz Dare2Live #2962 üzenetére
Igen,pont ezért utálom mar most.van uj fotok app mar a 6-osra is,megneztem miket tudnek szerkeszteni.Es marhara elmegy tole a kedvem,h eloben 5-10 perc vagy akarmennyi amig elkeszul egy jobb kep,de az ai meg csinal egy sokkal jobb valtozatot abbol 1 perc alatt.Persze,tudom,erre eddig is volt lehetoseg,ott a millio fotoszerkeszto app.Csak ezzel en meg nem szembesultem eddig igy telon.
-
Dare2Live
félisten
válasz Bazsi84 #2961 üzenetére
Ez nagyon messze vezet mert mikor/hol...
Az adott esetben meg az a baj, hogy a 99% nem kérdés mit választ jobbnak. [link] És lehet most még nem tetszik, túl AIs... de pár év és nem lehet majd megmondani mi az igazi és mi nem. Nagyon jó oldala is van amikor 10képből összerakja az egyet. Amikor meg belegondol az ember, hogy egy PCn egy 4090el mekkorát lehet majd evvel hamisítani.... és akkor nem állami szervezetekről beszélünk.
[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
Here’s Pixel Zoom Enhance, which works on-device, in action [link]
-
ghiottone
nagyúr
-
vacs
veterán
-
A Pixel benne sem lehet. Hivatalosan eddig nem forgalmazták Magyarországon.
Most kell majd belekerülnie.Amúgy érdemes a Pixel 7 témában keresni. Abban benne van melyik szolgáltató mikortól támogatja, ha támogatja a Voxxx szolgáltatásokat. Gondolom a Pixel 8 topikban is van hasznos információ ez ügyben.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
durr
csendes tag
A Vodánál támogatott voWifi készülékek: https://www.vodafone.hu/vowifi [link]
A Pixelek sem... -
K82
őstag
válasz PistiSan #2938 üzenetére
Csak az ÜFSz tudja bekapcsolni, nincs SMS mint a Yettelnél vagy a Telekomnál. A VoWifi egy fokkal izgalmasabb, nálam Vodafone-nál két P7-nél sem volt aktív míg másoknál megjelent a kapcsoló. Yettelnél annyi a változás h az enyémen 15 beta van és kapcsolható (működik is, nem csak a kapcsoló aktív), a zasszonyén stabil 14 és amikor utoljára ránéztem neki még nem volt.
-
Csendeske
aktív tag
Hali!
Az ébresztőórát össze lehet szinkronizálni a naptárral, hogy ünnepnapokon ne akarjon ébreszteni, ha azok hétköznapra esnek , mint most is? -
volandy
senior tag
Sziasztok! Pixel 4-n hogy lehet beállítani, hogy csak akkor oldja fel a kijelzőt ha használni akarom. Tök jó ez az arc alapú feloldás, meg a közelség érzékelő, de már több alkalommal is volt, hogy vettem elö a zsebemből, táskámból és mivel egyből felold. Ahogy kijelzőhöz értem már csináltam is valamit amit nem akartam. Hiába szüntettem még a közelség érzékelőt csak világít a kijelző ha a telefon közelében vagyok. Szüntessem még az arcalapú feloldást is?
[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
118.300 Ft easy buy back bonus regalaxy s10e ennyit kapok.
Lényeg hogy körülbelül 400000-be kerülne egy Pixel9Pro 256MB-os
Emag és alzánál is érvényes készülék beszámítási kedvezmény.Még így is k**** drága
[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
Köszi szépen!
Vodafeone kártya alatt "Nem áll rendelkezése" azt írja a VoLTE-re, ez nem is tudtam.
Ahogy néztem, SMS-ben (mint yettelnél) nem lehet engedélyeztetni a VoLTE hívást, megpróbáljuk az ügyfélszolgálatot.
Ha bekapcsoláják, automatikusan meg kell majd jelenjen a VoWifi a telefonban? Jelenle sehol sincs ilyen menüpont. -
Thom!
veterán
válasz ghiottone #2936 üzenetére
Valami biztos nem stimmel.
Most igazából ezek a benchmark tesztek engem aztán amúgy fullon hidegen hagynak mert a zökkenőmentes szoftver élmény sokkal többet nyom a latba.
Az első future drop után mondok véleményt a telefonról... Legyen-e vétel belőle vagy sem mert hosszútávra kéne. Szóval van ideje kifutni magát.
S24 35-40 fokban tűzforró csak mihez tartás végett. -
ghiottone
nagyúr
Azt eddig is tudtuk, hogy nem a tensor az antutu császár. Így a teljesítmény alapján a középkategóriában van a teló, de nem is ezzel adják el. Amúgy itt valami nem kerek és tuti kiadás előtti a firmware is, mert a G2-es Pixel 7 953ezret hozott nálam.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Thom!
veterán
Tensor G4 ordas nagy bukás SD8 gen 3 szemben
-
Thom!
veterán
-
K82
őstag
válasz PistiSan #2929 üzenetére
Először VoLTE ellenőrzés kikapcsolt wifi mellett, ha not registered akkor felhívod az üfsz-t és bekapcsoltatod.
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Pontosan honnan lehet megtudni, hogy gyári, vagy azzal azonos minőségű a kijelző?
Azért kérdezem, mert ez még egész elfogadható áron lenne [link]
Előre is köszi! -
Bazsi84
aktív tag
válasz LadaLord #2909 üzenetére
Ezert mondtam,h nekem kb 65 volt mindennel egyutt,futar jott erte,becsomagoltam a kuldott bubifoliaba,majd vitte a futar es ket nap mulva hozta is vissza.
A nova-ról ugye tudod,h a tulajdonoson kivul mindenki el lett bocsatva? Szoval nem lesz hosszueletu.[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Pixel 6a-n hogyan lehet vodafone hálózaton e-sim-el működésre bírni a VoLTE-t? Tudna segíteni valaki? -
Dare2Live
félisten
válasz LadaLord #2923 üzenetére
igen 5300as. 9es 5400el jön állítólag jobb lesz de nehéz hinni benne. Marad a remény, hogy Pixel 10 majd akármilyen qualcommal jön.
Közben feleségemnek vmi csoda Pixel 6osa van. 2.5napot elmegy 3-4h SOT mellett. Amikor dolgozott akkor 5-6h SOT végtelen meeting mellett este még 30%okon rakta töltőre. Mindez úgy, hogy anno előrendelésben vettem ~3éves. Acubattery szerint 92%os az aksi.
Az én Pocom közben most lesz 2éves és mobilt kell vennem aksi degradálódás miatt...don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
LadaLord
aktív tag
válasz Hamory1 #2922 üzenetére
Megnézem, köszi.
De úgy tudom, hogy a 8-as szériában is ugyanaz a modem van, mint a 7-ben, ugye? Nekem az dual sim-el nagyon harapja az akksit, az 5g-ről nem is beszélve. Mondjuk 5g nélkül tudok élni, de a dual sim az muszáj. Szal emiatt se vagyok a 8-ról meggyőzve. De még augusztus/szeptemberben úgysem lépek a tettek mezejére, van időm kigondolni a dolgokat. -
LadaLord
aktív tag
válasz PACSA75 #2917 üzenetére
Az a baj a 8-as szériával, hogy hivatalosan az sincs nálunk, és félek egy esetleges gariztatástól. Ez a 7 Pro projektem amennyire el volt átkozva, sztem tuti azzal is lenne valami, és akk macera van csak... Pedig bejön ez a pixel vonal nagyon, de emiatt kicsit félek tőle egyelőre. A Samsung-ra is a Nova launcher lesz az első, amit feltelepítek, mert annak az ikonjait nézni se bírom.
-
Thom!
veterán
válasz forintuser #2918 üzenetére
Magyar MM?
-
forintuser
őstag
Voltam ma MM-ben fogdosni az új Pixeleket. Mégis melyik amelyik nekem való. A sima, és a pró változatra azt hittem először hogy a kicsi s22. Annyira méretazonos volt. Nekem. A pro XL pedig kevésbé lekerekített. Mint mondjuk egy P7P. De nem annyira mint a Samsung S24U például.
Holnapkészítést vállalok.
-
-
-
MC Pite
veterán
válasz Sisi2442 #2911 üzenetére
P8 melegszik? Nem olvastam és nem tapasztaltam. Tűző napos használatnál is ok
samsunggal ellentétben.
7a, az képes volt rá, de videónál meg navi+töltéskor.A P8am kifejezetten jó nelegedés szempontjából.
[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Sisi2442
csendes tag
Sziasztok!
Erőteljesen gondolkozom egy Pixel 8 Pro-ra váltáson, viszont sokszor olvastam, hogy akár már teljesen általános felhasználás pl.: social media görgetés, kamera használat alatt is jelentősen melegszik.
Valaki tud szolgálni személyes tapasztatalattal, mennyire valós ez, vagy csak túl van reagálva ez a probléma?
Előre is köszi a válaszokat! -
PACSA75
őstag
válasz LadaLord #2909 üzenetére
Én kijelzőt biztos nem cserélnék a telefonban, max, ha 10 - 20 ezerért rendelnék és én csinálnám meg. A 80 - 100 ezer egy vicc. Annyiért már veszel használtan patika állapotban másik telót.
Szóval, ha amúgy is cserén töröd a fejed, én azt javaslom, hagyd így és majd vedd meg az új kiszemeltet. -
LadaLord
aktív tag
válasz Bazsi84 #2887 üzenetére
Utánakérdeztem több helyen is, és 135-140k lenne a kijelzőcsere. Ifixit-en kb 86k a kit, és nem egy nagy kaland a csere. 50-60ezret nem szívesen fizetnék ki a munkadíjra. Még erőteljesen agyalok, hogy mi legyen a telefon sorsa. Lehet, hogy megvárom a Galaxy S24 FE bemutatót, hogy az mit fog tudni milyen áron. Ha jó lenne, egy Nova launcher-el még el is tudnám képzelni utódnak. De ez még a jövő zenéje, egyelőre a fólia egyben tartja a kijelzőmet.
[ Szerkesztve ]
-
Megtaláltam az optimumot.
Vásárolok németben egy egy Pixel 9 Pro, 256 telefont. = 1.199,00 €
Visszaküldök egy Huawei Y6 telefont ami 200 + 39 eurót ér. Kerekítve 200 euróMagyarul 999 euróért kapom meg a telefon. Amihez kapok egy sörözést és egy évnyi AI Google One előfizetést 2TB tárhellyel.
A nagymama megkapja az Y6 helyett, a 7Pro telefont. És mindenki boldog lesz.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Sajnos a pixel 6 pro-mat baleset érte és a kijelzője betört.
Honnan érdemes új kijelzőt rendelni hozzá?
Esetleg van olyan szervíz ahol foglalkoznak pixelekkel?
Netán valakinek lapul a fiók mélyén egy?Nagyon köszönöm előre is a tanácsokat
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest