- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sanzi89 #56139 üzenetére
Azért a villáskulcs nem egy precíziós eszköz, de ha elég mostoha körülmények közt tárolod, akkor az is szétrozsdásodik mondjuk.
Egy füles is elkezdhet belülről penészedni, gombásodni, vagy akármi, ha szennyeződés kerül bele. Eredetileg sem úgy gyártották és kezelték, hogy ezer évig szolgáljon, szóval szerintem ezen nincs semmi meglepő. -
-
zack
nagyúr
válasz
sanzi89 #56129 üzenetére
Nekem mind a két oldala amortizálódott, de a bal az drasztikusan.
Igazából nem értem a gondodat. Mai szemmel "filléres" 5-6-7 éves fülesekről beszélünk.A maga idejében is 4-5k-ért dobálgatták az EX82-öt. Ráadásul bitang mód hamisították is, így lehet nem is eredetiről beszélsz.
Az eredeti mai szemmel szinte teljesen értéktelen, még akkor is ha működik rendesen. Talán 1k-t ér.
Tényleg megéri ezen rugózni? -
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #56127 üzenetére
Háromból három Sony MDR-E828LP füles produkálta ugyanazt a hibát. Ez már nem véletlen...
A kérdésem csak annyi volna, hogy más tapasztalt-e más márkánál/típusnál hasonlót, hogy az idő előrehaladtával - tehát nem a használattól - tönkremegy egy fülesben a hangszóró rész. Mert ebben a típusú Sony fülesben magától tönkremegy ez a rész, ezt ki merem jelenteni, hogy tény.
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #56012 üzenetére
Újabb érdekesség. Tesómnak volt egy régi, 2009-ben gyártott Sony MDR-E828LP fülese. Megvette, kipróbálta, nem tetszett neki, elrakta a fiókba. Most elkértem tőle - hibátlan állapotban volt eltéve, gyakorlatilag pár percet volt használva - és ennek se szól a jobb oldala. Kontakt természetesen hibátlan.
Ebből csak arra tudok következtetni, hogy ezek a Sony fülesek pár év alatt tönkremennek, ha vannak használva, ha nincsenek. Őszintén erre sosem gondoltam volna, és jó nagy csalódás...
Tényleg senkinek semmi ötlete, hogy miért szar be magától idővel a fülhallgatóban lévő hangszóró?
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #8778 üzenetére
Na, megvettem 2790-ért a Sony MDR-E828LP-t. A hangja olyan, mint amilyen nekem kell. Megszoktam már ezt a hangzást, a formát. Azonban ennek még az elődjénél is vékonyabb a kábele illetve kisebb a csatlakozója. Milyen "kábelbarát" megoldásokat vagy tippeket ismertek/alkalmaztok? Az összes fülesem ebbe halt meg eddig, és szeretném ha kicsit jobban bírnák.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest