- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fericske
addikt
válasz
MasterMind #79688 üzenetére
Bármelyik fülest el lehet vezetni fül felett. Én mindet úgy hordom.
A hangkeltő technológiája meg egy olyan dolog, hogy az a lényeg, hogy jól szóljon, mindegy, hogy mitől.
Mindegy, hogy hibrid, vagy armatúrás, vagy dinamikus.
Mindegyikből van jobban és rosszabbul sikerült darab, objektíven is.Néhány tipp tőlem. Ezeknek olvass utána. A zenei kívánalmaidnak megfelelőek.
-
törölt tag
válasz
MasterMind #79681 üzenetére
Az N40 egy tök jó füles, de olyan volt már több a topikban, így határozottan támogatnám az ötletet, hogy az iBasso-t próbáld ki, és oszd meg velünk is a tapasztalatokat
Most hirtelen a K3003 jutott még eszembe, amit ilyen összegekért lehet néha fellelni aprón, de abban is valószínűleg kevés lesz a basszus.
AeSDé Team: Ilyen kialakítással nem nagyon lesz már új a nap alatt szerintem. Ha esetleg megpróbálnál valami mást is, egy Yuin PK2 szintén belefér az árba, az is hasonlóan jó minőség.
-
válasz
MasterMind #68722 üzenetére
darvinya lesz az embered.
-
törölt tag
válasz
MasterMind #68273 üzenetére
Mondjuk rákereshetsz ebay-en "diy earphone cable" kulcsszóra, és ami szimpatikus, olyat rendelsz. Nekem inkább a fonott kábelek jönnek be, például valami ilyesmi:[link], amihez még kell majd jack, meg Y elosztó, de azokat talán a régiről is át tudod tenni, vagy lehet szintén így venni.
-
fericske
addikt
válasz
MasterMind #62438 üzenetére
A 400 a belső átmérőt jelöli. Van egy kompatibilitási listájuk. Asszem a gr07-hez 300-asok közül kell válogatni.
Mondjuk én feltoltam a 400-ast rá tövig, ott megszorul és szól mint atom, jobban mint a saját, szűkebb comply-jával. A vetőcső mozgathatóságáról le kell mondani, de az a legkevesebb. -
törölt tag
válasz
MasterMind #62142 üzenetére
Én régen hallottam már GR07-et, így nem igazán tudom így most fejből összevetni a 1more fülessel, de hamarosan megyek haza, akkor majd lesz erre lehetőség.
A Comply elég kétesélyes dolog. Van, akinek nagyon bejön, de nekem például irritálja a fülem (viszket), ezért nem tudom pár percnél tovább hordani. Illetve hátránya, hogy fogyó eszköz, mivel kopik, koszolódik, ezért időnként cserélni kell. -
törölt tag
válasz
MasterMind #62085 üzenetére
Westone W30, W40, Logitech UE900S biztosan, Dunu DN2000J szerintem, illetve érdemes lehet ránézni az új 1more tripla driveres hibridre is, bár az ezekhez képest olcsó, de technologiailag fejlettebb jóval. Meg ott van még az RHA T10, T20 is, egy próbát megérnek.
-
bucsher
őstag
válasz
MasterMind #62085 üzenetére
W40
-
törölt tag
válasz
MasterMind #62083 üzenetére
Milyen árkategóriában gondolkodsz? Mert amúgy egy másik GR07 BE-t, az valószínűleg elég hasonló karakterisztika
-
zack
nagyúr
válasz
MasterMind #56847 üzenetére
Szifonok jók. 4S is. 6+ meg még jobb. Szeretni fogja a GR07. Én is balanced dynamic fülessel hallgattam az iPhone-t, nem lesz annyira dinamikus, és nem lesz akkora tere mint egy DAP-nak, de részletességben nem lesz hiány.
Amit én használok, az a GR07-hez volt (foam). -
zack
nagyúr
válasz
MasterMind #56844 üzenetére
Tapasztalataim szerint széles, és rövid vetőcsöves harang kell a GR07-hez. Ha szűk vetőcsöveset raksz rá, vékonyodni fog a hangkép.
A vám érdekes...Nekem a 110 dolláros IHIFI 770C-nél cakk-pakk +7k volt a vám. Tehát megállt volna 28k-ból, de így 35k lett.
Legrosszabb esetben hasonló árkategóriával számolhatsz, illetve mivel az összeg magasabb, ennél kicsit magasabb vám költséggel. -
BigBlackDog
veterán
válasz
MasterMind #56844 üzenetére
Szerintem semmi probléma nincs a vámon, ez a megszokott elvi folyamat már régóta. De gyakorlatban ne izgulj!
-
válasz
MasterMind #49386 üzenetére
Persze, mert szingapúri $-ban nézed. Jobbra fent állítsd át USD-re (a kereső alatt)
(#49387) raven12 gyorsabb voltál
-
raven12
senior tag
válasz
MasterMind #49386 üzenetére
mert szingapúri dollárban vagy, állítsd át jobb fent USD-re.
Nem valószínű, hogy 1éves garanciaidőn belül macera lesz, egyébként meg visszaküldés után küldik az újat. (kb. 1500-2000 a postaköltség)
-
válasz
MasterMind #49377 üzenetére
Az SE215 a "részletgazdag kristálytiszta hangzásvilág"-on simán elbukik
30e-ig sztem a legjobb hangú füles a Vsonic GR07 (Classic), de lehet annak a mélyei kevesek lennének neked (viszont az aprón van használtan eladó, egy próbát megérne).
Több mély van a VSD3S-VSD3 párosban, az S a kiegyensúlyozottabb a kettő közül.Sztem fülesben aludni nem igazán lehet, főleg ezekben a nagyobbakban. Ha ezt elsődlegesnek veszed, akkor egy eredeti Xiaomi Piston 2-nal járnál jól.
(#49378) setom a "még olcsóbb" tuti hamisítvány, a másik talán nem.
-
MPeter87
őstag
válasz
MasterMind #49377 üzenetére
Akkor inkább Vsonic GR07.
Az biztosan nem fogja nyomni a füled, ha elalszol, valamint sokkal jobb a Shure-nál. -
Shufny
őstag
válasz
MasterMind #17479 üzenetére
Nyílván azért ajánlom, mert elismertek, de sokszor nagyon nem azt várják tőlük a tapasztalatlanok, amit nyújtanak.
(Az EX300, 500, 700 mellesleg egy teljesen másik széria. Az EX600 a "kis EX1000". [link])
-
zack
nagyúr
válasz
MasterMind #17477 üzenetére
Én is azt tanácsolnám, próbálj ki olcsóbbat, ami jó is, mert viszonyítási alap nélkül nem biztos hogy fogod tudni értékelni az über fasza kategóriát.
Nem azt mondom, hogy kezdj el lépkedni a 10k szinttől, de 35k környékén már vannak jó ár/érték arányú fülesek.
De én azért kipróbálnám a helyedben a 17k Sunrise Xcape-et is első nekifutásra...
Sosem jó a legjobbal kezdeni, mert után a az über kategóriát nem fogod tudni értékelni.
Van Sunrise kategóriában Sony is 15k környékén, és ha (EX500) tetszik, megpróbálhatod az EX1000-et. De ha megveszed az EX1000-et, és nem jön be, a nagy bukás mellett várhatod a "madarat" is hónapokig aki megveszi esetleg horror áron. Ezért az árkategóriáért nem kapkodnak. A "kapkodós ár" bezárul 15k környékén.(#17479) MasterMind
Most ez komoly??
-
Shufny
őstag
válasz
MasterMind #17477 üzenetére
Szerintem akkor már inkább a Westone 4 vagy a Sony EX1000. Esetleg az EarSonics SM3 (v2) Mondjuk nem tudom miről váltasz, de nem biztos hogy látatlanban jó ötlet ennyit elkölteni.
-
zack
nagyúr
válasz
MasterMind #17473 üzenetére
Racecam-nek is Shure SE530 van/volt. Őt is megkérdezheted.
-
Shufny
őstag
válasz
MasterMind #17473 üzenetére
guppy -nál volt egy. Illetve régebben beszéltek róla páran, screwdriver tud talán válaszolni a kérdéseidre.
Hogy-hogy pont egy ilyen review után érdekelnek? Vagy csak véletlen egybeesés?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest