- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
muszor
tag
válasz
K1LLMy53Lf #57424 üzenetére
Hát nyilván csak androidra való az én megoldásom.
-
muszor
tag
Vsd1 fül felett felcserélni az oldalakat. A lényeg hogy a bütykös része mindig hátrafele nézzen igaz? Mert nekem pl. így befér az eleje a bőröm alá.
-
muszor
tag
válasz
muszor #57236 üzenetére
Na kiderült a vsd1 -ről, hogy az én fülem kialakítása nem szereti a fül feletti elvezetést, mert a gyári gumiharangokkal kijjebb csúszik vagy nem kerül eléggé bele a fülembe a gumi. Furi is volt hogy csak a legnagyobb gumharang nem akart visszacsúszni. Örülök hogy ennek állítható a vetőcsöve, és a közepes gumiharanggal hagyományos kábelelvezetéssel máris szebben szól, nagyobb a tér, tisztább a hang, csengősebb és fényesebb magas hangok és részletesebb az egész. Élvezet...
Más is nyugodtan próbálja ki így, ha nem volt elégedett a hangzással fül feletti elvezetéskor. A vetőcső alatti perem állásához állítva a vetőcsövet, pont megfelelő a dőlésszög. Nem cseréltem meg az oldalakat... -
muszor
tag
Kis gyors tapasztalat vsonic vsd1 -ről. Gyári gumiharangokkal bkk-s hévre nem való. (A legnagyobbat használom. A dupla nem jó nekem. Továbbá kevesebb "élet" van a hangjában mint az s4 -hez kapott gyárilag kapott fülesben. Egyenlőre csak remélni tudom hogy az utóbbi csak bejáratás vagy jobb gumiharang kérdése.
-
muszor
tag
válasz
muszor #56624 üzenetére
Na megérkezett az mp4nationról a Vsonic Vsd1. Eszméletlen minőségi munka. Köszönet kemcso. Még te ajánlottad. Nagyon szépen tisztán szólnak a magasak és a mélyek is tisztábbak mint a Sennheiser cx200 -asom. Eltűnt a mosottság,. Jó választás volt. Teljesen elégedett vagyok
Köszönöm
-
muszor
tag
Most rendeltem meg a Vsonic VSD1 -et az mp4 nation-ról. Köszönet kemcso -nek a tippért, amit csak ma vettem észre
Igaz nem 0-5 ezer Ft között van az ára, mint az összefoglalóban. Végülis 13 125 FT -ba került ingyenes kiszállítással. . Esetleg azt lehetne ott korrigálni -
muszor
tag
-
muszor
tag
Köszi szépen a szivacsos gumiharang ötletet. Nem fogom elvetni
Bár lehet jobb lenne ha a zajos munkahelyre vennék egy olcsóbb nem olyan jó minőségű, de jó izoláltságú fülest, pl Sennheiser cx200 Street II (ott úgyse az s4-esről hallgatom, hanem egy olcsó mp3 lejátszóval.)
- Kevésbé zajos környezetben pedig s4-essel GR07.
Egyébként a Galaxy s4 (Neutron player, Flac) hangja nem túl kevés hangminőségben a GR07 -hez?Vagy elég lenne hozzá egy shure-se215?
-
muszor
tag
válasz
kemcso #56553 üzenetére
Igen tudom, de ha ennyi elég lenne egy vásárlás előtti körültekintéshez, akkor nem lehetne hozzászólni a fórumtémában. Igaz? Vagy baj ha megpróbálom körülírni hogy milyen zenét hallgatok, meg milyen hangzást keresek, stb... Megtudom tőletek az izolációs dolgokat is. Mert nincs részletesen kivesézve ez az összefoglalóban.
Mellesleg nem tudok előre meghallgatni kipróbálni egy akármilyen leendő fülest.
-
muszor
tag
Szia! Hú köszi szépen. Most megerősítettél abban amit tegnap kinéztem a headfi oldalán. kb. 8 bol ez tűnt a legjobb választásnak, ami ár-érték arányban, hangminőségben és az izoláció izoláció tekintetében is jónak mondható. Véleményed szerint mennyire zárja ki pl egy vonat zaját? Vagyis volt rajtad?
-
muszor
tag
Sziasztok. A vonaton elejthettem a Sennheiser cx200 -asom, ezért kénytelen vagyok egy in-ear fülest keresni magamnak.
Eddig ez volt a legjobb hangú fülesem, mégis szívesen lépnék kicsit előrébb. Régebben audiophile hifiztem. Arcam erősítő+cd+Dynaudio A40 hangfalpár. Tudom, meg se közelíthetem azt a hangzásvilágot egy agybadugóssal, de a lényeg, hogy volt ilyen a múltamban és tudom mi a szép részletgazdag hangzás.
Mivel zajos környezetben munkahelyen is hallgatnám, nagyon fontos a jó izoláció.
Főleg popzenét, de olykor Mike Oldfieldot és a Yello méllyeit is szívesen hallgatnám. Szeretem a kellemes, tiszta, mélyről jövő méllyet, ami nem nyomja el a középtartományt, és kicsit megborzongat. Beleférne 20-25 ezerbe egy ilyesmi füles?
Forrásnak szeretném kihozni a maximumot a Galaxy S4 emből, ennek a telefonnak a hangi adottságánál sokkal jobb fülest nem érdemes vennem. (Neutron player - Flac kiterjesztés)
Tetszett a SennHeiser cx200 -as izolációja és közel hasonló szigeteltségűt keresek mivel olykor zajosabb környezetben is használnám.
Tud valaki nekem segíteni? -
muszor
tag
válasz
darvinya #56436 üzenetére
Ez piston 2? Honnan ismerhető fel hogy 2 -e és hogy eredeti -e?
-
muszor
tag
Üdv. Mi is az hogy "usual suspect"? Közönséges bűnözők?
Hazai megoldást keresnék, mert Edigitalnál jelenleg nem kapható a Piston 2. A Soundmagicekről meg azt olvastam itt sok hsz.-ban, hogy nem jó az izolációjuk. Vagy ez nem mindegyikre igaz?
Hangos gyárban is használnám. Vagy elegendő megvenni hozzá egy másik gumit? Ha igen, milyet? Esetleg várok másoktól is segítséget ehhez a kérdésemhez.
Köszi -
muszor
tag
Sziasztok. A vonaton elejthettem a Sennheiser cx200 -asom, ezért kénytelen vagyok egy in-ear fülest keresni magamnak.
Eddig ez volt a legjobb hangú fülesem, mégis szívesen lépnék kicsit előrébb.
Mivel zajos környezetben munkahelyen is hallgatnám, nagyon fontos a jó izoláció.
Főleg popzenét, de olykor Jazzt is szívesen hallgatok.(Galaxy s4 - Neutron player - Flac kiterjesztés)
Tetszett a SennHeiser cx200 -as izolációja és V karakterisztikája. Nem voltak túl erős mélyek mint az AKG k321 -emnél. Nem szeretném, ha mélykiemelt fülhallgató lenne.
Max 20 ezer Ft értékben, újonnan itthonról szeretném megvásárolni.
Tud valaki nekem segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest