- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megjött az AKG fülles 2 vettem 4k volt hát elsőre elég fura a hangja dobozos brummogos . Rock zircon sokkal tisztább volt elsőre csak sajna 3 hónap alatt haza vágtam . I'm bad
Bár olvastam ha be jaratodik fasza lesz.David92 meizu ep keress rá most így hasra ütés szerűen ez jutott eszembe.
-
Üdv rég jártam erre . Megjött a Rock Zirconom 2000 Ft körül meg úsztam . Nem rendes csomagolásba jött a teteje meg se volt de látszik hogy sose használt új. Hangja elsőre elég fura doboz hang volt de kezd be járatodni és egyre jobb. Meglepően jó a szigetelése futni ebbe se mennék mert ki esne de elég kényelmes. Kivitelezés minőségi . Röviden ajánlom pár napja használom de egyre jobb véleményel vagyok róla és ennyi pénzért ajándék.
-
válasz
f4lcon #76946 üzenetére
Igen ezt én se nagyon értettem.
egy kicsit túl bonyolítjátok a dolgot de nincs ezzel baj én is így rá szoktam pörögni dolgokra .
Persze fontos a hangminőség de én úgy látom hogy rengeteget kell fizetni egy kicsi pluszert . Én is sportolok nekem a kényelem a fontos utána a hang szerencsére Sony mindkettőt nyújtja mindezt 17 K ért . TomTom amiről reggel meséltem 20 K most akcióba e fölé menni fölösleges de ha van cash hajrá. -
Fel próbáltam kollégám Tomtom BT Sport füleset így elsőre ennél kényelmesebb sporthoz jobban meg alkotott fülest én meg nem láttam . Hangját nem próbáltam . Csak arról beszélek mennyire kényelmes.
-
válasz
marec1122 #76801 üzenetére
Még szerencse hogy leírtam a tapasztalataim ennyit is értek...
Sony MDR XB80 BS ezt keresed nekem túl kicsi sztem a fülem minden kiesik belőle de ez ott marad nem tökéletes de sporthoz sztem nincs jobb . Meizu ep52 ami még szóba jöhetne de sztem nem a legjobb dolog ez a nyakba akasztósdi fekvenyomasnal zsakolasnal burpe nél engem tutti zavarna .
Mas be rendeltem ebayről egy rock zircont 10 ért kíváncsi leszek hogy eredeti lesz e.
Azon gondolkodtam hogy ugye nekem Hybrid pro HD M van és elhalkult jobb oldali része de látható sérülés sehol sincs meg lehet csinálni az ilyet vagy kérjek valami kárpótlást a gearbest től hogy egy éven belül tönkrement. -
Nos meg volt az első futás a Sony Mdr xb80 assal . Hanggal meg vagyok elégedve a mélyek is pont elegek xiaomi bt sportot hülyére veri . Néha kicsit mozgolódik de fülből nem esik ki . Kíváncsi lennék milyen lenne a Meizu ep 52 vel össze hasonlítva . Én ajánlom de csak 20k alatt .
-
Nagyon vennék egy ilyen t10i t de a 750 i re is azt írták ilyen olyan kényelmes meg benne marad a fülbe hát nem ez volt az igazság.
-
Sony XB80BS
17 K full újan meg ér ? Milyen a hangja az árához képest ? Aptx tud ? Valakinek van esetleg ? Köszönöm a segítséget .meizu EP 52 gondolkodok vagy ezen . -
Üdv gondoltam hagyok itt egy kis infót Gearbest csoportba már írtam. Két Xiaomi füllest vettem BT sportot és a Pro HD Hybrid . Mindkettő a bal oldalára elhalkult nagyon halkan még lehet hallani de nagyon halkan. Csak gondoltam szólok ha valaki venné rá keres lássa ezt is . Ja és nem fake egyiksem ha minden igaz ellenőriztem.
-
Egyik illeszték se jó nekem egyedül a szivacs ami jó ugy ahogy amikor tönkre mentek a fülesiem és be fogtam futni edzeni akkor azzal már viszonylag ot maradt
Sheratan asszem át alakítóval probáltuk ki na majd meg kérdezem a kollegát decemberbe próbáltuk ki de mondtam is hogy ott mintha lett volna egy minőségi ugrás.
Igen az illeszkedéssel is voltak problémák itt jöttem rá végleg hogy az én fülembe csak az elfordított vetőcsövű füllesek illenek .
Igen a telefon is benne van hogy így szól úgy hogy nem adtam el és úgy vagyok vele ha majd lesz valami komolyabb rendszerem esetleg veszek DAC ot akkor majd ujrázok vele . ( Bár ha valakinek nagyon kell megbeszélhetjük)
-
Hát írigylem az iylen embereket akik így ki hallják a különbségeket fülesek között én vettem egy 750 Ti mert akartam egy jó fülest és csomó egekbe magasztaló teszt volt róla ,OP3T hallgatom nagyon könnyen kimozdul ki esik a fülemből jobb mint a többi fülesem de azt a nagy csodát nem hallotam esetleg akkor mikor a kollegám iphone 7 sében ki próbáltuk ott mintha szebben szólt volna de bármikor elcserélném egy OP iconsra .
Egy kis tanács akik ide tévednek a fórumokra az első dolog hogy el olvassuk az össze foglalót második hogy keresünk és csak utána kérdezünk vagy teszük közé a világ megváltó gondolatainkat . Más fórumba is láttom de itt nagyon gyakori -
válasz
anderledani #71682 üzenetére
Lehet hamisítvánnyal találkoztal azért volt rossz a hangja. De a hozzászolasod fölött írtam hogy honnan tudod beszerezni elég olcsón megbízható helyről.
-
Láttam nagyon keresitek az alap hybrid et banggodon van fent ha ügyes vagy öt ezer Ft alatt meg veszed.
-
Üdv Mesterek!
Olyan kérdésem lenne hogy nagyon szemezek a xiaomi hybrid hd val tudom azt nem szabad de bízok az egyik fórum társban aki a1more App faszán bejaratta elmondása szerint. A másik amit kinézetem az a xiaomi új fülese ami usb-c csatlakozóval van ellatva és 53$ mi róla a véleményetek? Az igazi vágyam egy one plus icons lenne de már sehol se találok. OP3T hez lenne köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest