- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCGaiwer
addikt
Tudtok-e kézzelfogható (füllel hallható) különbségről a Yuin PK2 és PK3 között?
Annyira nem vagyok otthon a témában (mondjuk úgy, hogy egyáltalán), ezért nehezen tudom összehasonlítani a neten található véleményeket. elsősorban telefonról és PCről hajtanám. Ajánlottak valahol ebayről DIY moddolt PK2-t, amiről nem igazán tudom, hogy mégis mi (kábelt láttam kicserélve). -
MCGaiwer
addikt
az órával, füles értékesítésével az a baj, hogy akinek ilyen minőségre van igénye és pénze, az megveszi újan, akinek meg pénze nincs, az jellemzően magasabb igénnyel se rendelkezik. Sajnos a férfi ékszert küllemből produkálja egy ~40ezres eldobható óra, a belső meg keveseket érdekel, hiszen azzal nem lehet "villogni"
-
MCGaiwer
addikt
sziasztok,
kb ~10e ftig szeretnék egy jobb earbud típusú fülhallgatót. Tudtok valami konkrétat ajánlani, vagy válasszak egyet az AKG / Senh. / sony hármasból, amit még ennyiért adnak?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest