- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
muszor #57426 üzenetére
pl. Hardver erősítése - Lehet hogy ha elküldöd gyúrni erősebb lesz, de szerintem inkább ő szokott erősíteni.
CPU reteszelése - A prociba is ritkán rakok reteszt.
Meg úgy általánosan ezek nem HW vezérlések, hanem mind SW.Az hogy mi a jó fene az az Audió fókusz arra kíváncsi lennék.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
muszor #57427 üzenetére
persze értem, csak magas labdának tűnt ahhoz, hogy ne üssem le (persze lehet csak nekem, és túl fáradt vagyok már így meló végefelé
)
arra céloztam/utaltam csak, hogy alapjaiban más telóról hallgatva, tehát AK100 (vagy bármilyen DAP)->teló váltással is borul az egész, ha jól sejtem (persze lehet, hogy ismételten tévedek)
ugyanakkor tény, hogy vannak azért Android alapú lejátszók is, aminél akár jól is jöhet, ha azokra lehet pakolni ilyesmiket. -
muszor
tag
válasz
muszor #57236 üzenetére
Na kiderült a vsd1 -ről, hogy az én fülem kialakítása nem szereti a fül feletti elvezetést, mert a gyári gumiharangokkal kijjebb csúszik vagy nem kerül eléggé bele a fülembe a gumi. Furi is volt hogy csak a legnagyobb gumharang nem akart visszacsúszni. Örülök hogy ennek állítható a vetőcsöve, és a közepes gumiharanggal hagyományos kábelelvezetéssel máris szebben szól, nagyobb a tér, tisztább a hang, csengősebb és fényesebb magas hangok és részletesebb az egész. Élvezet...
Más is nyugodtan próbálja ki így, ha nem volt elégedett a hangzással fül feletti elvezetéskor. A vetőcső alatti perem állásához állítva a vetőcsövet, pont megfelelő a dőlésszög. Nem cseréltem meg az oldalakat... -
válasz
muszor #57160 üzenetére
Örülök
(#57161) sheratan kíváncsi leszek rá, jó lenne majd összehasonlítani a VSD szériával. De valszeg ajánlott lesz ez is. Köszi a beszámolót
(#57159) darvinya szkeptikus vagyok, hogy a GR07-et verné, de bármi megtörténhet
A következő fülhallgatós összejövetelen mindenképp meghallgatjuk (ha valaki el meri hozni
)
-
muszor
tag
válasz
muszor #56624 üzenetére
Na megérkezett az mp4nationról a Vsonic Vsd1. Eszméletlen minőségi munka. Köszönet kemcso. Még te ajánlottad. Nagyon szépen tisztán szólnak a magasak és a mélyek is tisztábbak mint a Sennheiser cx200 -asom. Eltűnt a mosottság,. Jó választás volt. Teljesen elégedett vagyok
Köszönöm
-
zack
nagyúr
válasz
muszor #56569 üzenetére
S4 nem kiemelkedő zeneileg, esetleg fogalmazhatok úgy, hogy kicsit jobb mint a nagy átlag.
Jobb minőségű fülessel jobban fog szólni, attól függetlenül milyen képességű zeneileg. Ha kiemelkedő (Note 4, S6, i6, i6+) akkor értelemszerűen nagyobb a kontraszt, hiszen jobban ki tudja aknázni a fülesben rejlő potenciált. Egy S4-nél is észre fogod venni, jobb lesz, csak nem lesz akkora kontraszt, mint más modellek esetében. A két füles teljesen más karakter. Először azt kellene eldöntened, hogy "V" karaktert keresel (SE215), vagy kiegyenlített hangzású fülest.
Ha a kiegyenlített megfelelő, simán jobb lesz az S4 GR07-tel. -
Bodor
veterán
válasz
muszor #56537 üzenetére
Én csak csendes környezetben hallgattam a GR07-et, szóval nem tudok érdemben nyilatkozni a hangszigetelésről, de a sony hybridek közül van egy szivacsos jobban hangszigetelő fajta, most én is ezt tesztelem , és azt kell hogy mondjam, hogy kielégítő vonaton is. A kompatibilitásról természetesen meg kell győződni, de egy zsugorcső is sokat segít.
-
Bodor
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest