- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
inthro #55705 üzenetére
hát, szeretem, ha van basszus, de ha túlteng és elnyomja a közepeket, azt egyáltalán nem. a mostani fülesem is V-karakterű (valami sony), de bőven vannak magasak is, néha egy kicsit sok is, hosszú távon fárasztó, viszont a nagy tere miatt nagyon szeretem. valószínű, hogy a p3 jobban bejönne, mint a p2. ha annyira nem fog tetszeni a p2, nem leszek csalódott, mert tényleg nem kerül nagy pénzbe, akkor majd jön a p3, aztán meglátom. akkor leszek gondban, ha az sem fog tetszeni, mert nekem bicajon fontos a távirányító, abból meg nem nagyon van választék számomra elfogadható keretek között (<15 e).
-
válasz
inthro #45283 üzenetére
Szinte biztos, hogy nem éri meg az árát. A Lumiák amúgy se a hangjukról híresek, és akkor elég finoman fogalmaztam. Egy Soundmagic E10 valszeg majdnem a feléért jobb választás.
(#45284) sheratan összefoglaló szerint nincs, utána kéne nézni (és frissíteni az összefoglalót..)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest