- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
-
Nowhereman
őstag
válasz
KaraDani #39365 üzenetére
Pedig szerintem az F1 sem tisztább a világ többi részénél, azaz a simlik döntő többsége sosem derül ki. Lehet, ahogy kispiké kiborította a bilit, az nagyot szólt, de roppant valószínű, hogy nem ez volt az egyetlen kamikaze ukáz a cirkuszban. De ez legalább szolt.
Az underdog sztorik ritkán érdeklik a publikumot. Mikor a volt sereghajtó kiteríti a lapot, és bevallja, hogy parancsra szopatta a lekörözőt, vagy hogy később a csapat becsődölése után az egyik szerelője beugrott hozzá inkognitóban bocsánatot kérni, hogy ukázra kirészletezett módszerekkel sántítottak az autóján fél másodpercet, hogy a főszponzor-kedvenc csapattárs legyen a gyorsabb - kvázi senkit se érdekel. A nagy csapatok sem tisztábbak, csak jobban csinálják - és nem mennek csak úgy csődbe, hogy tulaj nélkül maradjon a szennyes.
Amúgy meg ritkán teríti ki a lapot valaki. Akire figyelne a sajtó, az jól meg van fizetve, egy szerelő sztorijáért meg nem fizetnének annyit, amennyiért érdemes lenne egy pert kockáztatnia - pedig biztos tudna érdekesebbet mondani, mint a sok "szakértő".
Úgyhogy nekünk maradnak a félmondatok elemzése, és a korreláció számítása. És már maradjunk a témánál: a matek szerint az idei Vettel-Webber reláció alakulása - mert számolható - ugyanis volt mikor Webbo volt érezhetően a gyorsabb - a gumik és megértésük közt 0 a korreláció(ha nem akarjuk eltalálni, hogy a következő futamra elfelejti a gumit valaki), viszont a futam előtt Webbo veszélyezteti Vettel győzelmét - igen csak nagy. Röviden a matek szerint, ha Webbonak gondja volt a gumival, akkor valszeg azzal(is) manipuláltak. Persze nem kötelező a matekkal egyet érteni...Különben Zsolt meg nem volt olyan kirívóan lassú, viszont a kerék-kerék elleni képességei fertelmesek voltak. De ugyebár anélkül is avattak már világbajnokot...
-
D@ni88
addikt
válasz
KaraDani #39362 üzenetére
Tudod nekem az furcsa hogy az idei évig Webber és Vettel fej-fej mellett voltak, aztán idén valamiért csúnyán kikapott, de biztos nem azért mert múlt évben majdnem rossz ember lett a VB. Csak akkor már nem tudtak beavatkozni a végén, mert féltek, hogy Alonso lesz a VB, ha Vettel elrontja, miközben Webbert visszafogják.
Tudom nekem nincs igazam, de valamiért Verge is lazán nyerte a teszteket, de biztos nem azért mert Vettel véletlen otthagyta a tehetségét az autóban. -
-
quby
őstag
válasz
KaraDani #39126 üzenetére
http://hidemyass.com/ Ezen keresztüé most megy
De nem tudtok egy TV catornát? Mindegy melyik holdon mindegy milyen nyelven...
-
törölt tag
válasz
KaraDani #38948 üzenetére
Az sosem baj
De sztem nem lesz rentábilis, Kimi sztem szépen kap majd a Renault-tól, és annyit nem fog hozni a rajongói vásárlóerő.
Ez csak akkor kifizetődő, ha Kimi beválik....akkor igen. Egy gyors Kimi bármelyik csapatnak kellene, és ahogy Button, Kimi is másodvirágozhat egyet.
De ha nem...
akkor nagyobb sansza van arra hogy sárbatiporja mindazt amit elért...és itt nem a VB címére gondolok, mert annál sokkal nagyobb dolgokat tett le az asztalra, a cím meg inkább leesett neki 'runner-runner' szvsz.
...ha nem megy, és semmi nem lesz, akkor elindulhat a kiscsapatok felé, vagy megint kivonul...és az rendesen megpecsétel.
Sztem nagyobb sansza van lebukni a nevét mint MS-nek volt.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest