- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #38803 üzenetére
lol, erre átkapcsolok a bbcről
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #38783 üzenetére
Ennyi Ferrari LOL? Pár éve még arra élveztél itt a topikban...
Divatdrukker, LOL.
Azért Alonso előtt le a kalappal. Tapsolhatnak a mekinél, az elején csúnyán be lettek verve, Alonso megmutatta hogy kell az F1-ben előzni. Most Button csinált egy kikerülést...óriási. Szomorú, hogy a Ferrari idén nem tudott egy rendes autót adni Alonso alá, amivel legalább a futam végén is tudta volna tartani a tempót. Állandóan ez megy, amit vért izzadva kiharcol, azt a futam végén el kell hogy dobja.
-
hermanyi
addikt
válasz
Szerintem meg csak ráfogták
Ferka és kemény gumi -
volcano
tag
válasz
Hát igen, de Alonso meg is csuszott kicsit és az sokat segitett... nem mintha anélkül nem elözte volna meg Báttön
-
Pitterix
őstag
válasz
Motion_Blur #38763 üzenetére
Affene, pedig koccolhattak volna...
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #38763 üzenetére
Hamilton
Szép idény befejezés. -
jpm
senior tag
válasz
Motion_Blur #38744 üzenetére
Tettem Webberre 5k-t
remélem nyer. Csak egy VB autó!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #38724 üzenetére
Szegényke, mindenki beelőzte!
Már ezt a futamot is a RedBull nyeri..
-
eXodus
őstag
válasz
Motion_Blur #38717 üzenetére
ámen
-
válasz
Motion_Blur #38655 üzenetére
Kár, hogy nem tudta hozni Q3-ban is azt az időt Roseberg, nagyon kemény lett volna, ha megcsinálja ott is
-
belahege
aktív tag
válasz
Motion_Blur #38651 üzenetére
hogy nem rohad rá a stúdióban?
P
-
C0d3r
addikt
válasz
Motion_Blur #38657 üzenetére
Ha leesik az eső, tenni fognak róla, hogy ne legyen káoszfutam -> piros zászló.
-
C0d3r
addikt
válasz
Motion_Blur #38655 üzenetére
Milyen jó, hogy ez az utolsó futam... alkalmasint, várlak MTV!
Namégegyszer!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #38631 üzenetére
Nem is értem, miért nem ültetik a pilótákat háttal a menetiránynak...
Hogy unhatják már...
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #38599 üzenetére
Már a balesete után megmondtam: sosem lesz belőle már rendes F1 pilóta.
Tölteléknek még oké lesz olyan csapatba, ahol az ő neve tud még a "legnagyobb" lenni.Bár egy bullban még fél kézzel is tudna VB. 3. lenni...
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #38599 üzenetére
Az az egy szerencséje, hogy nincs egy ütős pilóta a renault kezében, ha lenne már mehetne kilincselni máshová.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #38589 üzenetére
Alonso és Button is ott van...ők is nyernek majd.
...de szvsz a Red Bull marad egy darabig, ez az autó KERS-l vagy anélkül, mindenféle gumin egyformán mindig gyors, gondolom felkészültek a következő évre is, ....a többieken múlik mi lesz, vagy esetleg egy komolyabb szabályváltozáson,..ami lesz is a motorokat illetően.
De egyenlőre én nem várom hogy a Red Bull lebukja magától az eddig a fejlesztések terén szerzett előnyt. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #38557 üzenetére
Nem csak én veszem alapnak....az ott lévő szakemberek is.
..ha semmi fontossága nem lenne, akkor nem lenne fontos a srácok szempontjából.
Ilyenkor letesztelnek amit lehet, és vizsgázik a srác abból is hogy milyen visszajelzései vannak.
De teszem azt Vergne és Bianchi esetében fontos az is hogy megmérjék a fiatalokat hogy hol is állnak, mit is tudnak...mert aztán járhatnak úgy is mint ahogy majdnem Hamilton-nal járt a McLaren, hogy elszerződik.
Szóval biztos hogy megfuttatták őket, és Vergne egy olyan autóval ami nincs rászabva, nincs ideálisan ráállítva...ehhez biztos hogy kevés 3 nap a mérnökének is, szóval ilyen körülmények között a 4 tizedes lemaradása ahhoz a Vettel-hez képest aki már összenőtt az autóval és a mérnökeivel és élesben futotta a pole-t érő körét, az igen jó.
...
Azt szerintem az eddigi hozszólásaimból is le lehetett szűrni, hogy én nem Vettel gyorsaságától/tehetségétől vagyok elájulva, hanem inkább az autótól.
Vettel-ben én a hozzáállását, a stabilitását bírom, de semmi több, és ha az eddigieket nézem, akkor egy olyan Vergne akire maximálisan ki van hegyezve a csapat, akkor az sztem hozná Vettel szintjét.
Nagyon jó a Red Bull csomag, és Vettel szinte maximálisan kihozta belőle az eredményeket, de ennyi. Nem lehet kifogásolni, de évközben nem is késztetett 'ájulásra'.
szerk:
Azt azért nehezen tudom elfelejteni, hogy talán Silverstone-ban tavaly, hogy ráesett mindenkire, valamiért hátulról jött fel, és brutális volt hogy mennyivel jobb volt a tapadása az autójának a többiekénél,...mert ő teligázon ment át ott ahol mások táncoltak a sebességgel hogy még tapadáson legyenek....teligázon.
...és ahhoz nem kell tehetség szvsz, .....az autó.
..és ez idénre még ígyebb lett valószínűsíthetően (meg amit látok az alapján is). -
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #38562 üzenetére
Hát reméljük hogy Vettel nem tartja fel
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #38548 üzenetére
Az arc már megvan.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Motion_Blur #38555 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #38555 üzenetére
Azt nem mondom.
-
törölt tag
válasz
A tesztek alapján akár Vettel szintjét is.
-
Xirtam
veterán
válasz
Ne kezd
-
Gyusz
őstag
válasz
Motion_Blur #38537 üzenetére
Kellett neked rákérdezni, szegény Ralf Schumachert miattad büntették meg.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #38536 üzenetére
mod: semmi
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #38458 üzenetére
Ferrarinak megérné egy tesztpilótai állást felajánlani neki... jövőre tesztelne végig, utána meg váltaná Massat... ugyanez igaz a Redbullra... Nulla vesztenivaló mert a tesztek alatt kiderül minden, ha jól megy nagyot nyernek, ha nem a régi akkor senki sem bukik. Kubicának is jobb lenne a színfalak mögött építenie magát.
MOD: Fasza a cikk elolvasása előtt írtam a postot.
Király.
-
JColee
őstag
válasz
Megváltozott a telefonszáma.
-
proof88
addikt
válasz
A Speedweek úgy tudja, hogy ez nem jelent majd akadályt abban, hogy a Ferrari februárban a 2010-es autójával tesztelje a pilóta képességeit. - lemaradtam valamiről? :S A Ferrari?
-
Mezcal
addikt
válasz
Motion_Blur #38201 üzenetére
Ki van zárva, hogy a Red Bull valamelyik versenyzőjének butított autó adna, maga alatt vágná a fát. Ennyi erővel tavaly fél évig Vettel kapott butított meghibásodásra hajlamos autót.
-
Misi 007
őstag
válasz
Motion_Blur #38382 üzenetére
Én azt hittem hogy a Zsoca.
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #38377 üzenetére
Ha Webber autóját vesszük alapul, akkor kb tényleg oda lett volna esélye feljönni, mert láthattuk, hogy Webber RB-je a DRS végén már leszabályzott, így a McLaren és Ferrari előzése elég necces lett volna. Persze jó autóval nem csak a DRS zónákban lehet előzni, de a helyezést ott is meg kell tartani.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #38175 üzenetére
addig beszéltünk itt Vettel kieséséről, hogy végül tényleg kiesett
viszont Hamilton megérdemelte ezt a győzelmet. grat neki.
-
Eastman
addikt
válasz
Motion_Blur #38310 üzenetére
+ BMW001
Na, hát mindenre gondoltam csak erre nem.
-
adman
tag
válasz
Motion_Blur #38310 üzenetére
Mert kötelező feltenni mind a két keveréket.
egyszer azon agyaltam, h a "mindkét keveréket fel kell tenni" azt jelenti-e h menni is kell-e vele, vagy elég-e az h a boxban feldobják a keményet, majd rögtön lekapják és felrakják vissza a lágyat. mondjuk ha nem lenne egyértelműen leírva akkor ezt tuti megjátszották volna már...
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #38303 üzenetére
A futam így is uncsi volt, de legalább nem kellett a végén hallgatni a bébizést...
De Alonso akkor is nagyon jó volt, le a kalappal előtte. Hamilton is végre összeszedte magát, még ha tegnap a Q3-ban be is lassult. Button nagy csalódás volt ma, nem találták el az autót.Eastman: Mert a kemény gumit is fel kellett tennie.
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
-
7600 GS
addikt
válasz
De van aki arra veri, hogy Vettel mikor esik ki.
Ez a no comment kategória...
-
Templomegere
senior tag
válasz
Motion_Blur #38287 üzenetére
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #38281 üzenetére
Ember az ilyen?
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #38201 üzenetére
Szerintem az ég világon semmi különbség nincs Webber és Vettel autója között.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Motion_Blur #38186 üzenetére
Csak nehogy Hamiltonnak és Massának kedve szottyanjon bikaviadalosat játszani, Massa a piros autóval a torreádor és Hamilton a felbőszült bika.
Tipp:
1,BUT
2,VET
3,HAM
4,ALO
5,MSC -
darál0w
Jómunkásember
válasz
nade hova lesz Vettel?
#38177) Motion_Blur lol
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Vettel? Kicsúszik, mint a szabadedzésen?
Reális tipp:
1.VET
2.BUT
3.ALOÁlomtipp:
1.BUT
2.ALO
3.ROS -
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #38161 üzenetére
Érdekes hogy pl. BBC-n Brundle, DC, Eddie Jordan és többi szagértő nem fikázza folyamatosan Vettelt, hanem elismerik azt a teljesítményt amit nyújt... nekik talán egy kicsit több háttérinfójuk van véleményt alkotni, mint nekünk.
Gyulának is sok háttérinfója lehet, ő 1,5 órát szokott recskázni futamonként Vettelre
-
adman
tag
válasz
ja, nem értem ma miért kellett volna Vettelnek spórolnia, rosszabb idővel nyert mint amit Hamilton ment a Q2-ben. vagy lehet h előre tudta h Hamilton-nak a végén nem jön össze?
-
válasz
Én azért annyiban kiegészíteném hogy valóban a sok szabály megöli az igazán izgalmas játékot. Gondolok itt arra például hogy a tankolás megszüntették.
Sok izgalmas percet okoztak nekünk annó. -
válasz
Motion_Blur #38155 üzenetére
Mindegyik csapat talál kis kaput,csak valaki többet,vagy picit nagyobbat sikerül,ez te sem tagadhatod
Fogd a fejedet,attól még lehet találtak valamit vagy összességében nagyon jó minden,de a többi csapat sem ma kezdte a szakmát és sehol nincsenek.
Amíg szabályrendszer ilyen,addig mondhatok ilyet,mert ami nincs megtiltva az szabad.1992ben még nem néztem F1-et.Nem akkora az ismeretem ilyen tekintetben,köszi a tájékoztatást.De emiatt nem fogom megnézni.
1-2 tized.Néha ennyi,és ki tudja mennyi van még benne,főleg ha láttunk már többet is.De az évé végére már felzárkóztak a többiek is és az RB-nek is zsebében minden,szóval kevésbé mérvadó.Cheatet sem szó szerint értettem,de valami turpisság tuti van,mert olyan nincs hogy ne lenne.Az igazságot te se tudhatod,te is csak feltételezel.Én ebben hiszek,ha egy kicsit is valószínűtlenebb,mint amit mások állítanak.
szerk: Vége mindig ua.Vettel halljuk sikoltozni a futam végén,a "kommentátor" Vettel istenítését halljuk 1,5 órán keresztül és még a rendező is Vettel fejét mutatja top 24 órában.Már csak 23 másik Vettel pilóta kéne és Vettel F1 lenne.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #38094 üzenetére
De komoly képek, köszönjük!
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Nagyon jó képek! Esetleg Sumi-ról nincs?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Ezek jó képek lettek nagyon!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Vénemberről nincs véletlen?
-
baluka26
veterán
válasz
Motion_Blur #38075 üzenetére
Kanyarodni kellet?!
Alonso is átvette ezt a stílust ezek szerint... -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #38075 üzenetére
nagyon összetörte a verdát?
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #38067 üzenetére
Már elég uncsi...
-
Gyusz
őstag
válasz
Amikor volt a fújt diffúzoros, motorbeállításos keverés, akkor változtattak a fejlesztési terveken, úgy néz ki nem jött be. Időmérőn pedig nehezen melegítik fel a gumikat. Kobayashi is csak szenved, Németország óta nem szerzett pontot, Pérez-nek azért összejött valamennyi. Most eléggé hiányoznak az ausztrál pontok.
-
VD
őstag
válasz
A Williams és a Sauber idei teljesítménye nagy csalódás.
A 2 Force-India produkciója sem tűnik most reálisnak, de lehet hoztak valamit ide.
A Toro-Rosso-k viszont az utóbbi futamokon úgy mennek mintha a bika nem az oldalukon lenne, hanem a seggükben fujtatna.
-
VD
őstag
válasz
Motion_Blur #38064 üzenetére
Érik a Red-Bull Pole szokás szerint.
Már csak az a kérdés, hogy Button, vagy Hami lesz-e második? -
baluka26
veterán
válasz
Motion_Blur #38064 üzenetére
Első szektorban eléggé együtt vannak a fiúk.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #38058 üzenetére
Egy link van odalent és az előbb valami hablaty volt éppen...
"...zrábdi germánye tráku vá Kilké..."
Most már az angol jött...
-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #38058 üzenetére
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #38036 üzenetére
Nem kicsit. Sajnos ennek most hétvégén is megfogja inni a levét.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Motion_Blur #38044 üzenetére
ezmiez?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #38044 üzenetére
Ki ez? Nicolette Transberg?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
emlékeim szerint anno Jensonnek is volt olyan időszaka (talán tavaly?), mikor (ideiglenesen) szakítottak a barátnőjével, akkor neki is piszkosul elkent feje/hangulata volt.
-
Xirtam
veterán
válasz
Csak kicsit
-
VD
őstag
válasz
Motion_Blur #38028 üzenetére
csába...
Pedig már reménykedtem, hogy Massa tényleg megy a lecsóba és jövőre 2 ütőképes versenyzővel vág neki a Ferrari. -
Gabesz1019
senior tag
válasz
Motion_Blur #38004 üzenetére
Igen, a Ferrarinak nincs tapasztalata ebben ugyanis Ők nem szoktak másolni. Persze van olyan csapat is aki nem kísérletezget, hanem a másik csapattól "megszerzi" a 700 oldalas dokumentumot és az alapján épít autót.
-
baluka26
veterán
válasz
Motion_Blur #38004 üzenetére
Gondolom az ide vonatkozó technikai tudásod Neked is annyi, mint nekem (0 közeli), de azt feltételezni vélem, hogy az autók vannak annyira egyediek formailag, hogy egy sima másolat csak rontana egy másik autón. Szóval még lemásolni sem lenne egyszerű ezeket az elemeket.
Bár én nem tartom másolásnak, hogy valaki innovál, és a többiek megpróbálják annak teljesítményét megközelíteni. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
Motion_Blur #37991 üzenetére
Ez várható volt tőle így az évad vége felé, elmondta amit el kellett mondania és ennyi.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #37845 üzenetére
Nálam is csak kétféle ember van. Az egyesek és a nullák.
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #37845 üzenetére
Ááááá..
Nem foglalkozom vele többet.Engem csak az tud megbántani,felbosszantani akit arra érdemesnek tartok.
Ő már nem tartozik ezek közé. -
rocket
nagyúr
válasz
Motion_Blur #37802 üzenetére
A hir azon resze igaz sajnos, hogy a Williamshez szerzodik.
Ez az mit nem tudhatsz biztosan, mert nem ult a mezony osszes pilotaja ugyanabban az autoban.
Bemakolt egy VB-t (a McLarennek koszonhetoen, akik keptelenek voltak elso szamu pilotat kijelolni), de azon kivul inkabb a szajaban vodkas uveggel kerult a cimlapra, meg hogy a WRC-ben sokszor romma torte a kocsijat. -
baluka26
veterán
válasz
Motion_Blur #37802 üzenetére
A 2. pontot aláírom.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #37762 üzenetére
Photoshop?
-
vikvuk
senior tag
válasz
Motion_Blur #37753 üzenetére
+1 topikgyilkos
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #37740 üzenetére
(#37741) JJános: értő olvasás a barátod
A nem tud előzni részt még mindig tartom, bár a múltkor valóban meglepett, mikor sikerült megelőznie Alonsot.
Az, hogy mi lesz ha nem övé lesz a legjobb autó, majd reméljük kiderül, aztán ha tényleg egy ugyanolyan szintű autóval is tud dobogóra állni, amivel nem pole-ból indul, majd mondhatjátok, a "de én megmondtam"-ot. Ha meg mégsem, akkor ne aggódjatok, majd mondom én.
A nagy hype megvolt az első színesbőrű pilótánál is, aztán most valahogy mégsem szorongatja a mostani isteneteket. De biztos ő sem volt idén a Pirelli gyárban azért nem megy neki.
-
baluka26
veterán
válasz
Motion_Blur #37722 üzenetére
Köszi!
Dicséretes dolognak tartom egyébként.
Csak János hozzászólásából az jött le nekem, hogy egy szimpla gyárlátogatásról van szó, így már más a leányzó fekvése.
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #37683 üzenetére
Az első linken Shumit simán behúzta,míg Hamiltonnak ez 20 kör alatt sem sikerült.
És akkor is csak sírással,amíg Shumit le nem zavarták a pályáról. -
werszomjas
addikt
válasz
Motion_Blur #37699 üzenetére
Rajt után Webber kirakta Vettelt kicsit a pályáról és Vettel defektet kapott
ja tényleg, már emlékszem, ez pont az a futam volt, amikor a Red Bull csapat két első szárnyat hozott el, amelyeket külön erre a pályára terveztek. Miután Vettel összetörte a sajátját a harmadik szabadedzésen, a csapat vezetősége Webberét adta oda neki.
Ja és azért ne felejtsük el, hogy a biztonsági autónak is köszönhetően végül hetedikként ért célba, tehát miután összerázódott a mezőny, utána követte el ezeket a merész manővereket a középmezőny autói ellen
No mind1, én itt akkor inkább befejezem mert úgy látom egyik oldal sem meggyőzhető, várom a következő évadot, és remélem a Ferrari McLaren Mercedes felnő a RBR-hez és hasonló technikai szinten lesznek, ha Vettel úgy is behúzza a VB-t gratula neki és elismerem, de lássuk benne ebben az évben nem volt ellenfele az RBR fölénye miatt.
Vakok között félszemű a király
-
baluka26
veterán
válasz
Motion_Blur #37707 üzenetére
Nyugi, mi rajtad
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Motion_Blur #37690 üzenetére
Azért ti sem vagytok semmik, ugyan úgy mondjátok a magatokét, a videókról meg annyit , hogy még jó, hogy a gyengébb autóval rendelkező pilótákat(bárki is legyen az) meg bírja előzni.
Majd akkor mondom az, hogy tud valamit, ha a időmérőkön szorongatják és futamon is kb ugyanolyan tempót bír az autója valakinek mint neki és úgy is tud majd előzgetni/pozíciót meg tartani, de amíg fél meg egy másodpercel gyorsabb időmérőn és versenyben is a kocsija addig kár erről vitázni, ami látszik azaz, hogy nem bírja a nyomást (Canada), ami egy VB-nál nagy hiba csak annyi a szerencséje, hogy most nincsen senkinek olyan autója amivel igazán(versenyről versenyre) tudná szorongatni. Tavaly szerintem azért csúszott majdnem le a VB-ről, mert volt aki szorongassa(Webber), ezért idén tettek is róla, hogy ez nehogy előfordulhasson.
-
baluka26
veterán
válasz
Motion_Blur #37690 üzenetére
Beteges elvakultság...
Magadba nézhetnél egy kicsit talán.
7600: Talán nem kellene idekeverni a legnagyobb királyt, akinél jobb F1-es pilóta sohasem lesz.Amint Vettel egy gyengébb autóban ülve is tudja hozni az eredményeket, akkor megkövetem magam. De amíg a legjobb autóban, a legjobb csapattal tudja hozni az eredményt, addig nem érzem úgy, hogy szanaszét kellene szopkodni.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #37693 üzenetére
Jó de itt azokra gondolok akiket megelőzött!
Amúgy a 2010-es év sokkal de sokkal izgalmasabb volt.
-
baluka26
veterán
válasz
Motion_Blur #37683 üzenetére
Ez mind két év alatt?
Hát, gratulálok. Az egyik fele vakok és világtalanok előzése, a másik fele egyenesben, ahol az autó ereje előz.
Egyedül a monzai előzés, ami figyelemreméltó. Kimegy a fűre, és a koszos gumija így is jobban betapad, mint Alonsoé.Ilyet soha nem fogunk látni tőle...
szerk: Mit mutatott a Toro Rosso-ban? Vb 8. hely?
Alonso a Renault-ban kapásból 6. lett bakker. Újoncként a Schumi-éra közepén verte szarrá Schumit a Hungaroringen. 1 kört adott neki, talán emlékszel. Világszenzáció volt. Ilyet hol tud felmutatni Vettel? -
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #37656 üzenetére
Persze, lehet ragozni. Webber például Törökországban bukott egy győzelmet, mert a csapattársa a boxból Webbernek érkező "spórolj az üzemanyaggal, hogy a kedvenc leelőzhessen" üzenet ellenére sem tudta tisztán leelőzni, inkább nekiment.
Ok, Vettelnek több műszaki gondja volt, de azért ne felejtsük el, hogy Kanadában Webber autójában váltót cseréltek a kvali után, ami miatt 5 helyes rajtbüntetést kapott, így elszállt az esélye a győzelemre, pedig Vettel elől, az első sorból rajtolt volna. Pont a török incidens után volt ez, még azt sem zárom ki, hogy Horneréknek már nagyon nem tetszett Webbo szériája (zsinórban 4x Vettel elé kvalifikálta magát, 2x nyert, 1x első helyről ütötték ki) és ezt találták ki.
Egyébként ezzel együtt is sokkal jobb volt Vettelnél azon a hétvégén, a verseny végére utolérte, pedig 4 hellyel hátrébbról startolt.Másik kérdésedre: a Spanyol és a Monacói versenyen túl ide tartozik a török és a kanadai hétvége is, 4 futam pedig már komoly kis időszak. Ekkor tisztán jobb volt Webber, ezután pedig sokáig egál volt a 2 versenyző formája.
Persze Mark idén sehol sincs, de tavaly nagyon is szoros volt, pedig a szél Vettelnek fújt. Ergo csak ismétlem önmagam, szép ez a rekordhalmozás, de ilyen kocsival nem annyira nehéz, hogy elájuljak tőle. Remélem a következő években a RBR nem lesz ennyire domináns és/vagy lesz egy erős VB csapattársa Vettelnek, így bizonyíthatja csak a még kétkedőknek (nekem is), hogy tényleg a legnagyobbak közé való.
-
7600 GS
addikt
válasz
Motion_Blur #37671 üzenetére
Egyre jár az agyunk.
De persze a Mekisek feje felett ott a glória...
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #37663 üzenetére
2 tized az nem kevés, az autó és a csapat...mindegy, egy csomag. A tavalyi médiacirkusz után, ezt szvsz megoldották...hogy hogyan? ..ha tök egyszerű lenne már Webber perelt volna, vagy veszekedne, vagy a médiában célozna rá...az hogy nem teszi, az azt jelenti hogy nekem innen sem lenne könnyű kész választ adnom.
Egyszerűen ez az elképzelésem...ami mindenkinek van, ezeket ütköztetjük vagy sem, de nyílván csak a megalapozottságát lehet megkérdőjelezni, konkrétumokat ne is várjál, mert azokat nem mi birtokoljuk. -
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #37658 üzenetére
"Akkor minden bizonnyal álom volt csupán" Az hát.
(ennyi okostojást)
-
baluka26
veterán
válasz
Motion_Blur #37655 üzenetére
Monza, Hamilton - Schum. Pont erről pofázok. Olaszországban két autó, amik között szakadék volt simán hozták egymás tempóját, míg az RB, ami nem sokkal jobb, mint a Ferrari (főleg nem Monzában) sokkal-sokkal gyorsabb volt, mint a Ferrari.
Elvakult Vettel drukker ismerőseim is úgy álltak, hogy ez nem lehet valóságos. -
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #37631 üzenetére
Mindamellett, hogy Vettel nagyon egyben van idén, nyilván jobban, mint Webber, azért kétségtelen, hogy idén Webber halvány árnyéka önmagának. Tavaly sokkal jobban látszott, hogy egyáltalán nem kategóriákkal rosszabb Vettelnél. Aki ezt állítja, annak erősen szelektív a memóriája.
Egy kis emlékeztető: Tavaly Webber átlagosan olyan idővel kvalifikálta magát a rajtrácsra, mint Vettel, a 19 futamból 7x is jobb edzéseredménye volt az idén kvalikirálynak látszó csapattársánál, Vettel 5, Webber 4 futamot nyert, ugyanannyi leggyorsabb körük, dobogójuk és csaknem ugyanannyi versenyben élen töltött körük volt. A kiesések alig befolyásolták a számokat, mivel SV 3x, MW 2x esett ki. Ráadásul az évnek Monaco környékén volt olyan időszaka, amikor Webbo volt annyira jó Vettelhez képest mint amennyire idén Vettel hozzá képest... Egy szó mint száz, egy súlycsoport voltak.
Idén ez nem így van. Ennek okát csak találgatni lehet, de szerintem részben a Pirelli gumik, részben Hornerék is benne vannak (Webber KERSe sokkal többször nem működött és milyen érdekes, az év első harmadában szinte minden futamon gondja volt vele... miután Vettel már nagyon vezetett a pontversenyben, máris jó lett Webber KERSe is), részben pedig Webber megtört tavaly év végén, hiszen ott nagyon nagy esélyt szalaszott el, élete évadát futotta és mégsem lett VB. Ő sokat gyengült a VB elbukása miatt, Vettel viszont sokat erősödött.Lényeg a lényeg, idén SV magasan jobb Webbernél és nyilván magasan jobb tavalyi önmagánál is. De vajh mi történne, ha egy másik önbizalomtól duzzadó VB ülne me mellé a 2es autóba? Az lenne Vettel igazi értékmérője, mert mindaddig könnyen a kocsira és Webbo fentebb részletezett problémáira + gyengébb képességeire fogható a nagy menetelés. Remélem meg fogjuk tudni
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Motion_Blur #37631 üzenetére
Webbernek az első 4-5 futamon mindíg volt a KERS-el valami (nem is tudta használni), és utánna is voltak más gondok az autóval neki.
Vettelnek mindíg ment a KERS, csak elhintették, hogy nála is rosszalkodik, de közben meg mindig lehetett látni, hogy ugyan úgy használtam mintha misem történt volna.
Egyértemű, hogy Webber kocsiját visszafogják, vagy úgy, hogy nem működik valami rendesen, vagy egy kicsit a beállításokat babrálják el.
Ekkora iparágban nem tudsz(tok) elképzelni ilyen apró húzásokat, annak érdekében, hogy az nyerjen akire lehet hosszútávon építeni és hosszútávon hozza a sok(rengeteg) zsetont, túl jóhiszeműek vagytok és azt hiszitek, hogy szűz hó tisztaságú ez a F1, pár éve azért már kaptunk ízelítőt, hogy mire képesek csak egy pár pozíció megszerzésének érdekében itt néhányan. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #37627 üzenetére
Vettel körül jól működik a gépezet, és egyébként is jó arcnak tűnik.
Az hogy Webber hanyadik helyen végez az egész egyszerűen tök mindegy, jelenleg Vettel a nagy hal, belőle ikont/legendát/zsenit/doktort/hőst csinálni tök mindegy minek nevezzük, egy perc reklámfilm annyit hoz mint Webber fizetése ha jól csinálják...márpedig jól csinálják, az üzlethez és a reklámhoz a Red Bull-nak biztos hogy van egy jól működő receptje...tudják mi a lényeg.
Webber-nek nincs olyan jó autója mint Vettel-nek, hogy hogyan csinálják, vagy igazságos-e az most annyira nem fontos, Webber tud olyan gyors lenni mint Vettel, ezt már megmutatta...nem egy egész évben, de többször kijön.
NA ez most nincs, és szvsz nem véletlenül nincs, nem is kell..igazán ahogy alakult ez az év, a Red Bull-nak tök mindegy hogy Webber van vagy nincs. -
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #37627 üzenetére
Elterelés miatt, így mossák tisztára magukat. Rutinos vén rókák.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #37608 üzenetére
Nem semmi... Ugyanakkor ez a rekord akkor lesz igazán az övé, ha százalékosan is több kört tölt az élen, mint a jelenlegi legjobb, Jim Clark (1963). Akkor még csak 10 verseny volt egy évben, így az általa élen töltött körök számát "könnyű" megdönteni.
A lényeg: Az abszolút rekordhoz még legalább 99 kört az élen kell töltenie a hátralévő 2 futamon. -
Gabesz1019
senior tag
válasz
Erre én már csak ezt tudom mondani:
Corriere della Sera: „Vettel már nem a vetélytársakkal küzd, hanem a rekordokkal.”
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
és még nincs vége.
-
Xirtam
veterán
válasz
-
decibel
aktív tag
válasz
Motion_Blur #37603 üzenetére
&Pá:
Versenyen gyorsabb az tény, én az időmérő miatt siránkozom. Ha vb-t akarnak nyerni nem engedhetik meg maguknak, hogy az egyik pilótájuk fél másodpercet hagyjon az idejében, hiába villámgyors versenyen.
Mindegy, abban reménykedem, hogy a jövő évi autóval javul a kvalis teljesítmény is és akkor újra Schumi lesz a mezőny legjobb pilótája.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #37598 üzenetére
Van az a pénz...
Másodhegedűsnek jó volna Ő is...
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EA Sports WRC '23
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Eladó Hikmicro Habrok 4K HE25LN éjjellátó keresőtávcső
- Eladó DOXA 165.10.015.10 óra
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest