- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #35978 üzenetére
azt nem szokták nyilván
gondolom amikor létrehoznak egy hírt akkor a címből generálja a rencer az url-t aztán azt nem változtatják meg, de kíváncsi lennék h ezt mégis hogy sikerült? Mert ha külföldi oldalról veszik át a hírt akkor ott is rosszul volt írva vajon? Ennyire nem ismerik szegény jóembert?
-
hodostamas
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #35968 üzenetére
Nem utolsó sorban meg kb egy 2. befutása lenne Neki, mert ugye itt is egy gyengébb kocsival lenne egyre sikeresebb majd VB..
Akkor aztán bárki mondhatna bármit.. 2x szar kocsiból VB autót csinálni maga alá nem lehet véletlen
-
proof88
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #35941 üzenetére
akkor most válaszolok: nem, nincs új kép Kubicáról, és egyébként sem az a lényeg hogy néz ki, hanem hogy októberben mi lesz vele ha beül a szimulátorba! Ez a kép meg lehet neked régi, ha 1 valakinek is új és mosolygott rajta, akkor már megérte beraknom. Ne velem csináld a feszkót, igyál meg egy sört!
-
proof88
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #35939 üzenetére
minek nézed meg, ha zavar?
-
Nowhereman
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #35927 üzenetére
No akkor egyezzünk ki abban, hogy Lonzinak a gumistratéga, Lajosnak meg az áttételmufti ajtaján illet volna kopogtatni egy pajszerral a verseny után...
-
Nowhereman
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #35896 üzenetére
No ennél nagyobb marhaságot nem is írhatnál! Lonzi akkor ki se nézett Petrov mögül, míg Lajos ezt kvázi inden körben meg tette - csak miután úgy egy métert sikerült mellette előre jönnie, valahogy bejött a leszabályozás, oszt Sumák meglógott. Lehet hogy Lajos sokszor feleslegesen agresszív, de az áttételezést kiötlő barmot feltétlen farba kellene billentenie...
-
JColee
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #35909 üzenetére
Erre mondta Fater, hogy Sennának ma nem 4 VB-címe lenne, hanem végleges eltiltása...
Lehet, de 4 vb címe sincs.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #35887 üzenetére
Na látod,pont ez a lényeg.Két ilyen pilóta egymásra talált és képesek voltak húszon x körön keresztül pár tizedre autózni egymástól,és közben folyamatosan csatáztak.Na ez az igazi Forma 1 nem a DRS-es kikerülés.És ennek ellenére érdemes megnézni hogy pont ezt a két pilótát mennyire szidják mindenhol persze van amikor jogosan,de nem mindig.
Nem tudom még hányan tudták volna ugyan ezt kivitelezni,amit ők ketten,nem sok pilótából néznem ki.Ezt mind úgy mondom hogy kimondottan nem szeretem Sumit,de kurva nagyot alkottak mindketten Monzában.
Azért megnyugtat hogy van még pár értelmes arc a topicban akik nem üvöltenek amikor DRSel kikerülik egymást a pilóták,hogy mekkora előzés,és értékelik az ilyen csatákat -
bubuka71
aktív tag
válasz
Én azon röhögtem amikor Hami nagy nehezen megelőzte Schumit , az öreg rögtön izomból visszaelőzte . Olyan szép volt.
-
MPowerPH
félisten
válasz
És nem beszélve arról, hogy még KERS sem volt, és Abu Dhabi egy ritka szar pálya lett előzés szempontjából.
-
werszomjas
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #35882 üzenetére
Szívemből szóltál
Elég visszagondolni a 2010-es VB uccso versenyére, ahol nagyot csalódtam Alonso-ban, biztos vagyok benne, ha akkor abban a helyzetben Hamilton van Petrov mögött ő bepróbálta volna az előzést, bármi áron, ha törik a vas, akkor is, és úgy is kellett volna csinálni, még ha ki is esett volna, nem úgy hogy elvonatozza a VB címet
LH ilyen pilóta, sajnos ez sokaknak nem szimpatikus, de nem programozott robotok vezetik azokat az autókat és akkora sebességnél, féktávon, utcai pályán elég nehéz belőni a pontos féktávot, szóval a mostani Massa ütközés sztem sima versenybaleset volt, bepróbálta, veszélyes manőver volt, nem jött be, utána azért szépen végig gázolt a mezőnyön, This is Formula 1
-
MPowerPH
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #35884 üzenetére
Dehogynem. Vagy legalábbis ő nem tud, ellenben a DRS megoldja helyette. Ez a baromság sajnos háttérbe taszítja azokat a pilótákat, akiknek tényleg van érzékük azt előzésekhez.
-
AMD Power
titán
válasz
TESCO-Zsömle #35884 üzenetére
Vettel meg az ő "előzései" a vicc kategóriába sorolnám.
-
AMD Power
titán
válasz
TESCO-Zsömle #35882 üzenetére
Ezzel én is tisztában vagyok. De túl sok ezekben az előzésekben a hiba. Nem az a baj ,hogy előzni akar.... hanem ahogy teszi.
-
AMD Power
titán
válasz
TESCO-Zsömle #35880 üzenetére
LH ami művel az már nekem is sok! Én a helyében kurv* mélyen magamba szállnék.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #35820 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy Czollnert annyira megutálták már, többek között én is, hogy ha fejre áll, se fogom tárt karokkal várni. Élő enciklopédia? Az ennyi idő után azt hiszem, magától értetődő. A beszédkészséget/szókincset lehet fejleszteni, de ha erre szorul valaki, márpedig Gyuszó erősen, akkor hogy a rákba került be abba a székbe? Én továbbra is kiállok a monnyonle mellett, minden harag nélkül.
#35822, Jadro:
Most olvastam a cikket, egész korrekt. Tetszett. Egy mondat volt idegesítő, amikor az idei szezont de inkább a szabályokat jónak állította be a cikkíró. Ez bullshit. Ettől függetlenül fassza.
-
Ice!?
őstag
válasz
Ez egy poénnak indult.
Palikot se nagyon bírtam anno, de neki legalább volt egy sajátos stílusa, ami már-már hiányzik is. Bár szvsz ez többnyire Czollner idétlenségének köszönhető.
Persze mindig az a rossz, ami van, de egy Walter & Wéber kombót sokkal inkább el tudnék képzelni.Elég szégyen, hogy azt hiszik az RTL-nél, hogy ez így szép és jó. Amit pedig az utolsó bekezdésben írsz, már rég meg kellett volna lépniük.
-
válasz
Szvsz azon kívül hogy sokat hibázik nincs vele baj, legalábbis Eurosport WTCC közvetítéshez képest fényévekkel jobb. Plusz ha nem ő lenne a kommentátor akkor ki? Még egy Walter Csaba? Kösz, de nem kell.
-
shteer
titán
válasz
TESCO-Zsömle #35607 üzenetére
az enyém csak vicces, de a tiéd nevetséges
-
Zodicus
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #35614 üzenetére
Egy ilyen képnek örülnék:
-
kukinyo
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #35614 üzenetére
1,Vettel
2,Button
3,Alonso
4,Shumi
5,Webber -
kisza25
félisten
válasz
én is pont a te befutódra tippeltem volna
megjegyzem Sumi a jubileuma óta rendesen villantgat, jó lenne dobogón látni -
hoffman_
nagyúr
válasz
Na-na, öcséém.... Barkielló azért beférne a háromba, ha mát itt tartunk... Végre megszorongatná a mestert.
-
AMD Power
titán
válasz
TESCO-Zsömle #35537 üzenetére
Hajrá Anglia! Hajrá Lewis!
Ez így van! És persze a kis Paul!
-
AMD Power
titán
válasz
TESCO-Zsömle #35485 üzenetére
Ez most végkép érvényben volt.
-
Nowhereman
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #35463 üzenetére
Dehogy nem változtat a lényegen! A miatt-ra a válasz teljesen más. Nem Kimi volt az ok, hanem hogy a talján brigád visszaszerezhesse a kényelmes bőrfoteljeit. Kimivel csak pótolni akarták Sumit. Sumival jött az idegenek hada, távozása után szépen el is ment az összes, úgyhogy helyre is állt a talján idilli tésztaparti - amivel egy baj van: marha nagy mázlival lehet így nyerni! Korábban, ahogy sok korábbi versenyzőjük megjegyezte, körülbelül a öreg Enzo tekintélye volt csak képes gatyába rázni a makaróniba gabalyodott társaságot.
Kimi is mehetett, mert nem passzolt a tésztához, Massáról meg kiderült, hogy mégse egy ászpilóta, aztán meg Lonzi se tudta egyedül megváltani a világot, úgyhogy most a régi "idegen" tervezőjüket udvarolgatják körbe... -
Pá
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #35457 üzenetére
13 futam után a pontszámok elég jól visszaadják a csapat teljesítményét... (ha az nem, akkor mi?)
Abból, hogy idén esetleg többször estek ki nem következik, hogy jobb a teljesítményük.
Ok, tegyük fel, hogy akkor 10-20 ponttal több lenne nekik.(de még mindig kevesebb, mint tavaly) Na, bumm és akkor mi van? Ugyanúgy stabil 4. helyen vannak fényévekre a topcsapatoktól. Legjobb esetben is egy helyben állnak tavaly óta, de a "sokkal jobb" mindenképpen alap nélkül túlzás. Ezt akár Ross Brawn is megerősítené. -
Pá
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #35443 üzenetére
Mi alapján sokkal jobbak idén?
Tavaly ilyenkor 140 pontjuk volt és 3 dobogó. Idén 108 pont és 0 dobogó.
Tavaly átlagosan 8,5 helyen fejezték be a futamot, idén 10,6. -
Motion_Blur
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #35448 üzenetére
Elég nagy büntetés a Ferkának hogy 2007 óra nem tudtak címet nyerni, remélem ez a darabig nem is sikerül nekik.
Kár hogy a mezőny egyik legjobb pilótája ott vesztegeti el "legszebb" éveit.
-
bubuka71
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #35445 üzenetére
Hali ! Én azért még reménykedek 1 vb cimben . Mostanában nagyon kezdi élvezni az autózást . Én a régi szép időket sírom vissza amikor annyit teszteltek amennyit akartak , és annyi motort használtak amennyit akartak + volt tartalék autó .
-
decibel
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #35443 üzenetére
"Schumi valszeg nem éri már meg, de VB lesz a Merci."
Azért reméljük, hogy az elkövetkezendő 30 évben szereznek egy vb címet, a 70 éves öregkort meg előlegezzük meg Schuminak.
-
Nowhereman
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #34071 üzenetére
Az autónak nem is annyira a tempójával, mint a természetével van baja. De tény hogy Rosbergson egész eredményesen szép finom harmatos kesztyűs kézzel terelgeti, míg Sumák görcsösen cibálja a qrváját...
Lajos incidens:
1/ Lajos szerintem már megint használni fogja a platinakáryáját.
2/ Ahogy a hozzászólásokat olvasom a prohardveren is megalakulhat lassan a saját KKK... -
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #34063 üzenetére
Én Di Restának várok valami komolyabb pacit, meg természetesen Sennának is piszkosul örülnék. Rosberg is kaphatna jobb autót szerintem de ő már régóta, nem túl újonc...
-
JColee
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #34025 üzenetére
Sajna Senna 1 secet kapott Q2-ben Petrovtól.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #34025 üzenetére
Senna
Érdemesebb beszédtéma lenne, mint a degenerált stáb fikázása, vagy Hamilton dührohama...
Végre valaki...
-
McCartman
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #33932 üzenetére
attól még jobban járnának egy versenyképesebb pilótával , aki legalább érdemben tudná támogatni a világbajnok aspiránst. Webber úgyis kezd belejönni a szerepkörbe.
-
McCartman
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #33907 üzenetére
jó hát én a versenyzői kvalitásra gondoltam.
-
Oliverda
titán
válasz
TESCO-Zsömle #33920 üzenetére
Ilyen hülye nyilván senki sem lesze, de egy félig nedves pályán már talán...
-
MPowerPH
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #33911 üzenetére
Igen, arra gondoltam.
Csak reménykedek, hogy nem a fettelről fog szólni az IM
mod: Jön már a Mester.
mod2: Milyen durva, hogy a DRS miatt feláldozták a 7. fokozatot.
darál0w: Akkor már gombos, eddig úgyis csak esőben tudott alkotni, nem?
-
McCartman
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #33901 üzenetére
van egy kis eszük szélnek eresztik jövőre.
-
McCartman
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #33899 üzenetére
esetleg amikor jövőre lejár Massa szerződése..
-
SpongyaBob
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #33855 üzenetére
Simán!
-
joi29
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #33853 üzenetére
Egyenlőre...
-
kisza25
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #33847 üzenetére
hű az a sisak nekem fel sem tűnt
-
ToBeY
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #33842 üzenetére
Ezt a Renault kezdte ha jól emlékszem "Who is Schumacher" vagy hasonló felirattal.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TESCO-Zsömle #33840 üzenetére
lehet, hogy Massa?
-
werszomjas
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #33814 üzenetére
A jelenlegi mezőnyből talán Hamilton és Kobayashi alkalmas is lenne rá
Illetve Sato is lehet újra kapna szerződést
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #33814 üzenetére
Az se rossz
.
-
Oliverda
titán
válasz
TESCO-Zsömle #33774 üzenetére
Ja, inkább Vettel ajándékozhatta volna a kezet.
-
Pompi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #33753 üzenetére
És különbenis nyári szünet van, írni kell valamiről.
-
proof88
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #33717 üzenetére
El van vékonyodva, és nem lehet előzni mert a védekező leszélesedik.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TESCO-Zsömle #33704 üzenetére
leginkább ilyenekre dobott találatot
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TESCO-Zsömle #33696 üzenetére
vazze....mire nőt találtam ezzel a vezetéknévvel...
-
Integra
titán
válasz
TESCO-Zsömle #33698 üzenetére
vagy valami gazdag család, vagy összecumizták, dubajozták, tök mindegy. mindegyik csak a seftelő feketéző vállalkozókra hajt, hogy ne kelljen dolgoznia. a szerencsésebbek pedig bepaliznak egy ilyen csilliárdost, akit aztán úgyis lemeszelnek, ott áll gyerekkel pénz nélkül és mindenki hibás, csak ő nem. ilyen az élet.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #33672 üzenetére
A gumik jó 200-300km is alig bírnának ki, a fékek sem húznák sokig, a motort is 1 hétvégére tervezték, meg többi fogyóeszköz, mint a első szárny
Aztán egyedül nem lehet beindítani, meg ilyen apróságok, szóval nem egyszerű még versenypályára sem kivinni.
-
nokia párti
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #33668 üzenetére
Közlekedhetne ez egyáltalán az utakon? Nem túl gyors?
-
Oliverda
titán
válasz
TESCO-Zsömle #33668 üzenetére
Na ha Barié volt akkor az nekem inkább nem kéne.
-
VD
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #33553 üzenetére
Már nagyon az se. Mivel a 4 utánfutó körbe veri egymást folyamatosan.
Sajnos az idei VB izgalmát a Red-Bull Vettel koktél hazab@szta.
Hiába hétről-hétre jobbak és izgalmasabbak a futamok, a VB címért folyó küzdelem hiánya az egészet egy kedd esti baráti póker party szintjére degradálja. -
AMD Power
titán
válasz
TESCO-Zsömle #33553 üzenetére
Elég baj....
-
AMD Power
titán
válasz
TESCO-Zsömle #33225 üzenetére
Ennyi. Nézzétek meg Silverstone meddig volt necces ,hogy lesz-e vagy sem. Mondom én ez mind England Fanatic.
-
ktg3
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #33142 üzenetére
pü-ben dobhatja vki
-
Motion_Blur
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #33102 üzenetére
Marha nagy piac Brazília a Ferrarinak..
-
fatal`
titán
válasz
TESCO-Zsömle #33087 üzenetére
Lehúz az állam ott is rendesen gondolom. És ha jól tudom még így is veszteséges a Hungaroring minden évben.
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #32982 üzenetére
A mozi meg a színház kicsit más kategória, a f1 autósport.. Te se viszel bőrfotelt egy rally versenyre nem?
-
shteer
titán
válasz
TESCO-Zsömle #32982 üzenetére
te ma extrahülye vagy
-
AMD Power
titán
válasz
TESCO-Zsömle #32977 üzenetére
Ez mekkora....
-
AMD Power
titán
válasz
TESCO-Zsömle #32936 üzenetére
Pedig jó lenne az eső mert sok izgalmas előzés nem lesz....
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #32813 üzenetére
És honnan tudta, hogy amikor azt mondták neki, hogy gáz van a fékkel, és told előre a fékegyensúlyt, stb., akkor ne változtasson, mert csak azért mondják, hogy legyen mire fogni a rosszabb szereplést, egyébként rendben van a fék?
Egy nem ideális fékegyensúly beállítás pedig igen csak be tud tenni a vezethetőségnek, és a guminak sem tesz jót. Nehezebb megfékezni az autót, és marha könnyen kockásra lehet fékezni a gumit. -
proof88
addikt
válasz
ez hülyeség, mégpedig azért, mert a füvön fékezés az egyértelműen nem fékhiba, és ezen a hétvégén Webber volt a gyorsabb, ezt nem kell magyarázni, ennyi. A fékhiba pedig folyamatosan visszatérő probléma a Red Bullnál és nem csak Vettelnél, Webbernél is. Webber jó formája ilyenkor szokott lenni általában, tavaly is ilyentájt volt. Csak az a gond, hogy nála ez csupán néhány futamig tart, aztán ennyi. Vagy Vettel fáradt kicsit ilyenkor pár futamig, passz. Vagy egyszerűen pont a pálya nem fekszik neki annyira. Mert ez visszatérő probléma egyébként, hogy pont a hazai közönség előtt nem az nyer az F1-ben akiért leginkább kinn vannak a szurkolók.
Most is az volt, hogy Ausztráliában nem Webber nyert, Angliában Alonso nyert, itt Nürburgringen Hamilton nyert, Spanyolországban és Valenciában Vettel, tehát egyikük sem ott nyer ahol igazán szeretne.
De ez már 2009-ben is így volt, úgy emlékszem.
szerk.: amúgy grat Sutilnak a 6. helyért.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Nem olvastam sehol hogy Vettel a fékekre fogta volna a rossz szereplést.
„Természetesen nem megnyugtató, de véleményem szerint el kell fogadnom, hogy a mai napon mások gyorsabbak voltak nálunk. Ahogy azt már elmondtam, nem vagyok boldog, éppen ezért nagyon keményen kell dolgoznunk azon, hogy visszavágjunk, és ismét mi állhassunk az élen.”
Gondolod majd a PR miatt mondogatják neki hogy hova kapcsolgassa a fékerőt?
-
Oliverda
titán
válasz
TESCO-Zsömle #32801 üzenetére
Valamelyik a kettő közül, vagy esetleg mindkettő.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #32796 üzenetére
FIA-s mókusok.
-
attisx
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #32418 üzenetére
Ami azt illeti, pontosan egy VB-t (2005) bukott el a folyton lerohadó mindent verő autó miatt. Ezen kívül még egyszer, 2003-ban volt reális esélye a címre, viszont az MP4/17D inkább volt megbízható, mint világverő (nyolc 2. hely vs. 1 győzelem).
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Azért Buemi majdnem megcsinálta a frankót, én személyszerint többet is ki tudtam volna hozni a helyzetből!
Lonzi megnyerte az első szabadedzést, végre remélem az időmérőn is ott lesz és Massa is befurakodhatna Webo és Vettel közé.
-
Superman
nagyúr
válasz
Tudom ez összetettebb folyamat attól, hogy csakis Whitmarsch-on múljon, de nem véletlenül elégedetlen Hamilton és Button is. Ráadásul most mintha visszafelé haladnának a fejlesztésekkel. Ha ezt lehet annak nevezni...
-
Oliverda
titán
válasz
TESCO-Zsömle #32405 üzenetére
Korábban arról is szó volt, hogy a boxban csak KERS segítségével lehet majd közlekedni.
-
AMD Power
titán
válasz
TESCO-Zsömle #32384 üzenetére
De csúnya.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #32369 üzenetére
Ezt látnánk élőben vagy videóban lenne pillogás,hogy mi felkiáltással
-
boogie84
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #32284 üzenetére
Sajnos így van. + utána jött a fejsérülés. Az szó szerint odavágott neki, mondhat akárki akármit, már nem a régi.
-
McCartman
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #32284 üzenetére
annál izgalmasabb végjáték sosem lesz már az f1ben.
utolsó kanyarban eldönteni egy vb címet.. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
TESCO-Zsömle #32168 üzenetére
Szerintem ez hülyeség, ha le lenne butítva nem állna a 2. helyen. Meg ilyen alapon akkor a Massa kocsija is le van? Mert ebben az évben nem valami nagy szám... Én amúgy nem Vettelnek drukkolok, nem azért írom ezeket, de csak tud valamit a srác, az tény hogy kinyalják a kis fenekét is, de jobb pilóta szerintem mint Webber...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #32171 üzenetére
Ha hiszel abban hogy az esetek 90%-ban azért lassabb Webber, mert lebutított autót raknak alá akkor ezzel nem lehet vitatkozni. Azon viszont érdekes elgondolkozni hogy ha Te és még néhány szakértő ezt ennyire jól tudjátok akkor valszeg Webber is tisztában lehet a dologgal. És ennek ellenére még mindig a csapat tagja. A szabotázsokról meg aztán ne is beszéljünk ugye?
Nem vagytok képesek elfogadni hogy Webber a legtöbb esetlen szimplán lassabb mint Vettel. Ahogy Palik mondaná: "tudod, a keze meg a lába".
Annyira elvakultan gyűlölitek Vettelt hogy ezt nem vagytok képesek belátni.Régen amikor Schumi ennél is jobban verte Irvine-t, ugyanez volt a nóta, szal nincs új a nap alatt. Csak kérdés, hogy kell-e ez az f1live-os színvonal...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #32168 üzenetére
Ne vicceljél már...
-
Pompi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #32056 üzenetére
-
fatal`
titán
válasz
TESCO-Zsömle #32056 üzenetére
Szép
Egyik kedvenc pályám.
(Monaco és a Hungaroring mellett)
-
Vigneau
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #32047 üzenetére
Én nem is állítottam ezt. Régen visszatolták őket, aztán valamikor a Villeneuve - Schumacher "vb döntő" után tört ki valami balhéféle. De nemrég Rossi és Stoner esetében volt valami hasonló a MotoGP-ben.
-Mike-:
Ez van, de eljön még az én időm... -
Vigneau
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #32017 üzenetére
Pont Alonso volt az egyik Kanadában. Bár ott segített a kerékvető is...
(#32004) Xirtam:
Anno Massa is a Saubertől érkezett. -
boogie84
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #32030 üzenetére
Mi értelme van??
Komolyan nem értem...
Nem felejtett el vezetni. Ezt bizonyította a 4 órás futamon is. Esőben a fiatalok mellett mennek el az öregek... -
JJános
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #31993 üzenetére
Én a Ferrariba Nico Rosberget vinném.
Fiatal, és ha kap egy jó autót.
De hát nem én vagyok a manager. -
JJános
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #31979 üzenetére
Így van. Bár nem vagyok menager, de a Ferrari, és Lonzi felfelé ívelő pályán vannak.
Nem vagyok kifejezett Ferrari drukker, de örülök a mai sikernek. -
Male
nagyúr
válasz
Csak összeesküvés-elmélet... nem hinném, hogy így történt
-
rocket
nagyúr
válasz
VB mar regen elment, mindketto, egy gyozelem hatalmas siker nekik jelen korulmenyek kozott.
-
MPowerPH
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #31952 üzenetére
Jah, de nálunk nehéz előzni, és még Kers, sőt mi több DRS sem volt. Ha most nem ment, akkor ott irreális elvárás volt tőle. Most is csak nézelődött, meg egy párszor mintha betette volna. De mégsem. Azt nem lehet mondani, hogy nem akarta.
mod:
Schumacher: "Nem nagyon emlékszem arra, hogy az idén más is kapott már 10 másodperces büntetést egy ütközés miatt, de ez van, el kell fogadni. Egy áthajtásos büntetést még el tudtam volna fogadni, ez viszont érthetetlen. Jó lenne, ha azonos vétségekért azonos büntetéseket szabna ki a versenybíróság" – tette hozzá a Mercedes versenyzője.
A háromszoros bajnok Niki Lauda szerint a versenybíróság a büntetéssel túllőtt a célon. "Úgy tudom, hogy (Nigel) Mansell nem Schumacher ellenes, de jó lenne, ha a versenybíróság nem szólna bele minden küzdelembe. Nem volt indokolt ilyen kemény büntetést adni.”"
Tényleg szánalom a büntetés mértéke...
-
IreN!CuS
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #31952 üzenetére
ugyan akkor sem kellett kockáztatni....ha akarta volna simán megelőzte volna
-
JJános
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #31266 üzenetére
Ellenszenves? Ember! Élsportolóról beszélünk!
Ez itt a probléma gyökere. Az ellendrukkerség. Nem valakinek drukkolunk, hanem valaki ellen?
-
bambano
titán
válasz
TESCO-Zsömle #31016 üzenetére
/set mode összeesküvéselmélet
nekem egy kicsit az az érzésem, hogy pont akkor rúgják ki az rbr alól a nagy csodát, amikor már van annyi előnye Vettelnek, hogyha kicsit körbeverik egymást mögötte, akkor világbajnok lehet így is...
-
kisza25
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #31016 üzenetére
ez nem is rossz ráfogadunk, ha nyer azért örülünk, ha nem akkor meg azért
mennyivel szimpibb Vettel német interjúja, mint az angol -
kisza25
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #30905 üzenetére
pl. kilöki
-
!Overdose!
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #30887 üzenetére
Természetesen nem az, de tényként kezelni felelőtlenség. Példának okáért ennek az elméletnek erősen ellentmond Hamilton Monaco-i büntetése, hiszen ő Vettel legesélyesebb kihívója.
Másrészt nem hinném, hogy érdemben befolyásolja az F1 nézettségét a pontverseny állása. Aki nem követi rendszeresen szerintem nem fog leülni csak azért a TV elé, mert szoros a pontverseny. Elvégre nincs is tisztában a VB állásával, hiszen nem követi az eseményeket. Aki rajongó, az meg nézi így is, úgy is. Lásd mi is itt ülünk és bámuljuk a szabadedzést.
-
.bableWes
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #30890 üzenetére
hát igen. nem megy alatta a szekér. a ferka teljesitményéhez képest tényleg többet hozott ki belöle..
Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Béta iOS-t használók topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- YouTube
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest