- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #45425 üzenetére
Brabham-BMW BT52/BT55
Brabham used petrol that was 84 per cent Toluene – a highly powerful and dangerous chemical. In qualifying the car was reputedly capable of an eye-watering 1,400hp.
4,9-5,5 bar nyomású turbóval érték el. Bár ezt futamon sose jegyezték.
De igazság szerint a Honda ezt a Williams-el is eljátszotta:
1400 hp at 12000 rpm-540 kg (Williams-Honda FW11 Turbo)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #45425 üzenetére
Xirtam: nem írtam semmit, félreértettem
-
Zso2
őstag
válasz
Motion_Blur #45349 üzenetére
Itt közrejátszott az is,hogy az Rb láthatólag megint kcsi max sebességre volt kalibrálva,viszont a lassu kanyarokból jobban jöttek ki.
-
hunnylander
őstag
válasz
A tippem, hogy azért, mert viszonylagosan kicsi az RBR hátsó szárnya. Nincs miből nagyot csökkenteni a légáramlatok leválasztásával.
És a szárnyméret jól mutatja, hogy még mindig mennyi leszorítóerő van a Red Bullon [olyan, amit az autótesten generál], csak az a bibi, hogy ez büntet is a légellenállással.
-
Oliverda
titán
válasz
Jó lenne, ha a tavalyi évről is lennének adatok. Kíváncsi lennék, hogy a többiek fejlődtek a Red Bullhoz képest, vagy esetleg fordítva.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #45347 üzenetére
Elég érdekes, hogy a Lotusnak ugyanolyan hatékony, mint a Mercinek a kis trükk nélkül is. Esetleg náluk is van csatorna, csak a nagy feketeségben nem látszik?
Ennél a két csapatnál kétszer akkora előnyt ad a DRS, mint a Mekinél és a Red Bullnál. Ferrari meg a két véglet között van.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45322 üzenetére
Karthikeyan kétszer is szerepel; először, mint uborka, Montoya mellett, és ott van még a busz mögött is, mint PizzaHut futár.
-
JColee
őstag
válasz
-
Oliverda
titán
válasz
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #45221 üzenetére
Your fault.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #45109 üzenetére
Vízhordó!
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #45099 üzenetére
BBC is közvetít még F1.et nem? DC-t láttam szakérteni a tavalyi magas riporter csókával (J. Humprey?), griden is ott mászkáltak.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #45099 üzenetére
Majd átveszik szépen lassan onnan is az embereket és a stílust. Szvsz nem lehet elvárni, hogy már elsőre úgy menjenek a dolgok mint a karikacsapás. Ez ugyanúgy igaz az m1-re is.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #45093 üzenetére
Én megbecsülöm és össze teszem a kezem, hogy végre átkerült az RTL-től, ne értsetek félre. Ettől függetlenül bosszant ez a hang téma, mert ez nem feltétlenül pénz kérdése lehet. Sőt mondom, felőlem spórolhatnának is azon, hogy nem élőben közvetítik
-
DopeBob
addikt
válasz
Motion_Blur #45064 üzenetére
Kimi egész jól kente a végén. Remélem jó a Lotus, csak derülne már ki végre
-
Zso2
őstag
válasz
Motion_Blur #45071 üzenetére
Miért ,bajod van vele? Igaza van, és nem is sértően nyilatkozott erről...
Így körbejátszani valakit elég nagy gyökérség ,bunkóság, mind az Rtl klub,mind az Mtv1 részéről.Mezeiről meg annyit hogy eddig egy nagy 0. Olyanokat benéz,mintha nem is fogyelne...,még jó hogy Wéber (webber) Gabi ott van.
Amúgy a Gyula + Palik páros nekem nagyon bejött, a verseny mellé még nagyokat is röhögtem az oltásokon... -
dqdb
nagyúr
válasz
Motion_Blur #45024 üzenetére
-
McCartman
őstag
válasz
Motion_Blur #45059 üzenetére
failo
-
AMD Power
titán
válasz
Nem valami őszinte a mosolya.
-
zetecR
addikt
válasz
Motion_Blur #45064 üzenetére
A 9. körben mindenki belassult.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #45063 üzenetére
A hivatalos Race Lap Analysis: [link]
-
Oliverda
titán
válasz
Massa jövőre mehet a HRT-hez. Jobb csapatot már nem érdemel szvsz.
-
ktg3
őstag
válasz
Motion_Blur #45057 üzenetére
thx
Marhára nem tetszik ennek a fickónak az írási stílusa. Mondjuk ma már jobban meggondolja, hogy mit írjon.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #45037 üzenetére
...ez egy letölthető formátum, úgyhogy bárki bármikor bárhol... Alt+F4...
-
válasz
Ilyenkor komolyan a fejem fogom... az újságírást veszik semmibe vagy csak úgy általánosan barmok és még büszkék is rá? Sajnos azt kell mondanom, nem vártam mást a neveket olvasva...
Viszont a hétvégi verseny tetszett. Izgalmas volt.
-
JColee
őstag
válasz
Ízes thai szólásban beszél az egyik forma.
-
wildrain
addikt
válasz
Joó Gábor, mint szakújságíró
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #45035 üzenetére
Malajziában sem kellett volna kipördülnie.
-
Tomics
addikt
válasz
Motion_Blur #45029 üzenetére
elég xar replica
-
McCartman
őstag
válasz
gyúrsz?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Kösz. Közben megtaláltam én is, Google a barátom.
-
Oliverda
titán
válasz
Domenicali volt a fotós?
-
kukinyo
addikt
válasz
De jó kép.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Na, úgy tűnik terjed ez szépen.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
A bak karján milyen tetoválás van?
Egyébként laza és kedves srác!
-
DemonDani
addikt
válasz
Motion_Blur #44924 üzenetére
Két, 2, KETTŐ top pilóta versenye ment el rajta
Persze button esetben nem ő volt a hibás, csak vicces(nem az)így kisarkíta -
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur #44820 üzenetére
Ja, Suminak is be kellett volna darálni Alonsot azon a bizonyos futamon (ő is jóval gyorsabb volt ott), mégsem sikerült. Egy dolog Alonsot utolérni, és egy másik elmenni mellette.
-
Oliverda
titán
válasz
Szvsz ez lényegesen jobban áll neki mint a mutatóujj.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Coulthard 2.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #44892 üzenetére
Ilyen időjárási körülmények között láthatóan nem a McLaren volt az ideális autó. Ezt Button szenvedése is jól mutatta, aki amúgy ilyen körülmények között tavaly szinte verhetetlen volt.
"Tény, de az arcára rá volt írva minden mind a két futam után."
Verdesse a fenekét az aszfalthoz a harmadik helyektől? Legfeljebb majd akkor, ha az év végén elég lesz a cím bebiztosításához. Addig inkább vágjon fapofát, ha nem a dobogó legmagasabb fokán áll a versenynapok végén.
-
troland26
őstag
válasz
Motion_Blur #44892 üzenetére
Igazából hiába övé jelenleg a legjobb technika..ez nem feltétlen elég a győzelemhez ( ahogy láttuk is ) ezek a dobogós helyezések viszont sokat érhetnek a végelszámolásnál pláne így , hogy úgy tűnik nincs olyan vas a mezőnyben mint pl tavaly a Redbull...Lehet , ha elkezdte volna nyomni neki ész nélkül a kavicsba landolt volna ...szerintem , ha marad ilyen konstans az egész szezonban akkor igazán komoly esélye lesz a végelszámolásnál. Bár 2 futam után nem lehet messzemenően következtetni...izgalmasnak néz ki az idei sorozat
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #44894 üzenetére
Nem semmi, valóban. Engem is nagyon megdöbbentett, hogy a pálya egyre szárazabbá válása szinte semmit sem változtatott az erősorrenden. Időmérőn úgy van valahogy, ahogy írtad, de versenyen odaérhet a Sauber, a Williams, erősebb a Red Bull, de Alonso is, káosz!
Az tűnik csak biztosnak, hogy a Mercik visszaesnek vasárnap... Halkan jegyzem csak meg, hogy ha ennyire kiegyensúlyozott és változékony marad az eleje, az hosszútávon a konzisztens erős pontszerzőknek kedvez, akik mindig kihozzák a maxot az autóból és nagyon ritkán dobják el a vasat. Na és kik ennek a legjobbjai? Olyan nem német világbajnokok, akiknek már volt világbajnok csapattársa... -
kukinyo
addikt
válasz
Előbb-utóbb valószínű hogy beállnak.De ha a fél szezon ilyen változatos marad, már örülhetünk.
-
8nemesis8
veterán
válasz
Ezt sokan reméljük, hogy ennyire izgalmas marad. Évek óta talán újra lehet izgulni majd, hogy ki lesz a bajnok vagy kinek hogyan megy majd.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #44858 üzenetére
Zseniálisat autózott... Mindent kihozott a Ferrariból, sőt, még egy kicsit többet is.
Ma "utolsó" sor előre fusst játszottak a srácok, így lett ALO - PEREZ 1-2Egyébként az nem volt akkora csoda, hogy az első 2 helyre kerültek, "csupán" jó rajt és jól időzített kerékcserék. Na meg pár szép előzés a nagy vízben. Ami hihetetlen, az az, hogy kb. 40 körön át végig őrizték/növelték az előnyt a papíron sokkal gyorsabb McLaren/RBR pilóták előtt...
Na itt jön elő a mai TOP2 zsenialitása, bár őszintén szólva még így is nehezemre esik érteni, hogy az esős pályán klasszis és jobb verdával köröző Hamiltont és Vettelt így faképnél hagyták.
Brilliáns volt!badd: Olvastam olyat, hogy a Mercinek nem a kopás a gondja, hanem az alacsony hőmérséklet. Most kiderült volna a hőségben, hogy így van-e, de az eső miatt nem tudtuk meg. Mindenesetre a teszteken nagyon jó hosszú etapjaik voltak és ott sem volt túl meleg, szóval ki tudja...
-
JColee
őstag
válasz
Szerintem Kimi 2009-es győzelméhez. Csak akkor nem volt eső.
-
wildrain
addikt
válasz
Kicsit tényleg Vettel 2008-as monzai győzelméhez hasonlítható
Azzal a különbséggel, hogy ez a győzelem vb-t érhet. Ha valami szerencse folytán az új autó ütős lesz, és két-három társával együtt végig ott tud lenni az év végéig a ponttábla elején, akkor nagyon jól jön majd ez a 25 pont. Ha az új autó nem sokkal lesz gyorsabb, akkor ez az első hely csak egy szép statisztikai adat lesz. -
MPowerPH
félisten
válasz
Szerintem nem tudta volna olyan könnyen bedarálni.
Volt mögötte két kört, amikor használhatta a DRS-st. Alonso szépen csinálta a kigyorsításokat, és a KERS-t is ott használta ahol kell. Az ideális ív mellett necces lett volna támadni. Szóval megpróbálta, ennek az eredménye lett a kicsúszás. Közel akart hozzá kerülni, és majdnem rosszul sült el.
Xirtam: A Ferrari kitörölheti, menjenek és csináljanak egy rendes autót Alonso alá. Ez Alonso érdeme volt, és a csapat a mérnökökkel együtt nyugodtan letérdelhet előtte, mert télen egy fostalicskát sikerült összerakni.
-
Xirtam
veterán
válasz
Igazából ezzel a győzelemmel kitörölhetjük. A lényeg, hogy 25 pontot kaptunk. Nem maradunk le a táblázat szerint csak tempóban.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #44856 üzenetére
Eléggé, bár tudjuk ez nem volt benne az autóba. De legalább Alonso megint megmutatta, hogy miért 2x VB győztes. Aztán Perez még is csak Ferrari Academy tag.
Jaj de megmondtam én nektek már télen, és ezt tudta szinte az összes csapat, hogy a Sauber nagyon ütős lett.
-
kukinyo
addikt
válasz
"Jajjj ne magyarázd már meg hogy tudatosan bukott Alonso körönként 1mp-et! "
Nekem is ez jött le a szövegből.
Na meg hogy Vettelt fikázza. -
DemonDani
addikt
válasz
Motion_Blur #44810 üzenetére
Az új kocsival még nem találta meg a megfelelő versenybeállításokat, mivel nem volt alkalma eleget tesztelni hosszu etapokon, nameg forgalomban autózott, feltartották többször is és a nedves pálya mitt nehéz előzni, mert ha letérsz az ideálisról akkor gyorsan jön a bukó
(#44816) prmcsk
ejj de vicces fiucska vagy teremcsuka -
Misi 007
őstag
válasz
Ezt már sehogy...
Szerintem jön Perez a helyére Barcelónától. -
Zodicus
senior tag
válasz
Majd Massa megmagyarázza, meglátod!
-
boogie84
veterán
válasz
Motion_Blur #44787 üzenetére
Érdekes , mert ugye épp a Mclarenek voltak tegnap elöl, száraz körülmények között. Ezek után náluk sem tiszta a kép h mire lettek volna képesek egy száraz futamon.
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #44474 üzenetére
Helyi idő szerint 4kor kezdődött. Simán kezdhették volna 2kor, és nem is lett volna túl korán.
-
DemonDani
addikt
válasz
eleve vicc mert nincs is koran... a dolgozo embernek minden nap korábban kell kelni ennél
boogie
sator építő verseny xd -
leslieke
Jómunkásember
válasz
No igen, pedig lehetne korábban is kezdeni, aki akar felkel.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #44397 üzenetére
Mondtam én, hogy ebből ez lesz.
Az az F1 már nem az, amit 20 éve mindenki szeretett. Akkor esőben safety car? haha...
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #44339 üzenetére
A pálya egyik részén.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #44312 üzenetére
A ferrarit mondjuk eleve úgy kéne ejteni, hogy a második tagon legyen a hangsúly. A magyar mindig az elsőre teszi a hangsúlyt, az olasz meg általában az utolsó előttire.
-
boogie84
veterán
válasz
Motion_Blur #44297 üzenetére
Az a helyzet h ha Szabó Robi és Wéber Gábor közvetítené a futamot akkor két vagy több hülye ülne az itthoni stúdióban. Bár azt épp h lekakálnám, de a futam legalább normális lenne!
Ki volt a langyos gyerek most Robi mellett? "Nekem ő szimpatikus, de ő is... Szorítsunk együtt... "
Mi ez a szöveg???(#44300) kukinyo: Nem tudom neked van e valami olyan tevékenységed, amit csak tv-ben tudsz nézni mert az életben még csak meg sem közelíted és azt szarul konferálják fel...
Hogy esik az neked? Értem amit mondasz, de ha elcseszik az élményed, akkor állj hozzá pozitívan a dologhoz. Én nem tudok, mert szarul érzem magam. -
McCartman
őstag
válasz
Motion_Blur #44303 üzenetére
megnézed másodjára magyarul is?
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #44303 üzenetére
A SkySports jó választás, jó minőség.Ajánlom mindenkinek.
Bár hozzáteszem hogy én a magyar közvetítést nézem. -
barnam_
nagyúr
válasz
Egyetértek kukinyo-val, akik itt folyton panaszkodnak a közvetítésekre, azoknak semmi sem lenne elég jó. El kell menni az MTV-hez, hátha adnak lehetőséget... mert ugye a tv elől könnyű okoskodni...
Nekem személy szerint tetszik az új közvetítés, fényévekre van a retek klub szintjétől. Elismerem, Mezei sem tökéletes, de azért van ott a Wéber, hogy kijavítsa. Amit még értékelek, hogy látszik rajta hogy akar fejlődni.
-
válasz
Ja, mondjuk azt én is figyeltem, hogy Wéber oktatta arról, hogy miért fordulnak másképp a mért kör kezdetén a célegyenesre, mint a végén, de ez legyen a legnagyobb baj...
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #44254 üzenetére
Igen, igazad van.
Ráadásul itt Malayon inkább úsznak.... Bár ki tudja. Ha nem lesz eső, akkor Hamilton-nak nincs sok esélye megfogni.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #44254 üzenetére
Ezt adom én is. Nameg (nem olvastam vissza), én a Mestert se hagynám ki a buliból, esőben alázna.
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #44246 üzenetére
A pole meg 1,3mp-re, úgy hogy neki nem ment a Kers-e. Tehát közelebb van az élmezőnyhöz mint tavaly, csak az élmezőny most 8 autó.
(1. Hami 1:36.2, 8. Rosberg 1:36.6
)
-
Sundesz
addikt
válasz
Motion_Blur #44246 üzenetére
Szerintem ezt csinálja majd Kimi: [link] Az idei Ferrari kb. a 2009-es Renault szintjén van, sajnos.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #44243 üzenetére
A McLarenhez szerintem már biztosan nem fog visszamenni. A Mercedes pedig nem tudná kifizetni neki azt amit kérne.
Pár havonta amúgy is elmondja, hogy ilyen jól még sosem érezte magát sehol és ilyen jó még sosem volt.
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #44240 üzenetére
Nincs jobb hely, pénz ott van, háttér ott van, simán előfordulhat hogy egyik évben összefaragnak egy jó autót.
Ő is így gondolja, mert nagyon szépeket nyilatkozik...szerintem neki az lenne az érdeke hogy minél inkább leégjen idén a ferrari hogy elinduljanak a szükséges személyi, hatalmi cserék. Vagy tényleg tud valamit hogy ennyire optimista, de ez a több mint 10 km/h sebességkülönbség vicc, drs-el lesz az 25 is. (mondjuk ebből a szempontból csoda hogy ilyen gyors az autó, mert egyenesben lassú, lassú kanyarokban szar, gyors kanyarokban csúszik le az ívről, tehát kb egy még pirosabb marussia, mégis ott van a 10 között...érthetetlen
)
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #44240 üzenetére
Hova menne onnan?
-
szeva000
addikt
válasz
Motion_Blur #44177 üzenetére
Ráadásul Hamilton körében még bőven volt jópár tized...Nem olyan egyértelmű sztem a mostani pár tized az autók között.Én úgy látom,hogy a meki előrébb van bőven bárkinél.
Hemcsi is megérdemelné a győzelmet,mert a 2időmérőn igen komoly teljesítményt nyújtott.
Nah,de itt az időjárás még közbeszólhat...
Ezért meg is tettem alonso-t győztesnek....23X-os szorzóval nyomták -
DopeBob
addikt
válasz
Motion_Blur #44140 üzenetére
Jó lenne Q2-ben is meglenne Neki a P1
-
mephi666
nagyúr
válasz
Motion_Blur #44131 üzenetére
hogy emlegetted, el is mért hirtelen egy kanyart
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #44034 üzenetére
-
Haart
addikt
válasz
Motion_Blur #44076 üzenetére
Ez szép és jó csak az a baj hogy Massának nincs "Full Trust"-ja az autója felé!
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #44048 üzenetére
nagyon jót tenne neki is, végre fenn állni a dobogón ... megérdemelné legalább 1x a visszavonulása előtt még
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Motion_Blur #44048 üzenetére
Én is azt várom, hogy végre legalább dobogós legyen. A győzelem meg maga lenne a csúcs.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Motion_Blur #44043 üzenetére
Én nem bánnám, ha esne.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #44023 üzenetére
majd monzában
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #44014 üzenetére
Így kell, hogy még véletlenül se lehessen dobogón Schumi, győzelmet meg teljesen fölösleges remélni. A vége annyi lett ezek szerint, hogy a Merci előtt továbbra is legalább 2 csapat van, de inkább 3, tehát mintha semmi sem történt volna a nagy fejlesztésekkel... Annyi talán történt, hogy legalább vezetni lehet a kocsit...
Ross Brawn ennyit tudna 3 év alatt felmutatni? A mezőny két legjobb pilótájával (és akkor ez most csak az én véleményem, nem vita tárgya) rendelkezik, és ott szenvednek a középcsapatoknál...
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
Motion_Blur #44000 üzenetére
jo lenne de reálisan inkább állitsák a versenyre a kocsit mint az időmérőre.szerintem max 4-5.hely időmérőn.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #44000 üzenetére
Reméljük, hogy azt már nem várják meg az illetékesek. Szerintem most épp sértődöttet játszhat Felipe baby, nem igaz, hogy ennyire lassú...
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #43929 üzenetére
-
Gebriel
veterán
válasz
Motion_Blur #43924 üzenetére
Én azért nem estem tőle hanyatt, ha mondjuk egy EuroSportHD alpesi sí adáshoz viszonyítom.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #43942 üzenetére
Nem kötekedés, de ahogy látom, ez a cucc formára és színre is sokkal inkább hajaz a murvára.
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #43942 üzenetére
Ez brutális!
A Merci megint semmit nem fog felmutatni, úgy érzem...
-
McCartman
őstag
válasz
Motion_Blur #43937 üzenetére
akkor ehhez mit szólsz?
örvendjetek. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #43900 üzenetére
a #61-es komment érdekes. Ezek alapján a Lotus fejlesztés is szabályos, mert alapból van valamilyen aero jellemzője, és ahogy a Mercinek a DRS ki-be kapcsolás az eredeti célja mellett még másodlagosan megváltoztatja az aero jellemzőket, úgy a Lotusnál ez a fék lett volna. Mindkettő kötelező az autókra, és ahogy a fékpedált a pilóta mozgatja, úgy a DRS gombját is.
Ezek alapján akkor nevezhető egy rendszer passzívnak, ha a rendszerbe nincs olyan elem, amit a pilóta vezérel/mozgat.
Szerintem csak egy sima álladó csatorna/járat férne bele a szabályokba.Kicsit olyannak tűnik az eset, hogy az FIA az egész nem akart már ilyen csatornákat látni az f1-ben, csak annó az egész F-csatornás hét szentség tiltását olyan nyakatekerten oldották meg, és olyan szarul fogalmazták meg az erre vonatkozó tiltó szabályt, hogy szó szerint értelmezve megint bennmaradt a kiskapu.
Le kellett volna fixálni, hogy akarnak-e ilyen csatornákat, vagy sem, márpedig azt mondták, hogy a nagy végsebesség mellett alacsony tapadás veszélyes, akkor valószínűleg nem, és egyszerűen csak hozni kellett volna egy olyan szabályt, hogy a csapatok ne építsenek ilyen rendszert. Akkor bárhogy is próbálják kijátszani a technikai paraméterek keretén belül, hogy máshogy megoldjanak egy hasonló rendszert, az mind szabálytalannak számítana.
Amit jelenleg csinálnak, az is nagyon jó lehetne, csak 1 feltételnek kellene teljesülnie. Charlie Whiting-nak és az FIA szabályalkotóinak bőven a csapatok emberi felett kellene lenni tudásban. Most ezen áll vagy bukik a dolog, ők nézik át a kipufogós megoldásokat, az szuper-DRS-t, és társait. Aztán kb ennyit mondanak a témáról:
"Charlie Whiting egyértelműen passzívnak, éppen ezért legálisnak nyilvánította a rendszert." -
callmeakos
veterán
válasz
Motion_Blur #43939 üzenetére
buggyant britek
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #43939 üzenetére
heh :d
-
shteer
titán
válasz
hát ez még béta
-
shteer
titán
válasz
már szereztem tapasztalatot, muszáj lesz
főleg most, hogy a 32"->42" átállás is megtörtént -
callmeakos
veterán
válasz
Hát nem igazán
Kicsit olyan Lanciás beütése van (Még az aranykorszakból) Szép is, jó is, de úgy van összerakva mint egy Lego játék
najó ez a hasonlat lehet kicsit erős volt. Mert ez nem olyan szép mint egy Stratos és nem is megy olyan jól mint egy Delta HF Integrale -
callmeakos
veterán
válasz
Szenzációs hogy mindig valami érthetetlen idétlenséggel rukkolnak elő. De akkor legalább linkelnék a hír eredeti forrását
Amúgy a ferka most finoman lekopizta az RB-t. Csak ők ezt egy diszkrét mélyedéses módszerrel oldották meg, ők meg vmi Amcsi V8as izomautó módjára ilyen púpos légbeömlőt alkottak. Briliáns
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Apple asztali gépek
- Hobby rádiós topik
- Hővezető paszták
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest