- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
szeva000 #16586 üzenetére
Nyugi ombre, ne izgasd fel magad, káros az egészségre a sok idegeskedés.
És soha nem szidtam Briattorét, bírom a csávót, és ez így is marad, bármit is csinált.
Hova költötték a pénzt? Hát, mindig költik, de nem csak ők. Kérdezd meg a McLaren-t, hova költik a Ferrarisok a pénzt. Ők tudják a legjobban a választ erre még 2007-ből.proof88: Ehh.
-
MPowerPH
félisten
válasz
szeva000 #16566 üzenetére
Nem kell félnie, van utódja az McLaren-Hamilton páros személyében. Hamár csalásról és lopásról van szó.
Ezt mondta Hamilton:
"Igen. A kivetőn azt is láttam, hogy megelőzi őt egy Sauber. Nem jellemző rá, hogy hagyja magát megelőzni egy Sauber által, valószínűleg teljesen más világban járt. Ugyanakkor nem értem, hogy miben befolyásoltam én az ő versenyét. Mindenkinek joga van véleményt formálni, és bizonyára csalódott az eredménye miatt, de én semmit sem ártottam neki."Ilyenkor mikor így nagyképűzik, mindig jót mosolygok azon, hogy 08-ban a boxba menet milyen szépen a kavicságyba kormányozta Kínában a Mekit, és az is, amit Brazíliában csinált. Szerintem azt a két lúzerséget nem übereli senki.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest