- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Oliverda
titán
Majd 3 futam után betolják a helyükre a Stefan autókat ezek meg mennek a "fizess és vezethetsz F1-es autót" vállalkozásoknak.
Érdekes hogy amióta az FIA kiadta a rajtlistát azóta különösen nagy a kuss Pistáéknál. Még annyit nem nyilatkoztak hogy csalódottak vagyunk bla-bla-bla.
-
Pá
addikt
én is a diffiről beszélek.
honnan tudja, hogy 100%-ra ki van használva? Mondom, már tavaly is azt hitték, hogy ki van, aztán mégsem. Most sem lehetnek teljesen biztosak.Továbbra sem hiszem, hogy lenne csodadiffi, szóval alapvetően egyetértek Alonsovan, csak az indkolása nem tetszik.
-
Pá
addikt
Én sem gondolom, hogy lenne csudadiffi, de Alonso indoklása azért elég mosolyognivaló... Elvégre a többi csapat tavaly is azt hitte, hogy a szabályok egyértelműek és tökéletesen kiaknázták őket, aztán csak pislogtak amikor jött a diffi... Éppen ettől lesz valami kiemelkedő, hogy csak 1 valakinek jut eszébe.
-
hunnylander
őstag
Sajnos ez egy 'amfiteátrum' pálya, kívülről nem lehet 'kémkedni' kivéve légi járműről.
A pálya tulajdonosai meg ügyelnek a kliens driszkécióval való kiszolgálására, mert komoly pénz üti a markukat. De elismerték, hogy ott járt a Mercedes GP, ráadásul Schumacherrel.
RockinghamUK: The excitement is now over and our guests are packing up and going home. The sights and sounds have been awesome!! As you have guessed, we had the delightful Mercedes Grand Prix & Mr Schumacher with us today. We've really enjoyed their visit
-
Oliverda
titán
A jelenlegin még a Sauber sincs rajta.
Mondjuk nem lepődnék meg ha az FIA beleköpne a levesükbe a "kreatív egérrel" az élen.
-
puttputt
őstag
Mégiscsak kellett volna az az amerikai F1-várományos nőci.
(Talán Indy-ben próbálgatták, vagy hol, aztán már szerződést is ígért neki az US, de persze csak reklámkampány jelleggel..., semmi komoly.)
Azzal "biztos" be tudtak volna indulni.
(Már önmagában, mint az első női F1... - ha jól emlékszem, nem volt korábban, javítson, aki tud valakit.) -
Oliverda
titán
"A tél jó részében nem volt állítható a szárnyunk..."
Oszt' mérnem?
Nem volt rá büdzsé?
Mondjuk azt nem bánom hogy ismét több feladat hárul majd a pilótára. Ez így van rendjén.
hunnylander:
Ehh... Na majd megoldják remélhetőleg. Az év első fele úgyis szinte csak tesztelés lesz a Lotus-nak, a Virgin-nek meg a Hispánoknak is. Talán Pistáék jobb helyzetben lehetnek hisz ők egy novemberig komolyan fejlesztett cuccot kaphatnak a seggük alá, de majd kiderül.
Nick Wirth esetleg hívja fel Tibibácsit és kívánja azt, hogy egy csapásra javuljon meg a hidraulikus rendszerük.
-
törölt tag
hát erre muszáj linkelnem egy videót
-...sok minden miatt állat.Kicsit én is bizonytalan vagyok a gumikra gyakorolt hatását babrálgatva...de ő a tervező (a szent tervező) szal csak tudja mit csinál...szarvashibát (mármint amire az egyszőrű ember is gondol) olyat nem feltételezek róla.
Szal lesz ott hő na.. -
törölt tag
Egyébként futástesztre sztem teljesen jó a GP2-s gumi is....Simán csak demonstrálni kellene, és laza köröket megtenni, kiszürni pár hibát ami előfordulhat.
pl. a Virgin legjobb köre 2 másodperccel volt gyorsabb mint a tavalyi pole-s GP2-s idő, telemetriát sasolni,...ha mást nem csinálnak csak a kerékcseréket gyakorolják, már annak is akkora szele lenne, ami sztem minden hangzatos nyilatkozatnál többet ér..
-
-
törölt tag
Én azt mondtam ezel kapcsolatban hogy elég erős nyílatkozat volt, de ha ezt el tudom fogadni egy csapattól akkor az a Ferrari.
Ők azok akik mindig ott voltak, ha ment a szekér ha nem, az elejétől kezdve részesei az F1-nek.
Egyébként meg én nem nagyon lázongok, mert sztem a lényeget tekintve igazuk van...egy röhej...
..voltak furcsaságok, pl. állandóan beugrik a -szabályok szerint megfelelő, de azok szellemiségével ellentétes- alapon meghozott intézkedések.
..és most mit kell lássak?
-Itt van egy nagynevű csapat aki gyakorlatilag kiszállt, de hogy ne kelljen büntetést fizetnie így kiárulta egy részét, odahozott egy versenyzőt aki nem érdemelte még ki hogy itt legyen.
-Itt van egy csapat aki nem tud odaállni a rajtrácsra az év első versenyén, és majd egyszer becsatlakozik egy valamilyen autóval tesztelés nélkül, olyan versenyzővel akit szintén az anyagi támogatottsága fog bejutattni a mezőnybe.
-Itt van egy másik csapat aki 3 hét alatt akar autót építeni, valszeg ők is tesztelés nélkül vágnak neki a versenynek.
- van egy csapat aki felvásárolta(?) a Toyota kasztniját, van egy Nakajima-ja, de nincs indulási joga.
Én nem akarok előre megbántani senkit, ahogy Yuji Ide-t sem, mert azért ő sem volt zöldfülü amikor becsöppent a mezőnybe.
De elég emlékezetes volt ahogy pörgött Melbourne-ben..aztán 4 futam után kitették a mezőnyből.
Itt vannak ezek a versenyzők, még Baguette (ha jön) oké...ő legalább megnyert egy nemzetközi formula sorozatot (WSR).
De melléteszem ezeket az autókat amiket gyakorlatilag élesben fognak tesztelni és összerakni olyan versenyzők akinek még az F1-t is tanulni kellene lehetőleg egy tapasztalt csapattárs és mérnökök mellett...
De most komolyan, nem volt valamilyen sűrűbb szövésű szita amin ezek a csapatok rostálódhattak volna?...és most itt kifejezetten a jelenleg problémás indulású csapatokat értem.
Mert a Virgin és Lotus itt van...drukkolok nekik, megcsinálták és dolgoznak ahogy kell. -
törölt tag
-
hunnylander
őstag
Attól függ hol kerested. Lehet, hogy az olasz változat hamarabb fenn volt, de a cikk akkor is fenn lehetett, ha a site-on nem voltak róla keresztutalások pl. a hírek, cikkek listája közt. Az autosport.com is foglalkozott vele, én a Horse Whisperer Ferrari szavakkal kerestem meg (Google), nem is néztem, hogy hol vannak a kereszthivatkozások a Ferrari website-ján, nincs vele jó tapasztalatom az áttekinthetőség tekintetében, nem meglepő, ha valaki nem talál meg rajta valamit, hiába keresi a logikus helyen.
-
JColee
őstag
Hamilton és Nicole újra együtt
Nemá, kész vagyok!
-
hunnylander
őstag
Szerintem arra utalt, hogy nem az 'illusztráción' történt a mérés, ami igaz is. Nálam meg megvannak a nagy képek mérési értékei és sejtem, hogy melyik autó melyik rossz irányba torzult az átméretezés és kicsinyítés folytán.
Pl. egy jegyzettöredék a Red Bullról: rbr 368-369 3504-ről 3280px-re (345/368,5×3504), [...] fwr203@3280 216@3504 3277-re méretezendő (fwr202/216×3504px)
A Red Bull képet először a szárnyak mérése után 3504px-ről 3280px-re vettem, de nem voltam vele elégedett, mert 1 pixel differenciát adott az abroncsokon, ezért végül 3277-re lett átméretezve.
-
P00By
nagyúr
-
törölt tag
Mármint lenyilatkozták...amivel alátámasztották az elkötelezettségüket, a hozzáállásukat.
Mivel ez is születhetett üzleti megfontolásból így nem kezelhető érvként sztem.
Amikor bejön a sok pénz akkor valóban egyszerű(bb) a dolog, addig viszont mindent el kell követni az érdekében hogy ez megtörténjen. -
törölt tag
Az a gond, hogy az egyenlőség elve az csak ideig-óráig működhet, nem lehet megtartani.
Márpedig ilyen elv nincs...mármint ideig-óráig tartó elv.
Az év elején egyenlőséget biztosítanak, aztán pedig kialakul hogy ki mögé sorakoznak...mivel a 'krumpli már majdnem finom, míg a kőolaj...'Még akkor sem, ha egyébként egy csapatnak köze sincs a futamgyőzelmekhez, vagy a pontversenyhez.
A legérdekesebb mégis az amikor megtörténik a 'csoda'...azaz a tehetség visszájára fordítja az üzleti érdekeket.
Mindig van akinek erősebb a szponzora, támogatottsága, családi háttere, kapcsolatai....vagy egyszerűen jól eladható, vagy az egyenlő tehetség mellett fiatalabb és ezért nagyobb lehetőségek rejlenek benne.
Az F1 bármennyire is üzleti...és piszok üzleti. Mégis megtörténhet az hogy valakiből szupersztár lesz...persze a szupersztár kicsit túlzónak tűnhet.
Kobayashi...2 futamon indult és hirtelen neve lett, míg mások...könnyen eltűnhetnek, hiába nyertek alsóbb kategóriákban, vagy van jó csengő nevük.. vezettek le akár 30-40 futamot kiesés nélkül.Egy Valentino Rossi is csak egy olasz motoros, hogy jutott el oda hogy motorgyártó cégeknek mondja meg hogy mi lesz? ...hogy egy szavára kövek mozdulnak meg a Dorna-n belül, hogy szponzorok...tök mindegy milyen nemzetiségű szponzorok sorakoznak.
Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest