- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #29195 üzenetére
előző kettőt is bepotoltam
-
Mastre
tag
válasz
Motion_Blur #29189 üzenetére
Jóllátom, hogy Gyulám épp tanácsot ad Norbinak?
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #29189 üzenetére
Szegény Norbinak el kell viselnie.
"Norbikám, ne csináld már, mi lesz így? Hát menet közben kopnak a gumik, és nagyon veszélyes. Reméljük nem lesz semmi gond. De talán nem történik nagy baj mivel ha nagy baj lenne, akkor gyorsan futkosnának a mentősök." -
Jarod1
veterán
válasz
Motion_Blur #29182 üzenetére
thanx
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #29184 üzenetére
Elég nagy baj ez.
Hogy az idény (és az az elmúlt idény) legjobb pilótáját itt csak úgy leírják.
Mi a lényege a versenynek? Nem a győzelem? Az pedig bőven (sőt csúfondárosan veri a mezőnyt) meg van.
Hajrá Vettel
Hajrá Red Bull -
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur #29162 üzenetére
minőségi kurvák ott is vannak?
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #29162 üzenetére
hohóóó, nem is rossz ötlet
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #29150 üzenetére
Ezt találtam már csak. Csak hogy nehogy valakiben felmerüljön, hogy a két eset ugyan az. Egyébként Kimi a futam után bocsánatot kért Sutil -tól.
Egyébként szerintem ez az egyik legszebb technikai mozdulatsor a modernkori F1 történetében. Ha nincs ott Sutil, egyenesbe hozta volna az autót. Ilyenre csak kivételes tehetségű pilóták képesek. Ezért kár, hogy elhagyta a sorozatot.Sanya595: Értsed már meg, hogy Raikkonen akkor a féktáv elején megcsúszott. Nem azért ment neki Sutilnak, mert előzni próbálta, és agresszív volt. Nézd meg hány méterre volt, mikor kidobta a hátulját. Ezzel tönkretett Sutil versenyét, de ez miatt nem igazán okolható. Ha megcsúszik az autó, általában már csak utas vagy. Hamilton előzni próbált, ráadásul olyan helyzetből, amin már az elején látszott, hogy esélytelen. Ha rendesen végiggondolta volna, akkor nem próbálja oda betenni az autót.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #29121 üzenetére
Ő ezt így lát,így gondolja ez egy szubjektív dolog.Azért abban szerintem megegyezhetünk,hogy Farkas Péter korrekt dolgokat szokott írni nem esik át ló túloldalára,ellentétben pár emberel innen,nem akarok "ujjal mutogatni".
Az is sokat mondó,hogy Sam Michael is versenybalesetnek titulálta az esetet,lehet ő is sok jó anyagot szívott ( Farkas Péterhez hasonlóan ),vagy mindenki sokat szívott abból a jó anyagból aki versenybalesetnek mondja az esett?
Érdekes,hogy a legnagyobb Anti Hamilton szurkolok nem képeset elfogadni,hogy sok ember - akik esetleg 100x jobban értenek az F1hez - versenybalesetnek mondják a szituációt,pedig lehet több és jobb érveik vannak mint akik csak annyit mondanom,hogy pfujj Hamilton tiltsák el,vagy ehhez hasonló nevetséges dolgokat írna/mondanak és ezek melltett ők vádolják a többieket elfogultsággal.
Tudod,én nehezen tudnám elképzelni,hogy Hamilton ne legyen az F1ben,igen agresszív,igen sokszor csinál hülyeséget vagy borul el az agya,de azt ne felejtsétek el,hogy ilyen versenyző is kell,mi lenne ha csak Massa-hoz hasonló utazó pilóták lennének,mennyi előzés lenne?Mindig megy a sírás a régi időkért,hogy akkor milyen jó versenyek voltak,vajon miért?Mert mindenki turta neki ahogy csak tudta,most meg már a 3. versenyen mindenki a "Vb-re koncentrál" és jó neki a 3. vagy teszem azt az 5ik hely mondván fix pont jobb mintha megpróbálom megelőzni és kiesek vagy megbüntetnek.Nagyon jó példa a Senna-s esett ami feljebb volt linkelve,direktbe ki lökte aztán Vb lett.Most ha ilyen történne mint szólnátok?
Lehet kövezni.de én örülök,hogy van egy Hamilton nevezetű pilóta a mostani F1es mezőnyben aki csinálja a feszkot,sőt lehetne több is!
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #29095 üzenetére
Szerintem nem kell több rajtad kívül, ezért vagy te a fórum kedvence.
dokar: a fekete jelző mióta rasszizmus?
Lajos maszatot se lökte ki, csak kicsit nyomott rajta, mégis kapott egy áthajtásost.PS: Azt meg rohadtul sajnálom, hogy nem ennyien bővelkednek a humor megértésének hiányában...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #29091 üzenetére
Ez király remix
Agyon fogom hallgatni.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #29077 üzenetére
Én nem ismerem, miért esélytelen?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #29077 üzenetére
Ebben a lépcsős szisztémában nem vagyok otthon, nyilván tetszik, ha ilyet olvasok. Csodát nem fogok várni, max mosolygunk a bajszunk alatt 4-5 év múlva, hogy mi tudtuk. Ha nem, hát nézzük úgy, hogy ahogy eddig, túléljük
Ami biztos, GP2-ben érdemes erről beszélni, az biztos, elég ambíciózusra sikerült a cikk.
-
dokar
addikt
válasz
Motion_Blur #29061 üzenetére
De a jó öreg Vettel már akkor is betartott Hamiltonnak. Igaz barát!
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #28993 üzenetére
Amúgy soha nem szerettem de azért ez szimpi, azt csinálja amit szeret mellette meg ÉL szarik bele az F1 glancába, elrallyzgat mellette kis nascar kis ez kis az... lényeg az élvezet... és tulajdonképpen az egésznek ez is az értelme. Nem az a kihidrogénezett világ ami ma az F1 mert ott pont ezt ölték ki belőle. (vagy volt mindig ki kiölve)
-
törölt tag
válasz
szegény lecsúszott rendesen, hihetetlen, hogy ez a figura pár éve f1 vb volt
-
hoffman_
nagyúr
válasz
(már mióta nincs köze az F1-hez, de a két linkelni szokott oldal hemzseg tőle, non-stop
)
Nowhereman: Na most melyik-melyik
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #28964 üzenetére
RB oldaldoboz jelentősen alacsonyabb
-
MPowerPH
félisten
válasz
Úgy néz ki ez sem elég.
Amit le kellene másolni, azt nem látják.
-
P00By
nagyúr
válasz
Némi hasonlóságot vélek felfedezni.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #28946 üzenetére
Kismillió plusz egyszer elmondtátok, hogy elcseszte, tényekkel támasztottátok alá, le is rajzoltátok. Nem volt elég? Őszintén ezt mi a faszért linkelted be?
Pici öröm az ürömben - tud bocsánatot is kérni. De ez persze nem mérvadó, tudom.
-
Arkar
aktív tag
válasz
Motion_Blur #28931 üzenetére
Maldonado kétszer változtatott irányt egyszer Hamilton felé majd kinyitotta a kaput és utána újra visszazárt? Én ezt látom!
De most biztos kapok érte, a Massa az egyértelmű Hami-nek ott engednie kellet volna Massa-t befordulni! -
ronaldo
őstag
válasz
Teljesen egyértelmű,hogy eltolta. Ennyi. A bátorság meg a felelőtlenség pedig nem szinonimák. Amíg pedig saját magával cseszik ki, nem hinném, hogy bárkit érdekel, de amikor két versenyző versenyét teszi tönkre, akkor azért illik megbüntetni.
Volt jópár előzés azért a tegnapi futamon, mégsem okozott mindegyik roncsderbi jeleneteket.
Azt pedig már legalább harmadszor megkérdezem (nyilván félig az elvakultan Hamiltont védőktől), hogy mi a francért nem az alagút után előzött? Mi szükség volt a többi műsorra?
-
kisza25
félisten
válasz
Hami ezt az egészet úgy véli,hogy ő gyorsabb ezért engedjék el, csak azt felejti el, hogy ez egy autoverseny
, mert ue. szitu a közúton van érthető lenne, hogy integet, de akkor meg rossz oldalról előzött tehát mégse
(2-es videó)
PumP:na igen, csak az a fura, hogy mások is előztek, de mégsem lökték ki hozzá a másikatha mindenki azt csinálta volna mint Hami kb 5auto ért volna célba
-
törölt tag
válasz
Jó hát ez kb. védhetetlen... egyik helyen sem fért volt el... megkérdezném tőle hogy akkor ha a kerékvetőtúloldalán egy batonfal lett volna akkor is ilyen bátor vagy?Egyik helyen sem volt sehol hely... ilyen alapon ez tényleg roncsderbi akkor...
-
szőröscica
addikt
válasz
Motion_Blur #28908 üzenetére
Lehet, hogy Hamilton túl agresszív volt, de a büntetést nem tartom jogosnak. Mint írtam, Maldonado ráhúzta a kormányt, legalább annyira az ő sara, mint Hamiltoné, hogy összeütköztek. Versenybaleset volt, ezért büntetni nem kéne.
-
szőröscica
addikt
válasz
Motion_Blur #28901 üzenetére
Vagy esetleg mivel nem a kedvenc pilótám, de vannak szimpatikus megmozdulásai, ezért én objektíven, elfogultságtól mentesen tudok elemezni egy helyzetet?
-
szőröscica
addikt
válasz
Motion_Blur #28888 üzenetére
Negatív diszkrimináció áldozata lett, nem először a pályafutása során.
-
cyberkind
félisten
válasz
Motion_Blur #28888 üzenetére
Tudod, mert fekete, ahogy ő is mondta, a versenybíróság meg rasszista !
Black or White !(#28891) Motion_Blur
Találó smiley ! -
szőröscica
addikt
válasz
Motion_Blur #28882 üzenetére
Bőven mellette volt már, Maldonado nem figyelt és ráhúzta a kormányt.
-
szőröscica
addikt
válasz
Motion_Blur #28864 üzenetére
Inkább ez, mint a 60 körön vonatozok valaki mögött, hátha hibázik, vagy a két körrel hamarabb kimegyek, hátha jól jövök ki belőle típusú "verseny" legyen.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #28800 üzenetére
Arról miért nem mutatsz képet amikor még a kanyar közepén vannak?
-
szaszabee
aktív tag
válasz
Motion_Blur #28785 üzenetére
Kétségtelen Vettel jó pilóta De a hétvégén csak szerencséje vólt
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #28785 üzenetére
Nem én tudom, ez így igaz
Fikázás az megy, de mutass már pl előzést Vetteltől, én még nem láttam
-
szaszabee
aktív tag
válasz
Motion_Blur #28771 üzenetére
Itt nem Hamilton nal vólt a baj Igen a Mc gyorsabb volt ezen a pályán szerencsétlen csak tólt lefele mindenkit a pályárol Ez a Monaco nem a F1 be való A versenyzés miatt néznek F1 az emberek nem a vonatozás miatt ami kimerül abban megyünk mint az állat egymás után de elözni nem lehet mert egyből baleset lessz
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #28779 üzenetére
Csak meg ne lepődj Cimbora.
Ha ez nem egy "ilyen bátor, tökéletesen kivitelezett, precíz előzéseket Lewis barátunktól", akkor nem tudom mi. Vettel(vagy más) képtelen lenne összehozni egy ilyet, az is biztos.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #28767 üzenetére
"These drivers are absolutely freaking ridiculous. It's stupid."
It's stupid =/= "Egyszerűen hülyék."
Legközelebb f1lájvos fordítást inkább, ha lehet.
A viccet félretéve, én teljesen megértem, hogy dühít régi nagy kedvenceid, Massa és Maldonado kiesése. Tudom, hogy mennyire odáig vagy mindkettőért. Még az a szerencse, hogy Barit nem ütötte ki, mert akkor most végképp teljesen magad alá lennél roskadva.
...bár még mindig vigaszt nyújthat Alekosz és nívós ara aspiránsainak minőségi sója.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #28764 üzenetére
Ezt én nem hiszem. Az a gumi elfogyott volna, ahogy a nagykönyvben meg van írva. De felesleges tovább vitázzunk erről. Így alakult, Kanadában innen folytatjuk.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #28751 üzenetére
Itt linkeltem a szóban forgó eredeti interjút amiben nem hülyézett le senkit. Segítsek lefordítani?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #28757 üzenetére
Ha Hamiltonról van szó, elfogult vagyok sajnos egyre inkább, ezt aláírom. Viszont itt most szó nincs Hamiltonról. Azonban Te is szó nélkül adsz oda egy győzelmet Vettelnek, ami csak és kizárólag a szerencséjén múlott. Fizikailag képtelenség 50 kört menni olyan gumival, amivel egy szar autó 13, egy jó autó 27 kört ment.
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Motion_Blur #28685 üzenetére
F1-live.hu, ne higyj neki
.
-
bambano
titán
válasz
Motion_Blur #28718 üzenetére
A napfényből behajtva a sötét alagútba tényleg hátrány lehet, hogy fekete
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #28718 üzenetére
Kár, hogy pálmákhoz már nem tudott felmenni.
Mondjuk arra kíváncsi lettem volna, hogy mi lett volna, ha az elején a Lowes-ben úgy rácsuk a mesterre mint most Massa rá. Nyilván akkor is ő lett volna a hibás, ez nem is kérdés egy percig sem.
-
válasz
Motion_Blur #28685 üzenetére
Nem viccesen mondta, de ezt már nem akartam írni a flame faktor miatt.
#########
Még vizsgálat alatt van Kobayashi és Hamilton is. -
dangerzone
addikt
válasz
Motion_Blur #28675 üzenetére
Ehh. Ez mondjuk már elég gáz..
-
tuskooo
addikt
válasz
Ez ugye csak vicc? Remélem azért ennyire nem süllyedt mélyre...
-
törölt tag
válasz
LOOL
"Azé me ****ány vagyok?? azé??" Ez tiszta Mo. -
Andrew_31
Modder
válasz
Motion_Blur #28650 üzenetére
Ez igy van. Én szídom Alonsot meg Massat is ha hülyeséget csinálnak.
Mikor neki ment Alonso Haminak eldobva a dobogos helyet akkor se foglaltam imába a nevét. -
tuskooo
addikt
válasz
Hülye vagy, te vagy a legnagyobb fanboy
-
Oliverda
titán
válasz
Mint ahogy ellenszurkolókkal sem.
PumPi: Ha sorozatos fejelvesztéseket szeretnél látni akkor nézd meg a tavalyi szezont és fókuszálj Vettel-re.
-
rocket
nagyúr
válasz
Motion_Blur #28597 üzenetére
Nem istent jatszik Hamilton, hanem versenyzot, errol kene szoljon az F1, nem a vonatozo vagy legures terben versenyezni tudo pilotakrol akiknel megall a tudomany amikor megerkeznek valaki moge aki nem lekorozott.
Ezen a versenyen a 3-bol csak 1x jott be az elozese tisztan, o hibazott a maradek ket esetben, egyiknel megkapta a buntetest, a masiknal meg meg megkaphatja.
Hamilton agresszivitasat levonjuk ebbol a versenybol akkor az egyenlo lett volna a vasarnap delutani alvassal, ugyhogy en orulok van olyan pilota aki versenyezni akar.
#28631: Izgalmas?
Ez volt a szezon 2. legunalmasabb versenye a 6-bol, csak az ideny nyiton nem sikerult tul tennie -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #28617 üzenetére
Ugye ezért anno semmit nem kapott az okozó, pedig később Wurz emiatt szépen telibe kapta a falat. Gondolom akkor nem elégedetlenkedtél ennyire.
Kapott drive through-t. Mit szeretnél még? Kiabáld be rádión az FIA-nak hogy "black flag", mint ahogy Bari tette miután a Mester majdnem felkente a falra.
mod: Azért jó látni, hogy mennyire a szíveden viseled a két kedvenced, Massa és Maldonado sorsát.
-
Oliverda
titán
válasz
Na, ha a Mester csinálta volna ezt, akkor már arról szólna a fáma, hogy mekkorát ment, mennyire tökös és bevállalós még 4x évesen is. Tavaly pont ez ment.
-
AMD Power
titán
válasz
A Mercik szánalmasan rosszak voltak.
-
hack69
aktív tag
válasz
Motion_Blur #28485 üzenetére
Nagyon nem!
Gyusz
Kimi a pályán?
-
7600 GS
addikt
válasz
Motion_Blur #28477 üzenetére
Ígyvan, nem is értem a többieket. Ha Haminak lenne mákja, biztos nem mondanák hogy "szemét köcsög Hamilton, megint mákja van".
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #28453 üzenetére
Hamilton 9.
zolynet : Motion_Blur: Netán láttad mire válaszoltam? "Hamilton nem szerez pontot (Kopp-Kopp)"
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Motion_Blur #28448 üzenetére
végre valahára egy izgalmas végjáték
-
vikvuk
senior tag
válasz
Motion_Blur #28448 üzenetére
-
kisza25
félisten
válasz
Motion_Blur #28392 üzenetére
ez a Gyuszi egy barom
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #28379 üzenetére
Kár a mutogatásért, egéybként nagyon szép előzés volt.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #28362 üzenetére
Ez még csak a warmup volt neki
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #28348 üzenetére
Szerintem ezen pilótákból pár kiesik, most ezen a pályán előjött hogy már túl sok a gomb meg állítgatni való. Massa meglepődnék ha nem csapná oda, de Alonso is erőltetni fogja a reménytelent, ahogy Hamilton is.
A két Red Bullban meg végül kiszedték a Kerset nem? Kevesebb meló, jobban reagáló autó, gumit is kevésbé eszik, minden mellettük szól, kivéve a rajtot. Button szerintem elkaphatja Vettelt.
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #28304 üzenetére
Na meg Briós is ott van Monacoban, gondolom ő adta a tanácsot, mivel gyakorlata van benne. Sőt lehet nem is Perez vezetett, hanem Pique hogy jövőre megint legyen helye, amúgy mi a fenéért takargatták volna a lepedőkkel a pilótát.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #28291 üzenetére
Hogy mi miatt van, azt ne boncolgassuk. Van
Pont annyi, amennyit időmérőn a rákövetkező legjobb(2) csapat nem tud megfogni. Én a versenytempót sem írnám le. Ha őszinte vagy, akkor te sem. Nézd meg a legutóbbi pofára-esésemet, a Spanyol nagydíj utolsó 11 körét. Biztos, hogy engedték Vettelnek, hogy kenje a száját, és tény, hogy brilliánsat ment. ÉS Hamilton nem tudta megfogni. Pedig nem hiszem, hogy őt takarékra rakták volna. Más kérdés, hogy őt nem is nagyon lehet. (az a gombos móka azért vicces volt
)
Mindegy, szerintem javuló tendenciát mutatunk aterén, hogy mefogjuk a redbullt, ennek mindenképpen örülök. Nem csak Hami/Meki szempontból, úgy általában. Alonso is mintha ébredne.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #28285 üzenetére
Vettel jobb mint Webber, ezt alá kell írjam. De Webber szimpatikusabb. Mindentől függetlenül a red bull veri a mezőny többi autóját, Te is tudod
Ez b*ssza a csőröm, de mit tudok tenni, kínomban puffogok.
Kicsit tényleg úgy néz ki, hogy Vettelt fikázom, ez nem szép. Unszimpatikus, pláne az RBR fölény miatt, megpróbálom mellőzni az ilyen megnyilvánulásokat
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #28285 üzenetére
Evvel én itt már elő sem mertem hozakodni.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Motion_Blur #28236 üzenetére
ma nálam az vitte a pálmát, amikor konkrétan látszódott, hogy massa lágy gumin van, mente a gyors körét és alig 2perc múlva már agyalt, hogy feltette-e a szuperlágy gumit?
persze... 2perc alatt lement, felrakták neki, futott egy felvezető kört és már a gyors körén is volt megint
ui: na, remélhetőleg később perez is csak úgy fog erre az időmérőre emlékezni, hogy csinált egy szép töréstesztet, amin azért jól vizsgázott a kocsi
majdcsak nincs semmi maradandó sérülése... (a legjobbak közül is volt már néhánynak lábtörése)
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #28192 üzenetére
Előző futamon előtt pont te írtad(ha jól emlékszem),hogy a Ferrari jobb lesz versenytempóban mint a McLaren mi lett belőle(+1 kör),várjuk meg az időmérő végét mielőtt leírjuk a McLarent
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #28192 üzenetére
Nem mondod Gyulám.
-
cyberkind
félisten
válasz
Motion_Blur #28179 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #28138 üzenetére
Tényleg jó. Az alap Red Bull doboz dizájnnál mondjuk minden jobb szvsz.
-
sekli
addikt
válasz
Motion_Blur #28138 üzenetére
A csillám mennyisége az egész mezőnyre vetítve akkor nem változott, csak Vettel sisakjáról Alonsoéra került. Az előbbinek ez felettébb előnyére szolgál.
-
boogie84
veterán
válasz
Motion_Blur #28110 üzenetére
Jó is lett, egy baj van vele. A teljesítményük nem lesz jobb tőle.
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #28029 üzenetére
-
D@ni88
addikt
válasz
ezt ma vették elő?
Reméljük feltámad tőle a Ferrari gépe is
Amúgy tényleg látható hogy megjavult a szélcsatorna, most próbálkoznak. Habár félek hogy ezt is betiltják nekik...
Durva hogy a kályhacső fölött is van nyílás -
JColee
őstag
válasz
Az a kályhacső olyan redbullos. Szerintem is gusztusos.
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #28093 üzenetére
KAR idejéhez azonban csak 1:16,697-et kell menni az élen, ami 1,5s lassabb mint most ALO-é
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #28093 üzenetére
Ezzel pedig az SC is sanszossá válik.
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #28086 üzenetére
és ezzel a 107%-os határ az időmérőn már 80sec alá fog bukni
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #28086 üzenetére
Szuperlágyon volt kint?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #28080 üzenetére
Hát látom Vettel vissza vette. a vezetést.
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #28076 üzenetére
Tavaly szépen odacsapta!
C0d3r: Rádióban mondták Webbernek.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #28067 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #28031 üzenetére
A legjobb helyen kellett gyorsba' újraaszfaltozni a pályát.
Még bejön mellé az óvás meg a DSR cirkusz, és teljes lesz a káosz.
Hamilton has won here before but only once – in 2008 – in his Formula One career. "I think it is looking good. Monaco is a downforce track again but clearly we are not too bad in medium- and low‑speed corners, so maybe the gap will be closer. In qualifying they [Red Bull] pull out some time, I don't know what they do, but race pace we will be quicker there.
"Monaco is going to be the toughest it has ever been, especially with the degradation of the tyres, the marbles and people moving off line or not moving to make you go past. There is no place where Red Bull are really flat out. I know this is one place where I am in with a chance.
"Qualifying will be crucial but not as hard core as it was last year. If Vettel does outqualify us and I am able to stay with him, I can box early, get out ahead, put in a good lap and I might be able to outjump him like I did the others guys in Spain. That's comforting.
Micsoda optimizmus.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Motion_Blur #28031 üzenetére
Sír ő, ne félj, ha más ért nem mert sz@r a verdája.
mod:
Jah és Haminak én is írom a piros pontot.
-
vikvuk
senior tag
válasz
Motion_Blur #28026 üzenetére
én is agyon dicsérném a legendás ellenfelemet, akit rommá tudok verni
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #28020 üzenetére
Domenicalit.... és még Massa-t is....
-
dokar
addikt
válasz
Motion_Blur #27997 üzenetére
Mert a La Sarthe egy gyors pálya hosszú egyenesekkel sikánokkal megszaggatva. A P1-es autók kanyarsebessége nem olyan jó, mint az F1-eseké, de ezen a pályán ez nem akkora érvágás. Továbbá, ha figyelembe vesszük, hogy a P1-es autó kb. 750 lóerővel rendelkezik és vélhetőleg jobb aerodinamikával, akkor már nem is annyira hihetetlen az a +30km/h. Főleg, ha F1 Monaco az összehasonlítás tárgya.
-
kisza25
félisten
válasz
vagy inkább annak köszönhetően, hiszen sokkal ritkábban mennek ki a boxba...
-
Pá
addikt
válasz
lefordítom neked mit mondott:
blablablablablablabla... nem megyünk mert félünk, hogy elkennék a szánkat, blablablabla
-
kisza25
félisten
válasz
Motion_Blur #27973 üzenetére
jó kis videó
ilyenkor látszik milyen kicsi a különbség, nem semmi -
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #27973 üzenetére
Innentől aztán meg ne halljam itt, hogy Webbót nyomják.
-
VD
őstag
válasz
Motion_Blur #27967 üzenetére
Azt a 2004-es futomot hagyjuk.
Trulli úgy lett első, hogy minden más esélyes kiesett vagy hátra esett valami balesett miatt. -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #27965 üzenetére
Durván kicsi a Mercedes tengelytávja a többiekhez képest.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #27953 üzenetére
A Red Bull sem sokkal rövidebb, és Monaco-ban nincs túl sok baromi gyors kanyar, ahol igazán kijönne a Red Bull előnye. Most is látszott, hogy a lassú részeken szépen rámászott Hamilton Vettel-re, viszont a gyors kanyarokban már elnyúlt tőle a Red Bull mint a rágógumi.
A Mercedes és a Renault lehet a két fekete ló (az utóbbi mindenképp
) Monaco-ban. Petrov-ra nem sokat adnék, de a Heidfeld, Rosberg, Schumacher német trió szerintem veszélyes lehet majd a Red Bull-ra és a McLaren-re.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #27954 üzenetére
De jó kép ez.
Milyen egyszerűek lettek a diffúzorok tavalyhoz képest.
-Mike-: Ez sem volt tökéletes, de nagyon szép kör volt. 5-ös kanyarban kicsit lehetett volna szűkebben fordulni.
Többi tökéletes volt. Utcsó nyújtott jobbosban szépen korrigált, de talán ott ha nem csúszik meg, akkor Hami is meglett volna.
-
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur #27949 üzenetére
én úgy tudom, hogy a ferka mindent alonso-ra fejleszt, nem csoda ha vezetni alig bírja azt a szart...
mintha azt is olvastam volna, hogy alonso 2016ig aláírt!?!? massa még is mire számít?
kezdem massát sajnálni, amikor alonso jött akkor kellett volna elmennie egy másik csapathoz, mondjuk a renaulthoz, most akár ő lehetne ott az orosz helyett...
-
szőröscica
addikt
válasz
Motion_Blur #27949 üzenetére
Időmérőre kellene villantani valamit a McLarennek.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest