- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SzalaiG #22354 üzenetére
Pastrana óriási arc, bármikor bárkivel kiáll...bármivel
meccselt már Rossi-val enduróval, ralliautóval McRae/Block..és aki jött, Freestyle-ban mindenkit megvert, de cross-ban is volt Amcsi bajnok....rendszeresen megy az X Games-ben, és a RoC-n sem újonc.
Nagy gazember, igazi jó arc. -
Integra
titán
válasz
SzalaiG #21751 üzenetére
igen, ferrari drukkerként ez biztos nehéz, de ez is hozzá tartozik a versenyzéshez, legalábbis itt. szerintem valahol alonso is feladta lélekben, legalább bevállalt volna valami frankót, max összetöri mindkét autót, aztán azt mondja, hogy megkellett próbálnom.. de még ezt sem csinálta meg. fura.
látod, ezért jó ha nem drukkolsz egyik kutyaütőnek sem alapvetően..
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
SzalaiG #21580 üzenetére
Ugyan az az autó, ha sokallod a különbséget, akkor Webber-ben keresd a hibát.
Azért ezzel nem értek egyet. A Ferrari és az RBR között óriási erőbeli különbség van, csak az Alonso kvalitású pilóták képesek ezzel megbirkózva is eredményeket elérni. Ilyen még Hamilton a mostani mezőnyben, és Rosberg-Kubica -t is ide tenném.
Azt azért senki ne felejtse el, hogy Alonso megverte minden idők legnagyobb F1-es pilótáját, Michael Schumacher -t 2006-ban, óriási csatában. Senna nálam nem a legjobb, voltak mellette még nagyon tehetségesek, pl a fiatal Schumacher, aki egy akkor közepesen erős autóval őt is leiskolázta.
Nincs itt ajándék VB cím, Alonso keményen megdolgozott érte, már sok verseny óta 100% fölött teljesít. Míg Webber a mezőny magasan leggyorsabb autójával nem tud produkálni, nem beszélve arról, hogy már futamok óta a csapattársa tönkre veri.
A mezőny két legjobb pilótája Alonso és Hamilton, akik ilyen autóval már futamokkal ezelőtt, óriási fölényben megszerezték volna az egyéni VB címet. Úgy mint Schumacher a Ferrarival éveken keresztül. Ez Vettel -t is minősíti... -
Motion_Blur
félisten
válasz
SzalaiG #21580 üzenetére
Webber címe nem sántítana? Alonso egy gyengébb autóval lesz VB, és neki is kijárt pechből bőven az év elején. És ő egyértelműen gyorsabb a csapattársánál nem is kevéssel.
"Nem az a szint, pedig mindkettő 3x VB."
Ronnie Peterson-nak nincsen VB címe, Keke Rosberg-nek van..
-
MPowerPH
félisten
válasz
SzalaiG #21278 üzenetére
Szerintem Vettel már annak is örülne.
A tavalyi VB címnél nem lenne ez sem rosszabb.
De erre a teóriára is van egy alapom. Mondjuk ez a helyzet, tehát Vettel 1. Webber 2. Hami 3. Massa 4. Alonso 5. Massa, aki nem engedi el Alonso -t, mert akkor a két RBR is helyet cserél. Addig biztos nem cserélnek, amíg Alfonz az 5., mert akkor Vettel a VB, ez Horner álma. Tehát, a két RBR beér ebben a sorrendben reménykedve Vettel VB címében, de a cél előtt Massa mégis elengedi Alfonzt.
Abból mekkora botrány lenne, LOL.Petya25: Lássuk csak. Sportbírák Valenciában egy 2. vagy 3. helyet, Belgiumban meg Barrichello kiütötte, utána sérült autóval poroszkált, majd kiesett. Ez már akkor elment, mikor Barrichello idétlen módon átment rajta, pedig biztos dobogós esélyei voltak.
-
adman
tag
válasz
SzalaiG #21188 üzenetére
Én ettől tartok leginkább, mert ez fájna Webbernek a legjobban. Ő megtett mindent a csapatér.
gondolom a csapat direkt kérte 2 hete (is) h dobja a kocsit
talán fájjon Webbernek az h benn ül a legjobb kocsiban és közben mennyit bénázik.
Csak ismételni tudom magam, ha nem lesz VB, azt csak magának köszönheti, mivel idén nem volt (jelentős) technikai problémája. -
PazsitZ
addikt
válasz
SzalaiG #21007 üzenetére
Rosberg miért nagy arcú?
Lehet én olvastam kevés nyilatkozatot tőle, de nem tudok olyanról ahol Schumit piszkálná, vagy Schumi idejéhez képest fényezte volna magát.Egyébként pl. Schumi visszavonulásakor is nagyot autózott itt szóval biztos szereti és vágja ezt a pályát.
A Williams meg nem tudom mit talált Hülkenbergnél, Bari a tapasztalt Brazil is fényévekre van tőle.
Webber egyelőre meg nem azt hozza, amit várnék tőle, már ha szeretne VB lenni... , na majd holnap futamon.
-
Qorthral
őstag
válasz
SzalaiG #20651 üzenetére
Szerintem Alonso nyeri a VBt. A statisztika is ezt támasztja alá, mivel az utolsó 2 versenyen mutatott forma szempontjából sokkal lényegesebb az azt megelőző 7 futamon nyújtott teljesítmény, mint az év első felében elért eredmények. Az utoölsó 7 futamon Alonso átlagosan 20 pontot szerzett futamonként, ami rengeteg. Ezt extrapolálva az utolsó 2 versenyre akkor is biztosan nyerne, ha Webbo behúzná mindkét futamot. Persze ez csak okoskodás, a verseny a pályán dől majd el és a végén még akár Button is nyerhet, bár ennek valószínűsége szerintem nagyságrendileg is kisebb, mint Kimié volt 2 futammal a vége előtt 2007ben.
Meglátjuk, hogy mi lesz. Mindenesetre most már a fogadóirodák is Alonsot tartják egyértelmű favoritnak. Mellette még Webber mondható esélyesnek, de Hamilton és Vettel győzelmét már igen valószínűtlennek tartják. Jellemző Button helyzetére, hogy sok helyen már fogadni sem lehet rá, ahol pedig mégis, ott 500as oddsok is repkednek...
Az első versenyes statisztika szerintem nem sokat mond... Nyílván a VB nyer a legtöbbször futamot (majdnem mindig), és a legtöbb évben csak 1-2 komoly kihívó volt. Az év első versenyén véletlenül nagyobb a későbbi VBk sikeressége, mint a többin, de nem lényegesen. Szóval sztem elég érdektelen.
-
puttputt
őstag
-
Nowhereman
őstag
válasz
SzalaiG #20183 üzenetére
Akkor nyomhatod most is, mert modern stunt klónokból nincs hiány(pl.), még ha a nagy gyártók repertoárjában nem szerepel./ott a 3d-s gyilkosos, a menjodaverdagyon és hátbangyönyörködősorkölős mellett csak a bejáratot nevekről újabb rókabőr megy. Ha meg a szabad fejlesztésű klónok nem jönnek be, van dosbox...
-
Nowhereman
őstag
válasz
SzalaiG #20177 üzenetére
Nem gondolod, hogy le van zsírozva jóval előre, hogy ki tervezi a pályát? Csak nem gondolod, hogy Tilke nem csenget apénznemérdekel börninek azért, hogy kizárólag ővele terveztessék a pályákat? A korrupció nem hazai találmány! Egy becsületes világban Tilke maximum körforgalmakat és útkereszteződéseket tervezhetne!
-
Male
nagyúr
válasz
SzalaiG #19971 üzenetére
Mert akkor be kéne menniük dolgozni (pedig lenyomhatnák kommentár meg minden nélkül is felőlem) -> hogy menekültek reggel is.
...legalább a futam előtt akkor adnák le egészben... de neeeem, összefoglaló csak
Bár ha tényleg lesz a sportklubon, akkor nem olyan nagy gond. -
Pompi
nagyúr
válasz
SzalaiG #19351 üzenetére
Kubica would welcome Raikkonen
"Robert Kubica would love to see Kimi Raikkonen return to Formula One and become his team-mate at Renault."
...
"Fuelling rumours regarding the Finn's possible return, Kubica said: "I've no problems with my team-mate, but if Kimi joined us it would be very good." -
mrlujoak
veterán
válasz
SzalaiG #16863 üzenetére
Nemtom. De Nico már-már irreálisan sokszor iskolázza le.
De legalább előrébb végzett Schumi, mint ahogy rajtolt, nemde?#16799 - es hsz-em:
"hogy oltják Palikék a McLarent, a félresikerült újítás miatt.
mit röhögnék, ha ma előkelő helyen végezne a csapat..."...és bejött. 2 és 4.
-
1hijjanhusz
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest