Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Az a baj hogy nem ez az élet

...talán ezért voltak gondjai a szponzorokkal, akit milliók kísérnek figyelemmel, az sok mindent nem tehet meg....illetve megteheti és aztán lehet úgy járni ahogy ő járt Alonso Santander-vel szemben.
Sztem is alap intelligencia, hogy bár szólásszabadság van, és lazaság is van, de egyfelől tiszteletben tartom a mások 'másmilyen' létezését, illetve nem szrok arra az asztalra ahonnan ennék.
Meg minek...sztem ez olyan felesleges volt, na mindegy, én nem savazom.
Részemről bárcsak több Hakkinen lenne, az én szememben ő kifejezetten jó arc volt a médián keresztül...sokszor meglepődtem a humorán
De Button is jó még szvsz.
Jó okés az ember nem ültethet jóarcokat a kocsikba, mert lehetséges hogy a rosszarc tehetségesebb...azaz igen is a tehetség ültesse az autóba a versenyzőt,...de azért hiányzik Hakkinen
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szerintem meg az, hogy valaki őszinte, és kimondja amit gondol, az nem rossz dolog. Lehet bunkó, meg ordenáré, de nem rossz. Legalább őt nem tudja senki vásári majomnak nézni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
-Mike-
üzenetére
10 napja van Petrovnak eldönteni marad-e a Lotusnál jövőre vagy lép, valószínűleg azért kapott ilyen opciót, mert ha felépül Kubica akkor Kimi mellett övé a másik autó, és Petrov most még dönthet, hogy vállalja, hogy átadja a kocsiját Kubicának ha az visszatér, vagy elhúz másik csapatba, ha talál helyet. Mondjuk sok minden nem fog kiderülni abból ha RK megy KR ellen, egyik 2 évet hagyott ki a másik csak 1 évet, de balesete volt.
-
Pá
addikt
Kár ennyit beszélni róla, Kimi szarik rátok is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TOM-202
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szerintem is bunkóság ilyet nyilatkozni bárkinek is. Nekem pont emiatt nem volt sohasem a kedvencem (nem a közönye miatt) Raikkönen még akkor sem amikor Schumi már visszavonult.
-
JColee
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Éppen te érvelsz ellene.
-
-Mike-
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
28564szerre már nem annyira vicces, mint a fotós és gyerek fellökős rész sem. De gyanítom márciusig még be lesz linkelve ide is 32781szörre is.
-
JJános
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Nem ütik. Csak te nem érted. De ezt már megszoktam. Hagyjál lógva please.
Én soha nem fogok tudni úgy gondolkodni ahogy te, és nem is értem az összefüggéseid.
Miért éppen én vagyok a felelős azért, mert Webbó nem lett Vb?Ostobaságaid meg tatsd meg magadnak.
Hagyj lógva.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Biztosan, de Kimitől simán el lehet képzelni, hogy bármikor levág ilyeneket bármely riporternek

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Dr. Romano
üzenetére
90%-ban kamu az egész egyébként

-
Máté94
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Jövőre legalább megdolgoztatják az egoját, amikor lekörözik.

-
Nowhereman
őstag
válasz
JJános
üzenetére
Nem, kell kiforgatnom a szavadat, azok megállás nélkül ütik egymást. Akkor ha már linkelted B-type-ot, elemezzük ki a válaszod.
"Hidd el, hogy értem.
Csak ezért, vagy ez ellen Webbó kell tegyen. Ha elfogadja a másodhegedűs szerepet, az ő dolga. Az Webbó, és menedzsere dolga, hogy hova szerződik, és mennyiért, és minek.
Aki pedig ilyen versenyzőnek drukkol akinek ki vannak osztva a lapok, az örüljön a legapróbb sikernek." - Akkor most szerinted is ki vannak osztva a lapok a Red Bullnál, vagy mi?
"Én örülök, ha Lonzi felér a dobogóra, örülök Sumi ötödik helyének.Amikor Sumi sorra nyerte a VB-ket, akkor ugyan ez volt. De azt senki nem irigyelte mennyit dolgozott, mire a Ferrari oda ért a csúcsra. Hány évet kellett neki gürizni?
Én már akkor drukkoltam neki amikor először beleült a Benettonba.Milyen unalmas verseny, mert mindig ugyanaz nyer, jött a válasz. NEKEM NEM VOLT UNALMAS! Én élveztem, ahogy most Vettel sikereit." - Akkor mégse a küzdelemre gerjedsz, hanem isteneid imádata visz a láda elé?
"Jöhet a vád, hogy mindig annak drukkolok aki nyer. De ez nem igaz.
Én tudok örülni akkor is ha épp utolsó leszek. Öreg is vagyok, kevés is vagyok az rfactorhoz, de nagyon szeretem csinálni."
- egyet árulj el nekem - hol mesélsz te itt arról, hogy mi tesz valakit első pilótává?
-
stvnppp
senior tag
válasz
stvnppp
üzenetére
Van folytatása... Best of Kimi Räikkönen – Bölcsességek és őszinte szavak
Finnországról…
„Nos, nyáron horgászunk és b*szunk. És télen… A horgászás rossz.” -
stvnppp
senior tag
Kimi Szerződése

1. Minimum 15 millió euró. Egy szezonra…
2. Akkor kelek, amikor akarok. Ha elalszom, elalszom.
3. No PR.
4. Nem kérdezel sokat, nem idegesítesz az autó sz.rságaival.
5. A futamon csak akkor szólsz hozzám, ha megfutom a leggyorsabb kört.
6. Szauna és tollaslabda pálya az öltözőmbe.
7. Nem próbálsz megnevettetni.
8. Ha nem állok fel a rajtrácsra, azt nyilatkozod, magánügy, majd jövök.
9. Ralizom, mert… Nincs, mert továbbra sem kérdezel vissza.
10. Alkohol tartalmú italok és jégkrémek, minden mennyiségben.
11. A piros színt kerülöd.
12. Nem érsz hozzám.
13. Ha kiesek a versenyből, az mindig csak a te hibád, és miután ez megtörtént, leinteted a versenyt.
14. 15 ezer euró minden mosolygás után.
15. Csak szombaton és vasárnap ülök autóba, péntekig bulizok.
16. Nem mondod meg, hogy milyen autót használjak.
17. Soha ne nézz a szemembe.
18. Nem hasonlítasz senkihez, csak magamhoz.
19. A f.s jelzőket, mint a „Jégember”, és az ehhez hasonló marhaságokat elhagyod.
20. A dobogóra erősebb italokat viszel fel, és a másik két helyezett helyett is én veszem át a piát.20+1. Ha ezeket a pontokat megszeged, 400 millió eurót fizetsz.
Ezt most találtam...
-
JJános
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Folyamatosan beszélsz el mellettem. Kiforgatod szavaim.
Sumák Mihályt meg nem is ismerem.
Misét soha nem néztem, és nem járok templomba sem, és ha hiszek Istenben azt ne ide keverd.(undorító dolognak tartom, mert nem ide való, hogy van e hitem.)
Én Horneréket fel sem hoztam.
Sumi p3edig nem volt rögtön a csúcson.
A Ferrarinál elég sok év elment, mire pole-ra jutottak. Sumi is sokat dolgozott érte. -
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Persze,Webberrel megnyerettek egy futamot, kajakra elnyomva szegény Vettelt.
A rohadt bandája.Undorító
Ha Vettelre nem szólnak rá nem hogy idén de még jövőre sem nyert volna Webber semmit.
Annyival gyengébb pilóta.Nem is csodálom hogy csak másodhegedűsnek jó. -
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egyébként valóban érthetetlen, mivel náluk nincs csapatutasítás.
Bár azért meggondolva talán jobb így, mintha megint kiütötte volna mindkettejüket a csodagyerek.
Egyébként eszembe is jutott a futam végén, hogy ez azért biztos nagyon fájt Markona, meg lehet Hornernek is.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Inkább Vettel döntött úgy, hogy elengedi, nem?
mod: Jaj de jó, van rá esély, hogy Kimi jövőre valami versenyképes autót kap. Bízzunk a Renaultban, hogy most nem rontja el.
-
stvnppp
senior tag
válasz
prmcsk
üzenetére
"Sok itt a "jó időben jó helyen a legjobb autóval" VB, ami persze csak a bolondok szerint véletlen..."
Tényleg nem véletlen, mert azért mindegyik letett az asztalra valamit, mielőtt "jó időben, jó helyen, a legjobb autóba" kerülhetett.
Ez amúgy is egy technikai sport, amiben nem csak az ember "tudása és ambíciója" számít, ami miatt sokan nem is tartják igazi sportnak, de ugyanakkor ez adja az egyik varázsát...Azt meg nem szabad elfelejteni, hogy csak adott év világbajnokairól beszélünk, nem pedig örökös világbajnokokról.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Látom akkor te sem tartod Hornert az igazmondás bajnokának!
Meg most minek fárasszam magam, ha megcsinálod helyettem te! -
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére
Meg szeretnélek kérni, hogy nyíltan háborodj fel, mivel a Brazil Nagydíjon csapatutasítás történt. Nem, nem szárnycsere... nem, nem elhúzódó kerékcsere... a pályán az egyik pilótának a csapat utasítására el kellett engednie a csapattársát! Ha következetes vagy akkor most nekiállsz pocskondiázni Tost-ot, Hornert, Marko-t meg még az isten tudja kit..
Vasárnap este óta várom hogy a szokásos igazságért kibukjon belőled, de hiába...

-
Nowhereman
őstag
válasz
JJános
üzenetére
Legalább a saját válaszodat linkelnéd?
Miért, nem Sumák Mihály jutott eszedbe még erről is? Hol hazudtam én?
De talán csak nem én nem láttam ott azt a briliáns okfejtésedet, mert még B-type is csak így kezdte a választ:"De akiket itt felsorolsz azok nem umond 2. számú versenyzők."De te legalább nyíltan vallod, hogy misét nézel, nem versenyt! Minek keresném benned a hibát?
És ha lehet, hogy úgy egy kézen megszámolható tagon kívül egí egész fórumot ne ostobázz le! Szerintem kevesen tennék Hornerék szavára tűzbe a kezüket.
És arra meg ne is kérj, hogy olyan marhaságokra bólogassak, hogy valaki a pole-ról végigvezetve a versenyt törjön át a mezőnyön!
-
prmcsk
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Pont ez a gondom.
Szám szerint igaz a 6, de a vezetői tudást és ambíciót ez a szám messze nem igazolja.Sok itt a "jó időben jó helyen a legjobb autóval" VB, ami persze csak a bolondok szerint véletlen...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ha marad így a mezőny még 2 évig, akkor már 16 címről lesz szó, és ha van isten, az öreg annak is a felét fogja birtokolni...

-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lejöhetnének már az anyagról.

-
SpongyaBob
veterán
Akkor egy kis statisztika:
Räikkönen azzal, hogy visszatér hat világbajnok lesz a mezőnyben, ez, a komplett mezőny negyedét jelenti

Ha a hat világbajnok VB címeinek számát összeadjuk akkor szám szerint tizennégyet kapunk
Ebből egyedül Sumi-nak van hét, a többi öt pilóta a maradék hét címen osztozik 
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
Nekem mind1. Nem baj de nem is örülök neki.
-
-
törölt tag
válasz
KaraDani
üzenetére
Az sosem baj

De sztem nem lesz rentábilis, Kimi sztem szépen kap majd a Renault-tól, és annyit nem fog hozni a rajongói vásárlóerő.
Ez csak akkor kifizetődő, ha Kimi beválik....akkor igen. Egy gyors Kimi bármelyik csapatnak kellene, és ahogy Button, Kimi is másodvirágozhat egyet.
De ha nem...
akkor nagyobb sansza van arra hogy sárbatiporja mindazt amit elért...és itt nem a VB címére gondolok, mert annál sokkal nagyobb dolgokat tett le az asztalra, a cím meg inkább leesett neki 'runner-runner' szvsz.
...ha nem megy, és semmi nem lesz, akkor elindulhat a kiscsapatok felé, vagy megint kivonul...és az rendesen megpecsétel.
Sztem nagyobb sansza van lebukni a nevét mint MS-nek volt. -
Gabesz1019
senior tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Hasonlóan gondolom, nekem az olyan pilóták akik megpróbálnak a csapathoz csapatként hozzáállni, megpróbálják megérteni miért működnek a dolgok, és igazi fanatikusok, sokkal szimpatikusabbak.
Ugyanakkor megnézve ezt a videót, sokat komolyodott emberünk, engem egészen meglepett a mimikája, az jön le belőle szvsz hogy motvált nagyon. Kíváncsi vagyok a tékozló fiú példabeszéd ez esetben mennyire áll fent.
Soha nem csíptem a srácot, de jó lenne ha versenyképes lenne és kedvvel versenyezne, mert a sportnak nagyon jót tenne, emiatt drukkolok neki nagyon hogy visszataláljon a Mclarenes tempójához. Remélem a burnout szindrómán túl van.Tavaly is már majdnem aláírt a Renaulthoz, akkor még sokat kért, gondolom most már megelégszik néhány millióval is.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Á, csak túlzásba vitték a koccintást Räikkönen visszatérésére...

-
Motion_Blur
félisten
www.f1-live.hu
Renault: Kubica lehet Räikkönen csapattársa!
Ezek megint valami kemény cuccot tolhatnak a szerkesztőségben

-
Kraptor
őstag
-
Motion_Blur
félisten
Arról tudni valamit hogy Kimi mikor gurulhat pályára (és melyikre) a 2009-es autóval?
-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én is koccintok egyet ahogy ígértem

-
KaraDani
addikt
válasz
üzenetére
"Semmilyen nagy pénzeket nem hoz sztem Kimi érkezése....hozhat, mert még is csak világbajnok, de ahogy elment, nulla motivációval és halovány eredménnyel, most megspékelve a kihagyás miatti ritmusvesztéssel, sztem reálisan nézve nem jelent sokat."
Szerintem ezt rosszul látod. Nagyon nagy rajongó tábora volt, és van ma is, akiket nem érdekel, hogy ment el (ezt ugyanúgy látjuk), ugyanúgy meg fogják venni a Kimis csapatpolót, sapkát, kimennek miatta a nagydíjra, leülnek a tv elé... A marketing értéke a dolgonak biztos, hogy nagy.
Én nem szerettem sosem, nem vagyok oda az olyan pilótákért, akik nem hajtják ki a belüket, akár szar autóval is (itt nem a pályafutása elejére gondolok, hanem az akkori végére), de kíváncsi vagyok mi lesz ebből
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Gondolom, hogy Kimi és Vitaly Alexandrovich is meg fogja ünnepelni, hogy csapattársak lettek.

-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Vázzz elmorzsolok egy könnycseppet.

-
Kraptor
őstag
-
törölt tag
válasz
proof88
üzenetére
Az a gond a rally-ban hogy bevállalt bizonyos számú futamot, de aztán nem teljesítette...ezért vettél el a csapat összes pontját, és büntették meg.
A Nascar-ban is fizetnie kellett, + össze is tört egy egy komoly verdát a 'Perky Jerky Man'
Amikor már eladták a Formula csapatukat lehetett sejteni hogy sok pénz megy el... -
törölt tag
válasz
-Mike-
üzenetére
Pedig Grosjean jó...én pl. Hamilton után benne láttam komoly lehetőséget, qva jó előzések a kisebb sorozatokban és hát nyeregetett is.
Amikor Briatore behúzta Piquet helyére akkor nagyon sajnáltam, mert a GP2 bajnoki símének ott lőttek ...ezért húzta be Hülkenberg, és egy ilyen helyzetbe lévő csapathoz jönni ami akkoriban volt a Renault még Briatore-val..
Grosjean eddig az akinek pont az F1-ben nem jött ki a lépés....pedig 'szki sztem nagyon jó lenne.. -
proof88
addikt
válasz
üzenetére
azt mondta neki az a gond a ralliban, hogy óra ellen kell versenyezni és neki az kell hogy a versenypályán a többi ember ellen versenyezzen úgy hogy test-test ellen. Ezért volt elvileg a Nascar is. Csak aztán a Nascar autóval nem lehet kanyarodni, ezért jön vissza az F1-be.

-
törölt tag
válasz
JJános
üzenetére
Kimi laza srác,..és ez sokaknak tetszik, itthon nagyon nagy tábora van.
De a Ferrari-s petícióját még is csak 21ezer valahányan írták alá (és abba én is benne voltam hogy megtudjam mennyi az annyi amikor már eldőlt
)
Kimi-re fújni nem tesz népszerűvé itthon
...de pl. az általam felemlegetett Soberg-l szemben akit kedvelek, nekem sajnos nincs más mondanivalóm, mert Solberg nagyon jó sportember, kitartott a Subaru mellett amíg be nem halt, és akkor sem válogatott, beült bármibe...a levetett, tipusöreg Citroen-be, aztán ha saját pénzen kell menni, akkor saját pénzen megy, de vannak is szponzorai...ha lenne pénzem (jó sok), én is fektetnék a csapatába. most Gymikhana videókat csinál...de nem szponzorok által pénzeltet, hanem sajátot, a saját levetett kocsijaival (tesóval), minden megtesz hogy az általa választott sportját űzhesse,......és én ezeket az arcokat kedvelem...McRae, Sainz.
...és ezért én nem kedvelem Kimi-t, ez tény.......de azt készséggel elismerem hogy nagyon gyors, és tehetséges,..kizárni sem tudom hogy akár még is meglep a Renault-l. -
venember83
nagyúr
-
törölt tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Ez sztem nem igaz

Nincs pénz, nincs szponzor...sztem szenzáció sem lesz, de ne legyen igazam. Mert a McLaren-s Kimi tetszett.
Kimi-nek elfogyott a pénze....mi másért jönne vissza a lesajnált F1-be? ...ugyan úgy kellenek a szponzori reklámok/pofavizitek/összejövetelek. ...és ugyan olyan minden.
Azt mondta hogy a rally sokkal jobb, tehát akkor azért jött el onnan, mert eddig volt pénze arra hogy saját magát versenyeztesse...teszem hozzá ezzel nincs egyedül, Solberg ugyan ezt csinálja csak sokkal jobban.
Kimi a pénzért jött vissza, támogatói valszeg nem pénzerősek (ezért meglepne ha Petrov menne).
Semmilyen nagy pénzeket nem hoz sztem Kimi érkezése....hozhat, mert még is csak világbajnok, de ahogy elment, nulla motivációval és halovány eredménnyel, most megspékelve a kihagyás miatti ritmusvesztéssel, sztem reálisan nézve nem jelent sokat.
Petrov-nál valszeg gyorsabb lesz, motiválni Kimi nem tud, hiszen maga sem volt az, és ha a pénzért jött vissza ahogy sejtem, akkor most sem lesz.
Viszont lesz 7 világbajnok....ami jó, és azért Kimi gyors és tehetséges, sokkal jobb mint Bruno. -
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én is hasonlóképpen! öjöm é bódottá!
-
JJános
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
B-type arról beszélt igen, de nemcsak arról. [link]
És én értem, hogy te Webber drukker vagy, csak azt nem értem, hogy mi közöm nekem ehhez. Drukkolj, hogy jobb legyen, és hogy jobb autót kapjon. Drukkolj, és ne ellendrukkolj.
Én pedig másról is beszéltem. Hogy mitől lesz valaki első számú.
Az hogy a te agyadban ez hogy kapcsolódott össze, azt csak sejtem. Ahogy más ostobaságokat is összeraksz. példul, hogy Webbert elnyomják. De ha még elnyomnák is mi közöm hozzá?
Csak ne bennem keresd a hibát.
Sumi nincs valami jó helyzetben, de én ezért nem Webbert hibáztatom, hanem drukkolok.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Raikkönen értéke kb Schumacherével van egy szinten, lazán visszatermelik a csapatnak a fizetésüket a mögöttük álló szponzorokkal, a bazi nagy rajongótáborral, és hírnévvel. Nem véletlenül kaptak ilyen 45 milla környéki éves fizetéseket.
Lehet keveset mondok azzal, hogy kb 10x annyi rajongó lesz a motorhome előtt, és a lelátókon is feltűnik majd szép számmal a Lotus-Renault színvilága, ami a szponzorokat mágnesként vonzza, és nem egy országból, mint Petrov esetében, hanem szinte bárhonnan. -
Motion_Blur
félisten
Ha Schumival ellesznek a 8-10. hely környékén, nekem már öröm é bódottá

-
Motion_Blur
félisten
Micsoda nap kérem!!

-
törölt tag
A vicc az hogy jobban átgondolva, meg elolvasva a Renult nyilatkozatokat, ha tényleg komolyan gondolják, simán benne van a pakliban hogy odaérnek akár az elejére is... elvégre a Renualt nem is olyan régen győztes autó volt, a pilótájuk is tudja hogy kell nyerni, 1-2 év szerintem és a Renaultval számolni kell.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
venember83
üzenetére
Nyilván, de két pénzeszsák jobb, mint egy és Senna se remekelt SPA óta... Pertov rendszerint veri...
-
venember83
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Raikkönen se hiszem, hogy üres kézzel jön. Látnak benne fantáziát a cégek.
-
törölt tag
[link] Kemény nagyon, nem lesz az olyan rossz
, kicsit beletalálnak a fejlesztésbe simán dobogóközelbe lehetnek... ha emberünk lehiggadt picit, simán győzelemért mehet szvsz, ha abból indulok ki hogy tavaly is milyen jól kezdtek a Renaultk.
Érdekes idény lesz. Erős Schumacherrel, éhes Hamiltonnal, Alonsoval, Hamiltont verő Buttonnel. Elég brutál, nem tudom volt e valaha bármilyen versenysorozatban egyszerre 7 vbajnok a pályán.
Max. Kajak kenuban, bár még ott is neccesen.
Most lesz. -
Xirtam
veterán
Remélem lehet majd fogadásokat tenni arra, hogy a jégember mikor kezdi el durni a sódert!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
shteer
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
nem mernék rá fogadni
-
hunnylander
őstag
-
shteer
titán
válasz
callmeakos
üzenetére
ha előáll ez a helyzet, szerintem így hangzana a mondat:
PetrovSenna megy a levesbe? Nem hinném....de gyanítom, h Kubica év közben sem térhet vissza egyből versenyzői pozícióba
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
callmeakos
üzenetére
Kubica megy Massa helyére. Talán már év közben meglesz a csere, ha a Brazil nem villant és a konstruktőri megkívánja...
DigitXT: Nagyon bízunk benne, hogy nem csak a csatorna nevében búcsúztak...
-
DigitXT
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pedig mennyire oda volt futam közben gyulám, hogy a kalocsai overallt láthatjuk
a pódiumon, erre mire oda jutunk lekeverték a francba az egészet. Méltó búcsú.
Szerk: ugye az M1-re nem jön át az egyszemélyes kommentátor "gárda"? -
callmeakos
veterán
A hír magyar nyelven is ITT
A kérdés már csak az: Mi lesz a Kubicával.
Mert az OK, hogy az idényt nem tudja elkezdeni, de arról szó sem volt hogy év közben nem tud visszatérni. És eddig vadul ragaszkodtak hozzá. Felépül mi lesz? Petrov megy a levesbe? Nem hinném.... -
prmcsk
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Tipikus "píár".
Ha a kocsi nem húzza a csapatot, egy név majd fogja.
Van az a pénz, amiért bárki elmegy tölteléknek ?
Jön még vissza "tubica" is...
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Jó lesz újra F1 autóban látni, de kétlem, hogy nagyban segítené a Lotus fejlődését, viszont ha kap egy viszonylag versenyképes csomagot, láthatunk majd tőle szép megmozdulásokat.
-
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Tényleg igaz!!!

-
Gyusz
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Nagyon örülök, hogy visszatér, annak viszont nem annyira, hogy a Lotushoz megy. Valahogy nem szimpatikus a csapat, főleg Eric Boullier.
-
hunnylander
őstag
-
Nowhereman
őstag
válasz
JJános
üzenetére
Drágább az időm, hogy arra pocsékoljam, hogy megkeressem a fórumon, hogy amikor ha jól emlékszem Btype fórumtárs elmélkedett a másodhegedűs pilótákról, és megemlítette, hogy nem tudjuk igazán megérteni mi zajlik az ilyenek fejében, te lereagáltad, hogy te megérted, mert Schumacher mikor a Benettonban(!) meg a még versenyképtelen Ferrariban(!)...
Szerintem nem csak én emlékszem rá... -
proof88
addikt
Aktív témák
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerk: ugye az M1-re nem jön át az egyszemélyes kommentátor "gárda"?