Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Könnyen veri a nyálát miután övé az idei vb is.

-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Huh, és? Ebben mi a nagy szám, nem értem...

kukinyo:Önzetlen csapatjátékos? Jah, ezt már a tavalyi év megmutatta, hogy valójában mennyire csapatjátékos.

-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Önzetlen,igazi csapatjátékos.
Hamiltonról is milyen korrekten nyilatkozik. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Webbert ismerve ilyen áron lehet nem fog neki kelleni az a kegyelem gőzelem, persze ha a McLaren és/vagy Ferrari le nem nyomja őket!

-
Motion_Blur
félisten
Vettel akár a futamgyőzelemről is hajlandó lemondani, hogy segítse csapattársát
Várom bizonyos emberek reakcióit..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Palik visszatér
-
Motion_Blur
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szerintem Oliverda tud ebben segíteni, én sajnos nem

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ehhez a Sky HD1-hez mi kell?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nem iszol eleget futam közben, az a te bajod
3-4 vodka meg ugyanennyi sör után nem látnád a különbséget (vagy csak nem foglalkoznál vele
)ui: egyébként én is várom már baromira, hogy hd-ben jöjjön... ugyanúgy, mint a 2012-es eb-t (vb-kor nem volt még meg a tv)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát azért én attól nem dobtam magam hanyatt...
Meg aztán tegye fel a kezét az "elmenők" közül, akit a képminőség alkalmasint jobban zavart, mint a kommentátorok.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szerintem a siker már csak azért is garantált, mert végre nem a legszarabb hang és képminőségben tudjuk nézni a futamokat

-
TESCO-Zsömle
titán
A F1 MTV-s sikere csak azon fog múlni, hogy tudnak-e nívós kommentátorokat felhozni.
-
shteer
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
ne legyél
-
Motion_Blur
félisten
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Én is, sok lenne...
Ahogy olvasom 5 évre kapja meg a jogot az M1.
-
DigitXT
félisten
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Én is ebben bízom. (Épp most állt át a retek szélesvásznúra,
ami már valami - csak még a HD felé nem kacsintgattak...
) -
Xirtam
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ők kapták!

-
Misi 007
őstag
Yeah!

Végre visszakerül az MTV-re és normális minőségben élvezhetem a kedvenc tech sportom.
De remélem nem Mezei Dániel lesz megint a kommentár mert akkor az rosszabb lesz mint most Gyulám...
-
MPowerPH
félisten
válasz
proof88
üzenetére
Hurrá.
Remélem Gyula, meg az autómániás szépfiú is lapátra kerül végre, és nem mennek a sorozattal. Jó is, így már nyugodtan ki is szedhetem a bekeresett műsorok közül a retek klubot, másért nagyon úgysem kapcsolok oda. Remélem az M1 veszi át. 
mod: 2120, azt már én sem élem meg.
Ezt nagyon benézték a korrektorok. -
proof88
addikt
Az RTL Klub abbahagyja a Házon kívült is, és 2012-ben a Forma 1-et sem ők fogják adni.
SorozatJunkie @ Facebook
szerk.:
-
VD
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Vagy oda kell az 1 eurost bedugni mielött kigurulnak vele a boxból. Mint a bevásárló kocsiknál, vagy a dodgemeknél.
-
kukinyo
addikt
-
MPowerPH
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

-
zuchy
őstag
Még egy kicsi a merci első szárnyról. [link]
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
attisx
üzenetére
Kérdés, hogy meddig érdemes rejtegetni a cuccokat. Ha sokat várnak vele, akkor lehet, hogy sajátjuk sem fog működni megfelelően, pedig most még van idő esetleg egy komolyabb változtatásra is. A másik, hogy ha jó cucc, és látszik kívülről, akkor tuti, hogy a többiek lemásolják, így csak ideiglenesen hátráltatják a többieket, ami arra, hogy a TOP1-be katapultálják magukat, édes kevés.
-
-
MPowerPH
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Button vs. Wheldon gokart 1989-ből
A öreg John-nak már itt is elég borvirágos volt az orra

-
Robi BALBOA
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nagy csapatok nekem ne spóroljanak már, pénzszórást akarok látni!
Jó lenne ha valami bejönne a Mercinek, és jövőre egy kicsit megszivathatna egy-két élmenőt az öreg.

Amúgy ez az új elsőszárnyas F csatorna mit hozott a teszten, vagy semmit nem lehet tudni, csak az, hogy van és fejlesztik és talán lesz belőlle valami?
-
MPowerPH
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Nem ér semmit.. tudom!
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A szélcsatornában derül ki igazán, mit is ér.

-
proof88
addikt
de jó hogy itt mindenki aerodinamikai tervezőmérnök

-
Pá
addikt
válasz
JColee
üzenetére
Kicsit bővebben (angolul, képekkel)
Scarbs is fog róla blogolni, amint rájött, hogy mire jó egyáltalán.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
MPowerPH
üzenetére
"Talán a valaha legjobban összerakott autó a mezőnyhöz képest."
2004 - Ferrari
2002 - Ferrari
1996 - Williams
1992 - Williams
1989 - McLaren
1988 - McLaren
1984 - McLaren
1971 - TyrellEzek az autók mind erősebbek voltak a rangsorban utánuk következő autónál, mint idén a Red Bull a McLarennél.
-
Nowhereman
őstag
Talán még hozzá lehetne tenni, hogy volt olyan, ahol edzéskor 3(!) másodperccel kalapálták el a mezőnyt. Mégse volt dögunalom a szezon, hála annak, hogy nem olyan redbullosan értelmezték az egyenlő bánásmódot.
Különben meg az egész szezon eléggé rávilágított börni dilettantizmusára. Gordon Murray azért hagyta ott a Brabhamet, mert börni nem hagyta, hogy ezt az autót megépítse, hanem valami hagyományosabbat akart volna látni. Elég jó kis riport is volt az Murray-vel, amiben lerántotta a leplet börniről, hogy kb. annyit tud az autóversenyzésről, hogy nagy lóvé van benne. A versenyzőknél is az igazi underdog storyk szoktak az igazán érdekesek lenni. -
Nowhereman
őstag
válasz
kukinyo
üzenetére
Nem csak Lajost! De rohadt feltűnő, ahogy börni kis kedvencei felé szokott hajlani a bírók keze(ne felejtsük el kinek is köszönheti beosztását csárlivájtin). Igen, többek közt Sumák se tartozik a liblingek közé. Pedig Sumák messze értelmesebben kezelte a keményebb valagába rohanást, mint maszat. Igen, Gombos fűre szorítását Vettel megússza, tán még meg is dicsérik, Sumák megkapta volna érte a büntetését, Lajosnak meg már állították is volna az égő keresztet.
-
válasz
MPowerPH
üzenetére
Talán a valaha legjobban összerakott autó a mezőnyhöz képest.
Mondjuk a '88-as Meki szerintem durvább volt. Akkor azért csak 15 versenyt nyertek a 16-ból, mert Monzában kiesett Prost és Senna is, amúgy általában a mezőny nagy részének kört adtak abban az évben (és 10-szer volt Meki 1-2, valamint 12-szer pole 1-2...) Részletek.
-
-
MPowerPH
félisten
Red Bull: Abnormális a fölényünk
Ezzel szerintem mindenki tisztában van, róluk szólt az év. Talán a valaha legjobban összerakott autó a mezőnyhöz képest.
Hamilton Nicole -al a szakítás határára kerültek...
Nem ez volt tavaly is? Akkor is arra fogták az évet, hogy a magánéleti problémák miatt nem volt koncentrált?
-
jozsi252
veterán
Igaz nem teljesen ide de egy majd 20 éves kép
kissrác nyilván tudjátok hogy ki akar lenni. -
sekli
addikt
hunnyval mi történt? Szeptemberben még úgy volt, hogy folytatja a blogját...
-
kukinyo
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Hagyd már ezt a csak Lajost büntetik szöveget.

Shumi idén mennyi időt töltött a box utcában,ahhoz képest semmikért mint amit Lali csinált? -
Nowhereman
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
vagy lehet, hogy mert nem egyedül Lajos lépte át...
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Én már akkor sejtettem, hogy nem lesz belőle semmi, amikor először átment rajta valaki, lényegében ott szinte alig lehet elfordulni úgy, hogy ne menj át a vonalon. Vagy nagyon lassan kell kicentizni, vagy kicsit továbbengedni, és lemenni két kerékkel a pályáról. Akiket mutattak az mind ráment, de valószínűleg azok is, akiket nem mutattak, így mindenkit meg kellett volna büntetni. Szerintem a pilótákkal közölték az eligazításon, hogy idén itt rá szabad menni ott a végén a vonalra.
-
MPowerPH
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Bowers & Wilkins 702 Signature Datuk Gloss Karcmentes, hazai darab
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

Remélem Gyula, meg az autómániás szépfiú is lapátra kerül végre, és nem mennek a sorozattal. Jó is, így már nyugodtan ki is szedhetem a bekeresett műsorok közül a retek klubot, másért nagyon úgysem kapcsolok oda. Remélem az M1 veszi át. 

Azért Márciusig még sok idő van. :S