Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
törölt tag
Azért Vergne ideje a Red Bull-l elég beszédes sztem, messze a legjobb technika.
Bianchi és ő tesztelték végig a 3 napot, Bianchi 1.2-vel maradt el Alonso qual idejétől, Vergne végig a top 10 qual idejét futotta mindhárom nap, és a végén 5 tizeddel futott rosszabbat mint Vettel pole-s ideje.
..ha azt nézem hogy valaki beül egy autóba...akár Heidfeld, Ricciardo, nem egyszerű felvenni a tempót, Vergne élből az első tízen belül rajtolt volna az elmúlt vasárnap, kokrétan a 8. helyről a legelső napi eredményével, ...a 3 nap egyéni legjobbjával az 5. helyről.Hiába a fejlesztéses és a Vergne tehetségéről szóló duma, ez mindenen felül beszédes szvsz.
A Red Bull magasan a legjobb technika és csomag, ezzel mondjuk nehéz vitázni, de hogy mennyire magasan,....hát sztem nagyon magasan. -
Pá
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Fogalmam sincs, nem vagy agyturkász és Massát sem ismerem, csak okoskodom.

-
Pá
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az ijesztő rész az, amikor fék nélkül száguldasz a gumifal felé, nem amikor x sérüléssel lábadozol a kórházban. Azért mert valakinek szerencsésebb volt a becsapódása és kisebb sérüléssel megúszta, maga az ijedelem/trauma ilyen szempontból valószínűleg hasonló mértékű.
Schumi mondta annak idején, hogy neki az segített nagyon sokat, hogy hamar megtalálták mi volt az oka a balesetének és onnantól kezdve megnyugodott, mert tudta, hogy ezután majd odafigyelnek erre és többet nem fordulhat elő. Szóval újra érezte a kontrollt.
Massának azért lehet nehezebb, mert tőle teljesen függetlenül történt a balesete, így simán benne maradhat a félelem, hogy ezután is bármikor történhet valami hasonló tőle teljesen függetlenül. Emiatt lehet bizonytalanabb egy kicsit. -
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Schumi is visszatért a lábtörésből... amúgy igaz sajnos nagyon erősen bennevan hogy nem lesz a régi... szerintem ez jellemtől is függ. Massa szerintem gyengébb jellem mint Kubica vagy Schumi. Mondom ezt abból kiindulva hogy kb. nagycsoportos óvódásként kezelik...
-
Xirtam
veterán
Nem egy pilótának sikerült már.

-
Mezcal
addikt
Életveszélles balesetből nehéz visszatérni, még nehezebb jobbnak lenni. Massával is ez történt.
-
rocket
nagyúr
válasz
Xirtam
üzenetére
Motivacio az sokszor nem eleg onmagaban.
Anno megjosoltam sose lesz mar a balesete utan Massa az igazi, es be is jott.Ugyanez lesz a helyzet Kubicaval.
Rola ma olvastam valamelyik nemet ado teletextjen, hogy a Ferrari jovore teszt pilota allast ajalnlott neki, hogy aztan 2013-ban szepen atvehesse Massa helyet.
O lesz a kovetkezo aki sose lesz mar a regi onmaga, meg abban se vagyok biztos valaha vezetni fog versenyen F1-ben. -
Misi 007
őstag
Én mindenesetre örülnék ha a Ferrarinál kötne ki Kubica bármennyire is csípem Massát.
Massa teljesen elvesztette a motivációját a balesete óta és talán egy kisebb csapatnál újra önmagára találna. -
7600 GS
addikt
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Nem sok értelme van, mert az új gépen máshogy fog kinézni a dolog, hacsak nem tettek fel egy 2012-es motorborítást is. Lehet az sem elhanyagolható, hogy akkor már Renault motor lesz bent, így a kipufogó rendszernél is lehet eltérés, amitől borul a motorborítás. Szóval náluk az lesz az érdekes, amikor már a Renault motor körül lesznek a új cuccok.
Arra jó lehet, hogy a forró befújás nem zavar bele más elem vizsgálatába.Érdekes, hogy a Redbullban lepukkant a KERS, és valami szenzor is, a Mclarenből folyt az olaj, a Williamsbe vezetékeket kellett kicserélni, a Saubernél hidraulikai szivárgás miatt álltak le, a Virginbe ki kellett cserélni a motort és a padlólemezt.
Szép termés 1 nap alatt. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Gabesz1019
üzenetére
biztos, hogy ő és nem a red bull?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sekli
addikt
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Ennél azért majd még valószínűleg valami szofisztikáltabbat kell kitalálniuk...

-
[CS]Blade2
addikt
Az a baj, hogy a Kubicás hírekben mindig az van, hogy az autoakármi úgy tudja, hogy ..., a német bild vagy mi úgy tudja, hogy ... stb. És sokszor egymásnak ellent mondanak, mert
volt már olyan, hogy visszajöhet, olyan is, hogy nem,
volt, hogy már minden ujját be tudja hajlítani, most meg már mégsem,
volt, hogy fix időpontot mondtak neki,
volt, hogy bármeddig várnak rá, de újabban úgy néz ki, hogy nem szívesen vennék vissza. Mondjuk nekem ez a legújabb ott bűzlik, hogy csak egy sz*ros levelet dobtak neki. 2011-ben a legjobb módja, ha k. fontos lenne a kapcsolatfelvétel.
-
Gabesz1019
senior tag
Megint Vergne volt a leggyorsabb Abu Dzabiban.
Második tesztnap végeredménye:
1. Jean-Eric Vergne, Red Bull 1:40.188 (43 kör)
2. Jules Bianchi, Ferrari 1:40.279 + 0.091 (91 kör)
3. Gary Paffett, McLaren 1:41.756 + 1.568 (71 kör)
4. Valtteri Bottas, Williams 1:42.367 + 2.179 (88 kör)
5. Johnny Cecotto Jr., Force India 1: 42.873 + 2.685 (84 kör)
6. Esteban Gutierrez, Sauber 1:43.637 + 3.449 (96 kör)
7. Sam Bird, Mercedes 1:43.734 + 3.546 (94 kör)
8. Kevin Korjus, Renault 1:43.776 + 3.588 (70 kör)
9. Luiz Razia, Lotus 1:43.944 + 3.756 (89 kör)
10. Kevin Ceccon, Toro Rosso 1:44.808 + 4.620 (97 kör)
11. Jan Charouz, HRT 1:46.644 + 6.456 (56 kör)
12. Charles Pic, Virgin 1:46.698 + 6.510 (61 kör)
13. Nathanael Berthon, HRT 1:48.646 + 8.458 (9 kör)Bianchi jól nyomta, remélem, bizonyít a Ferrarinak. Én szívesen látnám Alo mellett.
Williams a 2012-es kipufogót teszteli: Kép
-
DopeBob
addikt
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem is jobban járna ha a színfalak mögött tesztelne jövőre mondjuk a Ferrarinál, minthogy el menjen pilótának egyből valamilyik kis csapathoz, mert az első év úgyis a felépülésről szólna, de ügye ezt az újság írók nem veszik figyelembe és tuti kikezdenék, ha meg tesztelt előtte 1 évig akkor nagyobb az esélye, hogy jobb kondiban tér vissza, így az újságírók/pletykalapok mehetnek a sunyiba.
-
kukinyo
addikt
Nem vagyunk egyformák.Te így látod,én úgy.
Némely dolgokban van egy kis igazsága (csak rettentően eltúlozza,felfújja).
Mindig is voltak és lesznek is olyan emberek akik egy kicsit több figyelmet kapnak a többieknél.Ez itt sincs másképp.De ha megfigyelted és reálisan gondolkodsz,minden évben volt ilyen,és mindig más. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ferrarinak megérné egy tesztpilótai állást felajánlani neki... jövőre tesztelne végig, utána meg váltaná Massat... ugyanez igaz a Redbullra... Nulla vesztenivaló mert a tesztek alatt kiderül minden, ha jól megy nagyot nyernek, ha nem a régi akkor senki sem bukik. Kubicának is jobb lenne a színfalak mögött építenie magát.
MOD: Fasza a cikk elolvasása előtt írtam a postot.
Király. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Így már értelmet nyert az, hogy miért maradhat 2012-ben a Ferrariban Massa.
Mondjuk egy sérülésből visszatért pilóta helyére egy másik sérülésből visszatérő pilótát betenni, hát nem tudom, nem a legjobb ötlet szerintem, de majd kiderül, mindenesetre jó lenne ha minnél előbb visszatérne.
-
Nowhereman
őstag
válasz
üzenetére
Az visszatérő jelenség, hogy valamelyik csapatnak sikerül összehoznia egy mindent verő verdát, és nem is fullad unalomba az egész, ha a csapaton belül hagyják versenyezni a fiúkat. Ha viszont leosszák a lapokat akkor el van qrva az egész, ami csak az olyan félkegyelműeknek tetszik, akik szerint a pilóta bénasága miatt repül le a hátsó szárny...
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
proof88
üzenetére
Ebben a hatalmas pletykaáradatban ami az F1 körül zajlik, nekem ez egy egészen reális dolognak hangzik, bár morálisan nyilván nem lenne Kubicától szép gesztus ha azután hogy a Renault kifizette egész évre, meg várt rá, meg szerette stb, Ő a Ferrarinál térne vissza, de nyilván ez sem zárható ki, mert Ő is a jobb autóba akar ülni...ugyanakkor ha erre játszik, az csak egy dolgot jelenthet, saját maga is tisztában van vele, hogy sérülése a jövő évadra még nem jön rendbe, viszont Massa szerződése meg jövőre lejár így 2013-ra már "teljesen" felépülhet, 2012 év közben tesztelhet a Ferrarinál és végül egy versenyképes autóval gurulhat ki 2013-ba....
-
proof88
addikt
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Megváltozott a telefonszáma.
-
törölt tag
válasz
Mezcal
üzenetére
Éktelen nagy marhaság ez a Kimi széthajtja az autót szöveg.

Meg most minek lehet örülni a Williamsnél? Véletlen becsúszik egy pontszerző hely? Ezt kellene félteni? Innen már nincs lejjebb egy Williamsnek, és hogy odaszerződik egy vb, aki mellesleg még mindig nagyon népszerű, annak inkább örülni kéne. Itt a nagy lehetőség, hogy alkossanak valamit.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A Speedweek úgy tudja, hogy ez nem jelent majd akadályt abban, hogy a Ferrari februárban a 2010-es autójával tesztelje a pilóta képességeit. - lemaradtam valamiről? :S A Ferrari?
-
Motion_Blur
félisten
Young Drivers Test day 1 in pictures
Boullier kifakadt Kubicára, aki nem válaszol a Renault hívásaira
Nagyon úgy néz ki hogy nem csak a jövő évi visszatérésnek, hanem a Renault - Kubica kapcsolatnak is vége. Szegény Kubica 2013-ban kezdheti felépíteni elölről a pályafutását..

-
AMD Power
titán
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Kíváncsi vagyok ,hogy mi lesz ebből. Mondjuk ez a Williams jövőre sem lesz valami nagyon ütőképes.

-
törölt tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Nézd a többieket nem kényszerítette senki hogy rosszabb autót gyártsanak, és ne verjék meg a Redbullt, az hogy kólareklámmá silányult a cirkusz kizárólag a többi csapat hibája, dolgozzanak jobban.
-
Gabesz1019
senior tag
-
Xirtam
veterán
válasz
Gabesz1019
üzenetére

-
Mezcal
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ki van zárva, hogy a Red Bull valamelyik versenyzőjének butított autó adna, maga alatt vágná a fát. Ennyi erővel tavaly fél évig Vettel kapott butított meghibásodásra hajlamos autót.
-
Xirtam
veterán
válasz
Gabesz1019
üzenetére
-
proof88
addikt
-
Xirtam
veterán
válasz
7600 GS
üzenetére
Hát nincsenek, de ez most biztos nem PR szöveg volt!

Fiatal tehetségek tesztje, Abu Dhabi - 1. nap:
1. Jean-Eric Vergne
Red Bull-Renault
1m40.011s 83
2. Jules Bianchi
Ferrari
1m40.960s 85
3. Robert Wickens
Renault
1m42.217s 78
4. Fabio Leimer
Sauber-Ferrari
1m42.331s 67
5. Gary Paffett
McLaren-Mercedes
1m42.912s 41
6. Max Chilton
Force India-Mercedes
1m43.016s 81
7. Valtteri Bottas
Williams-Cosworth
1m43.118s 71
8. Oliver Turvey
McLaren-Mercedes
1m43.502s 35
9. Sam Bird
Mercedes GP
1m43.548s 51
10. Rodolfo Gonzalez
Lotus-Renault
1m44.022s 87
11. Stefano Coletti
Toro Rosso-Ferrari
1m45.278s 87
12. Dani Clos
HRT-Cosworth
1m45.329s 68
13. Charles Pic
Virgin-Cosworth
1m46.930s 30
14. Adrian Quaife-Hobbs
Virgin-Cosworth
1m47.292s 32
-
Xirtam
veterán
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Hát nem tudom. Én csípem mind a két srácot. Attól, hogy a szívem a vörösökért dobog és fog is amíg élek. Kirázott ettől a hideg. Jó érzés, hogy a pályán és azon kívül ilyen érzelmek vannak.

-
Nowhereman
őstag
válasz
üzenetére
Ezzel az egésszel az a gond, hogy a hétvégi gladiátormeccs helyett pankráció színvonalú kólareklámot látunk. Előtérben a kis Justin Bieber reflektorfényben vernyákol, a nagy gladiátorok meg csak háttértáncosként lehetnek jelen. Aztán a "szakértő" gyökerek nyilatkozatai - Jaj! Mekkora mázli, hogy a közvetítők a háttértáncosokat is mutatják!
(Webbo szerződését meg nem olvashattuk, de szerintem van benne kiugrási kiskapu - nem lepődnék meg, ha a papírokkal ellentétben jövőre a Ferrarinál tekerne) -
Jarod1
veterán
kipukkadt a Kimi visszatér lufi????
-
Gabesz1019
senior tag
Vagy inkább csak tűzszünet? Szerintem, ha jövőre mindkettejük alatt jó lesz a vas és a VB címért fognak menni ,akkor megint nem lesz ekkora haverság.

-
törölt tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Igazából nem értem, a Forma1ben a cél a nyerés, ők ezt így érik el így építették fel. Az hogy ennek valaki megissza a levét (nem is annyira különben nem szerződött volna még 1 évre Webber gyerek) benne van. Ennél sokkal durvább dolgok is megesnek, és mégse kapja fel rá senki a fejét. Pénz,pénz pénz... szerintem tökéletesen megoldották, maximalizálják a bejövő pénzeket. Tiszteletben tartom hogy neked ez nem tetszik, szíved joga, de szerintem ebben az egészben felesleges dolog az emberi tényezőt keresni, az egész story egyszerűen arról szól hogyan kaszáljunk a legtöbb pénzt. Gondolom okos elemzőik, vagy maga Dietrich azt találta ki hogy így kell... megnézve a Redbullt mint brandet, valószínű nekik van igazuk.
-
válasz
Nowhereman
üzenetére
Kell a Hype,Apple 2

-
Nowhereman
őstag
válasz
rocket
üzenetére
Hát érezz egy kicsit a Red Bullal! Áthágják a költségvetési tetőt(most még a FOTA-t is szétverik miatta), minden féle morális szabályt, össze-vissza hazudnak, csak hogy Vettelből Coca-Cola embéma értékű reklámarcot faraghassanak, és erre egy qrva defekt elrontja azt, hogy ebből a tucattermék kölökből minden idők legnagyobbját csinálják, nagyobbat Sumáknál és Fangionál. És természetesen nem az autó magasan jobb az egész mezőnynél ahogy az ifjak tesztje mutatja, hanem a Bed Bull-t nyakaló csodagyerek. Ő még fingani se tudna úgy, hogy Horner és Marko ne ömlengene egy hatalmasat miatta. Börni még súlyos perecek után se szokott megjelenni, most meg már majdnem lesmárolta(mindenesetre a homoerotika oszkárjára igényt formálhatna az ottani viselkedésével).
Milyen kár hogy olyan éles a kontraszt Webberel, akihez olyan unottan döcögnek ki a szerelők - lévén egy büdös rossz szó se fogja őket érni, ha fél perccel tovább tart a kerékcsere, és Webbonak se lehet olyan megmozdulása, amiért ne menne a szidás...
Hogy Lajos és Lonzi szívélyesen társalog? Mint Gladiátorok hivatalból gyűlölniük kell egymást, de most nagy cipőt, kemény kalapot és krumpli orrot hordva mindketten csak egy porondbohócok ebben a cirkuszban - minek a harag. -
JJános
addikt
Újabb halálos autóbaleset.

-
Motion_Blur
félisten
-
törölt tag
válasz
Sundesz
üzenetére
Senna volt ez aki kitette? Jól látom ugye? Azé régebben ezt sokkal keményebben tolták... így kapásból eszembe jut Schumi, vagy Vettel-Button, Vettel-Alonso eset, ami ehhez képest semmi, de semmi nem volt... és azóta még azt autók is biztonságosabbak ugye... kéne egy kicsit jobban engedni a cirkuszt.
-
-
Incubus
tag
Argentin F1 GP miért nincs?
-
proof88
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
jóhát én általános 8.-ban színötös lettem év végén ... volt olyan osztálytársam aki azt mondta: - hát nekem könnyű ... - miért? - mert én tanulok

-
proof88
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére

ezt úgy értettem, hogy mindig minden esetben amikor épp nem a kocsiban ül, akkor is azt látni hogy tanakodik emberekkel, nézi a monitorokat meg komoly fejjel beszélget a többi red bullossal, szóval az a lényeg hogy próbál minél több infóhoz jutni. Ezt tényleg nem látom minden pilótánál. Van aki csak lazul amikor nincs egyéb dolga. -
Sundesz
addikt
-
proof88
addikt
-
rocket
nagyúr
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Milyen butak ezek az ujagirok, latszik csak a szenzacio hajhaszas megy a rekordokkal, egy apro nem elhanyagolhato dolgot elfelejtenek, hogy akkoriban amikor a legtobb futam gyozelem es pole szuletett egy szezonban, nem 19 verseny volt hanem kevesebb, igy ezek a dolgok nem osszehasonlithatok.
Gyula is szombaton 5 percig errol beszelt, es a vegen jutott csak el odaig, hogy a lenyeget megemlitse, amivel az egesz 5 perces monologjat lenullazta

#38400: Ez a show resze volt, en doltem a rohogestol a Redbull es a Vettel szappanopera kapcsan, Oscar dijas alakitasok voltak, mintha egy VB ment volna el ezen a defekten olyan fejeket vagtak

Legdurvabb az volt amikor a verseny vegen mutattak a boxot, Horner ott allt Vettel autoja felett, valaki gugolt az auto mellett, es simogatta az eltort alkatreszt
-
Plutor
aktív tag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Jövőre a Williams is Renault motorokkal megy nem?
A motor elég erős lesz.
Kérdés,hogy tudnak-e köré építeni egy versenyképes kocsit. -
Gabesz1019
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Szinte Új SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Bolti ár:115k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)