Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem tűnt fel hogy az egész egy reklám és egy vicc?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
proof88
üzenetére
Oszt mit ért volna a kitömött medve a zsemlével?
Vagy te elhiszed, hogy 10+ emberhez csak úgy odasunnyog egy fél tonnás medve egyetlen hang nélkül, leül, majd csak akkor ordít, mikor vki felkiált hogy "MEDVE!"...
LOL!
sz: Arról nem beszélve, hogy egy medve 60-80km/h-s sebességgel sprintel... Azt nem futja le senki...
-
shteer
titán
válasz
Gabesz1019
üzenetére
hangulatos

-
Xirtam
veterán
-
Gabesz1019
senior tag
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
[link]

mindig utáltam 'formluázni'....de ez egyszer bennem is erősen megfogalmazódott, ha jól látom 2007 elején. -
TESCO-Zsömle
titán
Más világ volt. Annak idején (1930) mikor valaki beült egy virsligumis lélekveszejtőbe, ami 300 fölött döngetett kétséges technikai minőséggel, zéró biztonsággal és igen gyakran elégtelen fékrendszerrel, felvállalta a lehetőségét, hogy akár meg is dögölhet.
Ugyanígy vállalja a következményeket mindenki, aki extrém sportot űz. Az adrenalinért, a hírnévért, az élményért és hogy felrobbantsa magában a sz@rt. Én ezt a túlbiztosítottságot nem értem... Aki beül abba a gépbe, az felvállal bizonyos kockázatot. Ezért kapja Ő a dollármilliókat és nem a taxisofőr a 13 légzsákos Merciben...De hogy a kérdésedre is válaszoljak, az emberélet ma sem ér többet, mint akkoriban. Nem az életet védik a szabályok, hanem a befektetést. Mert minden pilóta befektetés. Ki jobb, ki rosszabb...
-
Haart
addikt
Nem veszélyesebb semmivel sem. Az hogy bírság jár érte az már következmény, a szigorításnak köszönhető. Én nem is értem, hogy ez akkoriban hogyan engedhették, most többet ér egy emberélet, vagy mi a mércéje ennek? Egyszerüen kb megfigyelhető hogy minél inkább visszamész az időben annál kevesebbet ért egy ember élete (holott az emberiség túlnépesedik), ma már elképesztőek tartanak olyan dolgokat, amiket akkoriban még simán engedtek.
-
AMD Power
titán
Mekkora videó...

-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na hoppá!
Mondjuk várható volt. Eléggé széthullott a szövetség, talán jobb is lesz ez így.
-
Motion_Blur
félisten
végre jó zenét raktak alá

-
proof88
addikt
-
Pá
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem kell többet ügyeskedjenek a könyveléssel.
-
Motion_Blur
félisten
-
sfdrakex
nagyúr
Ez jó hír, ha igaz.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát ezen behaltam...
-
JJános
addikt
Petrov nehéz dolgok elé néz. [link]
-
Motion_Blur
félisten
ez már annyira sz*r hogy jó

-
JJános
addikt
-
emre
veterán
válasz
Gabesz1019
üzenetére
inkább ez illene hozzá

-
Motion_Blur
félisten
-
[CS]Blade2
addikt
-
proof88
addikt
-
Nowhereman
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen, így lehet egy kézpárral egyszerre két libát kopasztani. Nem kis zsiványok azok se... - de majd kiderül...
BMW001 - Sennának is van libája...
-
JJános
addikt
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Én is vennék.
De hát kisnyugdíjból. 
De jó kis cucc.
-
proof88
addikt
válasz
JJános
üzenetére
az 599-esek valahogy nem tetszenek annyira de ez a csomag így ahogy a képen látszik, nagyon bejön

Amúgy érdekességképpen mondom, hogy egy F1 autó 200 km/h-nál Monza setuppal 550-600 kilónyit termel, tehát viszonylag "közel" értek hozzá ezzel az aero-csomaggal, igaz ennek a tömege minimum 1 tonna ami eléggé vérszegénnyé teszi a kanyarokban egy F1-hez képest. Monaco setuppal meg ilyen 800 kilónyi lesz kb. Nem mintha 1 kategória lenne a kettő csak összehasonlításképpen írtam, ha már a cikkíró konkrét adatokat is közölt.

De amúgy ez a 440 kiló ez nagyon jó ehhez a kocsihoz képest, slick gumikkal azt mondom hogy tud 2G-s erőhatásokat produkálni oldalirányban úgyhogy nagggyon jó móka lehet egy ilyet is kormányozni :'D
-
JJános
addikt
[link] FERRARI.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Úgy tudom olyan csatornának adja a FOM a közvetítés jogát ami országosan elérhető, Britteknél van is ezen valami balhé a BBC valami fizetős csatornának akarta átadni a jogokat, de legalább a futamok felének élőben kell menni országosan elérhetően.
-
törölt tag
LOL reggeli mellett kitöltöttem a facebookon a spam F1 kérdőívet, (tekintsünk most el ezeknek a kérdőíveknek a hátteréről) eredmény, a Mester lennék.

-
Gabesz1019
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
"Az újonnan induló csapatok a legmagasabb számokat kapják. Ha egy csapat egy korábbinak a felvásárlásával és átnevezésével száll be, akkor a rajtszámai általában a jogelőd helyezését tükrözik. A balszerencsésnek tartott 13-ast hagyományosan nem adja ki az FIA (két kivétellel: 1963-ban és 1976-ban). Emiatt az utolsó rajtszám eggyel nagyobb szokott lenni, mint a mezőny létszáma."
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
AMD Power
üzenetére
Aki elnyeri a pályázatot.
Más: Ezzel kapcsolatban lenne is egy kérdésem. Felmerült ugye, hogy akár a Digi is ringbe szállhat a jogokért. Vajon az FIA csak azt nézi, hogy mennyit fizet a csatorna, vagy azt is figyelembe veszi, hogy mekkora nézettséget hozhat? Lehetséges, hogy a M1(HD) olcsóbban kaphatja meg a jogot, mint a Digi, csak mert az ország egész területén ingyen elérhető?
-
AMD Power
titán
Jövőre ki fogja közvetíti az F1-t nálunk?
-
Pá
addikt
Most jöttem rá, hogy ezen a hétvégén lesz a ROC.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére
Senna helyét mondjuk nem értem. Meg azt se, hogy mit keres az F1-ben.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Nowhereman
üzenetére
mondván Petrov félidőre felsül oszt helycsere...
Ha meg nem, hát akkor is jól jártak... "A számla ki van fizetve..."
-
-
Chosen
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én is 13-ban lakom

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
JColee
üzenetére
Se a számokat, se a statisztikákat nem nagyon bújtam, csak leültem hétvégente egy kiadós 2 órás alvásra...

Illetve azt tudom, hogy amerikában nagy rettegés van... Sehol sincs 13. utca, 13-as ház/ajtószám, de még a 13. emeletet is kihagyják...
Nem gondoltam, hogy itt is megy a para... Talán azért, mert a 13. házszám alatt lakok.
-
JColee
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Eddig nem tűnt fel?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Babonás az FIA? Vagy miért nincs 13-as?

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Gabesz1019
üzenetére
F1.com-on épp az előbb néztem de érdekes mert úgy tudtam hogy a HRTnél de la Rosa és a Williamsnél Maldonado ahogy a Force Indiánál di Resta helyét már biztosnak mondták nem? Illetve ezek szerint mégsem, mert akkor nevezték volna őket, és a lista friss lehet ha Kimi rajta van.
-
Gabesz1019
senior tag
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nem pénzelnek ők senkit, motor szállítanak amiért kapnak pénzt. Illetve a Red Bull motorjait a Nissan/Infiniti fizeti, amiért fent vannak az autón.
-
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
..lehet, ahogy Heidfeld-l szemben tudott erős lenni, úgy Kimi-vel szemben is sikerülhet.
De nem biztos hogy akar,...meg kicsit erős a Renault-tól ez a húzás, eddig jó volt Petrov meg a pénze, most meg nyomás alá helyezik?
Amennyiben Senna megy azt is megérzi a Renault...ott az Embratel, az OGX..ami személyes szponzor, és a Gilette sem biztos hogy marad, nekik a csapattal van szerződésük, de Senna-val jöttek.
Szal Petrov valszeg nem arra szánná a pénzét, hogy Kimi gázsiját fizessék,..Petrov elég gazdag, szal ez inkább elvi kérdés nála. -
TESCO-Zsömle
titán
-
venember83
nagyúr
-
törölt tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
hát....a Renault-nak 25%-a van a Lada-ban, és a Lada kifejezetten Petrov miatt fektetett a Renault-ba, nyilván kölcsönösen előnyös mindkét cégnek, de egy kicsit borulni látszanak a dolgok. A Renault-nak szüksége van Petrov-ra...sok szponzor aki jött (nem csak a vodka
), az szintén az orosz piac miatt jött.
Petrov dönthet úgy hogy nem lesz a 'sztár' pénzeszsákja, hanem elmegy...van még ülés, sőt ha Alonso vs. Kimi esetét nézzük akkor szinte az összes ülés szabad
-
JJános
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Én itt veled be is fejezem. Ha az alapokat kiteríted se érdekel mit csinálsz.
Nem érdekel a nyavalygásod sem.Te itt belegázolsz a magánéletembe. Ezért ezután is csak ez jár: - Ostoba vagy.
-
JColee
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Hakkinen a király.
-
Nowhereman
őstag
válasz
üzenetére
Kinek mi jön be. Engem nem bosszant Barika kifakadásai, lévén többnyire nem teljesen alap nélkül teszi, nem zavar a Lonzi féle diplomatikus mellébeszélés, mert ott sincs szólásszabadság, a Hakkinen-féle halogatós, aztán talán válaszolunk stílus se, lévén veszélyes minden mondat ezen a szinten, nem zavarnak Kimi taplóságai mert őszinte egy képmutatással és hazugsággal kipalástolt világban. Nekem kvázi csak a nárcisztikus (ön)tömjénezés és a saját hibák másra tolása nem jön be...
-
Nowhereman
őstag
válasz
JJános
üzenetére
Egyrészt töltöttem már ki IQ tesztet, úgyhogy nem fogom a minősítéseidet magamra venni.
Azt viszont felejtsd el, lehazugozz, meg leostobázz mert én ki fogom teríteni alapokat, hogy mindenki eldönthesse saját esze szerint. A szektatagok majd neked adnak igazat, megint mások majd az én véleményem osztják. Mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani.
És részemről meg oda akaszthatod magad ahova akarod, és lógj ameddig akarsz!
-
MPowerPH
félisten
válasz
-Mike-
üzenetére
Na, ez olyan Kimi -s volt.
Csak ő még pár szóval megtűzte volna. A PR -es csajszika biztosan bunkósbottal állt Hakkinen mögött, nehogy valami csúnyát mondjon. 
Még az előzőhöz... Itt nem volt KERS, se DRS. Mégis tudott előzni, aki akart, és sokkal izgalmasabbak voltak a futamok. És láthattunk olyat, hogy valaki védekezik, és van is értelme törnie magát a pozíció megtartásáért.
-
-Mike-
addikt
-
MPowerPH
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Félre értettél, vagy én értettelek félre.
Igen, a Lada azért nyomja a pénzt a Renault -ba, mert Petrov ott van. Ha nem lesz ott, akkor már a della sem dől.Most, erről a Brazil nagydíjról eszembe jutott valami. Van egy jó kis jelenet 97-ből, mikor Berger próbálja megelőzni Schumachert. Schumi gyönyörűen védi a pozícióját. 2006-ban Kimi és Fisichella sem tudta ezt megcsinálni Schumacherrel szemben. Sajnálom, hogy ezt a Schumachert már nem láthatjuk, maximum felvételekről.

-
TESCO-Zsömle
titán
-
MPowerPH
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Lényegtelen, mert a pénz ugyan ott köt ki. Mindkét Renault -on, és mindkét pilótán rajta a Lada matrica, így nem mondható Petrov személyes szponzorának. Inkább annak az erőnek, ami Petrovot behozta az F1-be, és azóta is bent tartja.
-
MPowerPH
félisten
válasz
JJános
üzenetére
De őszinte.

Azért így elgondolkodtam ezen a kitúrjuk Petrovot dolgon. A Renault -ot a Lada szponzorálja, tehát van orosz érdekeltség, nem is kicsi. Ha kitúrják, akkor annak is vége lesz...
b-type: Persze, értem én. De mosolyogva közölte, még a riporter is jót nevetett rajta...bár lehet csak hirtelen nem tudott mit reagálni. Szóval ha kicsit kifordítva nézed, akkor ez is poénos, csak a morbid oldalról.

Aktív témák
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)