Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
SzalaiG
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Annak jó aki elájul. Mert aki hány, az jól megszívatja azt aki mögötte ül.
-
Motion_Blur
félisten
Gratula Vettelnek, talán a legjobb helyre került a trófea, igaz Alonso is megérdemelte volna, de a Ferrari nem hiába félt a versenytempótól, rakás szar volt az autó. Alonsot sajnálom, a Ferrarit nem, ezt érdemlik..
Webber ma is bizonyított, 10 kör alatt leírta a gumikat utána meg leutazta a versenyt..
Ja és persze Schumi döntött

-
Sundesz
addikt
Nem tudom mit kell Alo mutogatásán lovagolni, itt egyedül ő vesztette el a VB címet. Egyáltalán nem kell csodálkozni, hogy kitört ilyen fusztrált helyzetben. Nem haragszik ő Petrov-ra, csak qrvára ideges volt, hogy nyert helyzetből bukott, és nem a saját hibájából. Azt a Renault egyenesben megelőzni nem lehetett egyszerűen, ennyi.
-
sekli
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
nahát, 1.95 fölött nem lehet felülni rá...
, akkor ezt most kihagyom... 
-
manutdzoli
senior tag
Gratula Vettelnek,megérdemelte

Láttátok a Ferrari Világ hullámvasútját?
Aki még nem látta,ittvan.Alonso torzulása nagyon durva,0-100-ra 2mp,240-re 4-9mp alatt gyorsul.Maximális erőhatás:4,8 G.Nézzétek meg 
-
_seth_
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Igen, pláne miután Dominicali után Montezemolo is felhívta Alonsot, hogy "ügyesen" nyilatkozzon

Ferrarinak szurkoltam évekig de újabban nincsenek sehol
Az sem érv, hogy massa sérült mert akkor pihenjen üljön a helyére valaki de így Alonso egyedül vitte a csapatot vagyis azt ami maradt belőle az utóbbi években... leépültek egy "kicsit" 
Vettel még gyerek, de nagyon, hogy jövőre mit fog csinálni még kiderül, jó pilóta és jó autóban ült de nem az a mezőnyön keresztülhajtó pilóta aki mindenkit le tudna előzni.... nem Kobayashi

Schumiékről végig azt lehetett hallani, hogy idén köröznek de a jövőévi autót tervezik egész évben ami vagy mentség vagy igaz de ha igaz is az sem jelenti azt, hogy nyerők lesznek.... kiderül...
És majd következő év végén Petrov feláll a Lada tetejére és megnyeri az évadot

-
Integra
titán
-
MPowerPH
félisten
válasz
üzenetére
Massa -hoz nem fűznék semmit sem. Így év végére a csapattársi erőviszonyokat nézve Massa volt az egyik leggyengébb láncszem. Nem tudom, hogy a Ferrari miért akar vele jövőt építeni, mi lehet ezzel a céljuk...

Remélem jövőre olyan autót fejlesztenek, ami nem lesz körönként 0.5s -el lassabb az élen állóknál, és előzni is alkalmas lesz. Mert az is látszott egész évben, hogy a Ferrari szélárnyékban használhatatlan. Leszorító erő is kevés volt mindig, lásd az alacsony végsebességek a futamon, amit pont ez miatt áldoztak be. -
Misi 007
őstag
Szép volt Vettel ennyit Obama legfiatalabb vb címéről...

-
Atlantis
veterán
Gratula Vettelnek, megérdemelte. Nem neki drukkoltam, de jó helyre került a VB cím. Kár, hogy Red Bull-t vezet, sosem fogok annak a csapatnak és egyik pilótájuknak sem szurkolni.
Alonso is megérdemli a helyét, egyszerűen nincsen töke, semmi rizikót nem vállal, ezt így nem lehet csinálni. Tény, hogy a Ferrari nem éppen a legjobb autó a mezőnyben, de...Szerencséje volt eddig a szezonban, ennyi. Tehetséges, ez kétségtelen és bizonyította is számtalanszor, de több kockázatot kéne vállalnia. Koreában is csak sírt az esőben, hogy ilyen rossz körülmények közt még nem versenyzett...ilyen ne legyen többet VB. Most meg ez a mutogatása Petrovnak...mit mutogat, mér nem előzte meg? Nomindegy...
No, viszlát jövőre, már várom...
-
sekli
addikt
Alonso nem ma kezdte a mutogatást, ezért is volt mindig rettentő ellenszenves. Most meg már kezdtem megsajnálni, mire tessék...

-
törölt tag
-
apóka
aktív tag
válasz
emerico2004
üzenetére
"Hát emberek öreg shumi fan vagyok"
Én is, de most csak jókat derültem a versenyeken, főleg Petrovon. A fiam állandóan emlegeti az "orosz csodát", de ma képtelen volt hibázni és ez a ferkának sokba került.Szerintem ezt sumi tervelte ki, előre lebeszélte az RB-vel, csak az öreg képes ilyen összesküvésre

-
ronaldo
őstag
Azért nézzem meg a többi futamot most egyesével, hogy az utolsóról tudjak véleményt mondani?
Nem igazán értelek. Petrov ezen a pályán pontosan ugyanolyan gyors volt, mint Kubica. Nagy végsebesség, jól működő F-csatorna. Nem látok köztük semmi különbséget a mai napon. Hamilton autója viszont gyorsabb volt ma, mint Alonsoé, mégse tudta megelőzni a rönót. Szóval mielőtt lepuhapöcsözné valaki Alonsot, számoljátok meg, mennyi előzés történt ma.Az, hogy végén ezt Alonso hogy reagálta le, egy dolog. A mai esélyek közül mindegyik hasonlóan értékelte volna. Max. ha még Button versenyben lett volna és így jár, talán ő nem.
-
törölt tag
#20579 es post Korea után magamtól idézek

"Szerintem abszolut nem adta fel, egész egyszerűen azt érezte hogy mindent megtett, de ennek máshogy kellett történnie... Ha ezt belül is így érzi akkor szerintem még nagy esélye van, mert halál nyugodtan tud versenyezni, hiszen minek frusztrálja őt bármi is? Arra kell csak figyelnie hogy maximálisat kihozza magából, a sors meg úgyis alakítja önmagát. Ha ezt át tudja érezni akkor ebből a szituból megerősödve fog kikerülni."
Király
, szerintem megérdemli, fürdőskurva Webbernek is csupán ezt kellett volna tennie a hiszti helyett, idióta jó hogy a 23éves jövőt fogja a csapat támogatni nem őt, ezen csak úgy tudott volna változtatni ha bebizonyítja hogy ő a legjobb. Lett volna rá lehetősége! -
MPowerPH
félisten
válasz
prmcsk
üzenetére
Alonso megtett mindent. Felkaparta a legnagyobb szarból a Ferrari -t, végig a maximum fölött teljesített a szezon második felében egy olyan autóval, ami az RBR-eknél klasszisokkal gyengébb, és összességében a McLaren -nél is, lásd Massa 'kitűnő' szereplését.
Amióta elment Brawn és Todt, taktikailag lebomlottak, és ezen a szinten ragadtak. Ezen a futamon csak annyi feladatuk lett volna, hogy mielőtt kihívják Alonso -t a boxba, megnézik, hogy ugyan már ki mögé is skatujázzák be, pedig a tempója megvolt ,mert tartotta Button-t. És ez óriási hiba volt, ezen a szinten ez megengedhetetlen, a csapat szégyene, nem Alonso -é. Ideges, a futamon szerintem teljesen szétesett, mutogat, mert ennyi maradt benne. Nekem az az érzésem, hogy ez a mutogatás nem Petrovnak szólt, hanem a csapatnak. Csak Petrov volt hozzá a legközelebb.Ezt a VB-t nem a két Renault, és nem Petrov vette el Alonso -tól, hanem a saját csapata, a Ferrari.
Ráadásul az is a Ferrari szégyene, hogy Petrov közelébe nem tudott kerülni, mert hiába volt szélárnyék, folyamatosan leszakadt az egyenesekben. Egyébként Hami sem bírt Kubicával, pont ugyan ezért.
-
decibel
aktív tag
válasz
emerico2004
üzenetére
VB esélyesként Sumi sem tankolt ám, csak ebben az évben gokartozik.
Hami mondjuk lehet, hogy lezúzta volna Petrovot valamelyik kezébe akadt kamerával a pályáról, ezért csípem a búráját. 
-
lujó55
addikt
Majd ha indít valaki egy Formula1-2011 topicot, akkor újra benézek.

Addig is jó lázongást és pezsgőzést minden kedves fórumtagnak.
Nem úgy, mint LH
hogy kiköpte már a teát 
-
dokar
addikt
Éljen a bajnok, megérdemelte!

-
emerico2004
aktív tag
-
Oliverda
félisten
válasz
üzenetére
Mi lett volna ha elengedi? Semmi. Még ott lett volna előtte Rosberg is. A Mercedes is erős volt az egyenesekben. Kubica a friss szuperlágy gumikkal sem tudta utolérni.
Amúgy én megértem Alonso-t. Idén minden vittek a spanyolok a sportokban. Még a király is kint volt most a pályán aztán Alonso fent akadt egy újoncot aki ráadásul a tavalyi csapatának autójában ült. Ez elég ciki.
Bibby: Ne hiányolj olyat ami sosem volt.

-
-
apóka
aktív tag
Méghogy az oroszoknak nincs beleszólása a világ dolgaiba?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz
üzenetére
Maradj mar, 40 kor alatt 3x nezett ki mogule, meg miert is kellett volna elengednie eleve?
Par eve bezzeg o Imolaban ennel sokkal drasztikusabban tartotta fel MS-t, vagy ott volt regen a Senna vs Mansell tema Monacoban, ahol a brazil szo szerint kacsazott a sokkal lassabb kocsijaval az angol elott. -
cyberkind
félisten
Mindenki szidja Petrov-ot, pedig ő nem volt hibás, ő csak versenyezett !

Hajrá ALONSO, majd jövőre !!!!!!!!!!!!!!
-
lujó55
addikt
Ne ezen bírkózzunk már, ami történt megtörtént, jövőre majd megint lesz F1, rosszabbnál rosszabb szabályokkal és cirkusszal. A csajok milyenek voltak két sorban, mi?
-
ronaldo
őstag
Jaj már gyerekek, a Mclaren gyorsabb volt ezen a hétvégén a Ferrarinál és hamiltonnak se volt köze kubicához. Pedig a boxkiállás után szerintem 150%-on tolta neki, ha még esélyt akart arra, hogy Vettellel menjen.
Most nem Alonsot kell ezért szekálni. Nyugodjatok meg, ha hamilton is így csúszna le a vb címről, hasonlóan ideges lenne. Valamelyest meg is értem a dühét, mert amúgy a Ferrari bizonyosan gyorsabb ezen a pályán mint a rönó, vagy akár a mercedes, de mivel nem lehet rajt előzni, így csak a vonatozás megy.
-
IreN!CuS
őstag
Grat Vettelnek.
Legalább meglett a konstruktőri második hely.
Alo mutogatás meg NC
-
prmcsk
addikt
Annál is inkább, hogy nem rajta múlt, hanem alfonzon...

Azt mindenki tudta, hogy első lesz, ez nem volt nehéz, de nem ettől lett VB., hanem a ferka ökörségén múlt. Alfonznak elég lett volna negyedikként beérnie és csinálhatott volna bárki, bármit...
Annyira erre koncentráltak (véreb alfonz mögött), hogy csakis vérebet figyelték és egy óvodás trükkel (véreb az új gumikon ment egy alfonzhoz képest gyorsabb kört majd forgalomba ér). Ezt a ferka lekövette és...Taktikailag egyszerűen megszívatták a ferkát...
-
Alonso: "Nagyon kemény verseny volt. A biztonsági autó után, úgy döntöttünk, hogy Webber ellen védekezünk, de végül emiatt Rosberg és Petrov is elment melletünk. És ezután már nem tudtam megelőzni őket.
-Úgy gondolod, hogy a rossz taktika miatt vesztettetek? " Rögtön a verseny után nagyon nehéz ilyen témában nyilatkozni. Ha nem védekeztünk volna Webber ellen akkor elment volna mellettem."
-Mit gondolsz Petrovról, láttuk amikor mutogattál neki a verseny után? "Petrov nagyon keményen versenyzett, úgy mintha az élete múlott volna ezen a futamon. De ez így van jól, nem hibázott..." -
GuruZone
őstag
Igaz, most nem alakultak úgy a dolgok, ahogy szerettem volna, de azt tudom, hogy milyen jó érzéssel fogok visszaemlékezni az idei futamokra!
Köszönet az FIA-nek
, Bernie Ecclestone-nak
, SZŐR Max Mosley-nak 
no és persze nekik:
1997. Villeneuve
1998. Häkkinen
1999. Häikkinen
2000. M Schumacher,
2001. M Schumacher,
2002. M Schumacher,
2003. M Schumacher,
2004. M Schumacher,
2005. Alonso
2006. Alonso
2007. Hamilton
2008. Räikkonen
2009. Button
2010. Vettel & Codemasters
F1 már 13 éve!
-
_seth_
veterán
válasz
üzenetére
Tévedésben élsz. Verseny volt.... elengedni csak lekörözéskor kell max az első futamon tiszteletből de ilyen meg nincs már régen. Ő is versenyezni akar és ez lehet megmentette őt attól, hogy új munka után nézzen... Amúgy meg mi az, hogy fékeznie kellett? A gázt kellett volna nyomni jó helyen és megelőzni

Ne engem keverj bele... mióta F1-et nézek alonsonak mindig más miatt van baja, most is ő mutogat petrovnak? nem hiszem, hogy dicsérte, hogy jajj de frankó voltál.... veszíteni pedig eddig sem tudott. Most vezetni sem tudott jobban, ez van. A ferrari is rossz de nem hiszem, hogy a renault jobb volt...
-
oxox
addikt
válasz
üzenetére
hát még szép, hogy fékezett, nem volt előzési pozicióban.....
verseny, ss verseny között nincs különbség....ha ez lett volna az első futam, vagy a koreai, akkor meg mindenki hülyének nézte volna....persze Rosberg-nek, meg Kubicának is "el kellett volna" engedni, mert ők már nincsenek vb-i versenybe....
-
rocket
nagyúr
Vettel a F1 elso PR vilagbajnoka, elozni nem tud, rengeteg gyermeteg hibat vetett, a csapat megis kikaparta neki a VB cimet.
Webbert sajnalom, egesz evben szembe szellel kellett megkuzdenie, igazabol az lenne jo neki ha eltepne a jovo evi RED-Bullos szerzodeset, es visszavonulna, igy mindenki szamara akinek eddig nem tunt fel kristaly tiszta lenne mi folyt ebben az evben a Red-Bullnal.Nem tudok gratulalni sajnos Vettelnek, egy ilyen gyors autoval egy kiemelkedo tehetsegu pilota 3 futam ota vilagbajnok lenne.
-
legiaap
félisten
válasz
Integra
üzenetére
Yolanda Be Cool + Dcup - We No Speak Americano zene szólt
Megelőztek
-
SzalaiG
addikt
-
SzalaiG
addikt
Massa sem volt sehol...

-
törölt tag
válasz
_seth_
üzenetére
szerintem azt nehezményezte, hogy az egyik előzési kísérletnél alonsónak kurva nagyot kellett fékeznie, hogy ne ütközzenek össze, szvsz ez volt az a pont, ahol petrovnak el kellett volna engednie (elsősorban azért, mert újoncként, a zárófutamon ne ő legyen már az, aki eldönti a vb cím sorsát)
amúgy meg, mitől jellemtelen alak? te jellemesebb vagy talán? gondolom mennyire...
-
AMD Power
titán
DC ma biztos leissza magát az RB-nél.

-
oxox
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
helyre állt a világ rendje....Schumi összehozta!!!!!!!

"aki kinézné Lonziból, hogy mondjuk a Hungaroringen egy egész versenyen keresztül mindenféle ötlet nélkül végignézze ahogy egy jóval lassabb autó miatt a győzelem helyett csak a dobogó legalsó foka marad? - ha helyet cseréltek volna, Lonzi 10 kör alatt átrágta volna magát Vettelen!
Vettel csak körbe-körbe tud menni, de az előzés, gépkímélés, hideg fej terén, nem hogy nem tartozik az élmezőnybe, de az átlagot se éri el, és nem is fogja soha!" Lonzi Vs Petrov

az idézeted ha lehetne betenném az aláirásomba
csak kicsit hosszújahh előzésfóbia...pole-ból nem kell előzni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Witcher topik
- VR topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elden Ring
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, akkor ezt most kihagyom... 

Az sem érv, hogy massa sérült mert akkor pihenjen üljön a helyére valaki de így Alonso egyedül vitte a csapatot vagyis azt ami maradt belőle az utóbbi években... leépültek egy "kicsit"

Nem igazán értelek. Petrov ezen a pályán pontosan ugyanolyan gyors volt, mint Kubica. Nagy végsebesség, jól működő F-csatorna. Nem látok köztük semmi különbséget a mai napon. Hamilton autója viszont gyorsabb volt ma, mint Alonsoé, mégse tudta megelőzni a rönót. Szóval mielőtt lepuhapöcsözné valaki Alonsot, számoljátok meg, mennyi előzés történt ma.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)