- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
puttputt #49812 üzenetére
Nooormális?!
Hamiltonnak 2012 végéig van szerződése a McLarennel. És már most borítékolom, hogy ha nem éri maradandó egészségkárosodás a pilótát, hosszabbítani fog újabb öt évre, és onnan is fog visszavonulni.
A Brawn hosszútávon nem fog olyan színvonalat képviselni, mint a McLaren, és akkor hol van a tradíció továbbá a kötődés. A McLaren alkalmazottaira, legyenek azok akár gyári munkások, nagyfokú lojalitás jellemző és a cég életreszóló szolgáltatásai is kiemelkedőek. Sokuk onnan megy nyugdíjba. Lewis csakis akkor szerződne más csapathoz, ha a McLaren megszünne.
Azon két pilóta egyike sincs akkora kvalitás és húzóegyéniség, mint Hamilton. Továbbá Lewis már nyakig benne van a fejlesztésekben is és mániája a technikai ismeretszerzés, 5 órán át képes konzultálni a fejlesztőmérnökeivel csak a fékekről (olyan dolgokról, amit pilótaként nem lenne muszáj tudnia), folyamatosan képben van az aerodinamikai fejlesztésekkel, minden apró újítást ismer és észrevesz az autón, mert mikor elvégezte feladatait (pl. szimulátor munka) az MTC-ben, az aerodinamikusok nyakán lóg és kérdez, kérdez, kérdez, már akkor tudja mit várjon egy új elemtől, mielőtt az autóra rakják.
-
puttputt
őstag
válasz
puttputt #49421 üzenetére
madstunt, #49418: Mod.: Elképzelésem nincs, hol készült és hogy az az interjú... a feliraton (kép) az látszik, hogy "Sinopec Chinese Grad Prix - 2004", holott akkor a 3 úriember közül csak Alonso lehetett volna az időmérő v. futam utáni sajtószoba közelében, de ő sem, mert 4. lett.
Fogalmam sincs mi volt a szituáció... Annyit írnak, hogy Schumacher elrontotta az időmérőt akkor és nem volt mért köre. Erről lehetett szó? -
puttputt
őstag
válasz
puttputt #46927 üzenetére
"Nelsinho - akinek öccse egyébként a legkevésbé sem brazil; László /Palik?
/nevet viseli - 8 évesen kezdett el gokartozni, utána vette szárnya alá 3x-os világbajnok édesapja... Szeretné, ha világbajnok lenne, de erre még legalább egy születésnapot várnia kell."
- Reflektor magazinMily' megható!
-
PazsitZ
addikt
válasz
puttputt #46539 üzenetére
Nem tudom mennyit ment milyen időket, de az még csak egy dolog, hogy vezetett már. Kérdés, hogy össze is tud rakni normál köridőket?
Pilótaváltás szempontból pedig szvsz év közben max. tesztpilótát raknak be. Akinek azért legalább gyakorlata van a konkrét idei modellel, vagy esetleg több a korábbiakkal.
-
JJános
addikt
válasz
puttputt #46474 üzenetére
Webberre nem gondoltam, hogy megnyeri, bár azt gondoltam, hogy ott lesz az elején. Vettel megjött a dobogóra, gondoltam otthon csak nyer, de hát így sem rossz. Örülök, hogy Massa bejött harmadiknak.
Szerintem te nyertél. Mert az elsőt eltaláltad.Ijk: Massa nem lesz műsodhegedűs, ha jön Lonzi, harcolnia kell.
-
-
proof88
addikt
válasz
puttputt #45876 üzenetére
Izgalmas versenyt szeretnék!
Latolgassuk az esélyeket.
Brawnék most felrakják az újításaikat, javulhat az autó. Ki érzi jobban ezt a pályát, Rubens vagy Jenson?
Amúgy rájöttem, hogy miért jobb a Brawn GP, mint a Ferrari: az oldalukon a BrawnGP pilótáihoz ilyen hobbik vannak írva, hogy autók, vízi sportok, kerékpár, stb., míg a Ferrarinál mindkét pilótához ez a 2 hobbi van írva: Mozi, Shopping.
No azért most olvastam Kimi blogján, hogy teniszezett a rövidke szünet alatt.
Visszatérve a témához: Kimi szerint a Nürburgring jobban fekszik az autójuknak, mint Silverstone.
A Renault is hoz kisebb fejlesztést.
Force India is továbbfejlesztett első szárnnyal és padló lemezzel jön. Már nagyon pontot akarnak szerezni!Amúgy olvastam, hogy Vettel azt mondta, hogy a vezetési stílusuk Mark-kal hasonló, így könnyebb a kocsit fejleszteni, egy irányba.
-
törölt tag
válasz
puttputt #45630 üzenetére
jó.
bár én sehol egy percig sem szégyelném hogy Hamilton a kedvencem, inkább azt szégyelném ha olyan társaságban forognék ahol ez előfordulhatna (az életben term. ..mert a neten aztán összefúj mindent a szél
).
szerk:
Proof88 : Csak három napot csúsztak -
proof88
addikt
válasz
puttputt #45274 üzenetére
én a bwinen szoktam fogadni, de nem túl sok sikerrel, általában egy helyben maradok... sajnos amennyit nyerek, annyit veszítek is, mert nem tudom olyan frankón előre megmondani, hogy mi lesz... vagy ha igen, az túl egyértelmű, tehát alig fizet valamit
mondjuk a bwinen még időmérő után is lehet versenyre tippelni, F1híreken csütörtök éjfélig tippelni kell, igaz az nem pénzes.
szerk.: meg ilyenre nem tippelek, hogy ki nyeri az 1. vagy 2. szabadedzést, mert mindenki azt tesztel, amit akar, ezért is nem szeretem, ha valaki szabadedzésből próbál következtetni, főleg ilyenkor, mikor nincs teszt lehetőség, ki kell használni jobban.
-
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz
puttputt #43634 üzenetére
Hatékonyság:
Pos Driver Points 55 100%
1 Jenson Button 51 93%
2 Rubens Barrichello 35 64%
3 Sebastian Vettel 23 42%
4 Mark Webber 19.5 35%
5 Jarno Trulli 14.5 26%
6 Timo Glock 12 22%
7 Fernando Alonso 11 20%
8 Kimi Räikkönen 9 16%
9 Lewis Hamilton 9 16%
10 Felipe Massa 8 15%
11 Nico Rosberg 7.5 14%
12 Nick Heidfeld 6 11%
13 Heikki Kovalainen 4 7%
14 Sébastien Buemi 3 5%
15 Sébastien Bourdais 2 4%Pos Constructor Points 99 100%
1 Brawn/Mercedes 86 87%
2 Red Bull/Renault 42.5 43%
3 Toyota 26.5 27%
4 Ferrari 17 17%
5 McLaren/Mercedes 13 13%
6 Renault 11 11%
7 Williams/Toyota 7.5 8%
8 BMW Sauber/BMW 6 6%
9 Toro Rosso/Ferrari 5 5%
10 Force India/Mercedes 0 0% -
Motion_Blur
félisten
válasz
puttputt #43625 üzenetére
"A várományos Buttonon kívül lehet még Barrichello meg Vettel. Kb. ennyi, akikről valami közelebbit lehet mondani.."
Mivel Birka 2. számú pilóta ezért ő csak akkor lehet várományos, ha Buttonnak futamot kell kihagynia vagy pechszéria miatt nem tudja összetettben megtartani a vezetést.
Vettel-nél nagy a hátrány és a Ferrarik pontot fognak rabolni tőle. Gombosnak nincs ellenfele az az igazság.
-
Nowhereman
őstag
válasz
puttputt #43575 üzenetére
Hát igen ég és föld! Sumimisi önfeledten tombolt, mikor Birka elengedte, miközben a teljes lelátó fütyült, x@rva mindenkire. Helyből elhitte magáról, hogy ez neki alanyi jogon jár.
Azért Gombos mondjuk még meg is vigasztalja a második helyre szorult Barikát. És még azt is kinézem belőle, hogy ha teljesen így folytatódik a szezon, akkor a végén még potya gyözelemhez is segitené. Én kinézem belőle. És ahhoz képest, amennyire elszált a BAR-os időkben a rendszeres pontszerzéstől, annyira ember tud maradni a rászakadó győzelmek súlya alatt. Messze emberibb Sumimisinél.
És szerintem az idei teljesítménye kitűnő. A szerencséjéről meg ne is beszéljünk!!! Valszeg más is nyerni tudna ezzel a Brawnnal, de Sumimisi alatt volt még fölényesebb verda is!"Találkoztunk Mark Webberrel is, aki szintén a világbajnoki cím várományosa..."
- most ki volt akihez szintén? Mert szerintem van annyi esélye mint a sztárolt csapattársának, és messze több mint Sutilnak . Bár szerintem, az esélyek egy olyan előfeltétellel kezdődnek, hogy Gombos teniszbalesetet szenved... -
JJános
addikt
válasz
puttputt #43598 üzenetére
Így van, egyetértek, erről van szó.
Véleménye mindenkinek van, információja sokaknak, és szakértők kevesen vannak.Ami a hungaroring-et illeti, választhattam, hogy elmegyek nyaralni görögországba, ahol a busz+apartman 40 rugó, és 10 nap az utazás, nyaralás, vagy elmegyek a hungaroringre.
Az előbbi a kényelem, és a tenger győzött.
-
aesir
veterán
válasz
puttputt #43584 üzenetére
Szerintem azzal sincs baj, amit Brawn mondott, mégha "túlzásokba is esett".
Valamiért azt gondolom, hogy ő sokkal kompetensebb ebben a kérdésben egyrészt bárki másnál, másrészt ő aztán tényleg nem szokott "túlzásokba esni", harmadrészt nem egy fórumon osztja az észt versenyautót sem látva közelről életében, hanem a saját - nem éppen sikertelen - formula1-es csapatát irányítva némi szakmai múlttal a háta mögött az F1-ben.
De javíts ki, ha tévedek...
-
JJános
addikt
válasz
puttputt #43584 üzenetére
Buttont én sem hasonlítanám M.S.-hez, de azért jó pilóta. Ahogy Mike irta.
A pilóták egyharmada VB lenne ezzel a Brawn autóval, az tuti.
De azért annyiban lehet hasonlítani, hogy vérbeli profi Button! Még két-három jó futam, és lesz annyi előny, hogy idén VB lesz.
De nagy tanár ez a Brawn. -
wildrain
addikt
válasz
puttputt #43575 üzenetére
Ez tényleg hülyeség... mármint Buttont Schumacherhez mérni... ég és föld, még mindig.
Ezt nem vágom, hogy miért lenne hülyeség valakit egy másikhoz hozzámérni. Még öreganyám vezetési tudását is hozzámérhetem Schumacheréhez, aki életében biciklin kívül csak babakocsit vezetett. Hozzámérem, és látom, hogy k..va messze vannak egymástól. Buttonét is hozzámérhetjük, és látjuk (ki-ki a saját megítélése szerint), hogy közel vannak, vagy nem... De attól még hozzámérhetem, nem lesz hülyeség. Attól függ, mire vagyok kíváncsi. -
Csabee.
nagyúr
válasz
puttputt #43284 üzenetére
semmi gond, végülis igazad van, bár index-en meg egyéb helyeken is van éles kép összefoglaló, tényleg nem fikázni akartalak
nekem a helyszín most jobban tetszett mint maga a futam!
Piqie-t be nem csalódtam, sem pedig Kovalainenben, ezt tudják hozni.. Hamilton így is előrébb végzett mint kova.. szinte hihetetlen hogy még a Mclarenben van ez az ember.. Vannak még érdekes felfogású csapatok
-
puttputt
őstag
válasz
puttputt #42945 üzenetére
Micsoda tatákat szólaltatnak meg, állati
Valahogy izgalmasabb, mint nézni a Retekesek "agymenéseit"... némileg több embert is tudnak megszólítani, úgy tűnik - BBC.Kérdezhetnék Lewist is a KERS-ről meg az 1-es kanyarról
Ez jó: "Jaj, nem hiszem, hogy tudunk beszélni Raikkönennel... a napokban nem igazán lehet vele beszélni..."
/Azért Villeneuve is előkerült..., a végén még beigazolódik a "jóslatunk"
értsd: "Are you on a mission...? - BBC rip./
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest