- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Ez igaz, de ha erkölcsileg nézzük, a futamot Massa nyerte, és ha Glock nem hagyja fent a száraz gumit, Massa lett volna a világbajnok.
Mivel Glock mégis kint maradt, ezért Hamilton simán meg tudta előzni az utolsó párszáz méteren, és "csak ezért" lett ő a világbajnok, bár az igaz, hogy a pontok alapján őt illette a cím. De nem sok különbség volt közte és Massa közt, ezt alátámásztja, hogy az utolsó futamon dőlt el a cím sorsa. És ha így nézzük, akkor csak szerencséje volt, tehát Glock "nyerte meg" neki. Bár azt mondják a nagyok, hogy véletlenül senki nem lesz világbajnok, de ha az ésszerű versenyzés döntött volna, nem Glock taktikai hibája, akkor Massa lett volna a bajnok.
Szerintem. -
[CS]Blade2
addikt
Utána sem biztos. Ha maradni akar a jelenlegi páros, akkor hosszabbít velük a Ferrari. Ha Kimi visszavonul, és nagy pénzért leigazolják Alonso-t, Massa másodhegedűs lesz, mert Alonso csak úgy hajlandó csapathoz szerződni, ha ő az elsőszámú pilóta.
A két világbajnok már túl erős összeállítás lenne, és nem egy olcsó mulatság a Ferrarinak sem... -
hunnylander
őstag
Massa próbál lemaradni, hogy tiszta legyen a pálya a gyorskörére,
erre bőszen integetnek neki a kék zászlóval, hogy húzódjon félre, mert gyorsabb jármű közeledik mögötte, de Massa mégis az ideális íveken szöszmötöl tovább és feltart egy másik pilótát.
Massa úgy tisztogatja maga előtt a pályát ahogy akarja, de meg van ám annak is az előírt módja.
-
[CS]Blade2
addikt
Gondolom, mert más kategóriában jobbak, ezt az F1-et szüntetik meg. És talán ez a legköltségesebb is, azok közül amiben benne vannak.
Sajnálom akik ezért vesztik el a munkahelyüket.
Ha jó gépük lett volna, és sikeresek, akkor több pénzt kapnak a VB helyezésért, és több szponzor is beszállt volna, ha nem a földet festik az autóra, hanem a szponzorok logo-it.Button-ra biztos
lesz kereslet, hisz jövőre VB lesz...
-
-
glutamin
őstag
Ha lenne mondjuk 3-4 előre beállított profil, amik között gomnyomással lehetne kapcsolgatni, akkor azt biztosan sűrűn alkalmaznák. De mondjuk Cart-ban ha jól emlékszem a sebességváltóhoz közelk oldalt volt pár karocska amivel manuálisan kellett állítgatni a szárnyakat. Na az ilyen megoldást biztosan nem lehetne körönbelül többször állítgatni.
-
hunnylander
őstag
En arra utaltam, hogy nekem Button semmit sem tud megmutatni azzal az autoval. pfff
Az elso kerdesemre koncentralj. Habar a masodikat sem jol ertelmezed, mert tudom mi all a cikkben. Ha Button az auto miatt lesz utolso, akkor o egy pocsek pilota? Egy elautoban is lehet bizonyitani, elvegre Lewisnak voltak rivalisai az egesz szezon alatt, akikkel a cimert kuzdott.
Lewis megszerzett maganak egy jo autot es azt csinalja vele amit azzal kell. A Ferrari pilotakat nem kivanod a Hondaba?
Butonnak meg azt uzennem, hogy ne sirjon, jovore lehet, hogy a Honda lesz a legjobb auto.
Es majd onnan sovarogjon valami rosszabba, mert fejebe vette, hogy csak egy rosszabb autoban lehet bizonyitani.
-
JJános
addikt
Még, hogy én nem értem.
Nálam az drukkol Hami ellen, aki rosszat kíván neki a futamra.
Nem azért akadok ki, mert kérdést raksz fel, hanem a tartalma miatt.Ha a hsz-eim között egy olyant mutatsz, amikor anti-drukkerkedtem, megkövetlek. Még véletlenül sem vagyok ellendrukker. Nem engedem, nem engedhetem meg magamnak. És aki megengedi magának, azt sajnálattal nehezen viselem. Még az ellenfélre kimondott rosszmájú, roszindulatú hsz.-eket sem bírom, és innen nem folytatom.
-
hunnylander
őstag
Ezt mar reg tudjuk rolad, ujat nem tudsz mondani?
Szerintem Massa nem is vegez a dobogon (mert o nincs a mezony esomenoi kozt), ugyhogy Lewis le is robbanhat. Sot, ugy erzem olyan szepen fogja befejezni a szezont, mint ahogy kezdte. Vagy megpuszilja a falat, mint Melbourneben, vagy eldobja a cuccot, mint Sepangban.
-
-
Elég rossz véleményed van Alonso jelleméről.
Mert ha gyorsabb lenne de azért nem előzi meg Massát , hogy az több pontot szerezzen az igen ocsmány sportszerűtlenség lenne. Amúgy Alonsó most is mint máskor ki fogja nyomni a Renault szemét és akármit nyilatkozott, ha tud előzni fog függetlenül attól ki van előtte. -
hunnylander
őstag
közben Alonso is odaér
...es hibara kenyszeriti Massat, akinek megpordul az autoja es elmegy mellette a mezony, mire ujra be tud sorolni. Hamilton elegansan elengedi Alonsot, mert a motorerot letekeri 1-re (a tizes skalan), Kimi nyeri a futamot, Ham 6 pontot szerezve vilagbajnok!
P.e.t.ya.: Aki a jobb,az nyer
Ugy legyen!
-
-
törölt tag
Kimi egyértelműen nagy tehetségű autóversenyző (meg lehet hogy hószán is..).
Viszont talán, és ez szigorúan magánvélemény, nem a gyorsaságban jelentkezik a hiányosság hanem egyéb más területen.
Azon mondjuk, hogy ő talán nem tudja hasonlóan könnyen finomítani a vezetési stílusát...akár egy más autóhoz, akár egy gumimelegítési problémához. Lehet hogy Massa kisebb tehetség, de jobb a visszajelző képessége, és ezért kézzelfoghatóbb adatokat tud adni a mérnökeinek.
Vagy akár az elhivatottságának hullámvölgye is erre a számlára írható,...általában az előélettel rendelkező versenyzők tudják miért hozták az áldozatokat, miért kűzdöttek 6éves kkoruk óta..mit rendeltek annak alá, hogy egyszer a Formula One-ben egy VB esélyes autót vezethessenek...
Még sok ilyen dolgot tudnék mondani, de sztem már felesleges....én arra gondolok, hogy az előélet hiánya az nem feltétlen a sebességben mutatkozik meg mert az talán megvan tehetségből is,...hanem más területeken (de valahol biztos). -
-
hunnylander
őstag
Ne nevess, az olaszok csak huek a tradiciokhoz!
-
copin
őstag
Ha már annyira modernnek akarnak látszani, akkor minden szerelő kapjon egy gombot, jól elérhető helyre és miután mindenki kész akkor váltson zöldre a led. Gyakorolni kell, de ennél biztonságosabb rendszert elképzelni se lehet. ^^
Az hogy elmehet-e valaki, az egy eldöntendő kérdés, szóval jó dolog ez a lámpa. Attól hogy egy péklapáttal fejbevágnak valakit, attól még simán elindulhat, de a töltő rendszert nem viheti magával, mert azt egy fickó figyeli (ha még nem automatikus) és ha gáz van leválasztja a "kígyót".
-
Integra
titán
abból ítélve hogy milyen gyorsan váltott vissza pirosra, szerintem ezt számítógép csinálja, valszeg össze van kötve a töltöttség állapota, a tank feje, az autó fizikai állapotával, váltóval etc.. mikor érezte a rendszer hogy a tank nem vált le, az autó elindult, azonnal váltott vissza
ezt ember nem nyomja szvsz ilyen gyorsan.gyanítom hogy beragadt a töltőfej és ez okozta a gondot. ideális esetben tuti nyernek pár századot vagy ezredet a rendszerrel. csak hogy az emberi vagy anyag faktort nem számolták bele a rendszer hibatűrésébe. és most a beragadás ezt megmutatta
-
hunnylander
őstag
Persze, hogy fontos. A McLaren emiatt tudott tavaly odaparkolni a boxkijarathoz jaro motorral percekre (benzint fogyasztani). Senki nem tudta utanuk csinalni, mert megfoztek volna a motort.
Laptime in a can: the difference fuel and lubricants can make
-
proof88
addikt
Mondjuk ez is akkora hülyeség, hogy Massa visszaadta a pozíciót, mert nem voltak biztosak benne, hogy jó volt-e az előzés vagy sem. Ezeket nem beszélik meg egyértelműen a futamok előtti eligazításokon, stb.? Vagy legyen egyértelmű a szabályzat. Ne verseny közben kelljen utánagondolni, hogy jajj, szabályosan előztem-e, indexeltem-e, pff.
mod: szerintem a rázókövön való előzésnek nem kéne szabálytalannak lennie, mert a rázókővel való előzéssel az előző versenyző kockázatot vállal, hogy okoz-e sérülést a kocsiban, vagy elveszti-e a kocsi felett az uralmat... ha ügyes és nem, akkor ok, egyébként meg ha kipördül, stb., akkor ez van, vállalta, nem jött be.
-
Pá
addikt
Semmi bajom nincs vele, azon túl, hogy - ahogy #20814-ben is rámutattam - irritál a feje.
A képességeit elismerem, nincs ezzel gond, csak egyszerűen úgy néz ki mint egy durcás/jóllakott(adott naptól függően) napközis... Tényleg próbálom, de egyszerűen nem tudom komolyan venni az embert.
Egyébként az ovis jelzővel is erre céloztam a korábbi hszemben, eszembe sem jutott az életkora.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest