- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
RedWing #38564 üzenetére
épp itt lenne az ideje hogy valaki ráncba szedje a bandát, mert amit eddig mutattak az a 0-át se üti meg. egy Ferrarinak nem a sereghajtók között kell(ene) kullogni.
remélem most már vesznek egy 180 fokos fordulatot és végre visszatérnek az élmezőnybe.
mondjuk Buttonnak is nagyon örülök, csak akkor Kimi-t tegyék át mellé Barika helyett -
hunnylander
őstag
válasz
RedWing #35156 üzenetére
Csakhogy Alonsonak sem volt elég pusztán a tudás, amije már Lewisnak is rég megvan.
Kicsit mögé kellett volna nézni a dolgoknak is fejlesztési szinten, hogy miért is jöttek a jobb eredmények. Pl. azért mert a szezon végére kapott az autó egy McLaren/Ferrari szintű futóművet és még rengeteg egyéb komoly fejlesztést.
A másik meg: röf-röf, meg az a fekete izé ami a gubára is kell, egy jó nagy adaggal.
Ennyit a f*stalicskázásról, Alonso a győzelmeikor csak a malacai alól talicskázta ki a produktumot, nem az autóból.
-
hunnylander
őstag
válasz
RedWing #35147 üzenetére
Badarság. A kételkedőinek nem fog tudni semmit mutatni.
Mi egy pilóta fokmérője az F1-ben? Az, hogy mennyire veri el a cspattársát.
Mit mondanak majd a kételkedői? Hogy Kovát szabotálják. Vagyis Lewis semmit se tud a kételekedőknek bizonyítani, mégha 1 mp-cel is jobb versenytempót is fut (mint tavaly is) és előrébb végez Kovánál.
Ha valakinek eddig nem bizonyított, tárgytalan az egész, mindenki azzal magyarázza majd a dolgokat ami az ízlésének és preferenciáinak legmegfelelőbb.
Ha Lewis nyer egy pusztulat autóval, Kova meg 10-be se jut, mit mondanátok? A McLaren topautó lett, Kova meg húzzon el az F1-ből mert annyira béna vagy szegény Kova, szabotálják.
-
laci666
senior tag
válasz
RedWing #34916 üzenetére
Miért tudott valamikor
Ez csak vicc volt,szerintem azért száll el a vassal mindig,mert ő jobban szereti az autó hátulját használni míg Kova lágyabb stílusban vezet.
És mivel úgy néz ki hogy valami nagy gond van hátsó traktussal ezért nem fekszik Hamiltonnak.
De ez szerintem már a korábbi teszteken is lehetett tudni,hogy nincs rendbe valami mert állandóan a tavalyi szárnnyal mentek,de sok nagyokos azt mondta hogy nincs jelentősége mert a tavalyi szárny úgy van beállítva leszorító erőbe mintha az idei lenne.Hát úgy néz ki mégse olyan mert az idei szárnyal sehol sincsenek. -
Motion_Blur
félisten
válasz
RedWing #34861 üzenetére
Durva!!
Times at 11.15
1. J. Button (BrawnGP BGP001)-1:20.313-53
2. T. Glock (Toyota TF109)-1:21.046-35
3. F. Alonso (Renault R29)-1:21.100-
4. R. Kubica (BMW-Sauber F1.09)-1:21.201-30
5. S. Vettel (Red Bull RB5)-1:21.242 -33
6. N. Rosberg (Williams FW31)-1:22.482-26
7. G. Fisicella (Force India VJM02)-1:21.572-22
8. L. Hamilton (McLaren-Mercedes MP4-24)-1:21.657-28
9. S. Buemi (Toro Rosso STR04)-1:21.955-29
10. F. Massa (Ferrari F60)-1:22.326-08Oliverda: ez rosszul esett.. birkát második számú pilótának titulálod?
-
D@ni88
addikt
válasz
RedWing #34788 üzenetére
nem azt mondom hogy lehetetlen, csak hát a többi csapatnak is ugyan olyan zsákbamacska. Igaz ők már mikor elkezdték ezt az autót fejleszteni, de sztem lehet ellensúlyozni ezt teszt kilométerekkel, mivel akkor már meg kell hogy legyen a többi csapatnak a beállítások többsége. Szval ha még kiforr nekik a beállítás, akkor ütőképes csapat is lehet. De benne lehet az is hogy PR köröket futnak, mivel kell a szponzor.
Hát nem tudom de azért rendesen verik a mezőnytegynlőre
-
PazsitZ
addikt
válasz
RedWing #34642 üzenetére
First red flag in the name of Hamilton
09:57 - The already poor test week McLaren is a new chapter added. Lewis Hamilton is still to come on the back straight towards turn 6 piece. Yesterday experienced Mp4-24 all with serious engine problems.
google translate - F1today.nl -
Motion_Blur
félisten
válasz
RedWing #34575 üzenetére
Szárad a pálya:
1. T. Glock Toyota TF109 1:22.642 24 laps
2. F. Alonso Renault R29 1:24.393 +1.751 31 laps
3. M. Webber Red Bull Racing RB5 1:26.154 +3.512 27 laps
4. N. Rosberg Williams FW31 1:26.852 +4.210 26 laps
5. F. Massa Ferrari F60 1:31.073 +8.431 35 laps
6. H. Kovalainen McLaren MP4-24 1:31.823 +9.181 21 laps -
zed1983
őstag
válasz
RedWing #34344 üzenetére
Nem csak a ferrarinak van baja a piros-al [2008 Canada
]
-
oxox
addikt
válasz
RedWing #33505 üzenetére
A nagy csapatok úgy is megoldják az évközbeni tesztet...azt mondják, hogy saját célra fejlesztenek, amihez csaknem tiltják meg a jogot....
Az új autók szerintem rondák...és irta valaki feljebb, hogy, majd ugy is megszokjuk...hat en a Bömösnek sem szoktam meg 3éve (ha jól emlékszem 3 éve volt a frappáns orr megoldás...de lehet már régebben) a rozmár kinézetét. Kiváncsi vagyok az első verseny első kanyarjára, hányan fogják ledobni a szép nagy-széles első szárnyat...
-
D@ni88
addikt
-
hunnylander
őstag
válasz
RedWing #10747 üzenetére
Én is tudok ám idézni, de a McLaren javára.
McLaren's top times were made in one lap whereas Kimi's was made in a 3 lap run of which end he run out of fuel. Hamilton's 16 lap long stint was impressive, though. He was half a second faster than Kimi and a second faster than Massa. So McLaren has surprised Ferrari quite a bit.
Kovalainen and Hamilton are pretty close in one lap but in long stints Hamilton is faster at the moment.Massa múlt heti ideje abszolút nem mérvadó, mert egyedül volt és teljesen más időjárási és aszfalt viszonyok mellett. Sőt azóta az autó is változott, még lassulhatott is a jobb megbízhatóság érdekében.
De tippként mondom, hogy a Meki gyorskörön jobbnak tűnik, mint a Ferrari és szintén sikerült nekik javítani a gumihasználaton, és az autó már hosszú versenyetapokon is egyre jobb.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
RedWing #9948 üzenetére
"Second day of testing for the Scuderia at Sakhir
Maranello, 5th February
Circuit: Bahrain International Circuit, Sakhir - (5.412 km)
Drivers: Luca Baoder and Kimi Raikkonen
Cars: F2008
Weather: air temperature 12/18°C, track temperature 14/28°C. Clear skies.Second day of testing this week for Scuderia Ferrari Marlboro, working once again today at the Sakhir circuit, in Bahrain.
Kimi Raikkonen and Luca Badoer each worked on different programmes today, helped by improved weather conditions, milder and with almost no wind, compared to yesterday. The world champion carried out a Grand Prix simulation, including the three qualifying sections and the entire race, complete with refueling and tyre changing pit stops. The Scuderia's official test driver concentrated on general development of the F2008, and testing of different set-ups on the car.
The day in figures is as follows: 77 laps for Kimi (best time 1.30.595) and 64 for Luca (1.32.230).
Testing continues at this circuit tomorrow when Felipe Massa will join Kimi Raikkonen."
forrás: atlasf1
-
lacafaca
addikt
válasz
RedWing #9946 üzenetére
versenyszimulációt csinált kimi, időmérővel, és ez az eredmény a tavalyi polnál 2sec-el erősebb...brutális idő...
és ez mindenféle kütyük nélkül, egy állítólag a tavalyinál gyengébb vassal. hát nem tudom, de szerintem a többieknek be kellene gyújtani a rakétákat, mert a ferrari nagyon el fog lépni
-
manutdzoli
senior tag
válasz
RedWing #9865 üzenetére
2év minimum kell Brown-nak hogy összerázza a csapatot.Aztán kitudja,lehet 5-6 év múlva olyan csapatot csinál a hondából mint amilyen volt a ferrari 2000-től.Barrichello helyére hozhatnának egy nagy tehetséget.Nem akarom leírni,meg lenézni mert jó pilóta,de már nem érzem hogy győztes típus.
-
hunnylander
őstag
válasz
RedWing #9770 üzenetére
A földművesektől is kérhetnél elnézést, a nagyképű jelzőt meg az arcába kellett volna mondani, ha komolyan gondolod.
Brawn: komolyabb fejlesztések lesznek az évadnyitóig
#9771 Integra: Szerintem is egész jól néz ki. A szponzor logók meg kinek hiányoznak? Maximum a Hondának, de nekem nem.
-
gV
őstag
válasz
RedWing #9615 üzenetére
Nem tom
hazudozott össze-vissza még tavaly h "csak a Ferrari" utána meg elmondta h sosem akart oda visszamenni miután már a Hondával lepacsizott.
A Honda meg biztos azal fog majd jönni h csak 2009-re vár előre lépést ha tényleg ilyen gyengék lesznek egész évben.
1. K. Räikkönen Ferrari F2008 1:11.189 21
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest