- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
AirBooms #48054 üzenetére
Michael Schumacher favorit Massa pótlására
"...tavaly áprilisban vezette utoljára a Forma-1-es Ferrarit. Az F60-ast még soha, de idei szabályok szerint átalakított F1-es autót már tesztelt. Szuperlicence nincs, de ezt az FIA-től megszerezni valószínűleg formalitás lenne, így valójában semmi akadálya indulásának. Ha akarja, az év utolsó hét futamára valószínűleg övé a kocsi...."Hivatalos jelölt nincs, az ilyenkor szokásos menetrend szerint a két tartalékpilóta egyikének, Marc Genének vagy Luca Badoernek kellene beugrania. Niki Lauda exvilágbajnok szerint ők ”haszontalanok”, sem tudásukkal, sem hírnevükkel nem tudnak hozzátenni a Ferrarihoz.
Most milyen szerény volt, azt hittem saját magát fogja ajánlani az utolsó 7 versenyre. -
andy83
aktív tag
válasz
AirBooms #46691 üzenetére
Akkor rosszul fogalmaztam...
Arra gondoltam, hogy ha a F1 autókban csúcsra fejlesztik a KERS-et, akkor az az utcai autókban is előbb utóbb komoly előrelépést hozhatott volna, pl nagyobb hatékonyságú, és közben olcsóbb KERS... Mint ahogy már sok más dolgot átraktak az autcai autókba az F1-ből.
-
Oliverda
titán
válasz
AirBooms #46434 üzenetére
Bármi lehetett volna belőle. Hasonló csak szerencsétlenebb végkimenetelű ráfutásos eset miatt halt meg pályabíró 2000ben és 2001ben is. Illetve ahogy írtad te is, ez már nem az első eset idén. Tehát ez a minimum amit érdemelt, de szvsz stop-and-go kellett volna neki.
Hamilton nem tudom hogy hogyan jön most ide, de úgy látom neked rögeszméd hogy mindenhol őt emlegeted.
-
Oliverda
titán
válasz
AirBooms #46406 üzenetére
"...de abszolút nem csapatjátékos, és nem fér a bőrébe, ha taktikai fegyelemre van szükség."
Csak azt felejted el (és általában veled együtt még sokan mások is) hogy eddig kettő és fél szezonon van túl az F1-ben a maga 24 évével. Majd nézz utána hogy hány év tapasztalat és munka után alakult ki a zseniális Sumi-Brawn-Todt trió.
Nem tudom hogy mit értesz azalatt hogy nem csapatjátékos, de szerintem ismét baromi nagyot tévedsz.
"Hmm, lehet, hogy én Ross Brawn szurkoló vagyok?"
Lehet
-
PazsitZ
addikt
válasz
AirBooms #46386 üzenetére
Dehogy is, csak Hami a valaki a többi csak mákos szerencsétlen.
Nem tudtad?Csak az a negatív aki, Hamit nem isteníti.
Előre kíváncsi vagyok Hunny meg Oliverda milyen kritériumok alapján mondja érdemtelennek Webbert. Meg Hamit ezáltal hogy mossák majd ki az következő hét folyamán.
-
simonzé
addikt
válasz
AirBooms #46252 üzenetére
Race Driver 3-mal nyomulok már pár éve. Egyszerűen nem tudsz okos lenni a rajtnál. Próbáld ki. Kívülállóként könnyű bírálni, de ha nem próbálja meg kihasználni az elképesztő sebességtöbbletét, akkor legyáváznád.
Webber Bari meglökése után visszakapta a kormányt, ezért ütötte meg a vétlen Hamit. Hami a keresztbe álló kocsival az 1., de legalább a 2. helyre mindneképp jó lett volna. Amíg lezárja az ívet, nem tudják megelőzni. Ez egy nem túl sportszerű, de eredményes taktikai húzás, erre pályázott ő is. És hajszál híján megcsinálta. Nem hibázott. -
IreN!CuS
addikt
válasz
AirBooms #46233 üzenetére
Rendes választ is adhattál volna.Ja,h nem tudsz,szólj
(nem kedvencem hami pekhed van)
Webber büntiraczger:Én nem védem,de mindig nem értem mivolt ezzel a baj?1 gyengébb kocsival megpróbált elsőként elfordulni,nem jött össze erre mindenki nyomja a hülyeséget.
Oliverda:ilyet nem írj nem értik meg
Lényeg h elfékezte
-
raczger
őstag
válasz
AirBooms #46219 üzenetére
Szegény gyerek nagy Hamilton fan, és ugye sose a kedvenc a hibás, megsértetted mert azt mondtad, hogy Hamilton a hibás.
Oliverda: Hamilton túl korán akarta lezárni, kanyarodni, nem mérte fel helyesen a távolságot valószínűleg, igy kb pár centin múlott. Kicsi hiba, mégis defekt lett belőle.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest