- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok #39272 üzenetére
-
Sanya595
senior tag
válasz
Dragbajnok #39048 üzenetére
Hát jahh,peddig mindig volt,de most nem tom mért nincs.
-
Sanya595
senior tag
válasz
Dragbajnok #39046 üzenetére
[link]
Tess.Nem tökéletess,de legalább nézhetö.Náam legalábbis.
-
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok #38755 üzenetére
'azt mondták, engedjem el őt'
Whiting said: "When asked very clearly, 'Did you consciously let him past, did you pull over to let him past', he [Hamilton] said, 'No'. The question was asked more than once. He was adamant that he hadn't slowed down and hadn't let Trulli past."
Mi bizonyítja, hogy a No válasz hazugság lenne?
Attól, hogy rádión kérték valamire, és ezt megemlítette, az még nem teszi a No választ helytelenné, mivel a kérdés arra vonatkozott, hogy tudatosan engedte e el Trullit. Nos a rádiózásban az is benne van, hogy Lewis nem ért egyet a kéréssel, továbbá sem a rádiózásból, sem a Speed TV-s nyilatkozatból nem bizonyítható, hogy Lewis tudatosan és szándékosan engedte el Trullit.
Én, ha McLaren ügyvéd lennék erre építeném fel a védelmet.
-
Oliverda
titán
válasz
Dragbajnok #37543 üzenetére
Aha, és ez most pontosan hogyan kapcsolódik ahhoz hogy valakinek milyen a felfogóképessége?
Mellesleg amit ott idéztem az ténykérdés. Az is az hogy a mózli féle sex botrányban milyen szerepjátékot nyomott le a prostikkal. Azon véleményemet pedig továbbra is fenttartom hogy mózli utazik Hamilton-ra és a csapatára is.
-
sekli
addikt
válasz
Dragbajnok #37467 üzenetére
hát meglátjuk majd, hogy a Torro Rosso légkondis KERS-se, vagy a Ferrari hagyományos megoldása jelent nagyobb előnyt... Szerintem még mindig jobb, ha gyorsabban mész, még ha picit melegebb is van...
-
proof88
addikt
válasz
Dragbajnok #37467 üzenetére
Akkor Kiminek is a golyóinak hűtését nem oldották meg, ami megpörkölte ott a pilótafülkében a dolgokat.
-
JJános
addikt
válasz
Dragbajnok #35735 üzenetére
Persze, nem azért írtam, csak mert bírtam.
Végül is nekem mindegy kit, csak jó lenne egy magyar pilótát is az F1-be látni. Lehet, ha Zsolti is kapott volna jobb autót, többre ment volna.
-
JJános
addikt
válasz
Dragbajnok #35729 üzenetére
Azért ne szóljuk már le szegény gyereket. Tud ő vezetni, csak hát nem annyira, de tud. Csak ha fele annyira tudnék mint ő, már jó lennék civilben.
-
wildrain
addikt
válasz
Dragbajnok #35731 üzenetére
Szerintem nem versenyzik, csak a promóautót vezeti, amiről a kép is van.
-
wildrain
addikt
válasz
Dragbajnok #35729 üzenetére
I'm Zsolt, and I'm geared up
Sajnos, ez senkit nem érdekel már... -
Bermi
aktív tag
válasz
Dragbajnok #34453 üzenetére
komolyan veszi a BBC, Colthard-ra kiváncsi leszek, mint szakértő. remélem az időmérők alatt is ott lesz és nem csak a futamokon a stúdióban.
valószínűleg több érdemi infót fogunk Tőle megtudni, mint Dávid Sándor-tól(#34459) dokar: ez inkább kínos, mint elismerés
-
Pompi
nagyúr
válasz
"Hogy a BBC online közvetítése hivatalosan az egész világról, vagy csak a brit domainekről lesz elérhető, arról nem adtak tájékoztatást, de proxy szervereken keresztül bizonyára mindenkinek módjában áll majd nézni, ahogy eddig, az ITV műsorát is."
Ha ennyire tudják, hogy az ITV-t is látta aki akarta, akkor minek korlátozzák. Már ha jogilag megoldható (jogdíjak stb.).
-
zed1983
őstag
válasz
Kurva jó lesz
Az itthoni TV-től ne várd, inkább a Celeb, meg a Győzike show a favorit -
zed1983
őstag
válasz
Dragbajnok #34339 üzenetére
Hali!
Értem én, hogy ti mit mondatok!
Csak arra gondoltam, hogy esetleg lehetnek megint azzal problémáik, mint azt a tavalyi évben annyiszor említették... -
zed1983
őstag
válasz
Dragbajnok #34327 üzenetére
Hideg, szél?
A ferrari-nak nem kedvez, nehezen tudják felmelegíteni a gumit
Elvileg tavaly azt mondták, hogy javítanak a gumik felmelegítésén...
Vagy más volt a probléma.... -
zed1983
őstag
válasz
Dragbajnok #34319 üzenetére
Na ezt nem tudtam eddig, tehát jövőre lesz kötelező
-
!Overdose!
őstag
válasz
Dragbajnok #34310 üzenetére
Benne vagyok bár továbbra is fázok az rFactortól. F1C + F1Mania 2008 mod a befutó nálam.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Dragbajnok #34310 üzenetére
Majd ha lesz fasza 09-es mod
-
laci666
senior tag
válasz
Dragbajnok #34236 üzenetére
Alonso megtáltosodott
.... még a végén kiderül hogy az övék a legjobb vas.
Szerintem full üres tankkal ment ki de ez csak egy tipp.Hami próbálkozik de semmi esélye Alonso ellen, ahogy látom Alonso a nitrót is benyomta
-
horvathd
aktív tag
válasz
Dragbajnok #34215 üzenetére
-
laci666
senior tag
válasz
Dragbajnok #34194 üzenetére
Miért dobtak ki egy csomo pénz?
Meg várják,hogy javuljon az idő és akkor folytatják.Gondolom ha nem tudnak ki menni a pályára körözni az nem számít bele a tesztnapba azt át tudják rakni máshova..nem.. -
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok #34199 üzenetére
Nincs mit ezen szakérteni, ennyi a realitás és a közlemény a dologról: Without a high-downforce 2009-spec rear wing, the team opted to run with a modified 2008 rear wing.
Egy nagy-leszorítóerejű 09-es hátsó szárny nélkül/hiányában, a csapat egy módosított 08-as hátsó szárnnyal ment.
-
D@ni88
addikt
válasz
Dragbajnok #34196 üzenetére
hát mert amazzal nem megy jól sztem...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Dragbajnok #34194 üzenetére
Kimi megint beszopta..
"Hamilton on a 5-lap stint, 1st 1:21.568, 2nd 1:20.896, then 1:21.402 and 1:21.792.
Nakajima is also on the track and clocks a 1:21.336 and after that improves to 1:21.204 and then to 1:20.969."LH-nak 08-as hátsó szárnya van.
mod: link
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Dragbajnok #34189 üzenetére
First FA's stint:
1.28.023
1.25.434
1.23.926
1.23.459
1.22.877
1.24.840
1.22.838
1.22.230
1.21.813
1.21.826
1.21.519
1.21.512
1.22.382
1.21.307
1.23.059
1.23.057
1.22.624 -
JJános
addikt
válasz
Dragbajnok #34147 üzenetére
Talán valami visszatükröződik a lakkon. De mi a a zöld? Marslakó? Egy másik autó?
Attisx tudja, minden bizonnyal!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Dragbajnok #34118 üzenetére
Bahrain - nincs eső
-
wildrain
addikt
válasz
Dragbajnok #33811 üzenetére
Egyrészt ezeket az előírásokat évről évre szigorítják, és az, hogy az éppen aktuálison nem ment át, az nem azt jelenti, hogy a törési mutatói olyanok, mint egy Trabantnak. Másrészt senkinek semmi köze hozzá, hogy milyen autóval tesztelnek, ha kedvük tartja, akár hatkerekű, kétmotoros autóval is tesztelhetnének, semmi nem tiltja.
Aztán az általános biztonságról csak annyit, hogy tavalyig normális (vagyis inkább extra gyors, és szakszerű) orvosi ellátást sem kaphatott az, aki balesetet szenvedett tesztelés közben, mert egész egyszerűen a pályán csak alap dolgok voltak meg, és a versenyzők szakszervezetének kellett kiharcolni a változásokat. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Dragbajnok #33592 üzenetére
Ideje volt
-
Oliverda
titán
válasz
Dragbajnok #33592 üzenetére
"Whitmarsh-t, aki korábban a British Aerospace elemző mérnökeként dolgozott..."
Ő fejlesztette ki a WhitMars űrszondát?
Na, ebből szögből azért jobban látszik hogy annyira ennek sem nagy a hátulja. Az orra és az elsőszárnya nekem tetszik.
-
sekli
addikt
válasz
Dragbajnok #33508 üzenetére
miért, idáig megépítették a kocsit, és amikor kész volt, beállították a súlypontját ólmok elhelyezésével...?
-
venember83
nagyúr
válasz
Dragbajnok #33502 üzenetére
Nem látom értelmét, mivel a KERS tömege mindenképp benne kell legyen a versenygép minimális tömegébe. Ha meg ott a tömeg, akkor legyen ott az a pár lovacskányi plusz is. Szerintem. Max a balansszal játszhatnak, de azzal csak nem nyernek annyit körönként, mint plusz lóerőkkel, gondolom.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Dragbajnok #33423 üzenetére
Nem hinném, hogy ezt lehetővé tennék a szabályok.
Használni nem muszáj, de bepakolni az aksit egyebet tuti be kell nekik. -
PazsitZ
addikt
válasz
Dragbajnok #33248 üzenetére
Hát a fene se tudja már mi az igazság.
Azt viszont tudom, többfelől hallottam, hogy toyota cég is "bajban" van költségvetésileg, de az F1ből ennek ellenére egyelőre nem szándékoznak kiszállni.
(#33253) hunnylander: Már említetted, hogy foglalkozol ilyennel, most már kíváncsivá tettél milyen zenét csinálsz. Továbbá ha tényleg nem Meki/Hami sztárolásról szól majd
, akkor várjuk.
-
wildrain
addikt
válasz
Dragbajnok #32648 üzenetére
A Ferrarira is ráraktak valami dudort az oldaldobozra.
Szerintem valami KERS-cucc lehet alatta, aminek a régi autóban nem volt már helye, és így oldották meg. -
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok #32644 üzenetére
Ket 'szarnyelembol'. De a BMW-sek biztos nem a kukanak dolgoztak eddig honapokon at. A felso ket resz az fixen egy elemme van teve, tehat csak egyutt allithato, igy ez egy elem. Az nincs tiltva, hogy az az egy elem 'at legyen e lyukasztva' (a legellenallas csokkentese erdekeben), mert itt gyakorlatilag errol van szo, szvsz.
Egyebkent nekem nagyon tetszik.
Az auto orra ugyszinten a kis drag melletti hatekony downforce generalasaert olyan szeles es 'szarnyfelulet' a felso resze. Varhato volt, hogy az egesz auto designjaval probaljak majd a mernokok visszavenni azt a sok leszoritoerot, amit az uj szabalyokkal elvettek.
-
glutamin
őstag
válasz
Dragbajnok #32622 üzenetére
Nekem a 2007-es szezon után úgy tűnt, hogy idén nagyobb lelkesedéssel versenyzett. Lett is pár győzelem belőle.
-
törölt tag
válasz
Dragbajnok #32577 üzenetére
Na álljunk már meg vzz.
Nem én dobálózom ilyen kijelentésekkel, hogy a fél mezőny világbajnok lett volna azzal az autóval.
...
mindezt nulla alátámasztással...és addig engem ne skatulyázz amíg egy ilyen dobálózást nem tudsz bevédeni.
..és akkor még engem minősítesz le, hogy védem Hamilton-t?...Ja bocsánat hogy nem értek egyet az említett mondattal..
Mert elmondom neked én nem sorakoztatom a véleményem egy akármilyen kijelentés mögé.
..de ha így lenne is, tudnám azt mondani hogy hülyeséget csináltam, nem pedig a másikat degradálnám.
Hol hallottál tölem ilyet, hogy ezzel az autóval a fél mezőny csak 7. lenne? -
7Heads Drago
veterán
válasz
Dragbajnok #32565 üzenetére
Ezt jól látja Coulthard.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Button azt várja, hogy egy olyan autót tegyek alá, mint a 2004-es Ferrari volt annó, amivel könnyedén nyerhetne.
Szerintem sosem lesz VB, mert nem fog olyan csapathoz kerülni, ahol meg lenne rá az esélye.DC-nek meg igaza van, a téma csak azért jön elő, mert hamiltont sokan a személyisége, és egyes viselkedései miatt nem kedvelik. Jóval többen, mint más pilótát. Más pilóták is betudhatnak pár f1 rajongót, akik őt pont nem kedvelik, csak velük nem foglalkozik még az utolsó kis bulvár lap sem.
-
törölt tag
válasz
Dragbajnok #32572 üzenetére
Ezt produkálta...mondjuk nem Hamilton ellen, hanem a mezőny többi tagjával szemben.
Kovalainen most sem lett rosszabb versenyző mint volt, csak egyszerűen hozzáhajlítod az elképzelésedhez....ezért lett most 'gyenge' versenyző, mert így fér be az elméletedbe.
Én tudtam érvelni hogy miért nem az.
Te pedig nem...az egyetlen amivel alátámasztanád, az az hogy Hamilton vb lett míg Kovalainen 7...ezért aztán simán gyengét csinálsz belöle, nehogy Hamilton legyen erős...ilyen egyszerű. -
törölt tag
válasz
Dragbajnok #32570 üzenetére
belefér a fél mezőnybe?...tavaly azért elverte Fisichella-t, és egy versenyt kivéve az összeset befejezte.
A GP2-ben perdig nagyokat vívott Rosberg-l, második lett mögötte, de uannyi győzelmet szerzett mint Rosberg. -
törölt tag
válasz
Dragbajnok #32568 üzenetére
Kovalainen gyengébb autóval kezdett....lám csak lám tudott is gyengébb lenni a tavalyi csapatánál ezzel az autóval.
Sztem nagyon nem lenne világbajnok a fél mezőny azzal a McLaren-nel...és ez mellett legalább szól valami, nem csak megy a találgatás meg a hab duma..
Kovalainen nem egy gyenge versenyző, és 7. lett...nem feltétlen erős érv, de legalább valami, míg a másik oldalon a nagy semmi van.
..könnyű elereszteni egy ilyen megjegyzést, hogy a fél mezőny bajnok lett volna, de a nulla érvvel van alátámasztva.Coulthard nyilatkoztához is elég lenne pár kimoderált hozszólást innen a PH! fórumáról linkelni, de ha az kell átlinkelek az SG F1 topikjából (ahol nem túl acélos a moderáció) pár zaftos hozszólást..amugy is a béka segge alatt van a tolerancia nálunk szvsz.
-
dnelb
veterán
válasz
Most nem azért de ennek a Buttonnak mire van ekkora pofája?
-
!Overdose!
őstag
válasz
Dragbajnok #32563 üzenetére
Ne unatkozz ennyire! Holnap megyek haza! Nyepiről tudsz valamit? Jöhet priviben is!
-
Oliverda
titán
válasz
Dragbajnok #32561 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb belinkeltni a formula.hu-t akkor már?
-
Noddy
senior tag
válasz
Dragbajnok #32557 üzenetére
Tényleg jó volna, ha a Honda életre kapna. Érdekes, hogy a japán autók nem annyira szuperálna az F1-ben.
Sato és Bourdais érdekes választás és helyzet. Egy napos teszt alapján lehet racionális döntést hozni? Ráadásul Bourdais előnyben van mert Sato féléve nem ült F1-es gépben. -
Oliverda
titán
válasz
Dragbajnok #32426 üzenetére
Az év első 4 versenyén kiesett, az 5. versenyen 17. hely. Már kezdték pedzegetni hogy mi van ezzel a gyerekkel, de aztán az új autóval szárnyra kapott. Ez is jól mutatja hogy rossz talicskával senki sem képes csodára.
-
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok #32426 üzenetére
Ret Ret Ret Ret 17 ...
-
törölt tag
válasz
Dragbajnok #32401 üzenetére
Nem minden támadás rasszista indíttatású az tény...viszont valszeg Bernie nem jutott el a White Power szögekig...illetve nem olvassa a spanyolt.
Valmint az A5 és a NSo-t sem olvassa rendszeresen, hogy láthassa a 'másszon vissza a fára' vagy a 'feka majom' és itt hagyom abba kommenteket.Sztem Bernie azt teszi amit kell, valmint a faji gyülölködés is inkább szurkolói érzelmek rossz irányú kifejezése mint valódi komoly faji alá-fölérendelés meggyőződése.
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
Dragbajnok #31164 üzenetére
Pfff....még ha valaki más hasonlította volna hozzá, de így...
És csodálkozik hogy a fél mezőny nem szívleli, ekkora arccal élni?! Csoda hogy befér a feje a sisak alá -
AMD Power
titán
válasz
Ez a a szöveg. Elég evetséges. Remélem csak a fordítás nem jó.
-
lsc
nagyúr
válasz
Amennyiben igaz /mármint tényleg ezt nyilatkozta / akkor egy agykurkász túlórázhatna rajta .
-
DigitXT
félisten
válasz
Egyre komolyabb túlzásokba esik a srác.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Dragbajnok #30238 üzenetére
[I]"Hamilton semmit sem tanult: ezt láthattuk Japánban. Meg kellene mondani neki, hogy ő egy forma-1-es versenyző, nem pedig egy marslakó. Ő nem Muhammad Ali. Ő csak egy ifjonc, akinek még mindig bizonyítania kell rátermettségét" - vélekedett.
"Jó versenyző ugyan, de az igazán jó pilóták azok, akik tudják is hozni az eredményeket. Vannak kiemelkedő csatárok a futballban, akik mindig eltalálják a kapufát vagy a keresztlécet, csak gólt lőni nem tudnak. Vannak olyanok is, akik a hálóba tudják juttatni a labdát, de ő jelenleg nem közéjük tartozik" - fogalmazott keményen. [/I]
UFF
Nekem ez teszik a legjobban... -
Oliverda
titán
válasz
Aztán nehogy a végén véletlenül pofára essenek az illyen és ehhez hasonló nyilatkozatokat adó emberek.
Érdekes hogy pl. Frank Williams-et nem kérdezik meg erről, ő biztosan mást nyilatkozna. Na persze érthető hisz csak az ilyen nyilatkozatokra harapnak a kutyák.
AMD Power:
„Nem olvastam az anyagot, de tudom, hogy az emberek megjegyzéseket tettek. Megvan a joguk a véleményükhöz. Én a pályán mondom el a véleményem. Ha mások úgy akarják levezetni az energiájukat, hogy véleményt nyilvánítanak, hát tegyék."
"Kár, hogy mindannyian ezt gondolják, de a vezetési stílusom miatt vagyok itt, és ezért állok az élen a pontversenyben, így nem vagyok csalódott amiatt, ahogyan vezetek. Én a pályán beszélek. Ha mások az energiáikat arra pazarolják, hogy az én vezetésemen gondolkoznak, akkor az az ő bajuk"- vélte Hamilton, aki ugyanakkor a sok bírálat ellenére sem hiszi azt, hogy mindenki ellene volna.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
"Olaszként, Flavio Briatoreként, és a Renault, valamint a Ferrari közti kapcsolat miatt számomra logikus, hogy a Ferrariért szorítsak. Ezzel kontrasztban a McLaren kémkedéssel vádolt meg minket: négy hónapig húztuk ezt a hülyeséget, ami nem is létezett"
2 futammal a szezon vége előtt egyre több "érdekes" nyilatkozatot hallunk
-
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok #30227 üzenetére
Nem ertek egyet.
Nem ezert van a Forma-1-ben a Ferrari, Mercedes, BMW, Toyota, Renault, Honda, hanem azert, hogy eldontsek ki tud jobb versenymotorokat (es versenyautokat) kesziteni, es igy eldontsek, hogy ki az ugyesebb, ki a jobb es az profitaljon az emiatti reklambol es nepszerusegbol. Nem tudom elfogadni ezt a hulyeseget, az F1-nem errol szolt, nem ezert leptek be az autogyartok, hogy egy egysegesitett szeriaban versenyezzenek. Nonszensz!
Mosley igazan lelephetne mar, nem lehet nem eszrevenni, hogy elvezi a zsarnokoskodast es a gyartok kinzasat...
A gyartok, csapatok ez ellen is csak javasolgathatnak, tiltakozhatnak, de a vegso dontes Mosley-e, aki azt csinalhat, amit csak akar. Felhaborito!
-
AMD Power
titán
válasz
Dragbajnok #30208 üzenetére
És az kit érdekel ,hogy a 60 pont hátrányban lévő versenyzők kit akarnak bajnoknak?
Nevetséges ez az egész F1.
-
Oliverda
titán
válasz
Pont ezért szeretjük.
Nem egy biztonsági autózos fajta hanem vérbeli versenyző.
Alonso nyilatkozatát pedig szvsz megint ferdítették mert Rosberg, Sutil, Kovalainen egészen biztosan nem Massa-t szeretné inkább bajonknak, és akkor még lehet hogy nem soroltam fel mindenkit.
-
törölt tag
válasz
Ezt kihagytad (biztos sietni kellett valahova)
-A GPDA vizsgálatot indít Hamilton manőverei ellen -
törölt tag
válasz
Dragbajnok #30149 üzenetére
Trulli...Kubica, amennyire emlékszem Montreal-ban a Kubica repülést ők hozták össze.
...akár még pályabíró is meghalhatott volna..ezzel az errővel Jarno mint Fuji-ban...simán.répaság, miről beszél Trulli is?? Miről bakker, hogy ha nem bukik másfél mp-t, akkor a pit-ben megelőzte volna N. Piquet??!
Na ettől szárad már le a brém...ettől az 'előztem volna a pit-ben' dumától,...vazze Trulli buktál másfél mp-t, ott vagy mögötte menj azt előzzed meg Piquet a pályán!
ja hogy nem megy...Kubica legalább vívott Kimi-vel, de Trulli nekiáll ezen spoánkodni hát komolyan elása magát nálam, pedig bírom.
...mert akkor a pit-ben előztem volna...besz×rok már elnézést...pfff
Ennyi a véleményem, és nagyon remélem hogy nem sikerül ezt a srácot ide bepaszírozni, a média, meg a közvélemény erejével...az a közvélemény, ami a drótot adja az F1 kezébe, hogy rángassa.
..Izgalmas előzések, több akció,...meg úgy egyáltalán előzések mi? Na persze...nesztek nektek Trulli előzi Piquet a pit-ben.
Ez is kell ide...a lényeg hogy az állóvíz csak akkor hullámozzon, ha a mi csapatunk tudja dobni a követ.
FP cikkét több szempontból kifogásolnám,...mondjuk ami kapásból eszembe hut az (csak mert egy éve volt ugyan itt) Massa vs. Kubica...mert ott nem volt szándékos leszorítás mi?
most viccelünk? -
Oliverda
titán
válasz
Muhaha.
Inkább elmélkedjenek el azon hogy vajon miért tartanak még mindig ott ahol.
-
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok #30155 üzenetére
Kubica jóarc...
Aha!
Mondjuk a szakall(ka) valamennyit javit az osszhatason.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
-
!Overdose!
őstag
válasz
Nem tudod Nyepi mikor jön haza? Én itthon vagyok és nyomom a GT-t!
-
hunnylander
őstag
válasz
En errol mar olvastam sokkal korabban, angolul. A pilotatarsak kekeckednek, ahelyett, hogy a sajat melojukkal foglalkoznanak.
Falra hanyt borso lesz. A GPDA-nak semmi hataskore nincs egyebkent Lewisra nezve. Ot Charlie figyeli es a stewardok meg buntetik. A pilotak meg nyafognak, addig amig nem rajtuk csattan az ostor, es nem ok eloznek, hanem oket elozgetik, neha megalazo modon.
Massa is kilepett a GPDA-bol, mert talan o is megunta a nyafogasaikat, o ellene is lehetne mar jonehany pilotanak nyafogni (Lewis, Bourdais). Kimi meg be se lepett, akarcsak Lewis.
-
soulcube
aktív tag
válasz
Dragbajnok #29169 üzenetére
Gratuláció a magyar csapatnak. Remélem jól alakul a japán futam is.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Dragbajnok #29169 üzenetére
Bakker, erről szépen lemaradtam! Thx a linket
-
proof88
addikt
válasz
Dragbajnok #29028 üzenetére
Heidfeld örülhet, kapott még egy lehetőséget. Remélhetőleg jövőre is jó lesz a BMW, remélem még jobb, mint most!
-
wildrain
addikt
válasz
Dragbajnok #29028 üzenetére
Akkor szerintem Alonso marad a Renaultnál.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Dragbajnok #26480 üzenetére
Elég durva eső van. Van nem egy pilóta, aki várakozott és össz-vissz csak egy felvezetőre ment ki.
Jah és boxokból seprik ki a vizet
Az eső miatt van már piros zászló is? Komoly.
(ha jól láttam) A kormány kiírja: DIAL 0
lehet telefonos segítséget is kérni? -
7Heads Drago
veterán
válasz
Dragbajnok #24603 üzenetére
Falra hányt borsó.
Más: Elkelt a 2006-os Aguri!
Räikkönen bevásárolt! Szegény gyerek. Az esetleges büntikre meg hitelt kell neki majd felvenni. -
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok #24603 üzenetére
A modoromrol csak annyit, hogy ma sem tapostam bele senki lelki vilagaba, es a forum alapelveihez huen folytattam a parbeszedeimet, nem szemelyeskedve. A velemenyeimet meg nem tudom megvaltoztatni masok kedveert.
-
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok #24595 üzenetére
Zeneszerzessel foglalkozok. Es mellette Crohn beteg vagyok 24/7. Hogy egy kicsit durvan fogalmazzak, 17 eves korom ota mar haldoklok. De azert tegyetek csak 'kellemesse' a napjaimat az allando igazsagtalan piszkalodasaitokkal, csak mert masnak szurkolok vagy mas a velemenyem.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Dragbajnok #24595 üzenetére
-
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok #24591 üzenetére
Ez nem igaz. Ma sem bantottam senkit ugy mint te most engem. Aesir meg azota se valaszolt arra a szimpla kerdesre, pedig tudja a valaszt. Igenis tisztelettudobban es kedvesebben viselkedtem ma is, mint te vagy aesir. Ne csak bennem keressetek a hibakat. Nem esik jol, hogy trendet csinaltok a piszkalasombol.
-
sh4d0w
félisten
válasz
Dragbajnok #24507 üzenetére
Ez egy marhaság. A fórum hozzászólások között ott vannak azok az érvek, mérhető apróságok, amiket - legalábbis az írás szerint - figyelmen kívül hagytak. Már a cikk címe is érdekes, mert arról esik a legkevesebb szó, de a néhány km-es sebességkülönbségből levonni a következtetést, miszerint "egyes csapatok" nem hagytak fel a motorfejlesztéssel, ismétlem: marhaság.
-
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok #24507 üzenetére
Ebbol is latszik, hogy az A5.hu mennyire egy ferraris bagazs. Pfuj! Lenyulnak egy autosport.com-os elemzest es beleferditenek. Mar olvastam az eredetit, es az a motorerorol szol. Konkretebban a Ferrari es a Renault eroforrasai kozott lehet ugy 30 bhp (brit loero), a McLaren meg a ketto kozott lehet, vagyis kb 15 pacival elmarad a Ferraritol.
Az A5.hu a Ferrarit palastolando elferditi legellenallasos temanak, amikor nem is ok csinaltak az egesz elemzest, es nem is ezzel a fo temaval. Szegyelljek magukat! Adjak le egy az egyben, ha mar maguktol nem tudnak ilyet csinalni, de ne ferditsek el a Ferrari szaja ize szerint.
-
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok #24118 üzenetére
Hagyjuk. Probald meg meg parszor elolvasni a lenyegi idezetet, hat ha megerted. En feladom, hogy a szadba ragjam.
-
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok #24115 üzenetére
Nem ego, hogy belinkelsz egy cikket, amirol meg eddig le sem esett neked, hogy mirol szol?
-
PazsitZ
addikt
válasz
Dragbajnok #24110 üzenetére
Persze, persze, persze.
Én meg pl. jobb lennék, mint Fittipaldi, csak ugye ő már, én meg még, nem versenyzek...Mekkora szerencse, hogy nem beképzelt a srác.
Kíváncsi lennék abban az esetben mit nyilatkozna. Gondolom elkenne minden volt VBt.
Vicc ez a srác.De persze, mint szakértőnktől megtudhattuk, neki ilyennek kell lenne, máskülönben elnyomnák a gonosz fehérek. Meg csak úgy, egyébként is...
-
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok #24110 üzenetére
Meg szep! De az le kell, hogy essen mindenkinak, hogy a kijelentes, szandek kifejezese, nem egy velt vegkifejlete.
Tovabba a tavalyi evvel kapcsolatos gondolatrol van szo, es annak tukreben igencsak helytallo, hiszen Lewis nem volt hajlando csicskas lenni egy vilagbajnok mellett sem.
Sot nemreg olvastam egy 2007-es szezonelotti BBC cikket. Mar ott kijelentette azt, amihez hu is volt abban az evben.
-
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok #24073 üzenetére
Akkor ne kimelj linkelj ide hireket akar az F1blikk.hu-rol is, tessek, megteheted! Teged fog minositeni. Neked ez faj, hogy en nem minden lepukkant hirportalt szeretek? Megtehetem!
Es koszonjuk szepen a topikhoz valo ertekes kozremukodesedet. Te is csak ilyen OFF manoverekre tudsz idevagodni ON-ban? Tegnap futam volt, miert nem valami azzal kapcsolatos temaban kapcsolodsz be a topikba?
-
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok #20475 üzenetére
En NEM baranyozok es szorosozok senkit!!! Tisztazzuk le! Es bizzuk a szurkoloira, hogyan becezik kedvencuket. Amit te emlitettel, az gyalazkodo gunynev, a gunynev meg nem azonos a becenevvel. Te nagyon fiatal lehetsz, ha meg ennyit sem tudsz.
-
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok #20468 üzenetére
Az lenne, hogy jonehanyan nem idevalo egyennek tekintenenk. Ha igy kezded itt a forumozast es igy is fogod folytatni, nem sokaig fogod itt rontani a PH! erkolcsi szinvolalat, mert ki leszel rugva.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest