- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
-
Ijk
nagyúr
Kíváncsi vagyok az elkövetkező napokban még kiket talál ki a sajtó. Úgyis valamelyik tesztpilóta lesz a befutó, de arról nem lehetne ennyit cikkezni. F1-el kapcsolatban el kell felejteni az újságírókat. Meg vagyok róla győződve, hogy sok pilóta téves megítélésében is nekik volt/van szerepük.
-
stvnppp
senior tag
Az ütőképességről annyit, hogy az pont idén nem jellemző a Ferrarira. Alonsonak meg szerződése van, nem tudom, mennyire lenne nekik poén kivásárolni év közben, ha Massa sokáig távol marad. Meg ha ezt az évet kukázzák, akkor Badoerrel és Genével jobban járnak, ők már ismerik, hogy mennek ott a dolgok, hasznosabb munkát végezhetnek, mint Alonso, akinek még szokni kellene a környezetet, és a fejlesztésbe nem tudna úgy bekapcsolódni. Legalábbis én így gondolkoznék...
Raikönnen témához meg annyit, hogy korábban se nagyon érdelték bizonyos dolgok: [link]
Mondjuk én sokáig neki szurkoltam, de ma már azt mondanám, hogy őt kellene cserélni, vagy Alonsora, vagy Rosbergre, vagy Kubicara... -
Atlantis
veterán
Aha. S amikor Massa tavaly majdnem felgyújtotta a fél boxutcát, akkor miért nem voltak eltiltva utána? Nem következetesek, egyik sem volt szándékos hiba, ilyen sajnos előfordul. Alonso óvatosan ment vele körbe, semmilyen felesleges kockázatot nem vállalt.
Én nem vagyok sem Reanult-drukker, sem Alonso-szimpatizáns, de ez a következetlenség bosszant. Szándékos hibánál vagy csalási kísérletnél megérteném ezt a büntetést, de egy tök vétlen mulasztásnál ez súlyos. Az amúgy is ingatag Renault F1 szereplésnek olyan seggberúgást adtak most, hogy ihaj.
-
stangli
senior tag
A két hetes előrejelzés júl. 25-26-ra 28-32fokot jósol, hogy mennyire jön be nem tudni... azért a brawnokba még érzek annyi erőt, hogy ha megfelelő hőmérsékletű az aszfalt akkor oda tudnak érni az első háromba... ha itt a Hungaroringen is buknak a kánikulában, akkor válik kijelenthetővé, hogy a Vörös Bikák odaverték Őket...
-
JJános
addikt
Szuper Ferrari teljesítmény. Hmmm. Az a gond, hogy az autó most elég jó már. Sokat fejlődtek autóban, és az olaszok tudnak is autót, motort gyártani. De a fejükben nincs rend.
Ahol kellene a hideg fej, oda ne olasz emberkét rakjanak, mert az olasz temperamentumos, lendületes, de az nem mondható el, hogy jó stratéga. Szvsz.
Következetesen ki kellene cserélni az olasz emberkéket, kellő szakemberekre. Az akarás, a nyögés ide kevéske. -
[CS]Blade2
addikt
Biztos, hogy tizedeket számít, ami ekkora különbségeknél elég sok lehet. A BrawnGP már nem tud több tizedet hozni a diffúzorral, míg a 7 csapat nagyon alap szerkezettel ment, így nagyot tudnak előre lépni.
Nyilván nem mindenki fogja átugrani kérdéses diffúzorral rendelkező csapatokat. Igazából 2 csapat tudná őket már most átugrani az új diffúzorral, a BMW és a RedBull. Kérdés, hogy mi óta dolgoznak az ügyön.
Barthezz2: A pályán nem tesztelhetnek, de a gyárban azt csinálnak, amit akarnak. Akár egy számítógépes szimuláció keretein belül.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Ezt a Button téma tiszta gáz. Azért mert gyengébb volt mint a csapattársa, ráadásul egy kukába való autóval, akkor már egyből ki kell rúgni? Ennyi erővel a mezőny jelentős része mehetne, mert gyengébbek mint a csapatársuk
Jó lenne, ha győzelemmel kezdené az évet és akkor hallanánk a szép angol himnuszt[link]Tud valaki Button 2006-os győzelméről egy podium videot? Nem igazán találtam jót a jútúbon.
Motion: Alonso meg Hami a Ferrarinál?
Tudom baromság, de milyen gonosz gondolat
Üdv Szisz
-
hunnylander
őstag
De ezzel nemcsak labdába rúghatnak, hanem előmozdítják a költségvetési csalásokat és agyonverethetik az akadályoztatott csapatokat a nudlikkal.
Ez neked igazságos fejlesztési verseny, egyenlő feltételek? Mi lesz a teljesítmény fokmérője és értéke, ha az autók különböző szabályok szerint készülnek, némelyek korlátozások miatt lassabbra?
Ez olyan mintha futóversenyen az ügyesebbeknek összekötnék a lábait, hogy a bénák nyerjenek. Ez nem fair.
-
hunnylander
őstag
Ez mar egy regi hir, es nem is csusztatas, a, dehogy.
A szavazas egy (a vilag minden tajarol elerheto) internetes blogban volt, ahol (70-80%-ban) ilyen nicknevu szemelyek szavazatak: "Jordi, Sergio, Rafa, Javier, javiervivaespania, Jose, Emilio, JoseBelgica, Miguel, Pepa, negromonte, spaniard f1, Érico, verea, Rodrigues, Sancho Panza, Alonso' miracles, Larrotcha, Lozar_VAMOSSSSSSSSS ALONSO!!!!!!!! TOMAAAAA!!!!!!!!! ... "
Mindenkinek kellett egy 1-10-es listat irnia es javallottak indokolni is. Ilyen szavazo hsz-eket is lattam: "10. Lewis Hamilton, Azert tettem ide, mert utalaom." "Elnezest a rosz angolomert, de spanyol vagyok." Meg ilyenek...
Ha van egy kis logikad osszerakod a kepet, hogy mennyit ert az 'angol felmeresed' es mennyire angol. Kicsit meg korai volt az oromod, a UK-ben meg nem Alonso a kiraly.
Inkabb vess egy pillantast az A5.hu szakertoi szavazasara.
Amit [CS]Blade2 se mert cimevel linkelni, vajh miert?
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest