- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
hunnylander #39852 üzenetére
Szuper, köszi!
Ha valaki kérdezné, hogy miért az F1 Challenge-et nyüstölöm még mindig mondjuk egy rFactor F1 mod helyett, annak mondom, hogy azért, mert csak nem régóta váltottam kormányra és pedálra és először a szokott környezetben szeretnék gyakorolni, most már csak a kuplung segédlet volt bekapcsolva, most kapcsoltam ki. -
Nowhereman
őstag
válasz
hunnylander #39844 üzenetére
Hát azért nem légből mondta ezt Lauda, mert lenyomott náluk néhány évet, és már akkor is szidta őket, mint a bokrot./de ha visszaolvassátok csapattársa, Regazzoni visszaemlékezését, akkor ő is kb. hülye bandának írta körbe őket. Most pedig még cudarabb lehet a helyzet, mert nincs a banda mögött nincs egy Enzo, aki korbáccsal hajtaná őket. Hja, és azt hiszem anno Sumimisi távozásakor Lauda valalhogy ezt megjósolta - két-három év, oszt minden összeomlik...
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #39844 üzenetére
Tőlem inspirálódott az öreg. Ilyen tapasztaltan igazán lehetnének önálló gondolatai is.
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #39803 üzenetére
Na mi nem klappol?
Nem tavalyi a kép?
Amúgy tényleg elég semmitmondó cikk.(#39808) b-type : Ezért azoknak, akik a 30. körben jártak a boxban, mint például Lewis Hamilton, Felipe Massa, Timo Glock vagy Mark Webber
Emlékszem, amikor mindenki Webbert szapulta, hogy a másfél pontjáért harcol, mikor végigkérdezte az embereket m a véleményük -
Bermi
aktív tag
válasz
hunnylander #39352 üzenetére
gyenge eső is eső
remélem nemazt hallgatjuk a csapatrádiókban, hogy még 5perc, még 10 perc stb., aztán a verseny után jön csak.
mondjuk olyan se kéne mint tavaly spa-ban, bár ott heidfekd jól taktikázott.
-
Jadro
veterán
válasz
hunnylander #39352 üzenetére
A dekódoláshoz csak annyit szeretnék tudni hogy kínai helyi idő szerint mikor kezdődik a verseny?
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #39349 üzenetére
OFF: aszittem már sün lesz ebből is
Na, Webber nem híres a jó rajtjairól, de remélem a könnyű kocsival tudja tartani a Brawnokat és Bari nem kamikaze-t játszik majd.
Rosberg a kevesebb benzinnel még hátha fel tud jönni picit.
Tiipem mára: Button, Webber, Vettel, Rosberg
Legalább is nekem így tetszene a dologAztán majd meglátjuk, kinek mi jön össze.
Valakinek van "friss" időjárás előrejelzése?
mod: hunny gondolatolvasó, mire elküldtem, már itt is a válasz -
gV
őstag
válasz
hunnylander #39262 üzenetére
Szóval nem olyan rossz az a KERS nélküli Ferrari.
ha megnézzük h kinek nincs kers-e és ddd-je az első 10-ben hozzájuk hasonlóan, hát nem a polet szerő vettel kocsijára illik? de, üa korrigáltan is van 7tized előnye, szal a helyzet nem túl rózsás, viszont lehetne még rosszabb is
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #39273 üzenetére
Hamilton másfajta kormánya minek köszönhető?
-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #39273 üzenetére
Á köszi szépen.Azért mákja van az olyan csapatoknak ahol a felfüggesztés lehetővé teszi ilyen hamar felrakni az új elemeket.PL.:a BMW-nél ott tök más a hátsó felfüggesztés.Ott már szerintem komolyabb változtatásokra kell számítani.
-
bdav
őstag
válasz
hunnylander #39262 üzenetére
"Ha Lewis jó eredményt akar, jót kell rajtolnia, (bár ő lesz a legnehezebb az első 10-ben) és aztán csinálnia kell egy Hamilton-vonatot fogni a mögötte jövőket"
mondjuk a 10-ből csak neki meg Alonsonak van KERS, szóval ez akár reális is lehet. Egyébként meg esőre/SC-re játszanak, nekem úgy tűnik
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #39248 üzenetére
Elég jól betippelted 8-12. helyek közé a McLareneket
-
válasz
Azért Bourdais-t és Massa-t sem fogja elvinni a szél
-
SzalaiG
addikt
válasz
Ezt hogyan számoltad ki? Mennyit eszik egy kör alatt? Hány liter/kg-ot?
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #38982 üzenetére
Akkor jó.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #38979 üzenetére
Dennis Hamiltont segítené visszavonulásával?
"Azzal, hogy a pletykák szerint a szakember el szeretné adni 15%-os részesedését, megakadályozhatja, hogy a tavalyi év világbajnoka, Lewis Hamilton más csapathoz igazoljon."
Csak én nem értem hogy ezzel vajon hogyan akadályozná meg?
-
törölt tag
válasz
hunnylander #38976 üzenetére
Ez tényleg érdekes, valszeg a Bmw már elkötelezte magát végleg,...míg pl. Alonso még mindig kételkedik a KERS-ben.
Ez jó...kiváncsi vagyok mire megy vele Kubica..hiszen tényleg nehezebb, azaz nem véletlenül nem szerelték be eddig. Sztem ez a Bmw eddigi vonalát követi, hiszen mindig is előbbre helyezték az autó fejlődését a pilanatnyi előnyöknél...pont ez volt a baja Kubica-nak tavaly.
...és most már kell a két autóból, két vezető tapasztalásaiból származó adat.
Nehéz szülés ez a KERS ugyanakkor még mindig csak 2 futam telt el, és a kettő között egy hét volt...azaz lófüty.
Aztán az is lehet hogy találtak valamit...-=Sziszi=-
Mert muszáj,...nagyon rossz döntés is lehet az ha egy élcsapat a nemfejlesztés mellett dönt. Sztem üzleti okai is vannak, ..legalábbis ha valóban egséges KERS-t akarnak ha egyértelmű előnye mutatkozik, akkor nem mindegy kinek a rendszere lesz az.
Másrészt, az üzleti okokon kivűl, valahol mindenki hisz a KERS-ben, és egy elég nagy sötét ló...de akár befutó ló is lehet. Nem tudni mikortól lesz egyértelműen előny, és azután mikor lesz ebből több mint fél másodperces köridőelőny stabilan minden körben szinte a vezetőtől függetlenül. -
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
hunnylander #38976 üzenetére
Ez az infó honnan jött?
Ha igaz. Végre lehet egy jó hétvégéje a Ferrarinak. Nem is tudom miért erőltették eddig. A tesztek alatt nem derült ki, hogy megbízhatatlan és nem biztos, hogy előnyt jelent? Na mind1 érdekes hétvégének nézünk elébe.Üdv Szisz
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #38944 üzenetére
hmm
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #38912 üzenetére
Örülök a hírnek, bár 90%-ig biztos voltam benne! Innen nincs megállás. Cél: a bajnoki cím!
-
AMD Power
titán
válasz
Ez kemény. Go Brawn GP.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #38920 üzenetére
Én nem tartom a Ferrari lemaradását olyan tetemesnek DDD nélkül sem.
ja csak avval h a meki és a renault használni fogják a a dupla diffúzort valoszínűleg a Ferrari elé kerülnek gyorsaságban és akkor ez Barcelonáig is jól ellehetnek a pontszerző helyeken. hibák nélkül is nehez fog öszejönni
Pá: én örülnék annak ha azért késnének mert inkább a 2010-es autóra fejlesztik ki és ha kész van akkor azt probálják majd az ideivel egybegyúrni
-
Oliverda
titán
válasz
Egyetértek a döntéssel. Remélen hogy a McLaren-nél már pénteken felrakják a saját verziót és legalább összehoznak 1-2 dobogót mielőtt eltiltják őket az év további részétől.
-
picur220
veterán
válasz
hunnylander #38901 üzenetére
Sztem adjunk...
Ha szte tényleg nehezebb ezt vezetni... Én nem tom már hol olvastam, vagy ki nyilatkozta, hogy szte a F1-es gépet könnyű vezetni, de vhol volt, az tuti... Hát Loeb szerint nehezeb... ez van
-
copin
őstag
válasz
hunnylander #38879 üzenetére
Most hanyatt kellett volna esnem? Mellesleg nem azt írtam hogy ő volt, hanem a helyi autóversenyzés állapotairól szóltam volna, de ma már másodszor olvasnak valami baromságot a posztomba. Elismerésem.
-
copin
őstag
válasz
hunnylander #38874 üzenetére
Egyszer olvastam valamelyik arab ralibajnokságról, ahol egyedül egy N2-es gép alázza a multimilliomos arc wrc-jét, aki mellesleg hasonló pozicióban van otthon, mint a képen látható fazon. Nem tudom hogy ő volt-e, de a helyi ralisok még nem domorítottak. Az más tészta hogy a meg nem nevezett figura csúszópénzekkel lett jobb, az egyébként fejlettebb technikával.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #38857 üzenetére
k.vára költségtakarékos lehet ez az ecu, ahelyett h a szabályoknak megfelelően csinálának egyet, az év végéig beta állapotba kerülne majd a téli tesztek alatt elkészülne a végleges... inkább egész évben reszelik
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #38845 üzenetére
Ezt most mé'?
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #38827 üzenetére
Kár hogy a Force India nem rakta fel.
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #38825 üzenetére
A hsz-edben leírtakkal eddig is tisztában voltam, igen egy része ott van a cikkben is.
Azt hogy neked miért éppen ez a rész a tündérmese nem tudom, de elfogadom, hogy te így gondolod.
-
törölt tag
válasz
hunnylander #38811 üzenetére
Remélem a Toyota jön feljebb is,..és persze a Williams-re is várni kell.
-
proof88
addikt
válasz
hunnylander #38763 üzenetére
Tényleg hunny, mi is annak a programnak a neve, ami megmondja, hogy a videóban milyen zene van?
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #38761 üzenetére
A történet végét úgy értettem, hogy engem innentől tovább nem érdekel.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #38757 üzenetére
De Te is tudod, hogy ez már csak szarrágás lenne.
Egyértelmű, hogy elengedte aztán kamuzott. Cserébe kizárták, történet vége. Már kezd kicsit uncsi lenni. -
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #38707 üzenetére
Nem mondtad, de ez nem újdonság.
Amúgy most ez honnan jött?
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #38700 üzenetére
Remélhetőleg börni papa közbenjárásával majd 1re redukálódik az a 2.
-
bdav
őstag
válasz
"Borecelona nem nagy veszteség, de Monaco miatt már pipa leszek.
hé nem arról volt szó hogy jön új aero csomag meg diffúzor? nemkéne futamot kihagyni már csak tesztkilométer miatt sem...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
"de Monaco miatt már pipa leszek.
"
Miért? Ott úgyis mindig gyengén teljesít Lajoska
mod: szerintem nem lesz eltiltás, max. pénzbünti
-
törölt tag
válasz
hunnylander #38691 üzenetére
hát tudod én elég sok mindent benyelek egy versenyzőtől...de nem feltétlen a csapattól.
A versenyző a pályán egy speciális állapotban van. De az nem fér be hogy Trulli hátrasorolását szépen benyelték, mert az nem volt kerek.
A rádióbeszélgetésben, legalábbis ami ide linkelve volt, ott nyíltan beszéltek arról hogy Hamilton-nak el kell engednie Trulli-t, és Hamiton vissza is szólt hogy elengedte.
Akkor nem értem miért akarják telemetriával alátámasztani az ellenkezőjét, és főleg nem értem miért kell sunnyogni amikor egy másik versenyző egyébként megkűzdött pozíciója, a csapatának megkűzdött pontjai lesznek semmissé...azért mert ők nem szólnak hogy sry ez valójában a mi hibánk nem azé' a srácé.
Nem frankó.
..én nem RD-t kedvelem, és nem az elbocsájtott Ryan-t, azokat kedvelem akik teszik a dolgukat, jól.
Ryan talán sok-sok éven keresztül remekül dolgozott, de észre kell venni ha már nem az igazi, és szépen meneszteni, nem pedig egy ilyen csúfos módon kirugni hogy a nevével van tele a sajtó egy hazugságbotrány kapcsán....és az még mindeig nem fér a fejembe, hogy miért kellett visszaengedni Trulli-t, mert az hozzánemértés volt.
Az pedig hogy hagyták Trulli-t a porba hullani az meg méltánytalanság a sporttal szemben.
Nem frankó. -
törölt tag
válasz
hunnylander #38686 üzenetére
Nem a McLaren-nek van a baj, ez már csak egy név...ha nem megfelelő emberek irányítják, vagy rosszul irányítják akkor menjenek onnan. Az öreg felkelne a földből és lehet szégyenkeznie kellene..
Nem lehet minden hibát az FIA nyakába varni, van ott már elég sok.
Rossz utasítást adtak? Igen...piszok rosszat. Nem érdekel minket hogy mitől félnek mennyire, elvárható hogy ha a versenyző teljesít a pályát, a szerelől teljesítenek a tankolásnál, a mérnökök a felkészítésnél.
Akkor az aki nem tudta mit is kell Hamilton-nak csinálnia az menjen onnan.
Aki azt mondta neki hogy hazudjon, és tudta, vagy nem tudta (miért nem tudta?) hogy előtte már nyilatkozott az menjen innen (onnan).
Mert nem fér bele...amatör a hiba. ...és milyen dolog már az hogy bepanaszolják Trulli-t?? Elcseszték mert valaki félreolvasott valamit (ha már fejből nem tudja), és akkor statisztáltak volna ahoz hogy Trulli-t a 12. helyre sorolják vissza?!
Ez nem frankó.
Ezeket nem lehet az FIA nyakába varni,...és az sem mentség hogy már annyira reszketnek az FIA-tól hogy összezavarodnak. Ne zavarodjanak össze, nem az a dolguk.
...az tökös lett volna hogy Trulli visszasorolásának hírére önként bevallották volna hogy hibáztak, de nem akarják hogy egy versenyzőt az ő hibájuk miatt méltánytalanság érjen.
Akkor ez a hozszólás nem íródott volna meg. ..és akkor úgy gondolnék egy kétfutamos eltítlásra hogy igen, ez valami.
Most viszont csak Hamilton-t sajnálom. -
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #38686 üzenetére
Csak nehogy McLaren HighSmokingEngines Ltd. legyen.
-
mrlujoak
veterán
válasz
hunnylander #38676 üzenetére
Egy baj van.Én a McLaren Mercedes csapatnak szurkolok. Ellenben az utóbbi időben sorra McLaren húzásoktól hangos a sajtó.
Kár.Mi lenne az ideális megoldás? (abszolút nem kötözködöm, sőt, tényleg tanácstalan vagyok...)
mrlujoak
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #38679 üzenetére
Átfogalmazom. Mikor használt a McLaren saját autóban utoljára McLaren motort? Tudtommal a McLaren F1-be is német gyökerekkel rendelkező, BMW motort tettek.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #38676 üzenetére
McLaren autóban mikor volt utoljára McLaren motor? Annó az F1-be is bajor motort építettek, tudtommal.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #38626 üzenetére
A 2 versenyes eltiltás szerintem is sanszos már csak ezért is. Még ehhez jön pluszba 50 milla csak hogy mózli csaphason még pár pazar kis orgiát.
A kérdés már csak az hogy Hamilton melyik csapathoz ül át ezután. A szép piros szűz disznósajtba vagy netán a Williams-be? Esetleg Sutil mellé a Force India-ba...
-
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander #38643 üzenetére
de ugye nem ilyen lesz
szegény szakkomentátorunk egyből ferrarit mondana rá, és persze fehér sisak miatt persze barichellotami még be is jöhet ha nem mondja oda a márkajelzést
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #38647 üzenetére
Mint ahogy anno most sem tudjuk a teljes igazat, ez megint kamu, hogy csak egy ember nevéhez fűződik ez a dolog. Hamilton már lebuktatta hogy nem 1 ember, mert többes számban beszélt arról hogy megvezették.
No de ha ki akar kupálódni jobban tenné ha lépne ettől a bandától, most nincs is ok hogy maradjon
, Williams-el is jobban járna idénre, szerintem Nakajimát azonnal kidobnák érte. Nem is hülye ötlet
.
-
Rick4
félisten
válasz
hunnylander #38627 üzenetére
Ok, már képben vagyok...
-
Bermi
aktív tag
válasz
hunnylander #38643 üzenetére
ez igen
-
proof88
addikt
válasz
hunnylander #38571 üzenetére
Nekem az nem tetszik, hogy most már nem várhatom be, míg lejön az egész videó, mert nem jön le. Pedig van egy gépem, aminél ezt szoktam játszani, mert ha töltés közben nézem a videót, akad, de ha már lejött, akkor nem. Vagy most mire gondoltál?
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #38614 üzenetére
azért vicces hogy brawn-t ennyi év után hirtelen mennyien nézik csalónak....
-
"B"
tag
válasz
hunnylander #38614 üzenetére
illegal exhausts
nee már..
nekem a Palikkal se,-és Gyuszival sincs bajom,nekem is szemetszúr ha hülyeséget mondanak,de nem idegesít,lepereg..mivel én látom hogy nem Glock az hanem Trulli még ha ő neki később is esik le..vagy Gyula javít..
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #38586 üzenetére
Nekem annyira nem hiányozna a Mercedes mint név és Norbit sem lenne túl nehéz elfelejteni. A motorbefagyasztás miatt nem kerül túl sokba a fejlesztés tehát még akár nyereséges is lehet a gyártás. Mondjuk az lenne a nagy pofon a Mercedes-nek ha a VW/Audi bejelentkezne a gyárért.
Persze ennek elég sok előfeltétele lenne. Először is legyen eladó, másodszor pedig ne akarja megvenni maga a McLaren.
A másik meg az hogy eredetileg a gyárat Mario Illien és Paul Morgan (Ilmor) alapították és csak később vette meg őket a Mercedes.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #38580 üzenetére
Tényleg, mit gondolsz, dobbant a Mercedes?
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #38561 üzenetére
Ha hozna legalább 0.5mp-t az már jó lenne. Persze ez nem sokat fog érni ha mózli kivágja a csapatot mint macskát sz@rni.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #38537 üzenetére
Vagy jóvan akkor kaptok logót is meg gyári támogatást.
Ez a világmotor a viccek vicce. Valaki mossa már ki az agyát mózlinak.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #38537 üzenetére
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander #38531 üzenetére
Hami leginkább a Ferrariról álmodik.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #38528 üzenetére
Nem értem az apukát (és persze Hamiltont, mert gondolom nem ellentétes az akaratuk). Miért akarná semmissé tenni a szerződést? Elképzelhető, hogy azért mert hirtelen visszaesett a McLaren?
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #38528 üzenetére
Na és hova mennének? Esetleg amolyan Montoya-s figurát vennének?
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #38483 üzenetére
Lol. De optimista valaki.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #38473 üzenetére
Ha így nézzük örülök a Brawn GP-nek.
Az csúnya lenne, ha a Toyota gyepálná a mezőnyt. Azt nem tudná bevenni a gyomrom. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Jól gondolod
A harmadik erő pedig Williams / RedBull -
manutdzoli
senior tag
válasz
Nagyon erősek,bízom benne hogy idén Glock nyerni fog legalább egy futamot.És bízom benne hogy észhez tér a Ferrari,mert eddig szánalom amit csináltak.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #38467 üzenetére
Stefanonak tulajdonképpen mi lenne a dolga?
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #38462 üzenetére
Mi is ebben bízunk.
Kérdés, hogy hol az alja. -
Pá
addikt
válasz
hunnylander #38460 üzenetére
Ez rátok is igaz.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #38451 üzenetére
Ezek után csodálkoznék ha betiltanák őket... esetleg jövőre.
-
venember83
nagyúr
válasz
"Az eddig látottak alapján tudjuk, hogy a legnagyobb fejlődést az aerodinamika terén kell elérnünk, szóval szükségünk van az aerodinamikai fejlesztésekre, ugyanis több leszorító erőt kell generálnunk. Ez az autó kritikus pontja, véleményünk szerint." - Mert aeron kívül min változtathatnak? Felfüggesztést és fékeket. Ennyi. Óriási logika kellett a probléma azonosításához, gratulálok.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Jah, szezon 2. felében már talán bevethető lesz. Addig meg elszerencsétlenkednek. Inkább már a jövő évi autót fejleszteném és tesztelném.
A szemétláda...Domenicali elismerte rossz donteseket hoztak Sepangban
-
iguana
őstag
válasz
reménykedem
-
Ricardo
titán
válasz
hunnylander #38393 üzenetére
"Mikor leszakadt az ég, lehetetlen volt a vezetés" – mondta Hamilton, aki a hetedik lett. "Mindenhol vízátfolyások voltak."
Az igaz hogy veszélyes volt.
"Ilyen veszélyes körülmények között még soha nem versenyeztem."
Ez is lehet, de azért vicces hogy úgy mondja mintha évtizedek óta vezetne az F1ben. -
30z.Samu
titán
válasz
hunnylander #38395 üzenetére
Nah igen! Ő az igazi Iceman!
-
Froclee
őstag
válasz
Nem egy szívbajos, ezt tudtuk.
-
Oliverda
titán
válasz
A Coca-Cola biztos csak kisérőnek kellett...
-
MPowerPH
félisten
válasz
Az igazi Kimi. Ő már tudja, hogy idén esélytelen a csapata, hiába vakítanak.
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #38374 üzenetére
Talán előrébb tudott volna jönni de ennek is őrülni kell.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #38360 üzenetére
Megy fröcsögés ész nélkül, nem kell vele tovább foglalkozni szvsz. Elég megnézni hogy milyen lyukakból fúj a szél...
-
30z.Samu
titán
válasz
hunnylander #38351 üzenetére
Már nem tudtak mit kitalálni mit mondjanak, amivel el lehetne ütni az időt...
-
Oliverda
titán
válasz
Én úgy értettem hogy a fekete lyukadról.
Eddig jó az állás a tavalyi évhez viszonyítva.
A VB-nek 1 pontja van. A konstruktőr VB csapat nulla ponton áll a tavalyi 2. és 3. helyezett pilótákkal egyetemben. Kubica szintén 0. Az übertehetséges Vettel pedig szvsz saját hibájából áll szintén nullán.
Nem baj, legalább a következő nagydíjig pont kerül a diffúzor témára is aztán fel lehet majd rakni (vagy le lehete szedni). Csak legyen mire, mert ha mózli bekeményít akkor max. a Force India-ra lehet majd felpakolni.
Azért a Ferrari mai "taktikai" húzása nem volt piskóta. Legalább az intermediate gumikat pakolták volna fel...
-
zed1983
őstag
válasz
Ez a két kommentátor tiszta szégyen...
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #37815 üzenetére
Igen és szerintem egész jól nyomta.
"Ami a gumik teljesítményét illeti, a lágyabb gumik a leggyorsabb körükön 1,0-1,3 másodperc előnyt is jelenthetnek. A lágy gumik kifejezetten az első gyors körön képesek a legjobb teljesítményre, és az ezt követő teljesítménycsökkenés nem olyan extrém, mint amilyet a szuperlágyaknál láthattunk Ausztráliában. A kemény keveréken a legjobb köridő körülbelül a 3-4. körön érhető el, illetve tartósnak bizonyult, éppen ezért ez tűnik a jobb verseny abroncsnak."
Kíváncsi vagyok hogy holnap ki mivel kezd. Bár lehet hogy mindenki esőssel...
-
Nkboy
senior tag
válasz
hunnylander #37799 üzenetére
Hétfőtől-Vasárnapig: 1-7
Ünnepnapokon: 8Ja és érzem, hogy Kimi dobogós lesz No1
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #37799 üzenetére
Az 1es és a 6os versenyző ami nem rossz de a többi...
Szerintem Button ki fog esni a váltó miatt de Trulli is így fog járni.
1. Rosberg
2. Barrichello
3. HamiltonA verseny után kizárják Hamilton-t a sisak plexijén talált légy tetem miatt és így Vettel ölébe hullik a 3. hely.
-
ChromeX
addikt
válasz
hunnylander #37787 üzenetére
a hami kövér
MALe: igaz ez így tényleg jo reklám, hogy: hu az f1-be még ilyen is van hogy a semmibol egy csapat és az most mindet visz, kaptunk 2éve egy hamilton, most meg egy egész csapatot már
ha másoljuk a tavalyi évet akkor azért ök véig elöl lesznek de a többiek felfognak jönni elöbb utóbb, és a vége megint szoros lesz szerintem, akárhogy is jol összekeveredett a dolog, tetszene is ha a akimi is elöl lenne
najo igysem olyan rosz
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #37739 üzenetére
Barri-t melyik Toyota tartotta fel? Vajon lesz bünti?
-
törölt tag
válasz
hunnylander #37605 üzenetére
lehet is, őszintén szólva elég nagy mázlijuk van hogy ennyire bepasszolt a motor a kasztniba, a kasztni egésszébe (tengelytáv:súly), és a váltóhoz.
Összeségében nem tragédia Rubinho helye sem, szvsz tavaly teljes hozzáférést adott volna a fenekéhez két bepipázott öszvérnek, ezért a pozícióért és a futamban rejlő lehetőségért.
Most már csak csinálja meg a futamot. -
copin
őstag
válasz
hunnylander #37605 üzenetére
az új váltó még kevesebb terhelést is fog kapni előreláthatólag, négy hétvégére kiosztva
A leszabályzott motor miatt?
Egy ilyen hiba, ami büntetés nélkül javítható lett volna, még nem szükségszerűen utal megbízhatósági problémákra.
Ez akár a Brawnra is igaz lehetne. Nem tettek meg eddig túl sok kőrt. Button gépében pedig maradt a régi. Az hogy első hétvégén cserélték hamilton gépében, az inkább a merci (ilmor) hibájának róható fel. 1 futam után elég vad dolog lenne azt állítani, hogy a gyári váltóval jobban jártak volna (főleg kettős győzelem után egy 0 pontos csapattal szemben).
-
copin
őstag
válasz
hunnylander #37591 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
Tényleg sajnálom Hamiltont (pedig nyilvánvaló módon nem rajongok érte), de a McLaren hányadjára akarja megbánni bűneit s tisztán folytatni a versenyzést? Az utóbbi két év csupa McLaren megbánásról meg bocsánatkérésről szólt...
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #37593 üzenetére
Az Le Mans-ozni megy, DTM-ben csak tesztelt egyet...ha jól tudom.
-
Oliverda
titán
válasz
Van egy Schumacher talonban a háznál, lehet hogy őt rakják be, pontosabban cserélnek.
-
copin
őstag
válasz
hunnylander #37557 üzenetére
-
hunnylander
őstag
válasz
hunnylander #37557 üzenetére
már a másodikon megadja magát.
-
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander #37553 üzenetére
Azt hittem a motorral a váltót is kicserélték Merci félére. Nem is értem, hogy hagyhatták bent azt a szart...
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander #37531 üzenetére
A kizárás Hamiltonnak járt és Ryan tetteinek ismeretében adták a stewardok. Ergo az FIA-nál Lewis vitte el a balhét Ryan helyett, a McLarennél meg Ryan Lewis helyett.
Hmm, Ryan-nel nem te jottel?
Ezzel meg már tényleg kezdesz nagyon messzire menni, mert azt állítod, hogy még soha sem hazudtál.
Oke, nalatok ez idegen dolog, ertettem. Csak akkor az a furcsa, hogy amikor a kedvenc csapatod csinalta, akkor miert hitetlenkedtel, ha egyszer nalatok ez a szokas?
-
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander #37528 üzenetére
Nah, igazad van.
Csak ezért a kizárásért elég sokat kaptak a fejükre a közvéleménytől, és most kiderült, hogy teljesen alaptalanul.
Én se szeretem őket, és sok döntésükkel nem is értek egyet. -
lenox
veterán
válasz
hunnylander #37511 üzenetére
LOL, pont most hazudtál.
Max szeretned, de sajna ez nem igy mukodik. Kulonben a sok befektetett munkad karba vesz, ha ilyen hamar lepereg a maz, es kiderul, hogy valojaban egy cseppet sem valtoztal. Persze sejtettem en, csak eljatszottam a gondolattal...
Ez már a lololka kategória, ez már akkora hülyeségNem, a hulyeseg az volt, ahogy te mosdatni probaltal. Ryan, az a meki belugye, nehogy mar osszekeverd ezt a csapatnak jaro buntivel.
-
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander #37523 üzenetére
Nem ért váratlan, csak eddig az volt, hogy szemét FiA, és még én is azt mondogattam.
Bedőltem a trükknek, majd már sajnáltam is őket. Erre most tessék, beszámolnak mindenről...Én se értem ezt az egészet. -
mrlujoak
veterán
válasz
hunnylander #37513 üzenetére
Igen, tudom, hogy mi lett a BMW-vel is. Csak a csalódottság már ilyet is kihoz belőlem.
Miért érzem, hogy lassan szégyellnem kell magam, mert a Mercedes mániám miatt a McLaren Mercedes csapatnak drukkolok?
Nagyon nem kellenek az ilyen botrányok, megtanulhatták volna már 2007-ben, de nem. Csak csinálják tovább.
Ha meg csinálni van kényszerük, legalább kezeljék hétpecsétes titokként - mint a többi csapat - és meghúzódni.Mérges vagyok rájuk, nagyon!
mrlujoak
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Alienware AW2521H
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest