- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur #26951 üzenetére
Úgy tűnik nincs eső.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #26951 üzenetére
LH már csacsog....
-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur #26908 üzenetére
Rosina is kegyetlen. Jó futam.
Szemerkél de csak nagyon kicsit.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #26896 üzenetére
És mit jósolnak lesz eső futam közben?
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #26878 üzenetére
bammeg ezeket nem szaban börninek meglátni mert elviszi Monzából is a futamot
-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur #26878 üzenetére
Hát nem is csoda. 1956 óta nem volt esős verseny.
-
dokar
addikt
válasz
Motion_Blur #26875 üzenetére
ezeket melyik csatornán lehet megtekinteni?
megtaláltam, eurosport. -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #26864 üzenetére
Kiprobaltam, mukodik.
(No spyware stb.)
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #26616 üzenetére
A semminel jobb!
Lehet gyakorolni a monszun idomerore.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Motion_Blur #26579 üzenetére
Na igen, ezeknek volt hangja, ezek még motorok voltak.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #26602 üzenetére
Az, hogy nem szokvanyos.
Bocs de Lewis ugy nyilatkozik, mint Lewis Hamilton.
Kimi meg woodeyenak nevezte Lewist korabban. Mar Lewis is megtehetne ezt Valencia utan, de a spai tema frissebb.
Lepjetek tul rajta.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #26595 üzenetére
LH: Well, that's his driving, that's all. That is how he drives. If you don't have the balls to brake late then that is your problem! At the end of the day, in those situations it is the driver who can feel the grip more and put the car more on the edge. And I know I am great in those conditions. I felt the grip more than him, I knew where to place my car and I did place it in different positions to him and I found the grip.
"Ha nem vagy eleg tokos keson fekezni az a te problemad" (Ezt altalanossagban mondja, nem ugy, hogy ha o (Kimi) nem eleg tokos...)
I know I am great in those conditions = the truth, meg ha nektek faj is
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #26595 üzenetére
nem hiszem hogy nagy feladat lenne kitalálni, mivel elég nagy port kavart (mellesleg én nem cikkről beszélek hanem nyilatkozatról).
-
gV
őstag
válasz
18-szor győzőtt a Ferrari Monzában (ez a legtöbb a csapatoknál), legútobb 2006-ban előtte 2002 és 2004 között mindig, nem tom miről beszélsz.
-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur #26582 üzenetére
Hát nagyon kemény
-
soulcube
aktív tag
válasz
... és jön vízenjáró Lewis és hozza a győzelmet. Sajnos se Kimi se Felipe nem egy esőmenő.
De remélem rámcáfolnak majd.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #26575 üzenetére
Én is olvastam tegnap egy cikket amiben LH nevetségesen nyilatkozott. Remélem csak félre lett fordítva....
-
hunnylander
őstag
válasz
-
soulcube
aktív tag
válasz
Akkor nagyon izgalmas hétvégének nézünk elébe. MotoGp-t is hogy elmosta a vihar
-
copin
őstag
válasz
Motion_Blur #26535 üzenetére
Tojássárgájából készült valami (nasi?).
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #26542 üzenetére
Ez eddig is sejthető volt mivel Mózli pappa Spa-ban térti vissza a paddock-ba. Gondolom a büntetés kiszabása után a 3 említett cimborájával felkerestek valami jó kis lebujt és levezették a nagy feszültségeket.
-
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur #26542 üzenetére
Kérdés: Miért döntöttél úgy, hogy maradsz a Ferrarinál?
Kimi Räikkönen: Egyébként is volt egy következő évre szóló szerződésem. Soha nem mondtam, hogy vissza fogok vonulni, ez a hozzád hasonló fickóktól származott. Még mindig élvezem. Továbbra is olyan jól versenyzek, ahogy tudok. Néha, amikor az eredmények nem jönnek, nem jó móka, de nem azt jelenti, hogy nem élvezem. Nem volt egy nehéz döntés. Szeretek ezekkel az emberekkel dolgozni, úgyhogy boldog vagyok.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #26535 üzenetére
Hamiltonnak nem volt igaza, Kimi annyira tökös, hogy még el is ad belőle.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #26534 üzenetére
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #26490 üzenetére
Köszi, de azt is áruld el, hogy honnan tudod, hogy ez az? Mert így menet közben nem látom, csak az egyenes bordákat, meg középen a fehér csíkot. Ha állna, meg tudnám különböztetni a száraz pályás gumitól.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #26485 üzenetére
Ezek szerint 54-ben sem jelenthetett gondot az eső mennyisége, gondolom azért lepődtek most meg, hogy befolyik a víz.
-
Pilács
senior tag
válasz
Motion_Blur #26459 üzenetére
Köszönöm!!!!
szerk: szerencsére nem kell sokat várni már
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #26453 üzenetére
Az nem valami Ferka barát.
-
Incubus
tag
válasz
Motion_Blur #26447 üzenetére
Legyen csak eső, végül is szabad ég alatt játsszák....Spa-i pályát nagyon megszerettem, no nem az ítélet miatt! De baromi jó, h az egyik helyen esik, a másik helyen pedig fúj....
RG
-
prmcsk
addikt
válasz
Teljesen egyetértek vele és már várom, hogy így legyen, mert kíváncsi leszek a reagálásokra, ugyanis az ilyen (nem adom fel) hozzáállásért tavaly alfonzot szét gyalázták, ebben a topikban is...
-
proof88
addikt
válasz
Így van, ez teljesen normális dolog. Főleg, gondoljatok bele: Monzában Massa és Hami kiütik egymást, és Kimi, Kubica 1. és 2. hely, így nézne ki a VB-pontszám:
Hamilton 76p
Massa 74p
Raikkonen 67p
Kubica 66p
-
DigitXT
félisten
válasz
nagyon kíváncsi lennék, hogy élné túl a mezőny
Én ismerek egy traktoros kollegát: az átsegítené a kiválasztottakat. -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #26415 üzenetére
Így van. Számomra pedig az nem meglepő hogy ennyire bántja itt egyesek csőrét az igazság amit nyilatkozott.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #26407 üzenetére
Leforditom, ha kivancsi ra valaki, de csak azoknak ment, akik tudnak angolul, pl. neked.
Azert hagytam a forditast, mert lassan tudom csak ujrafogalmazni magyarul es akkor sem jon at annyira, mint az eredeti. Angolul jol es gyorsan olvasni az nem nagy kunszt, de a pontos forditas az mar egy korulmenyesebb dolog.
(#26405) venember83: A kiemelt resz negativ jelzoi nem szuksegszeruen igaz ra mind es mindig.
-
laci666
senior tag
válasz
Motion_Blur #26389 üzenetére
Meg is értem szurkolókat, ilyen nyilatkozat után meg szép hogy nem köpik le ,bár szerintem közel jár hozzá
Ilyenkor sajnálom,hogy MS nincs már itt egy kicsit helyre rakná gyereket,hogy vegyen vissza az arcából.Egy szó mint száz ilyen nyilatkozatok után egyre jobban utálom pedig már most se tartozik a gyengén utáltak kategóriába
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur #26400 üzenetére
Koszi,a cikket angolul!
Szoval igaz,tenyleg jol forditotta a formula.hu!!!
Ugyanaz a szoveg angolul,mint amit a formula.hu irt!!!
Nincs tobb kerdesem!
Undorito gyerek ez a hami.Es ilyen nyilatkozatokkal csak megjobban megfogja utaltatni magat.Go Alonso,Kimi!
-
hunnylander
őstag
válasz
Van elozmenye is, de ez az, ami kell nekunk.
"I can understand why he is angry
no need to be a cheese about it though!!!!
Are we seeing the start of a fued between Kimi and Ham?
Canada Kimi called HAm a woodeye, <--
Kimi (kinda) grasses ham up in spa
Now Kimi is ball-lessFight-Fight-Fight..."
A velemenyem egyebkent:
"I'm glad people don't like him and I hope he continues to piss those people off. A lot.
More of this stuff please, Lewis. In fact, I'd like you to say it in a broad West Indian Patois and talk about bling and your 'bitch' and your Swinging Swiss 'crib' etc. You go girl."
Es ez:
"Of you guys who think Lewis is completely out of line, how many have watched the video of his kart race in the driving rain where he had just moved up in class and basically wiped the floor with the rest of the field?
Lewis knows that he has an uncanny ability to feel how his car is gripping in wet/uncertain conditions.
I have no doubt that had he been driving a Ferrari and Kimi a McLaren, the result would have been similar.
The man is a phenom. No ifs, ands, or buts.
He may be a prat, he may be spoiled, he may be selfish, he may be egotistical, ugly, cheap, weak, small, stupid, call him every name in the book. Impatient, poor sport, whatever, have a field day.
But he's a phenomenal driver with an uncanny feel for the amount of grip the car has in variable conditions. And he has the balls to use his ability."
-
soulcube
aktív tag
válasz
Nem túl szimpatikus. Megérteném mondjuk 2 vb címmel a háta mögött de így...
-
JJános
addikt
válasz
Akkor sem nagyon értem, ha nem igaz. Így meg pláne.
Kimivel nem kellett volna kikezdenie.
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur #26389 üzenetére
Hat nem tudom miert ne lenne igaz ez a cikk..
Honnan veszed,hogy ilyet nem nyilatkozott?
Elobb nagyon fnom voltam.Szerintem nagyon gusztustalan nyilatkozat.Persze ha tenyleg ilyet nyilatkozott.Go Alonso!
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #26299 üzenetére
Nagyon profi a magyarázat.
-
soulcube
aktív tag
válasz
Mivel nagyon kisodródott a buszmegállónál, ezért kizárt, hogy a La Source-nál már előzési pozícióban lett volna. Szóval a gondolatmenet tökéletes.
-
Oliverda
titán
válasz
Ez már szerintem régen túl van tárgyalva. A kérdés inkább az hogy a versenyigazgatóság miért mondta az kétszer is hogy rendben volt a manöver?
Remélhetőleg ez majd a McLaren oldalára billenti a mérleget a fellebezésnél. Ennyi.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Motion_Blur #26274 üzenetére
Egyértelmű!
WIN OR WALL!
Igazából Massa sem tudott Kiminek segíteni 2007-ben, maximum Brazíliában, de az is vitatható, hogy elengedte vagy megelőzte! Ha az utolsó futamon Kiminek már nem lenne esélye, de Massának igen, akkor azért biztos segítene ő is!
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #26277 üzenetére
A hivatalos volt már linkelve?
Jó a vége. -
Iron Funeral
őstag
válasz
Motion_Blur #26274 üzenetére
Nagyon is jó, küzdjön is! DO OR DIE!
Maszatka meg mehet maszatolni máshova... -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #26138 üzenetére
A VB cím fontosabb mint egy győzelem Monza-ban szvsz. Én még mindig nem tartom kicsit sem elképzelhetetlennek a győzelmet egy McLaren-nel a 11-12. helyről.
"de 11-12. helyről nem tudott volna nyerni ezen a pályán Hamilton, ahol nagyon nehéz (szabályosan) előzni"
Szerintem pedig igen. Javallom hogy tekintsd meg a 2004-es Monza-t (ha már elfelejtetted volna) ahol "MS mester" a végéről nyert mivel kicsúszott az elején. Jó, tudom hogy ő az isten na de azért mégis....
DigitXT: Ejj...de nehéz a felfogásod. Viszont ha valamire nincs semmi (ZÉRÓ) esély sem akkor az biztosan nem következik be, ugye?
-Nemtom-: NA ez már... bazz... milyen vastag a bőr a pofájukon. Vagy akkor repüljön valaki onnan és vissza az egész.
-
törölt tag
válasz
Miért ne tudott volna?
félreértések elkerülése végett én nem fogom azt állítani hogy de igem. Viszont kiváncsi lennék, hogy te miért állítod hogy nem nyerhetne?
Az esély megvan rá...és biztos vagyok benne hogy megpróbálná.
Ezzel a büntetéssel viszont ő már nem tud mit csinálni.
A srác ebben az évben kétszer ráment az utolsó körökben a győzelemre (utolsó körökben erre meglehetősen ritkán volt példa a mittomén mióta)...Massa-val és most Kimi-vel, valszeg nem fog biztonságizni Monza-ban sem. -
venember83
nagyúr
válasz
Ejnye, de rossz vagy, nem számolsz Kovalainennel. Pedig tuti most is nyomás alatt tartaná a brazil ferrarist úgy húsz-huszonöt másodpercnyi távolságból.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #26133 üzenetére
Max. a tifózik vágták volna át az ereiket ha erre sor került volna.
Nem tartom butaságnak, a tavalyi tempójuk alapján pedig végképp nem.
Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni. A +25 másodperces büntetéssel teljesen elvették tőle annak az esélyét hogy Spa és Monza alatt a maximális 20 pontot hozza. A +10 helyes büntetés mellett pedig még simán lett volna rá esélye. Ennyi. -4 pont thx to FIkA.
-
sh4d0w
félisten
válasz
Motion_Blur #26097 üzenetére
Czollner olyan szánalmas. Részt vett vmi egyformaautós kupán, ahol pontosan egy ilyen levágásért és az előny vissza nem adásáért kizárták a versenyből. Utána csináltak vele interjút és kijelentette, hogy a versenybíróságnak még nem sikerült olyan döntést hoznia, amivel ő egyetértene...
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #26100 üzenetére
"mondta Trulli a Gazzetta dello Sportnak"
És ő objektív ? A mai F1. aktív harcosa és nem hiszem, hogy a véleményével szembe merne menni az őt érintő "sport" gurujaival...Kíványcsi leszek, hogy az aktívak közül lesz e valakinek ellentétes véleménye ?
Ezért mondom, hogy az inaktívak közül kell döntéshozókat kiválasztani, bár lehetnek aktívak is, de akkor csakis titkosan szavazzanak és így mindegy, hogy a külvilágnak mit nyilatkoznak ?
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #25995 üzenetére
ez nem interjú, ez blog
komolyra forditva a szót ezekután kicsit vicces lauda és trsai valamint a brit sajtó megnyilvánulásai
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #25957 üzenetére
Szerintem ezen a videón egyértelmúen látszik, hogy Hami nem is próbálta bevenni a kanyart. Hirtelen ötlettől vezérelve elég nagyot rántott a kormányon, és levágta a sikánt.
PazsitZ: Nem tudtam (amikor válaszoltamneki), hogy ilyen nagy port vert fel hunny maga körül. De ő tudja mit akar. -
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #25988 üzenetére
Ja, közben rájöttem én is.
-
wildrain
addikt
válasz
Óriási volt a különbség a két autó vezethetősége között. Hamilton szépen, egyenletesen kezelte a kormányt, csak néha-néha volt egy-egy korrigálás, Kimi meg mást se csinált, mint rángatta. Nem csoda, hogy kétszer is megforgott.
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #25976 üzenetére
Mért? Tökéletesen teljesítette most is. Nélküle Massa nem nyert volna
Amúgy meg nyagyon megérdemelne már egy futamgyőzelmet Kimi.
amúgy nem értem hogy az egyenes szakaszon miért állt majdnem keresztbe a cucc -
DigitXT
félisten
válasz
Motion_Blur #25974 üzenetére
Raikkönen de csúnyán letolta Massát!
Btw. gáz a hangja ezeknek, túltömörített. -
DigitXT
félisten
válasz
Ebből a nézetből viszont szó sem volt "elengedésről", valóban tolta neki, ahogy bírta, és még a féktáv előtt bebújt szépen jobbra.
Meg az is elég jól látszik (ami már a külső képeken is gyanús volt), hogy az a "kieresztés" nagyon hirtelen átcsap levágásba.
Természetesen mindketten nagyon jól nyomták (hiszen a körülmények extrémmé váltak), és tényleg nagyon megérkezett Hamilton a sikán előtt, Raikkönen meg később magától dobta el a gépet, szóval kemény csata volt (de ezt már korábban is mondtam).
Ettől függetlenül az a visszaengedés továbbra is erősen vitatható (vki kérdezte, hogy mennyire kellett volna visszaengednie: hát ennél jobban, mert ha még a McLaren és Hamilton drukkerek szerint sem 100%-os, akkor abban lehet valami!), emiatt (szerintem) jogos volt a büntetés, még ha utólag sz*rul is jön ki, hogy átírják a már ismertnek hitt végeredményt...
-
proof88
addikt
válasz
Mesélj nekem kicsit, hogy pontosan hogy is van ez a Premiere Live adó?
És a kamerák között te váltogathatsz? -
iguana
őstag
válasz
uhh. libabőr, csak nézem, és nézem
3:27-nél simán azt hittem, hogy beleszáll, szinte elkaptam a fejem...mennyire más tv-n a távolság és a sebesség érzet az onboard-hoz képest.
a tényleges élőről meg ne is beszéljünk.
klasz vid. -
Peat;)
veterán
válasz
Kiminél nagyon látszódott ahogy túlerőltette, egy bénább pilóta már 10x kicsúszott volna mikor Kimi is besokallt.
-
Vandit.
addikt
válasz
Ebből tisztán látszik, hogy lajoska nem akarta bevenni a kanyart és lassítani, hanem inkább a könyebb utat választotta, mert tudta ha beveszi, akkor Kimi elhúz. Csak nekem tűnik úgy, hogy nem nagyon vette el a gázról a lábát az úgymond elengedésnél??
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #25953 üzenetére
Az első és a középső szakaszában is kb.
Viktor77: Mióta? 2005?
-
Vandit.
addikt
válasz
Motion_Blur #25900 üzenetére
Így, ahogy mondod.
De akkor lemaradt volna és az nem tetszett volna neki.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #25900 üzenetére
Persze tehetett volna mást is. Én csak azt szerettem volna leírni, hogy nem azért vágta le a sikánt, hogy előnyt szerezzen.
Legjobban Kimit sajnálom, bár nagyon jó meccs volt. Sajna így az az érzésem, hogy nem a pályán felmutatott teljesítmény dönt.
Massa se Kiminek, se Haminak a közelébe sem fért, és ő nyert? Ez így nagyon ciki.
-
Shabranigdo
tag
válasz
Motion_Blur #25894 üzenetére
"Majd Sanyi bácsi ennél jobban is megmondja a frankót
" már alig várom,készítem is a nyugtatót meg vérnyomás csökkentőt
-
Vandit.
addikt
válasz
Sanyi bácsiból nekem elég volt vasárnap is. Amiket ott mondott az beszarás.
-
dokar
addikt
válasz
bement a stúdióba ferrari logós pólóban, kicsit sem lesz részrehajló
-
DigitXT
félisten
válasz
Motion_Blur #25770 üzenetére
Szép.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #25770 üzenetére
Ha ilyen idegbajos lesz továbbra is Hami, akkor jővőre valami hasonló képet fogunk látni.
(a számot nézétek az orrkúpon)
De szerintem kár aggódni Merci részről.
Van még 4 pont előny, ha tényleg olyan jó a Merci lesz ez több is.
Racecam: -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #25692 üzenetére
Szerintem is.
-
sh4d0w
félisten
válasz
Motion_Blur #25621 üzenetére
Jaja, 5 km-re a pálya aszfaltcsíkjától...
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #25601 üzenetére
Schumi 2006 Monaco
na igen, az az eset kivizsgálást sem ért nem hogy büntetést
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #25601 üzenetére
A 2006-os Monaco az már közfelháborodást keltett, elég nehéz lett volna eltusolni. Mellesleg ha te keménynek nevezed MS akkori büntetését akkor hagy nevezzem már én is keménynek a tavalyi McLaren büntit.
-
sh4d0w
félisten
válasz
Motion_Blur #25589 üzenetére
Remélhetőleg Hamilton most már ráébred, hogy a szabályokat be kell tartani... eddig elég sok "bakit" megúszott.
Jamie alias Oliverda: nem lett még 1000 alkalommal kitárgyalva, hogy az csapathiba volt és más a büntetési tétele, mint a Hamilton által elkövetett vétségnek?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #25569 üzenetére
Abba esetleg már bele sem mersz és nem is akarsz belegondolni hogy esetleg van benne valami? Emlékezz vissza 2006-ra amikor Alonso-ba ás a Renault-ba úgy és akkor rúgtak bele amikor azt éppen nem szégyelték nagyon. Ügyesen csinálják ez tény. Ha valami olyan szabályt szeg meg a Ferrari ami kerek perec le van írva akkor nyilván nem tudnak velük kesztyűs kézzel bánni de ahogy valami testületen múlik a dolog mindig valami nevetségesen enyhe büntetést kapnak (pl. ott volt az előző versenyes Massa eset). A másik féllel pedig általában éppen példát statuálni van kedvük. Persze biztos véletlen az egész.
ktg3: Az a vicc hogy kb. egy boxkiállás tankolással és kerékcserével lett volna 25mp és nem csak egy sima áthajtás. Jobban járt volna ha még versenyben behívják csak hát ugye így utólag már olyan hosszú lehet az az áthatjás amilyet csak akarnak.
-
ktg3
őstag
válasz
Motion_Blur #25589 üzenetére
A Ferrari által is vitatott manővert tehát a versenybírók is szabálytalannak minősítették, és 25 másodpercet hozzáadtak Hamilton idejéhez - ha tovább tart a futam, akkor bokszutca-áthajtásos büntetés lett volna a bírság.
ezért lett 25
-
szeva000
addikt
válasz
Motion_Blur #25550 üzenetére
kb ezt akartam írni....de kissé ideges vagyok.....és van is okom rá úgyérzem
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #25529 üzenetére
Kimi méghogy nem segíti Massát. Bocs, nem bírtam ki.
FIA meg hozza a szokásos formáját, valakit mindig meg kell szivatni...
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #25501 üzenetére
Akkor menjen PR-kodni, vagy kocsmázni vagy nyaralni vagy mittomén. Elszúrta az évet, ideje visszaadni idén azt, amit tavaly kapott. Szerintem is jobb pilóta, mint Massa, de az idei pontok nem ezt mutatják, az idei eredmények elérése érdekében pedig álljon csak szépen be a sorba, az F1 is csapatjáték.
25508: Ez az előzés vicc volt, a szabályok tekintetében. Ha nem vágja le a sikánt, akkor nem tud ennyire Kimire tapadni. Mindegy, nem ezen múlt a verseny s ez az év. Sajnos.
25509: Na jó, akkor csak megnézem a versenyt, ha már ennyi dícsérő szót kap a belga futam mindkét oldalról.
-
Jadro
veterán
válasz
Motion_Blur #25308 üzenetére
Amikor a falnál mutatták, a jobb hátsója lapos volt. Pedig az autó hátulja nem érte a falat. Egy pillanatra bennem is felvillant a defekt. Persze az meg a sok pályaelhagyástól lehetett.
Bakker hogy pörög a topik. Nem győzöm olvasni.
-
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur #25366 üzenetére
Küldd át légyszi privátban, én elfelejtettem lementeni, a kommentbe csak az utolsó két sort idéztem.
-
adman
tag
válasz
ja, bal hátsó
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #25296 üzenetére
Remelem azert erezted az ironiat a hsz-emben, csak a felhaborodasomat akartam kifejezni.
De a valaszod poenos! De, ha a feher asztal mellett gerinctelen modon keresztbe tesznek nekunk, mar nem tudok rajta majd nevetni, meg ha a ket illetonek koze se lehet majd hozza.
Mosley onmagaban is utalja Ront es a McLarent annyira, hogy itt most keresztbe tegyen. A versenybirok meg koztudottan Mosley baratai.
-
Chip
aktív tag
válasz
A bal hátsó keréket én teljesen laposnak láttam ahogy a kocsit mutatták a fal mellett, csak én az ütközés számlájára írtam.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #25317 üzenetére
Nem volt teljesen szabályos de büntit nem érdemel szerintem se.
-
Viktor77
titán
válasz
A bal hátsó tényleg lapos volt, látszott mikor állt a füvön, pedig az nem kapott semmit.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
defekt....beszarok
-
!Overdose!
őstag
válasz
Motion_Blur #25180 üzenetére
Kimi kiszorította őt és Kimi nem volt sportszerű!
-
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur #24988 üzenetére
Melyik a sokból?
-
Rick4
félisten
válasz
Motion_Blur #24988 üzenetére
Ha már választani lehet, legalább a Héber Barna van ott, és nem a Gyulai, bár az öreg mormogi papával el is törték azt a képzeletbeli mérlegnyelvet...
-
bajuszati
tag
válasz
Motion_Blur #24949 üzenetére
teljesen igazad van
"ŐŐŐŐ Kimi nagyon jól ment habár rosszul váltottak a körülménykehez és páraviszoyokhoz képest taktikát ezért a Mclaren nagyobb előnybe került, és ez kihatással lehet akár a globális felmelegedésre is"..... -
bajuszati
tag
válasz
Motion_Blur #24947 üzenetére
gyula...már előre félek....legalább Palik megmenthetné a hétvégét...
Gyulai meg Gyula a két legidiótább RTL es "autószakértő,kommentátor"
-
Calogero
addikt
válasz
Motion_Blur #24943 üzenetére
Igen
Előkerültek az ernyők és csúszós pályát jelző csíkos zászlók -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24929 üzenetére
Lattam Racefreaks.nl link, gondoltam valamelyik auto bevag(odik) egy kanyarba vagy a masik ele. Katt, scroll... khm... tenyleg bevag, rendesen.
-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur #24926 üzenetére
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #24920 üzenetére
1998 DC nagy alakítása 2 lesz?
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #24905 üzenetére
Ez reális... De száraz lesz?
-
lúzer
veterán
válasz
Motion_Blur #24915 üzenetére
ja értem
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Formula-1
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest