- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
glutamin
őstag
válasz
Calogero #34431 üzenetére
"Ayrton Senna autójában a balesete után egy vérrel átitatott osztrák zászlót találtak: ezt lengetve akart volna tisztelegni győzelme esetén Roland Ratzenberger emlékére." Ezt wikipedián találtam Érdekes, erről eddig nem tudtam. Mondjuk Sennát mindig is nagyon csíptem...
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Calogero #32350 üzenetére
Biztos így volt.
Ezeket a lapokat szeretem a legjobban. Szerintük Kubica lett a VB 3. az egyetlen győzelemmel.
Ha már nem néznek utána, legalább egy A5 szintű lapról leleshetnék, hogy ki hányadik lett a pontversenyben.
Ezeket a gagyi lapokat kb. olyan szakemberek írhatják, mint az a majom a studió-s beszélgetős résznél, vagy Dávid "elfogyott az üzemanyaga" Sándor. -
-
matteo_szg
őstag
válasz
Calogero #11567 üzenetére
Hmmm...
De akkor már ha így kizárták a piros lámpás kihajtás okán, akkor ezt nem lehetett volna még a versenyen megtenni?
Félreértés ne essék, nem azt akarom, hogy ne versenyezzen, csak picit fura, hogy nem egyben kezelték a két dolgot. Hanem, ha már behajtott és ki is hajtott a lezárt boxutcából, akkor egyből kizárás. Az utóbbit ráadásul a TV-nézők is tisztán láthatták. -
PazsitZ
addikt
válasz
Calogero #10372 üzenetére
Megjelent itt is a cikk www.formula.hu
"Autosprint és a racingworld.it jelentése szerint az ügy jelenleg már a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) előtt áll."
"A pletykákhoz sem a Honda, sem az FIA, sem pedig a McLaren nem fűzött kommentárt mindezidáig, így továbbra sem tisztázott, hogy az információknak van-e egyáltalán valóságalapjuk, és ha igen, az milyen következményekkel járna bő négy héttel a szezon rajtja előtt."És ha már sárdobálás: [link]
"felreppent a hír, miszerint a Williams istálló első szárnyának rögzítési problémái az ellensúlyos lengéscsillapító beépítése miatt jöttek elő a két héttel ezelőtt megrendezett barcelonai tesztprogramon." -
-
Oliverda
titán
válasz
Calogero #10421 üzenetére
A "kedvenc csapat" az azért túlzás.
Viszont ezen jót nevettem:
"A Honda a legutóbbi teszten állítólag rájött, ha a rendszerhez kapcsolódó gombok közül hármat egyszerre nyom meg a pilóta a kormányon, az eszköz kvázi startelektronikaként működik, azaz tökéletesíti az indulást."
Ezek sosem használtak még Windows-t?
Microsoft rulez
Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- LG V30 - vezércsel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Le Mans Ultimate
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest