- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Aktív témák
-
JJános
addikt
És akkor még én vagyok az elvakult.
Azt kértem csak, hogy azt az egy szót vedd ki a szótáradból.
Sonkát ettem. Valaki nagyon viccesnek gondolja magát.Én nem tudom mit jelent, de engem zavar. És az agyam sincs eldurranva. Gyakorlatilag is az a szó zavar. Ha nem tudod, ha nem tudjátok megérteni mindezt, azon nem tudok változtatni. Legfeljebb bunkónak fogom tartani azt, aki ezt teszi.
És van ekölcsi alapom. Azon az alapon, hogy tisztelem az embereket, és aki ezt nem teszi az elsősorban saját maga ellen cselekszik, nem ellenem. Ennyi asszem.
-
JJános
addikt
-
Ricardo
titán
Massa meg ha fékezett volna a füvön akkor lehet hogy még rosszabb lett volna. Nem volt elegáns de annyit tett a brazil hogy amikor a füvön volt tovább engedte. Hamilton meg ott volt amikor visszatért a betonra. Egy körön belül több veszélyes helyzet volt mert Hami nem fékezett. Most így jött ki. örülhet hogy a rajt után nem volt baleset. Kiminek belefért volna hogy ledarálja a vasat Massa érdekében, és ott még nem is hibáztathatták volna
szerk: Kimit miért vizsgálják
Nehogy már a rajt utáni eset miatt.
-
kisza25
félisten
Kimi emberközelibb kézzel foghatobb,mint a többiek, nem adja fel, a semmiből is talpra áll, teljesen hangulat ember, egy igazi zseni,ha akar lealáz mindenkit
Alonso is legalább ekkora tehetség, kevésbé hangulat ember, jó a kocsik beállításában lásd Rönyó, de nagyon bunker megnyilvánulásai vannak
még mindig Sumi lenne a legjobb, de amig versenyzett nagyon uncsi volt az F1 -
proof88
addikt
http://bilmosk.org/simulcastPlayer.swf
mod: Mit mondott Nakajima, blokkolt a jobb első, azért kezdett el "szlájdolni"?
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Rap, Hip-hop 90'
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest