Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
applause
aktív tag
Újra harcképes vagyok.SSD kellet cserélnem, mivel az OCZ Agility 3 bedöglött. Korábban panaszkodtam, hogy időnként megfagyott. Tegnap este már használatra alkalmatlan volt, fagyott és volt amikor 2 percig csak világított a led és nem lehetett semmit sem csinálni.
Mivel 8 napon belül voltam elvittem a WEB áruházba(25km út) és éltem az elállás jogával.
Vissza a pénz és beújítottam egy Corsair force GT-re.
Remélem ez megbízhatóbb lesz. -
BotaN
senior tag
Atszamitva 25k-ert vesztegetik a 128GB-os Samu 830 SSD-t Amazon-on, mivel ide ingyenes a kiszallitas vettem is egyet gyorsan. Hat ez valami iszonyat durva, ujratettem a Win-t olyan 5 perc alatt egy USB 3-as flashdrive-rol. Azota megbokrosodott a laptopom, mondjuk nem is csodalom, elotte a masik vinyon volt a rendszer, 5400-as hitachi, szegenykem ugy katogott es daralt, nem birta a tempot. Most mar be se kapcsol csak pihen a masodlagos HDD slotban.
Isten kiraly a cucc.Az optimalashoz eleg feltenni a Samsung software-et, es azon ki-be kapcsolni amikt ajanl?
-
norrberth
addikt
Sziasztok! Hogyan kell frissíteni a Kingston Hyper X, SH100S3/120G SSD t ? eddig jutottam el

[link] Sajna nem frissítettem soha. -
vazzz
őstag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Jah, ezt elfelejtettem... akkor van

-
Turbomann
tag
válasz
sid.:Rc211v
üzenetére
Sata3 as kábelt is szerez be, ha alap laphoz kapsz sata3 akkor nincs több gondod.

-
Faterkam
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én júli. 24.-én és e-mailes értesítőt kaptam, hogy bekerült!
-
Winner_hun
félisten
Az 1. hozzászólásban levő PH-s listát ki csinálja? Júl. 17-én küldtem be eredményt de nem látom még a listán.
-
korcsi
veterán
válasz
jobbacsabba
üzenetére
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Valaki? Jók ezek az értékek? Lehet belakni a vasat?
-
worxland
addikt
válasz
hülyegyerek
üzenetére
A 64-es ennyivel lassabb.
[link] -
fatal`
titán
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Egyik variáció, hogy azért mert 64-es. Másik, hogy azért (ha CrystalDiskMarkkal mérsz), mert egyszer fill módban teszteltél (sajátod), egyszer meg Randomban.

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
hülyegyerek
üzenetére
SATA (AHCI) driver szokott belerondítani az értékekbe.
Ja, most látom a másik 128GB-ossal hasonlítottad össze.
Abban több csatornán üzemelnek a flash chipek. -
korcsi
veterán
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Nem azért mert 64GB-os az eszköz?
-
hülyegyerek
addikt
Probléma a következő : Ma összeraktam egy gépet, a lényeg, hogy Asrock b75-ös lap van benne, valamint egy 64gb-os Samu 830 a rendszernek.
Kapásból AHCI módban telepítettem (tanulva a saját hibámból, mikor is utólag kellett átállítani), szóval az rendben van, overprovisioning (trim) be van állítva, a teljesítményteszt mégis mindig 500/150 körüli értéket ad, a saját 128gb-os, szintén 830-as 500/300-ához képest.
Mitől lehet ennyivel kevesebb a szekvenciális írás ? -
Predator2
addikt
bocsánat rossz a link
itt a jó: [link] -
Predator2
addikt
hello
Egy hajszál választ el egy ssd vásárlásától de előtte lenne pár kérdésem:
Ő lenne az áldozat:
Samsung 830 Series SSD 1SATA 3 128 GB OEM [link]Type 2.5" 2.5” 7mm (Ultraslim) Form Factor
Type 830 Series
SATA -3 6Gb/s
Storage 128GB Capacity
Features Up to 520MB/s Sequential Read Speed
Features Up to 320MB/s Sequential Write SpeedAttól h oem, a gyártói 3 évet (ha az egy év után gond lenne vele) fogom tudni érvényesíteni?
Kiskeres garancia papírt ad hozzá az eladó (1 év gari)az ssd-hez kapott cd-n mi van pontosan? a hiánya jelent számomra valami hátrányt?
Várom válaszotokat fontos lenne.
Köszönöm -
Bodor
veterán
válasz
janos666
üzenetére
Hát egy topikban az arra gondolnék, hogy Ő arra gondol nem szokott működni. Illik szabatosan fogalmazni. Szerintem.
Konkrét kérdésre konkrét válasz.
Azt kérdezte, hogy a basic változathoz, amihez nem adnak semmit, kell-e még valamilyen kábel, hogy működjön asztali gépben. Én erre válaszoltam. A megdöbbenésemet hangoztatva, attól független azt "gondolom"
, hogy helyesen. -
janos666
nagyúr
Lehet, hogy a te meghökkenésednek ad majd helyet az illető, ha visszaért.
Én egy ilyen kérdés esetén, főleg ha nem újoncról van szó, akkor arra gondolnék, hogy talán valamilyen speciális kábelre gondol és annyit válaszolnék, hogy jó a standard SATA kábel, (amiből bizonyára csomagoltak párat az alaplaphoz is), illetve a tápcsatlakozó is közvetlenül rádugható, nem kell semmilyen átalakító.
Vagyis attól még, hogy SSD, ugyan úgy kell kezelni, mint egy hagyományos HDD-t, és szintúgy nincs különbség abból fakadóan, hogy 2.5 és nem 3.5"-os (csak a helyigénye a kisebb, és kétoldalról csak 2.5"-os keretbe fogatható, de igazából nem is muszály megkötni az SDD-t, ha nem mozgatod a gépet, így egy csavarral is elég megfogni egy oldalról 3.5"-os slotban is). -
scope2007
addikt
válasz
üzenetére
ja sata kábel, az alaplaphoz úgy is járt jópár.
még táp az meg a tápból kraft és műxik.
max még egy rögzítő keret kellhet, hogy szép passzos legyen az 5'25ös helyre. -
Bodor
veterán
válasz
üzenetére
Húha....
Hát nem ártana egy SATA kábel, amivel rákötöd az alaplapra, mert különben nem igazán fog működni.... 
No meg áramot is adni kellene neki...
Azért egy kicsit megdöbbentett a kérdés egy senior tagtól.... -
őstag
Sziasztok. Kéne nekem egy kis gyors help. Samsung 830 128-as ssd-t vesz a haverom. Ez a kódja :MZ-7PC128B/WW Úgy tudom hogy ez a basic verzió amihez nem jár semmi csak az ssd. De mi asztali pc-be tennénk. sata3-ra (H77-es a lap). Ehhez kell még akkor valamilyen kábel vagy valami hogy működjön ? Mert akkor azt is rendelek a shopból..

Előre is köszi.. -
Peddy789
őstag
válasz
fagy53
üzenetére
az agility 4 nem lasabb sokkal mint a 3?
nagyon jó az a samsung amennyivel tovább bírja ÁLÍTOLAG, annyival drágább is + kicsit lassabb főleg az írás
szerintem 16,5ért jo az agility 3 ha elegendő a 60 giga... és bőven megbízható az is, +mivel nem 30ezer forint meg nem 25, ezért nem kell félteni hogy elbaszódik, főleg nemérdemes megbízhatóság miatt venni egy 120gb samu-t ami 2x annyiba kerül..
-
janos666
nagyúr
válasz
Kleroo
üzenetére
Nálam szépen muzsikál a Force GT 60Gb, de ha ma kéne választanom, akkor már Vertex 4-et vennék. Bár a Vertex 4 elég drága, de a Samsung 830 sem épp olcsó mulatság.
A Samsung szerintem akkor érheti meg, ha van aprón olcsón és nem találsz jó áron SandForce + szinkron NAND SSD-t (Force GT, Vertex 3, Vertex 4, és van még pár kevésbé népszerű márka, amiről nem tudom ezt fejből) és/vagy fontos a hosszú élettartam (ha naphosszat akarod nyúzni, rendszeresen napi sok száz Gb írást is belevágva - bár 60Gb-on ez nemigen fog menni
). -
fagy53
nagyúr
válasz
Kleroo
üzenetére
Lassabb....
Szerintem a 4k különbséget Ft-ban megéri a +V200.
Nézz vissza itt a topikban, én nem ajánlom az OCZ Agility 3 megvételét, akkor már a 4 érdekesebb, de a Samsung 830 megbízhatóságban talán jobb nála, az OCZ Agility 4 nemrégen jelent meg és más a vezérlője mint a 3-nak. Rövid léte miatt nehéz problémákról, megbízhatóságról beszélni, de a Samu és a Kingston, amit ajánlottam már bizonyított. -
applause
aktív tag
Az alábbi adatokról mi a véleményetek.
OCZ Aglity 3 120Gb. SataII csatolóval.
-
Mankó
veterán
Valaki tud arról információt, hogy a Vertex 4 64 Gb-nál mekkora sebesség növekedést hoz az új firmware?
Külföldi és hazai hírekben is csak a 128-astól felfele írnak javulást. Jó lenne behatárolni, hogy a kisebb testvér hol jár sebességben, mert tárhelyben az is megfelelne. Viszont ha sokkal gyorsabb a 128-as akkor meg már azt lenne érdemes megvenni. -
Whysperer
addikt
hjaja ez volt azert koszi felment. csak sojat kellett. hdd.nel nem volt ilyen ott rogton tomoritette. na mindegy most telepitgetek. van valami extra progit amit rakjak fel?
-
Whysperer
addikt
sziasztok. na mefjott az agility 3. olyqn problemam lenne. hogy berakom ssd.t elinditom a win 7 telepitot. eredeti. aztan elfogadom a felteleket elindul a twlepites. elso szakasz egy sec alatt 100% aztan all tolt a dvd folyamatosan fe meg se mozdul a fileok kicsomagolasa szakasznal. megoldas valaki?
-
Formaster
addikt
válasz
Kleroo
üzenetére
Így érthető, azért számold bele, hogy a vindóz mindig duzzad.A felsoroltak közül szvsz a 830-as samut a legjobb, legalábbis ezt dícsérik a legjobban, bár drágább is szokott lenni, nem agility kategória. Én újat vennék amúgy, még ha nem is boltból, hanem innen ph-ról, megbízható eladótól. Kevesebb a gari, de nem valószínű, hogy behalna. Cserébe olcsóbb is...
-
Kleroo
veterán
válasz
janos666
üzenetére
Köszönöm a tippeket. Átnéztem már a hardveraprót,csak hát nem tudtam,hogy egyáltalán mi számít jó vételnek.

Ennek az Agilitynek utánanézek.Corsair Nova 2 60Gb jó cucc?
Samsung 830 64Gb?euzsolt: Ezért pont elég a 60giga. A windowson felül marad hely a fontos fotós progiknak,és ennyi elég is. Persze ha többet tudnék szánni rá,akkor sokkal nagyobb méretet is ki tudnék használni.

-
janos666
nagyúr
válasz
Kleroo
üzenetére
Én legutóbb egy ilyen OCZ Octane 128Gb-ot néztem a laptopomba (ahová hasonlóan gondolkodtam, hogy a notebook winyótól bármi gyorsabb, de messze nem elsődleges a sebesség és pótolhatatlan adatok egyedüli példányait sem hordozza majd...), de végül mást vettem (használt 160Gb-os Intel 320-at, mert a méret itt sokat számított, hogy nincs mellette HDD).
De ha nincs szükséged ennyi helyre, akkor egy Agility 3 60Gb megvan ~16k-ból.
Sőt, ha nem kritikus a dolog, de spórolni akarsz, akkor javaslom még a használt SSD-ket innen hardverapro-ról. -
Kleroo
veterán
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
Úgy érzem eljött az idő,hogy megkapja a gépem azt amit érdemel. Egy izmos kis SSD-t
Környezet:
Intel i7 26000
Asrock P67 PRO3 (B3)Követelmény:
Rendszer felgyorsítása a lehető legolcsóbban.
Nem ragaszkodok márkához
60/64Gb elég lesz a pénz szűke miatt,esetleg 90/96Gb ha megéri
A lehető legolcsóbb variánsKöszönöm
-
Formaster
addikt
válasz
vati182
üzenetére
Vírusírtó egyéni igény. Firmware verzióhoz a saját programja és a legújjabb verz. Sebesség ahogy írtad és hőmérsékletet meg hagyd a búba, ha nem torrentezed agyon, nem fog melegedni, ez nem hdd.
(#41040) mazza: Kapcsold ki, ennyi ramot sose fogsz elhasználni egyszerre, hacsak nem ramdrive-olsz
Akkor meg minek legyen lapozófájl ... -
mazza
tag
Ebbe tudnátok még segíteni? ha 8 Gb van a gépbe akkor kapcsoljam ki?
10. Virtuális memória (lapozófájl) kikapcsolása: (4Gb vagy több rendszer memo esetén, de ha mégis kell neki úgyis nyavalyogni fog
Nekem 8Gb van a gépben és eddig semmilyen alkalmazásnál nem volt gond)1.Start / Számítógép ikonra jobb egérgomb, "Tulajdonságok".
2.Balra fent "Speciális rendszerbeállítások".
3.Katt a "Teljesítmény" részen belül a "Beállítások" gombra.
4."Speciális" fül.
5.Itt a "Virtuális memória" részen belül "Módosítás" gomb.
6.Jelöljük be a "Ne legyen lapozófájl opciót" minden partíciónál! -
vati182
aktív tag
Rendben, akkor kimásoltam magamnak, a maradékot, későbbre, hogy tudjam csak azokat kell megcsinálni, ha újra telepítek.
egyébként firmware verziót mivel kell nézni és melyik a jó firmware, mert végül is arra nem kaptam választ, ezért telepítettem így erre az ssd-re windowst, ahogy megjött.
Meg hőmérsékletet(ssd-nek) nem jelez az aida 64.
Egyébként, nem szoktatok ti vírusirtót rárakni?
Egyáltalán, crystal disk markkal vagy mivel nézzem meg a sebességét, meg h minden rendben van e vele, mert ha az előzőekre megvan a válasz meg ezt megtudom, akkor megnyugodtam, hogy végeztem.
-
Formaster
addikt
-
vati182
aktív tag
válasz
Formaster
üzenetére
Köszönöm, persze igaz, és az előtte levő kérdéseimre a válasz, meg a vírusirtóra?
hozzátenném, még hogy az baj ha torrent programot tennék esetleg rá, és napi szintre leosztva kb olyan 2gb környékén töltenék rá, (persze ugye ez azt jelenti, hogy van hogy 1 hétig semmi van h 1 nap 20-30gb is, eléggé változó lenne,bár most már lassan 3/4 hónapja nem torrenteztem) -
-
vati182
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy végig olvastam, itt az összes ajánlott beálítást
"SSD beüzemelése a gyakorlatban!"
most ott tartok, hogy a böngészési előzmények, áthelyezése merevlemezre, az előttelevőeket már megcsináltam, viszont itt bajban vagyok, mivel laptopról van szó, mint előzőekben is már írtam, ezért csak az ssd lenne benne, viszont akkor, hogyan helyezem át a böngészési előzményeket külön HDD-re mikor, az csak usb-n van csatlakoztatva néha néha amikor kell.
Azt muszáj áthelyezni valahova?meg ez mi fontos kikapcsolni?
"Prefetch és SuperFetch kikapcsolása" -
válasz
worxland
üzenetére
"Ez alapján nem feltétlen csak addig bírják az SSD-k, amíg 0-ra lemegy a Wear Leveling Count."
Persze, de ez a teszt teljesen más aspektusból vizsgálódik, felhasználói szempontból az oszlopdiagramok kék része a legfontosabb, mert az jelöli, amikor az MWI( Media Wear-Out Indicator) "lenullázódik"(általában, nem nullázódik, hanem megáll 1-en, de persze ha valaki nullázást ír, az teljesen jó, rá lesz értve)
Ha ez bekövetkezik, akkor már nem szavatolt az adatbiztonság, illetve garanciavesztéssel is jár. (Kivételt képezhet az OEM szegmens, ott más garanciafeltételek vonatkozhatnak az SSD-kre.)Arra viszont jól jött a diagram, hogy látható legyen, hogy kb mekkora írást kellene elviselnie a Samsung 830-nak, mielőtt az MWI "nullázódik".
Roli27 #41016
A SMART attribútumokra nem egységes szabályok vonatkoznak, nem igaz, hogy ugyanazon tulajdonságukat kell vizsgálni, és az sem, hogy nem kell még külön számítási feladatokat eszközölni rajtuk, sőt még gyártónként/típusonként is eltérő lehet, hogy hogy kell feldolgozni(ezért van az, hogy ha egy adott alkalmazás nem ismeri az adott SSD-t, akkor a legelképesztőbb infókat jelenítheti meg róla, mert nem tudja melyik smart attributumot kell feldolgozni és azt hogyan.). PlWear Leveling Count -> Érték tulajdonsága határozza meg a kondíciót
Temperature -> Adat tulajdonsága határozza meg (nyilván nem 74 fokos az SSD)
Total LBA Written -> Adat tulajdonsága határozza meg, de további számolást kell eszközölni, mert ez csak azt határozza meg, hogy hány darab sector-t írt. Ahhoz, hogy az írt adatmennyiséget meg lehessen határozni, ahhoz meg kell szorozni a sectormérettel, ami 512Byte. Ha ez megvan, akkor elosztod 1024^4-el és így kapod meg az írt adatmennyiséget TiB-ban. -
vati182
aktív tag
Meg is érkezett, a másik kérdésem, hogy be lehet, dugni sima usb, külső rack ba hogy megnézzem, a firmware verziót, mert laptopba, ha berakom, akkor, a HDD-t kell kivennem.
Vagy nem olyan fontos ennél a firmware frissítés? -
vati182
aktív tag
sziasztok most érkezik hozzám, egy agility 3 120gb ssd, lenovo y560 gépem van, már előtte a milyen ssd vegyek topikban érdeklődtem, azért esett erre a választásom, és érdeklődnék, hogy olvasom, itt
"Windows 7 telepítés más szemszögből avagy BI OS or not to BI OS"
hogy esetlegesen firmware-t frissíteni kell milyenre érdemes, vagy hagyjam azon amin van, mert azt is írták itt hogy némelyiket nem érdemes, mert jobb a jelenlegi firmware. -
mazza
tag
válasz
Formaster
üzenetére
Köszi
megnéztem a Biosokat, [link] Other Versions, azon belül Fixes & Enhancements, szerintem nem tartalmaz olyan frissítést ami fontos lenne az SSD hez, szerinted tartalmaz? remélem nem néztem el semmit, nem e néznél rá te is, hogy minden ok,
Akkor lefrissítem az SSD-t, Telepítés előtt a Biosba kiválasztom AHCI-t, utána ellenőrzöm hogy működik e a Trim, ezek közül mind fontos? [link] [link] nekem 8 Gb ram van a gépbe akkor. Virtuális memória (lapozófájl) kapcsoljam ki? -
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Wear Leveling Count 133 áll.
(#41007) jakos73
Gigabyte GA-Z68P-DS3 Rev 1.0 F9 BIOS
Intel Core i3-2100 3.10 GHz
8GB KingMax DDR3 1333 MHz
Samsung SSD 830 64GB Sata 3 CXM03B1Q
Hitachi Deskstar 7K1000.C 1TB Sata 2
Sapphire AMD Radeon 6770 1GB GDDR5
Chieftec 450W táp
Optiarc 7260s DVD-RW
Windows 7 Home Premium Sp1 X64
Windows 8 RP X64(#41011) Peddy789 Így van.

-
mazza
tag
Sziasztok! Vásároltam egy KINGSTON 120GB SATA3 2,5" HyperX SH100S3/120G SSD t!
A gépem Dell N 5110 laptop. és az SSD miatt ajánlották hogy érdemes lenne frissítenem a Biost! 2011.03.16. A03 van a gépen, A10 es a legújabb, sose csináltam még Bios frissítést, muszáj frissíteni? meg az SSD n a frimwaret? mert ha nem akkor nem akarom babrálni a Biost, mert sose frissítettem még.

-
Formaster
addikt
Alaplap cserénél, rakjam újra a wint? Vagy csak csere...
-
Ice&Lime
veterán
2-3év múlva én is kivácsi leszek milyenek lesznek majd és mennyiért?
-
-
worxland
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez alapján nem feltétlen csak addig bírják az SSD-k, amíg 0-ra lemegy a Wear Leveling Count. -
Mankó
veterán
válasz
janos666
üzenetére
AHCI be volt kapcsolva, egy Samsung 830-on volt a rendszer (AHCI, optimalizálások rendben, IRST fent), s másodlagosnak lett betéve. Akkor üres volt még, de 4 k olvasásban 21 mb , írásban 12 Mb volt. Qd32 olvasás 39 mb és 44 az írás.
Aztán berakták csak a Force Gt-t, rendszer fel rá, MS AHCI-vel, alaplapi driverek fel és úgyis annyi volt. Igaz a teszt egy 2500k-val és egy Asrock Z68-as lappal készült, de akkor sem kellett volna ilyen keveset kapnia a tesztekre. Szerintem egy hibás példány volt.A Vertex 4 még annyira új modell, hogy szinte 1-2 teszten kívül nincs viszonyítási alap. Ez vonatkozik a Kingston HyperX 3k-sra is.
Ezért is kértem a ti véleményeteket.Én is nagyot néztem, hogy a Vertex 4 64-es csak 23-24k. Elgondolkodtató, de ez a 440 / 220-as sebesség viszont már nem valami biztató. Nem is nagyon tetszik az emberkének, akinek lesz.
-
válasz
üzenetére
Az arány rossz vagy legalábbis elgondolkoztató. Ha optimistán is nézzük, feltételezzük, hogy épp most csökkent 96%-ra(mert van még egy smart attribútum, ami ha túlcsordul, akkor csökken 1-el a Wear Leveling Count), akkor "csak" 2%-t vesztett. De így is csak 50x ennyi írást bír el, az meg nagyon kevés, mert az 281TB, ennél meg több írást kellene elviselnie egy Samsung 830-asnak (a 470-esem a klónozó teszt szenvedő alanya volt, az teszt okán kapott valamivel több, mint 6TB írást és így vesztett 1%-t...)
Ha 3%-al számolunk, akkor meg még ennyit sem fog kibírni, mert úgy meg 187TB írás után adja fel a küzdelmet.
Persze ez csak elmélet, egyszerű számítás az adatok alapján.
Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tökéletes választás 
Sata kábel az van sok. Nem gond..Egyébként úgy gondoltam hogy valami speckó sata kábel kellhet-e hozzá ami esetleg ehhez a verzióhoz nem jár, mert csak ssd van benne..
Isten kiraly a cucc.

Hát nem ártana egy SATA kábel, amivel rákötöd az alaplapra, mert különben nem igazán fog működni....