- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
keke69
őstag
válasz
jobbacsabba #42670 üzenetére
Nekem is állandóan 30 fokot mutat!Agility 3
-
Bodor
veterán
válasz
jobbacsabba #42668 üzenetére
Mivel még szinte nyár van, folyton meleg van a szobában , így a gépben is , aminek a szellőzése sem lehet tökéletes, egyébként a 30 fok teljesen jó egy meghajtónak....
A hőmérséklet attól is függ, hogy hol van a gépben az SSD, és milyen programmal van ellenőrizve.
Nekem a HDS 25 fokot mutat, az AIDA 64 meg 29-et.... -
Bodor
veterán
válasz
jobbacsabba #41216 üzenetére
Pedig elégedett lehetnél, mert rendben vannak az értékek.
-
korcsi
veterán
válasz
jobbacsabba #41069 üzenetére
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz
jobbacsabba #41069 üzenetére
Valaki? Jók ezek az értékek? Lehet belakni a vasat?
-
Clemi
veterán
válasz
jobbacsabba #34617 üzenetére
Igen igazad van, a kettőnek semmi köze egymáshoz, ennek ellenére az a gyanúm, hogy bár az operációs rendszer válasza a kérdésre, hogy működik-e a TRIM bár az volt, hogy "0" a RAID0 tömbön mégsem működik a TRIM.
-
Normi™
őstag
válasz
jobbacsabba #34621 üzenetére
Ja igen,visszaolvastam,bocs,álmosan kiragadtam a lassulás részt a címből és hülyeséget válaszoltam,már látom...
Ha jól tudom,de majd biztos kijavítanak akkor a tördezettségmentesítés az adat a lemezen levő pozícióját hivatott az elérés szempontjából a lehető legjobb helyre pakolni a lemezen,ami leginkább a tányéros,olvasófejes meghajtók esetében érdekes,míg a trim a cella tartalmáért felel. -
Normi™
őstag
válasz
jobbacsabba #34617 üzenetére
Nekem másfél évig semmi lassulás nem volt,mindent kikapcsoltam amit ajánlottak,mire belassul egy ssd ha belassul egyáltalán addig százszor elavult lesz.
-
válasz
jobbacsabba #34498 üzenetére
Ha jól adtad meg az alaplapod típusát, akkor azok egyikén sincs (Rev 2.0/2.1/2.2) gigabyte vezérlő, mindegyiken AMD SB850 van, azaz vagy a W7 alapdriver-ét használod, vagy az AMD AHCI driver-t (de nem azt, amit a deszkához mellékelnek vagy a honlapjáról letölthető, mert az nem támogatja a TRIM-et. A leírásomban ott van, hogy melyik AMD AHCI-t kell használni és azt hogy kell telepíteni)
-
Efbialy
tag
válasz
jobbacsabba #34494 üzenetére
Az alaplapodon az AMD SB850 délihíd kezeli a SATA3 portokat.
Az AHCI driverrel kapcsolatos kérdésedre pedig Fire/SOUL/CD bejegyzése megadja a választ. -
Kroni1
veterán
válasz
jobbacsabba #34492 üzenetére
Nézd meg a milyen SSD-t érdemes topicot, van pár ajánlott tipus! Én sata3-at ajánlanék akkor mindenképp, 2.5"-os agility3-at kapsz most talán legolcsóbban ilyet, 90-120GB elég kell hogy legyen!
Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged