- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Kleroo #41055 üzenetére
Nálam szépen muzsikál a Force GT 60Gb, de ha ma kéne választanom, akkor már Vertex 4-et vennék. Bár a Vertex 4 elég drága, de a Samsung 830 sem épp olcsó mulatság.
A Samsung szerintem akkor érheti meg, ha van aprón olcsón és nem találsz jó áron SandForce + szinkron NAND SSD-t (Force GT, Vertex 3, Vertex 4, és van még pár kevésbé népszerű márka, amiről nem tudom ezt fejből) és/vagy fontos a hosszú élettartam (ha naphosszat akarod nyúzni, rendszeresen napi sok száz Gb írást is belevágva - bár 60Gb-on ez nemigen fog menni).
-
fagy53
nagyúr
válasz
Kleroo #41052 üzenetére
Lassabb....
Szerintem a 4k különbséget Ft-ban megéri a +V200.
Nézz vissza itt a topikban, én nem ajánlom az OCZ Agility 3 megvételét, akkor már a 4 érdekesebb, de a Samsung 830 megbízhatóságban talán jobb nála, az OCZ Agility 4 nemrégen jelent meg és más a vezérlője mint a 3-nak. Rövid léte miatt nehéz problémákról, megbízhatóságról beszélni, de a Samu és a Kingston, amit ajánlottam már bizonyított. -
Formaster
addikt
válasz
Kleroo #41055 üzenetére
Így érthető, azért számold bele, hogy a vindóz mindig duzzad.
A felsoroltak közül szvsz a 830-as samut a legjobb, legalábbis ezt dícsérik a legjobban, bár drágább is szokott lenni, nem agility kategória. Én újat vennék amúgy, még ha nem is boltból, hanem innen ph-ról, megbízható eladótól. Kevesebb a gari, de nem valószínű, hogy behalna. Cserébe olcsóbb is...
-
janos666
nagyúr
válasz
Kleroo #41050 üzenetére
Én legutóbb egy ilyen OCZ Octane 128Gb-ot néztem a laptopomba (ahová hasonlóan gondolkodtam, hogy a notebook winyótól bármi gyorsabb, de messze nem elsődleges a sebesség és pótolhatatlan adatok egyedüli példányait sem hordozza majd...), de végül mást vettem (használt 160Gb-os Intel 320-at, mert a méret itt sokat számított, hogy nincs mellette HDD).
De ha nincs szükséged ennyi helyre, akkor egy Agility 3 60Gb megvan ~16k-ból.
Sőt, ha nem kritikus a dolog, de spórolni akarsz, akkor javaslom még a használt SSD-ket innen hardverapro-ról. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Kleroo #18396 üzenetére
Ahogy elöttem is mondják a 4 K ás értékek a mérvadóak a szekvenciálissal ne foglalkozz.
Mert egy rendszer lemez akármilyen Oprendszer alatt leginkább kis file ok olvasását teszi.Ami szembetűnő volt nálam, hogy sokkal könyebben megy a prgik párhuzamos futtatása, nekem nem is egy top ssd ém van.
Egy 64 es SNVP 325 Kingston
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest