Hirdetés
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
válasz
ZozzHUN #42498 üzenetére
Ha tudsz ilyen fix-ről, akkor miért nem linkeled? Nyilván számos topiklakónak jól jönne..
(Mókolásról meg annyit, hogy valóban nem kellene, ha 2012-ben nem IDE módban telepítenének OS-t a user-ek(ha már a deszka támogatja), viszont akkor az ilyen Fix-ekre sem lenne semmi szükség ugyebár(AHCI-ről meg nem váltunk IDE-re, mert az az igazi mókolás)...) -
kiskornel
addikt
(#42476) Qru, (#42477) Yany: Javítsatok ki, de a hyberfil.sys fájlt nem lehet áthelyezni másik particióra. Az mindig azon a partíción trónol, ahol a windows van.
"A Hiberfil.sys rejtett rendszerfájl annak a meghajtónak a gyökérmappájában található, amelyen az operációs rendszer telepítve van. A Windows-kernel energiagazdálkodási algoritmusa lefoglalja ezt a fájlt a Windows telepítésekor. A fájl mérete megközelítőleg egyenlő a számítógépen telepített közvetlen elérésű memória (RAM) mennyiségével."
Én nem tudok róla, hogy át lehetne tenni másik partícióra. Le lehet tiltani, de átrakni azt nem.
Vagy ez működhet? [link]
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #42497 üzenetére
Nem ertem ezt a registry mokolast. Adtak ki egy fix-et microsoftnal, felrakod es oda valtogatod ide ahci ahova akarod, felismeri.
-
válasz
bundaska #42495 üzenetére
A bejegyzésemben van több Giga alaplap, ismerős BIOS beállításokkal fogsz találkozni, de utólag nem lehet csak simán IDE-ről átállni AHCI-re, előtte egy registry kulcs módosítás szükséges, még mielőtt a BIOS beállítás megtörténik.
Szintén a bejegyzésemben, annak is a vége felé a "6. SATA IDE módban telepítettem a Windows 7-t, utólag át lehet állítani SATA AHCI módra?" pontban olvashatsz ennek a kivitelezéséről. -
Sotiocsi
csendes tag
Help pls.
Vettem egy SSD-t "OCZ agility 3 120Gb" Msi P6N SLI alaplapom van, Nforce 650i SLI-s chipsetel. Nem tud AHCI-t se. A lényeg nem viszi az SSD-t, felinstallálom a win7 64bit Pro-t semmi gond, utána installálások közben (pl.ffice) böngészgetek a neten, és megáll az egész gép. Először mindenre homokóra, aztán az egér is megáll (merevlemez olvasást jelző led folyamatossan világít eközben). kb. 30sec után elindul minden tovább, de persze 1-2perc múlva ugyan ez. Ha berakom másodlagosnak (nem rendszernek), és csak írok rá, vagy olvasok róla, semmi gond (tesztelve 100Mb olvasás tud. De úgy vettem észre egyszerre a kettő nem megy neki. Attól fagyhat meg. Próbáltam mindenféle chipset drivert is. Másik gépben (Intel G31 meg MSI notebook) simán jó. 220-230Mb olvas SATA2-n.De ha vennék egy ilyen "PCIe SATA 3"-as kártyát, az megoldaná az ACHI problémát, illetve a TRIM-et? pl ezt: http://www.asrock.com/mb/spec/card.asp?Model=SATA3%20Card
Persze ez PCIe 2.0-ás kártya, a lapban pedig PCIe 1.0-a van. Ez talán szintén gond lehet?
Választ előre is köszönöm!
-
bundaska
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #42494 üzenetére
Na ennek a válasznak örülök a legjobban...
ezt nem tudom miért nem tudom rendesen beállítani a BIOSban... -
-
Turbomann
tag
Sziasztok valaki ismeri ezt a programot?
http://www.drivevaccine.com/ Szerintetek is olyan mint a hdd guarder?
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, két SSD-s kérdésem lenne.
Egyik: win7+progik telepítése után csináltam egy ghostot az adatokról, ami kb 5 giga lett. Namost azt olvastam, hogy SSD-nél fontos, hogy szektor elején kezdődjön a win7 (remélem jól írom) de ghost felrakása után ez nem biztos, hogy így lesz. (ellenben a friss telepítéssel, akkor biztosan ott kezdődik)
Szóval hogyan lehet akkor a ghostot úgy visszaállítani, hogy az jó helyen legyen?Másik: bootoláskor nem akar az SSD-ről bootolni, még a biosban sem látja a vinyók között (2db sata vinyó) az SSD-t. De ha előhozom boot elején F8-cal a boot-választót, ott már szerepel az SSD. De jó lenne ha nem kéne mindig ezzel indítanom. Egyébként egy IDE-s vinyó csatlakoztatása óta csinálja ezt, amit már ki is vettem egyébként de nem javult meg.
Előre is köszönöm az ötleteket! -
sir fg
aktív tag
Én is angol windowst vettem volna, csak belegondoltam, hogy hosszú távra tervezek, és ezt a gépet a jövőben a párom is használni fogja. Nem mintha nem lehetne megszokni, de azért így egyszerűbb, ha magyar.
Legjobban az tetszett, amikor egy félrefordítás miatt valamelyik Linux telepítővel véletlenül töröltem az összes partíciót a HDD-ről(A választási lehetőségeknél fel volt cserélve két string a magyar változatban.)
Jó, akkor szerintem a Win7-es sleep az a sleep. Bár mindegy tulajdonképpen nekem is, csak nem tudtam, hogy így működik.
-
sir fg
aktív tag
Ez s kombinált 'Sleep' mód van a Windows7-ben is? Én csak a 'Stand by'-t és a 'Hibernate'-et ismertem eddig. (Vistám csak fél évig volt, de ott nem tűnt fel ez a lehetőség).
Vagy a készenléti állapot lenne ez a 'sleep'? igazából még sosem hagytam órákig készenléti állapotban, hogy kiderüljön, lekapcsol-e magától, és laptop lévén az áramszünetet sem volt módom kipróbálni. -
Phvhun
őstag
Vettem kb 2 hónapja egy adata 60 gigás ssd-t, és maximálisan meg vagyok vele elégedve, win7 alatt tökéletesen működik, viszont sajnos ha már több játékot is fel akarok rakni arra kicsi. Ugyhogy 120-asra fogok váltani ugyanabból a szériából, viszont a mostani az eladó, ha valakit érdekel.
-
Yany
addikt
A hibernálás nem csak arra szolgál (sőt, szvsz elsősorban nem), hogy a boot-időd csökkenjen, hanem hogy a félbehagyott munkafolyamatodat a bekapcsolás után folytathasd. Speciel én erről nem is tudnék lemondani. Hibernáláskor egyébként nem sok elektron utazik, legalábbis egy idő után:
"In Windows Vista, 'Stand By' and 'Hibernate' have been combined into an additional 'Sleep' function which is active by default. When chosen, this new 'Sleep" mode saves information from the computer's memory to the hibernation file on disk, but instead of turning off the computer, it simultaneously enters Standby mode. After a specified amount of time (3 hours by default), it shuts down (hibernates). If power is lost during Standby mode, the system resumes from the existing hibernate image on disk. Sleep mode, thus, offers the benefits of fast suspend and resume when in Standby mode and reliability when resuming from hibernation, in case of power loss.[...]"
-
Qru
MODERÁTOR
Ha utólag teszed be az ssd-t akkor nem miden esetben lövi ki a defragot. Legalábbis nekem volt ilyen tapasztalatom. Ha eleve ssd-re húzod fel akkor kilövi magától való igaz.
Hibernálást ki kell kapcsolni tök felesleges feature szvsz. Azért van ssd-t hogy gyors legyen a boot. Ha hibernálás helyett kilövöd a gépet még áramot is spórolsz.
Nekem ki van kapcsolva, ha vkinek kell tegye csak át bátran hdd-re semmivel sem lesz lassabb a gép cserébe jó pár GB-nyi írástól kíméli meg az ssd-t.
Mondjuk én ezt sem használom, eleve nem rakok fel olyan progit ami miatt kéne. A tárhely értékesebb számomra.10% üres helyet mindenképpen érdemes hagyni.
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Melyik a jobb választás??
Kingston 64GB SV200S37A/64G
vs.
OCZ 60GB Agility 3 AGT3-25SAT3-60G
-
Yany
addikt
Win7 a defrag-ot eleve kilövi ssd-n, a cache-t meg nem érdemes átrakni, mert akkor adtál a sz@rnak egy pofont és vettél egy ssd-t, de közben hdd sebességgel használod a géped (legalábbis részben). A hibernálást esetleg érdemes áttenni, de természetesen az is sokkal gyorsabb, ha ssd-re megy. A rendszervisszaállítással meg azt kockáztatod, hogy ha valamitől nem fog beindulni az oprendszer, akkor nem tudsz visszalépni. Csupa olyan kompromisszum, amiért nem éri meg SSD-t venni. Ha kímélni akarod, akkor hagyj neki particionálatlanul kb. 5-10% helyet a wear levelinghez és ennyi.
Az indexelés kikapcsolása pedig nem egyértelműen kíméli az SSD-t, mert indexek hiányában folyon a meghajtón kutatgat az oprendszer egy-egy fájl keresésekor, nem pedig az indexeket használja (ami viszont sokkal kevesebb fájlművelettel járna).
Ha Vista, vagy XP az oprendszer, akkor persze a defrag kikapcsolandó, mert az tényleg fölösleges.
ps.: félreértések elkerülése végett: Win7-en is megy a defrag időzítve, de ha megnézed az checkbox-okat a meghajtók mellett, akkor az SSD mellett nincs kipipálva, csak a vinyóknál, szóval nem kell vele törődni
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Zsamolzsa #42470 üzenetére
A lapozó file-t kapcsold ki vagy tedd át hdd-re. Esetleg a böngésző cache mappáját is át lehet tenni hdd-re. Hibernálást kapcsold ki, meg a rendszervisszaállítást is (vagy tedd át hdd-re). Kb ennyi.
Még esetleg az indexelést és kilőheted még az írási gyórsítótárazás ürítését is.Bővebben: [link]
-
Zsamolzsa
tag
Vannak ezek a SSD beállítós topicoc itt PH-ban.Melyek a legfontossabb beállítások?Nekem a Trim működik és kikapcsoltam a töredezettségmentesítőt.Ennyi elég a kis drágának?
-
sir fg
aktív tag
válasz
Ringman #42460 üzenetére
Azt nem tudom, de:
így 5 nap alatt írsz annyit, amennyi a kapacitása. Azaz (ha tökéletesen kiegyenlítetten vannak használva a cellák, amiről a vezérlő próbál gondoskodni) 1 év alatt minden cella 71-szer van újraírva. Ha egy cella átlagosan 5000 írási ciklust bír ki, akkor szerintem nem kell aggódni.
Amúgy az a baj, hogy az átlagfelhasználás bármit jelenthet. Van, aki napi 2 órára kapcsolja be a gépet, és netezik, másnak egész nap megy. Van, aki játszik, mások fényképeket szerkesztenek gyakran... Szóval mi számít átlagosnak?
Leírnám amúgy, mennyi nálam az érték, csak nem vagyok otthon. De én például naponta 1-2 órára kapcsolom be a gépet... -
Yany
addikt
válasz
d@minator #42451 üzenetére
De van: a létrejött szöveget (amit az outlook elvileg meg kellene mutasson) bemásolod egy privát üzibe és elküldöd nekem. Illetve egy képet is küldesz nekem, ahogy azt az ssdbench oldal is kéri.
N_A_S: elküldted az eredményt az itt említett oldalon? (akkor beteszünk a táblázatba)
-
Zsamolzsa
tag
Tudom nem de tartozik,de ha már ide írok akkor megkérdem.
Szeretném a régi vinyómat leformázni és 2-új partíciót csinálni rá.Hogy tudnám megcsnálni,hogy ne zavarja be az ssd oprendszert???plz fontos -
Zsamolzsa
tag
Csumi.
Kingston v200+120gb tol ez jó mérés?Nem állítgattam még semmit semi driver nincs felrakva csak a szűz w7?[link]
A 4k mérések nem kevés? -
Ringman
félisten
hello!
most néztem a crystaldiskinfo-val, hogy az ssd-re (128GB-os samsung 830-ra ~1 hónapja van meg) napi 25GB-ot írok. ez mennyire tér el az átlagfelhasználástól?
-
Yany
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #42454 üzenetére
Nem tudom, azt valami cache-ből adódó mérési hibának gondoltam, mert amilyen infót csak találtam, sehol nem írták, hogy kettes lenne az SL400 2743-as gép SATA portja. Mindegy is, a lényeg, hogy szárnyal a gép, mindezt egy bruttó 23k-ért vásárolt SSD-vel. A 0 fillnek szerintem semmi értelme, max. elhitetni magammal, hogy milyen szép a világ, de a gyakorlati eredményektől távolabb áll, mint a random (az igazság persze valahol a kettő között van a vezérlő miatt).
-
sir fg
aktív tag
Én is azt vettem a múlt héten, eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve, bár nem vagyok "hardcore" felhasználó
.
-
randras
veterán
válasz
Tappancs2001 #42453 üzenetére
30k-ból kijön 120 gigás is!
Samsung 830, OCI Vertex 3, Agility 3, sok jó van, igazából tökmindegy melyiket veszed (az ajánlottak közül).
-
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! 30000 Ft-os árig keresek egy megbízható 60-80 GB-os 2,5" méretű SSD-t. Tudnátok segíteni. Win 8 Pro 64 bit op. rendszer menne majd rá, mihelyt megvásárolható lesz és néhány kisebb program. Előre is köszi a segítséget.
-
Yany
addikt
Hali,
Egyike vagyok azoknak a szerencsés flótásoknak, akik lecsaptak egy akciós Kingston V+200 120GB-os példányra az Iponban nemrég. No... most raktam bele egy SL400-as Thinkpad gépbe, ahol méltatlanul alul van hajtva, mivel csak SATA1-es felület adott, de gondoltam azért hátha érdekel itt néhány embert a CDM eredményem.
Szerintem egész szép lett ahhoz képest. Főleg, hogy csak egy 1.8 GHz-es proci látja el feladatokkal. Az mindenesetre biztos, hogy ótvar lassú az eredeti HDD a gépben (Seagate Momentus 160GB), és az is, hogy SSD-vel már 15 sec-en belül(!) bootol a win7-es és most már utána is repül a gép.
Mivel az egyik táblázat-admin vagyok, természetesen az eredmény már ott is megtalálható.
[SSD bench táblázat] -
---Lasali---
Közösségépítő
Azon gondolkodtam ma, mikor a laptopomat szereltem ssd meg ultrabay ben hdd kombóval véglegesre.. hogy az energia gazdálkodást hogyan állítsam be.
Van értelme az ssd -t ki be kapcsolgathatni a rendszerrel?
Lehet vele energiát spórolni? És mennyire károsul az ssd a ki-be kapcsolgatástól? -
BRIKLY
veterán
válasz
zoo8800 #42445 üzenetére
Köszi.Akkor azt hiszem a héten veszek egyet.
A 60GB elég lesz,eddig ennyit szoktam leválasztani a rendszernek,és a programoknak,és mindig volt szabad hely.Zenét,képet,stb-t tárolni meg itt van az 500GB-os WD -
d@minator
addikt
válasz
BRIKLY #42442 üzenetére
Először engem is megijesztett ez a sok macera. Aztán felraktam ahci módban a win7-et, ugyanúgy mintha vinyóra tenném. A defragot meg a TIM-et leellenőriztem. Működtek. Ennyi. A többi játszadozás már csak hab a tortán. 2 év múlva 5ezret ha fog érni és cserélek egy 512-esre vagy egy 1Terásra. Ezt meg eladom akinek még sosem volt ilyenje.
-
BRIKLY
veterán
válasz
zoo8800 #42441 üzenetére
Én is valahogy így képzelem el a dolgot.Ha meg akar dögleni,akkor tegye meg 3 éven belül,és kapok másikat gariba, ne 3 év 2 hónap múlva..
Akkor Szerinted vegyek egyet?(#42443) zoo8800: akkor úgy kérdem: Te vennél a helyemben,vagy inkább valami mást fejlesztenél a pénzből?
-
zoo8800
veterán
válasz
BRIKLY #42440 üzenetére
Én ezeket a macerákat letojom.
Eddig egyszer néztem meg, hogy mennyit írt az SSD, de az indulási időn kívül egyéb bench eredményem nincs. Nem raktam át a böngető cachet, nem kapcsoltam ki az indexelést, nem piszkáltam a lapozófájlt, stb.
Használom, élvezem a gép sebességét, oszt jó'van.Jah, meg a TRIM meglétét ellenőriztem.
-
BRIKLY
veterán
válasz
zoo8800 #42439 üzenetére
Őszintén szólva elég türelmetlen vagyok a gép,és a programok indításánál.. viszont ami itt megy a topikban,hogy mindenki azt figyelgeti,hogy mennyit ír az SSD, meg a fél napos macerák az SSD kímélésért eléggé eltaszít tőle.Én úgy szeretném használni,mint egy HDD-t.
Persze,hogy az SSD-re értem.
-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
Esetleg akinek van Samsung 830 256GB-tos SSD-je az updatelte már a software-t? Ha igen hogyan miképpen??
Egyáltalán szükséges?
Mivel itt van egy az asztalomon és cserélné a HDD-t a notiban, csak addig nem akarok neki állni még nincs meg minden.
Köszi.
-
kiskornel
addikt
-
S.O.S.
senior tag
Hali !
Ez biztos el van irva !
Az lenne a kérdésem,hogy kötelesek-e annyiért adni amennyiért ki van irva?
Üdv,
-
norrberth
addikt
(#42420) randras
(#42421) Fire/SOUL/CD
(#42422) DeFranco
(#42423) zoo8800
Köszönöm a válaszokat! -
chris0000
őstag
válasz
Neil Watts #42310 üzenetére
akkor ha én a leírtak alapján telepítettem a w7-et az úgy nem jó? (#42308)
rakhatom újra?pedig annyit olvasgattam az ssd-s telepítésről... -
BRIKLY
veterán
Van érezhető különbség a SATA2, és a SATA3 között sebességben? Egy OCZ AGILITY 3 60GB-on gondolkodom...
-
DeFranco
nagyúr
Jó lesz az... értelmetlenül nem kell terhelni az SSD-t de ezek egy nagyságrenddel többet bírnak mint amennyire aggódnak sokan.
Ne felejtsük el, hogy ezeket arra tervezték, hogy nyugaton beépítik a gépbe (a boltban), felteszik az oprendszert úgy ahogy azt Bill megteremtette, aztán hadd menjen vakulásig.
Ezek csak minimális finomhangolások, érnek valamit, nem is keveset, de enélkül is elmennek legalább 3-5 évig.
-
stm_
tag
válasz
DeFranco #42406 üzenetére
Kezdek már megnyugodni, köszönöm a segítséget.
Szépen csillapodik ez az írás mizéria egy elég baráti értékre.
Wines Temp mappák illetve a böngésző cache, temp átkerültek HDD-re. Talán ez dobott a legtöbbet.
Így már csak pár száz mega gyűl össze 4-5 óra használat mellett. -
válasz
Fire/SOUL/CD #42424 üzenetére
Bodor miért nem kapott? Meg akad még itt pár amit nem értek miért nem.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #42424 üzenetére
Ismerem a rendszert, csak eddig a te neved alatt nem tűnt fel. Ettől függetlenül megérdemled és jól áll, gratulálok
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
norrberth #42419 üzenetére
Én simán vásárolok onnan, ha úgy alakul, hogy ott jó az ár. Kétszer volt olyan, hogy valami gondom volt már az átvételnél, egyszer jogosan egyszer félig jogosan, mindkétszer szó nélkül kaptam vissza a pénzt.
Hiba ott is lehet, de én validált boltként kezelem. Egyébként van itt a PH!-n topicja.
@Fire/SOUL/CD: neked régóta szakértő a rangod?
-
válasz
norrberth #42419 üzenetére
Bármelyik WebShop-al megeshet, hogy hibás szériát forgalmaz, ez nem az Ő hibájuk, ez ellen nem lehet tenni semmit. Egy WebShop-nál sokkal inkább fontosabb, hogy akkor "hogy bánik" az ügyfelével, amikor esetleges garanciáztatás merül fel.
Az általad említett WebShop-ot nem ismerem erről az oldalról, de neten biztos találhatsz elégedett vagy elégedetlen vásárlóktól véleményeket, az alapján kaphatsz valamiféle támpontot, nyilván aki elégedett, az javasolja, aki elégedetlen az meg nem és az is kérdés, hogy az elégedetlenek közül mi az ami jogos és mi nem... -
norrberth
addikt
Sziasztok
szerintetek az Ipon szerintetek mennyire megbízható bolt? ugy értem nem árulnak hibás cuccokat?
-
randras
veterán
válasz
d@minator #42402 üzenetére
Kösz. Egyszerűen nem jövök rá, szimplán szar ez a program. Próbáltam unformatted-et csinálni, és NTFS-re formázni, FAT32-vel és 16-al is, de tökmindegy, egyszerűen onnantól, hogy mentetni akarom kikapcskor a tartalmát, összefossa magát. Most keresek egy másik RAMDisk progit aztán majd dobok tapasztalatot.
-
MZsoltee
veterán
-
MZsoltee
veterán
Tudom, nem milyen SSD-t vegyek topic, de az eléggé kihalt.
Az adatlapomon lévő konfigba melyiket ajánjátok?
OCZ Vertex 3 SATA III 2.5" SSD 120GB
OCZ Agility 4 SATA III 2.5" SSD 128GB -
DeFranco
nagyúr
A márkolás szóval az SSD sebességtesztekre utaltam (mert a videokártyáknál szokás arra verni, hogy mennyit teljesít 3DMark (háromdémárk)-ban)
300 GB egy kicsit sok, lehet, hogy megszaladtál valamivel, lehet, hogy tényleg be van valami akadva. Ezt viszont csak úgy lehet eldönteni, ha nem piszkálod, és megnézed hogy hosszabb távon (~1 hét legalább) hogy áll be a a nap írt adatmennyiség.
Magától az automata folyamatok (ha leállítottad a defragot, hibernálást, prefetch-et és az indexelést, valamint az alignálás rendben) csak nagyon keveset írnak a lemezre. Ez nálam kevesebb, mint 5 GB / nap, úgy hogy a fentieket végeztem el, lapozófile maradt az SSD-n, temp és google cache ment a HDD-re (Ezt vissza fogom rakni, semmi értelme nem volt átrakni)
A HDD-ről HDD-re másolás nem hiszem, hogy bármit is írna az SSD-re, az viszont lehet, hogy egyes telepítők a lemezről vagy az IMG-ből először a C: tempjébe csomagolnak ki, és onnan telepítenek a célhelyre. Ez csinálhat esetleg rejtett adatforgalmat.
De mindenesetre a fentiek miatt ne aggódj, várj egy hetet, lazíts, semmi bajod nem lesz, hidd el. Egy hét múlva nézz rá legközelebb.
-
stm_
tag
válasz
DeFranco #42403 üzenetére
Nem márkolok, jelentsen a szó bármit is.
Nem tudtam, hogy egy formázás, telepítés ekkora írás mennyiséggel jár. + Miközben HDD-ről külső HDD-re másoltam oda-vissza, igazítottam az oprendszert az SSD-hez és persze nem volt közben újraindítás. Valószínüleg akkor is "tekerte" a számlálót annak ellenére, hogy direktbe nem másoltam semmit az SSD-re.
-
d@minator
addikt
válasz
randras #42400 üzenetére
Jó kérdés, mert már emiatt töröltem de majd visszateszem. Nem mintha zavart volna egyszerűen kíváncsi voltam, hogy a RD okozza e. Az biztos, hogy FAT16, Autosave nem hanem csak kikapcskor. Az Options fülön szerintem semmit. Win vagy Dos azt nem tudom. Jövő héten ha több időm lesz próbálgatom tedd azt te is.
-
stm_
tag
Rendben, úgy legyen. Köszönöm a helpet neked is meg a többieknek is.
DeFranco: márkolj? Ha valami teszt programra gondolsz akkor köszi a feltételezést de nem szokásom ilyennel élni. Nem az a mérvadó. Mint írtam egy teszt volt, amit összehasonlítottam az ebben a topikban fellelt eredményekkel a miheztartás végett.
Az meg evidens, hogy tesztnél ír a lemezre meg olvas....hogy is lehetne másképp tesztelni a sebességét.Szóval nincs arról szó ,hogy 100* futtatam le HD Tune, HDD Sentinel, CristalDiskMark sebességmérést.
Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest