- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
cinemazealot #47722 üzenetére
Es On nyert! Koszonom szepen a segitseget!
-
rbalint88
addikt
srácok, KODI szívat. van egy gigabyte brix gépem win10-zel, HDMI-n megy ki a hang az erősítőre. itunesban és minden másban van hang, kodiban nincs, fent virít a kis némítás ikon, de a neten látott tippek/trükkök nem hatottak. sőt, a kodi újratelepítése, frissítése, szűz telepítése sem. Hol keressem a hibát?
Vezérlőpultban a hangeszközöknél szerepel az erősítő hdmi-n keresztül, illetve a nem csatlakoztatott realtek 3,5mm jack kimenet, de ugye a hdmi-n keresztül az erősítőn kellene jönnie a hangnak és kodin belül sem hatott a beállítások turkálása. 16-tal és 17-tel is ugyanez volt a helyzet.
Köszönöm a segítséget! -
rbalint88
addikt
válasz
devil-k #43811 üzenetére
dunno, de csajom is látja
dvi-hdmi+optical kombóval tök jó csudafasza, hdmi-n meg kevésbé telt a kép~ lespórolja a feketéket~ fakóbb.
mondanám, hogy lefotózom, de nem hiszem, hogy telefonnal kijönne a különbség.
nem újkeletű a probléma, csak eddig nem volt fontos. mostanában viszont valószínű jön a masina helyére egy gigabyte brix vagy intel nuc. -
rbalint88
addikt
sziasztok!
hol lehet windowsban (8.1, 10) módosítani a hdmi színtér (és hang) beállításait? gépcsere lesz hamarosan és azon valószínűleg csak hdmi és displayport lesz, most pedig dvi+spdif kombón megy az erősítőbe a kép és a hang. a probléma az, hogy a hdmi-n fakóbb a kép, ami elvileg csak beállítás kérdése, hogy ne csapja le a feketéket.
ja, intel hd4000 igp-ről van szó, legfrissebb driverrel. -
rbalint88
addikt
Ivy Bridge-s gépet érdemes -htpc-s szempontból- frissíteni Windows 10-re?
-
rbalint88
addikt
Nézegettem az Intel NUC gépeit, aprón van is fent kettő, ami szimpatikus. Azt nem tudom, hogy az i3-5010u+hd5500 vagy az i5-4250u+hd5000 kombóval járok jobban.
Az egyetlen aggályom, hogy most toslink+dvi csatolókon keresztül megy ki a kép-hang, mert a hdmi-n keresztül nem volt olyan jó a minőség. (főleg a képnél lehetett észrevenni, felül-alul lecsapta a színeket, a fekete csak sötétszürke volt. Gondolom ez főleg beállítás kérdése, de a mostani konfigurációval helyből jók a színek és a hang is.
Az még kérdéses, hogy w8.1 vagy w10 futna rajta, a használt programok a torrent, kodi, valami böngésző. Az egyetlen oka, hogy erőben "overkill" gépet szeretnék, hogy néha menne lightroom is a gépen, ami azért az i5-4210u procis lapit is megfogja kicsit, de az a sebesség még vállalható, ahogy néztem mindkét gép a közelében mozog ennek.
Az fontos lenne, hogy jövőálló legyen a gép, ennél többre nem igazán akarjuk majd használni, de szeretném, ha erre egy 5 évig jó lenne. -
rbalint88
addikt
Milyen külső házaitok vannak?
-
rbalint88
addikt
válasz
_Smooth #39158 üzenetére
Antec ISK110 vesa házzal szemeztem, aminek gyárilag elég jó a psuja is és árban sem annyira vészes, 30 körül megvan újban. Ennek az egyetlen hátránya, hogy nincs benne 3,5" hely, de ez viszonylag egyszerűen áthidalható egy külső merevlemezházzal, legalább a hdd hője nem reked meg a poci körül. most kb 3mm van a procihűtő és a hdd között...
-
rbalint88
addikt
helló újra itt, két-három év után
adott az alábbi gép: lian li pc-q09fn házban lakik egy 300w-os fsp tápegység, gigabyte h77n-wifi lap, i3-3225 proci, 2x4gb ram, 120gb ssd és 3tb wd red.
ugye a procin és a tápban van venti. előbbi a biosban 75%-os pwm-re van rakva, silent módra. de mivel így is van hangja, nyilván zavar és szeretném ezt a gépet a lehető legkevesebb módosítással elnémítani.
sokat gondolkodtam azon, hogy esetleg valami minpic+nas legyen, de végül úgy ítéltem meg, hogy jobb megoldás egy takarékos, de ha kell, erős gépet üzemeltetni helyette.
a másik megoldás, ha túl sok mindent kellene cserélni, hogy a gép(-hdd) árában, azaz kb 80ezer Ft-ból építeni valami újat, persze használt cuccok is játszanak. nyilván ha van valami tutiszuperjó megoldás, akkor lehet feljebb menni árban, de azért ez messze nem olyan nagy horderejű projekt, hogy komoly összegeket beletoljak.
köszi a segítséget! -
rbalint88
addikt
Általában én is használt cuccokat veszek, de amivel hosszú távra tervezek, annál áldozok az újra, ha megéri. Pl tv 5 év garival volt, ott szerintem megérte az új. De autót, bringát soha, műszaki cikket meg már egy éve nem vettem újat. Kivétel a htpc, mert ott nem volt jó ajánlat épp használtan (kisker nettó-10% felett árult dolgoknál nem pazarlom az energiám).
-
rbalint88
addikt
Be kell menni, kérdezni, hallgatózni. Velem rendesek voltak, ahogy láttam-hallottam, mással is. Nyilván ha úgy mész oda, hogy ha találsz megfelelő cuccot, el is viszed, komolyabban vesznek. Én egy Onkyo TX-SR608 erősítőt hoztam el és egy KEF C7 hangfalpárt, kereken 200-ért... Az erősítő azóta is megvan, a hangfal meg "sógornál" egy Pio VSX-420-szal. Én meg vettem egy Canton hangfalpárt, ezzel kész is a rendszer két éve. És bár csak sztereó, őszintén szólva nem is hiányzik több hangszóró.
És hát a használt nyilván jobban megéri, csak egyrészt rizikó, másrészt meg ha senki nem vesz újat, előbb-utóbb használt se lesz
-
rbalint88
addikt
az mitől lehet, hogy windowsba lépésnél elmegy a kép és eleve nem 1920x1080-ban indul, hanem 1024x768-ban próbálkozik?
bios után boot, a felhasználókig eljut, majd amikor belépek, elmegy a kép. eddig legalább 1024x768-ban elindult... csökkentett módban működik. tipp? pár hetes friss rendszer.szerk: gigabyte h77n wifi lap, i3-3225 hd4000-rel.
-
rbalint88
addikt
WD Red winchesternél jobb alternatívát tud valaki ár/garancia/megbízhatóság/fogyasztás/zaj alapján?
32,5 pénz most a 3 terrás, igen erősen gondolkodom rajta. -
rbalint88
addikt
-
rbalint88
addikt
válasz
ksanyo #23868 üzenetére
HDMI->HDMI helyett próbáld ki DVI-HDMI-n meghajtani a projektort, lehet, hogy dob kicsit a képen.
-mivel a hangkeltés gondolom külön eszközről megy projektor mellett (azt meg optikain)-Eddigi HTPC alap (A6-3500, Gigabyte A75 itx, 4gb-1333, hdd) helyett/mellé lett először egy MacMini (c2d 2,26GHz, 4gb-1066, hdd), majd mivel az nem vált be, került az AMD-s belsőség helyett egy Inteles a meglévő házba (i3-3225, Gigabyte H77 itx wifi, 8gb-1600, ssd). A minin nincs HDMI, így ahhoz vettem egy optikai hangkábelt (kb 500Ft) és egy DVI-HDMI kábelt (kb 1200Ft), majd elkezdtem keresgélni az állam a látott/halott különbség miatt. Sokkal teltebb mind a kép, mind a hang (Onkyo TX-SR608 erősítő, Samsung UE40D5500 tévé). Ez a különbség megvolt az AMD és az Intel konfig esetén is, többféle HDMI kábelt kipróbálva is - a különböző HDMI kábelek produkciója között nem volt különbség. A kérdés csak az, hogy miért nem tudja azt a HDMI, mint a DVI+optikai hang?
Más kérdés: Speedfanban mit állítsak, hogy működjön? Az AMD-s összeállításnál működött, ezzel az Intelessel valahogy nem akar... PWM-es procihűtő és egy fix fordulatú házventi van, ezeket szeretném halkítani. Ehhez kapcsolódóan, meddig szabad elengedni a hőmérsékleteket?
Ha a Speedfannal nem jutok előrébb a továbbiakban sem, akkor mit ajánlotok? -
rbalint88
addikt
válasz
rigo88 #19298 üzenetére
"milyen legalább 1.5tib hdd-t érdemes beszerezni ésszerű ár-keretek közt?"
halk és olcsó nem lesz. nem tudom dajcslandban hogyér mérik, de WD RED-et vegyél, azok NAS-ba való, ennek megfelelően halkra, energiahatékonyra és tartósra van tervezve.
1, 2 és 3 terrás van belőle, én ez utóbbival szemezek, itthon 43e körültől kapható. -
rbalint88
addikt
válasz
canniball #18691 üzenetére
"Itt vannak a képek, itt pedig a terv."
én az autóból fogok kuplerájt csinálni piros ledekkel, kilincsmegvilágítás belül és lábtérmegvilágítás az első utasoknak. kutyaszarvilágítás gyárilag van, meg bekerült egy W8 belső világítás, ami a középkonzolra és a váltó környékére szór kis pirosas derengést, de nagyon kellemes.
Csecse lesz ez a házikó, de kell neki egy megfelelő környezet is
másrészt a karbonfóliával csínján bánnék, inkább valami rücsis festékkel fújnám, úgy iparibb lenne, meg a karbon fólia sajnos elég gagyi tud lenni élőben. (bár most rendeltem egy fényes felületű gold/brown/black karbonfóliát és egy brushed steel grey fóliát, mindkettő 500x1500mm méretben, ha nem válik be, akkor a maradék eladós lesz
) kezdem unni, hogy a (mű)fabetét meg van repedve az ajtóbehúzókon...
-
rbalint88
addikt
Kérdésem még:
- Melyik alaplap ajánlottabb, vagy inkább mást javasoltok?
- Jó-e az 1600MHz RAM, vagy van-e értelme magasabb órajelűt beépíteni?
- Az L7 táp zajszintje fel van tüntetve a weboldalon, de a SYS6-é nincs. Zajosabb, ismeri vlki, van értelme a drágább L7-t választani? A 300W gondolom elegendő.- Nézz szét a topikjaikban, hogy van-e jellemző meghibásodás vagy egyéb probléma, specifikáció szerint mindkettő jó.
-inkább 1866Mhz 2x4GB és KIT-ben vedd
-300W elég, de vehetsz FSP-t is, az enyémnek szava nincs, legalábbis az egyszem swif2 (120mm, 800rpm) házhűtő és az Arctic F9 (92mm, 600-1800rpm PWM) procihűtő elnyomják alacsony fordulaton is. Árban is kedvezőbb kicsit a Be Quietnél, a dizájnon kívül szerkezetileg is kb ugyanaz, a BQ is FSP beles.
-prociból inkább A10-5700. Gyári hűtőre egy swif2 vagy arctic f8 pwm venti sokat segít kicsi pénzé'. -
rbalint88
addikt
válasz
VW-Corrado #18394 üzenetére
Ezek olyan új lapok, hogy még nem válhattak be, nincs velük tapasztalat
Prociból A10-5700 nem elég? nem sokkal gyengébb, viszont nem 100W, hanem csak 65W a TDP-je, ami egy HTPC-nél mindenképp szempont. -
rbalint88
addikt
válasz
canniball #18139 üzenetére
úgy jön ide, hogy nem mindegy, hogy mennyibe kerül a hibás alkatrész cseréje. plusz így nincs lehetőség fejlesztésre, stb stb. megvannak a korlátai, ennyi.
hűtés: ha passzívval meg lehet oldani, oké. ha legalább 8cm venti van rajta, oké. de a kis 4-5 centis visítóktól kivagyok.
-
rbalint88
addikt
válasz
mandju #18134 üzenetére
ha hosszú távra akarod és minőségit, akkor mindenképpen emelni kell a tétet. egy minőségi ház és táp önmagában több, mint 20e, ha csak nem fogsz ki apróról valamit.
torrentre és filmezésre elég a brazos sokak szerint, én azért valami combosabbat vennék, meg az ilyen integrált procis megoldásokért nem lelkesedek.
ha csak oprendszernek kell, akkor ssd, egy 60gigás 15 körül van, de ha a linux a barátod, akkor elég egy 8-16gb pendrive is. -
-
rbalint88
addikt
-
rbalint88
addikt
válasz
Gabesz26 #17676 üzenetére
"A linkelt hsz.-t csak megerősíteni tudom: a gyári hűtő biosban leszabályozva level 2-re nálam HD film közben olyan 33-35 °C körüli hőmérsékletet eredményezett (21 °C-os szobahőmérséklet mellett), és meglepően halk (1 méterről már alig hallható)"
Na igen, ha lehet biosból szabályozni...
-
rbalint88
addikt
válasz
Celtis #17665 üzenetére
igen, le kell cserélni sajnos. Az arctic légszállítása megegyezik a gyáriéval, csak 1800-on 2800 helyett... cserébe nem 15, hanem 25mm magas.
6cents házba nehéz bármilyen értelmes hűtőt rakni AMD-re. Thermaltake slim jó lenne, de az csak Intellel kompatibilis.
15mm magas ventilátorból meg semmi értelmeset nem találtam, hogy ne nőjön meg a Xigmatek magassága. (az én házamban 50mm a korlát, ha akarsz 3,5" hdd-t is használni, de majd flex segítségét veszem igénybe, ha erre sor kerülne és lelógatás helyett felfele lesz felrakva, az optikai meghajtó terébe.) -
rbalint88
addikt
válasz
Celtis #17656 üzenetére
5,5 cm hűtés: Xigmatek Praeton LD964 hűtő, gyái venti cserlve egy Arctic F9 PWM-re, mert Swif2 PWM nem volt sehol raktáron. 6-7 között van a hűtő és 1e a venti.
A6-3500-at 30 fok körül tart 3 órányi filmnézés után is, csendben.Szerintem ezek a fajta házak inkább atomos/brazosos rendszerhez vannak kitalálva hűtés ás tápellátás szempontjából is.
-
rbalint88
addikt
válasz
zolaas #17480 üzenetére
azzal is jó vagy. max a procit cseréld egy ivy-re amiben hd4000 van. ha meg olyan a házad, amiben van bővítőhely, akkor egy akármilyen alsó kategóriás dedikált vga is jó, csak a fogyasztás/melegedés szempontjából lesz rosszabb, mint egy cpu+gpu páros.
mozartnál figyelj a 45centis mélységre.
ha az apróból szeded össze a cuccokat, akkor ki fog jönni az így megspórolt pénzből egy 30-35ezres tablet is, ami a tv kímélésen kívül egyébre is jó -
rbalint88
addikt
válasz
Krampesz #17308 üzenetére
az antler nem egy kimondottan minőségi darab. CM lehet, hogy böszme mellette, de minőségi. és a nas-t is esetleg át tudod költöztetni bele, így csak egy fogyasztó lesz
a másik meg, hogy az antlerben levő táp milyen minőség... én nem bíznék rá semmit. 10-13ezerből sfx, tfx és normál atx tápból is van 300w körüli, minőségi darab, ami a hdd-ket is simán kihajtja, ha átköltözöl. -
rbalint88
addikt
A gyári procihűtő-venti és a gyári Lian Li házhűtő kirugdalása és egy Arctic F9 PWM és Coolink Swif2 1200 beszerelése = boldog user, csendes htpc, mindössze 3e Ft árán. Szép az élet!
Szóval akinek max 55mm magas procihűtő fér be a házába, nyugodtan vegyen Xigmatek Praeton-t, csak számoljon azzal, hogy a ventit le kell cserélni rajta (így pedig ki is jön, hogy a 45-15+25=55mm)
-
rbalint88
addikt
válasz
szabi__memo #17193 üzenetére
hoppá. nekifutásból pofára estem, ebben is hd4000 van.
azt hittem 2000 v 2500 max. hardveres szempontból véltem eltérést felfedezni, de nincs, úgyhogy nem szóltam. csak akkor aztatat nem értem, hogy az asztali i3-akba meg miért 2500-ast raknak? -
rbalint88
addikt
válasz
szabi__memo #17190 üzenetére
i3-3217U az eleve laptopba való, másrészt abból is a legalapabb, teljesen kiherélt. úgyhogy azt nem tekinteném referenciának
egy előnye van, a 17W tdp
-
rbalint88
addikt
én annyit tennék hozzá, hogy ha hosszú távra tervezel házzal és belefér árban, akkor fractal node 304. oké, hogy 25k, de amire te akarod, kb a legalkalmasabb ház.
-
rbalint88
addikt
válasz
rigo88 #17070 üzenetére
ha anyagilag belefér, akkor egy fm2-es alap rendszer mini-ix lappal és a házprobléma is megoldódik
htpc és irodai alkalmazásra nem hiszem, hogy kellhet több, ha meg mégis, akkor erősebb procit lehet bele rakni és a dual-vga játékra is bőven alkalmassá teheti. azzal kell számolni, hogy tv-tuner vagy hangkari csak usb-s tehető bele ekkor, de ez vállalható kompromisszumnak tűnik számomra.
engem meg a tp link wifi stick szopat, a gyári cd-t nem akarja hivatalosnak elfogadni, és olyan kis aranyos, azt javasolja, hogy töltsem le a megfelelő drivert a netről
csak felmerül a kérdés, hogy mivel bzdmg?
-
-
rbalint88
addikt
Felmerül a kérdés, hogy milyen procit akarsz használni. Ha i3 és tényleg csak HTPC-nek, akkor jó a gyári Intel is. Visszakerestem, látom FM2-ben gondolkozol. Arra nem tudom, hogy milyen hitelesített hűtések vannak mostanság, amik jók lehetnének.
Én egy ilyet vettem most, konkrétan ezt a darabot, ami a tesztben szerepelt. AMD gyári hűtőjéhez képest gondolom halkabb és mivel tesztpéldány volt, így olyan áron kaptam meg, amiért érdemes volt elhozni. Hogy teljes áron mennyire éri meg, azt nem tudom, de 4e-ért teljesen vállalható. Viszont hivatalosan csak FM1-hez jó.
Kicsi házban, kicsi lapon így néz ki: [link]
Ebből kitalálható, hogy megérkezett a Lian Li PC-Q09FNB házikó. Egy 38 rugós háznál kicsit hülyén veszi ki magát, ha az ember azt mondja rá, hogy megérte, így csak annyit mondok, hogy az elvárásaimnak megfelel. Előzetes teszt szerint nagyon jó halk is.
Már csak arra kellene rájönnöm, hogy a biosban hogy állítsam be, hogy minél halkabb legyen, mert a cpu fan controlnál van auto, disabled és pwm lehetőség, de sehol nem lehet olyat beállítani, hogy 50fokos maghőmérsékletig legalacsonyabb fordulaton ketyegjen. -
rbalint88
addikt
válasz
Ed Parker #16885 üzenetére
Te 5ezer Ft-ot fizettél hdmi kábelért,ahelyett hogy megvetted volna a legolcsóbb Hama szutykot?
a HAMA
(rtönkremegy)kábellel nem is a kép/hangminősége a gond (túl azon, hogy digitális jelnél ugye mennyi létjogosultsága van az ilyen fejtegetésnek), hanem beállítod egy pozícióba és ha egy hónap után megmozdítod, akkor kb lehet is kidobni, mert megtörik...
én Monstert vettem 2e Ft-ért, annyiért bőven jó.
hangfalkábelből sem vagyok fetisiszta, 500Ft/m Cordial 2,5mm2 átmérőjű, teljesen jó, úgy érzem nem az én rendszerem az, ami meg tudja mutatni a különbséget egy jó minőségű, tisztességes olcsó hangfalkábel és valami csilliárd Ft-os cucc között -
rbalint88
addikt
-
rbalint88
addikt
válasz
206 cc #16805 üzenetére
50ből nem fogsz kijönni sajnos. Ehhez a tévéhez érdemes lenne olyan gépet építeni, ami hosszú ideig ki tudja szolgálni, szóval nem a jelenlegi igényeket éppen teljesítő minimumra törekedni.
egy alaplap+proci+ram kombó kb beférne 50ezerbe, de házra még mindig el kellene különíteni legalább 10ezret, ami nagyon az alsó kategória, de hosszú távon megéri egy rendes házba is beruházni, a belsőséget lehet később cserélni, a tápra is érdemes figyelni energiafelhasználás és minőség szempontjából is. csúnya dolog egy 5000Ft-os szar táp miatt bukni az egész gépet...
szóval a javaslatom: amd a75 chipsetes mini itx lap, a6-5400 proci, 2x4gb 1866Mhz ram, egy green 2tb hdd, egy jó ház. ez kb 100-120ezerből hozható, de ha hosszú távra tervezel, megéri. -
rbalint88
addikt
Lian Li PC-Q09FNB megrendelve.
18-án lesz átvehető, addig a régi jó WDTV üzemel (félig belakott htpc után is egy vacak)
-
rbalint88
addikt
közvéleménykutatást tartok
ki milyen házat ajánl a következő paraméterekkel: max mélység 330mm, max magasság 210mm, max szélesség 460mm. mitx lapot tudjon fogadni és normális procihűtő tehető legyen bele. odd-hely nem szempont, viszont a minőségi kialakítás igen (ne rezegjen a gyenge anyag és megmunkálás miatt)
a6-3500, mitx lap, 1db notihdd lesz benne első körben, ha van benne táp, azt vigye el. később, ha a házba fér, 3,5"hdd(-k) fog(nak) bekerülni.
Ha tápos, jó minőségű legyen, gagyi tápért nem szeretnék pénzt adni.
Táppal 25e, táp nélkül 20e irányárak, ha gyári procihűtő elfér benne, akkor +5-6e.Eddig Antec ISK300-150 és Lian Li Pc-Q09FNB állnak jól, csak egyiknek sem tudok semmit a tápjáról, meg a Lian Li 38ezer, ami azért jaj...
Az antec meg nem néz ki elég elitnek 25pénzért -
rbalint88
addikt
válasz
canniball #16532 üzenetére
a beépített IR-nek az az előnye, hogy kulturáltan néz ki.
VFD meg szerintem felesleges, ha már mindenképp kijelzőt kell nézegetni, akkor inkább vezérlem telefonról a gépet.
3,5" helyre építhető imon jó ötlet, csak van egy db 5,25" bővítőnyílás a házontc-380-ba valami egészen érdekes táp kellhet...
-
rbalint88
addikt
-
rbalint88
addikt
válasz
rigo88 #16519 üzenetére
vegyél táp nélküli techsolo-t és egy rendes tápot hozzá. hosszú távon azzal jársz a legjobban. bele lehet pakolni egy erősebb konfigot is és mitx lappal, ügyeskedve elfér benne több meghajtó is.
ha nem venném meg az itx cókmókot, akkor elhatároznám magam egy olyan házra -
rbalint88
addikt
-
rbalint88
addikt
átsiklottam e két hozzászólás felett
ha nem lesz jó a paneltáp, akkor megpróbálom elbizniszelni egy picoPSU-ra, az meg csak elég lesz.@ canniball
alaplapom bele fog férni, az oldalon írja, hogy 200x245 megy bele, az enyém 195x244.köszi a tanácsokat, tippeket, htpc-ben nagyon kezdő vagyok
-
rbalint88
addikt
jobb lenne egy trinity nyilván, csak abba is pénzt kellene rakni. viszont lehet, hogy kicsit kuporgatok és trinity lesz mini itx lappal, mini itx kicsi házban, paneltáppal (aztán lóf*** a seggembe)
vagy veszek egy tfx tápot 10-ért a mostani szar helyére aztán "jóuvanazúgy" -
rbalint88
addikt
kérdeztem itt, hogy mekkora picoPSU lenne elég a gépemhez, de nem írt rá senki semmit
proci 65w tdp osztályú, vga 60w tdp, ezen kívül van egy notivinyó meg lesz majd egy 3,5"-os. odd nincs, usb-ről kap áramot, ha kell.
adj nekem linket, ahonnan egy 150-160w-os picoPSU megvan kockával együtt 15ből -
rbalint88
addikt
a táp elektronikájával van baj, így akkor egy halkan szar tápom lenne, de azért köszi
picoPSU-n gondolkoztam, de az még jobban megdobná a költségvetést, ami így is túl szűk. hosszú távon talán az a megoldás, de ha kellőképpen halk lesz a gyári táp, akkor jó az nekem, nem abba a fogyasztásba fogok belehalni a lámpánként 4db 75W-os halogén mellett
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Szólánc.
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest