- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
kovy79 #33425 üzenetére
Iszonyat jó, legnagyobb boldogságom, hogy egy Genius 5.1-em van, kb 6 éve elveszett a távja és sose találtam hozzá
Lag max akkor van amikor lefut egy activity és nem azonnal kapcsol ki-be minden eszközt hanem szépen sorban, de csak normál távirányítóként használva nincs semmi késés. A kínai IR vevővel is hibátlanul működik, azt hittem majd ezt is rá kell pontosan irányítani az eszközökre, de szinte mindegy merre áll, úgyhogy ez is nagykirály
És az összes Harmony közül is ez tetszik a legjobban (két dolog amibe bele tudnék kötni, hogy kicsit talán hosszú de bőven használható, a másik viszont már picit zavaróbb amíg nem szokja meg az ember, hogy ugye megjegyzi az eszköz szerinte utolsó állapotát és ha kézzel kapcsolja mondjuk ki az ember a tévét akkor ha utána lefuttat egy activityt akkor összekeveredik, szóval ez megszokást igényel.
-
SUPREME7
őstag
válasz
diegho #33418 üzenetére
Mondanám, hogy nézz át ide: http://prohardver.hu/tema/intel_atom_z3735f_es_z3736f_minipc-k/friss.html
Szerintem a Pipo X7 (elvileg legális, aktivált Windows 8.1 Bing-gel) megoldás lehet neked, Lifeforce-nál lehet boltból venni, számlával és kb 40K lesz a végső ára.
De mindenképp kérj meg előtte valakit, hogy nézze meg megy-e amire használva lesz, de szerintem bírnia kell.
Annyi bibi lehet, hogy a topikban az utóbbi időben felmerült, hogy egy kis hűtési gonddal küzdenek az első szériás Pipo-k, de nem tudom a bolt már valami javított példányokat kap-e.
-
SUPREME7
őstag
válasz
zolaas #33395 üzenetére
Amíg nem telepíted a Bonjour-t addig nem fogod tudni a Zeroconf-ot bekapcsolni. De ha a webui-t bekapcsoltad, és a Yatse jól be van állítva (jó az ip + port akkor meg kell találnia. Ha van beállítva user+pass akkor azt csak utána fogja kérni. Ha nem találja akkor tűzfal beállítás lehet még gond.
-
SUPREME7
őstag
válasz
zolaas #33380 üzenetére
Apple bonjour:
https://support.apple.com/kb/dl999?locale=en_US
Telepítés után menni fog a Zeroconf bekapcsolása és a Yatse
-
SUPREME7
őstag
válasz
Mezga Aladár #33320 üzenetére
Köszi mégegyszer, így nem kellett keresgélnem. Nagyon boldog tulajdonosa lettem egy Logitech Harmony 525-nek, 6K-ért szerintem bestbuy volt
Baromi jól konfigurálható cucc. Nehezebb ügy lesz asszonyt betanítani rá
-
SUPREME7
őstag
válasz
Mezga Aladár #33317 üzenetére
-
SUPREME7
őstag
Valaki tudja, hogy logitech harmony működik a kínai filléres mce remote IR vevőjével?
-
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
válasz
Skillet #33207 üzenetére
Stream funkció vagy pvr kezelés például, én egyből megvettem ezek miatt, úgyhogy nem emlékszem részletesen, de itt a lista:
Fulfill all your needs
✔ Support all XBMC / Kodi media (Movies / Sets / Tags / Music / TV Shows / Music Videos / Pictures).
✔ Support for playlists and files listing (XBMC / Kodi Sources / Addons).
✔ Full support for Media Player Classic (MPC or MPC-HC) as an external player.
✔ Quickly find your media with complete search. Includes a global search.
✔ Sort and filter your media as you need.
✔ Detailed now playing views with direct selection of Subtitles or Audio streams.
✔ Cast support* : Stream your android media to XBMC / Kodi or UPnP / AirPlay / Chromecast devices
✔ PVR support.
✔ Wake on Lan support.
✔ Send media to XBMC / Kodi from YouTube or Browser. (Support XBMC / Kodi YouTube, Justin.tv, Vimeo, Dailymotion plugins)
✔ IMDB button when available to get more details on media.
✔ Support resuming of media. -
SUPREME7
őstag
válasz
bajnokpityu #33052 üzenetére
Max 1600-as ramot támogat, és azt beszéltük délután, hogy dual channel nincs, szóval ezért lett 1x4GB. Ne zavarjatok össze a finishben
-
SUPREME7
őstag
Na elvileg véglessé vált a motyó
- Antec ISK 600
- FSP - 400W HEXA+ 80+
- ASUS - AM1I-A
- AMD - Athlon X4 5350 AM1 BOX
- Kingston - 4096MB 1600MHz CL10 DDR3 HyperX Fury BlackMa még azért alszom rá egyet, úgyhogy ha van esetleg még valami javaslatotok akkor jöhet
-
SUPREME7
őstag
válasz
MasterMark #33038 üzenetére
Akkor így már világos. Akkor marad az 1x4GB, gondolom feltűnő különbség úgy se igazán érezhető.
-
SUPREME7
őstag
válasz
MasterMark #33033 üzenetére
Milyen lappal? Most néztem más am1-es lapokat hátha találok több hátlapi usb-s lapot, találtam is egy asus-t de ez meg single channel ...
Amit kinéztem asrock lapot annak meg a gyártói oldalán nincs odaírva, hogy dual vagy single channel, de gondolom akkor ez is single . Gondoltam úgyse lesz bővítve a ram, akkor mehetne dualba erre ...
(#33031) PeterPH
Köszi akkor jól sejtettem.
-
SUPREME7
őstag
Melyik az optimálisabb, 2x2GB vagy 1x4GB ram?
-
SUPREME7
őstag
válasz
gery2123 #33012 üzenetére
Én Plex-ről tértem át Kodi-ra. A Plexet is szerettem, de egy csomó dolog van a Kodiban ami a Plex-ben nem volt. Viszont semmi olyan nincs a Plex-ben ami a Kodiban nincs. (najó, chromecast támogatás, de az keveseknek szempont - nekem eddig az volt, mert laptopról streameltem chromecastre plex-ből a filmeket.)
-
SUPREME7
őstag
Most már végképp elbizonytalanodtam. Melyik az "erősebb" az Amd am1-es 5350 vagy a J1900? Fogyasztás nem annyira szempont, ha van lényeges "erőkülönbség", mert árban kb ugyanaz lenne.
Jelenleg vagy
ASRock - Q1900-ITX (s1170)
vagy
ASRock - AM1B-ITX (sAM1)
AMD - Athlon X4 5350 AM1 BOXSzerintetek?
-
SUPREME7
őstag
Úgy döntöttem Mini-Itx kuckóba költözök be. Egy FSP 400-as tápot tudnék most beledobni, és egy J1900-as alaplapban gondolkodom. Viszont nem tudom, hogy ez így mennyire "pazarlás". Vagy mit ajánlanátok HTPC-szerver alapnak? A csendesség és azért a fogyasztás figyelembevételével. Lap + proci max 25K környékén (használtan)
Nem vagyok annyira "igényes" filmnézés terén mint itt a többség, inkább vegyes felhasználás lenne a cél, Kodi + PVR backendd-el felvétel és tévézés, valamint háttérben torrent 0-24.
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok!
Ehhez a gépházhoz lehet valami külön tápot venni ami elfér, vagy ehhez csak integrált tápos lap jó? Vagy valami hasonló (ár)kategóriás mini ház amit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged