Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
zolaas #19896 üzenetére
Soha nem kínlódtam jukebox-szal és ilyen plakátozással, rendezéssel. Egyszerűen semmi értelmét nem látom. Mappákból is ugyanolyan gyorsan megkeresek bármit, nem kell frissíteni sem.
Én egyébként nem értem miért akar valaki htpc-t, ha amire szüksége van mindent lejátszik egy médialejátszó. Nekem egyedül Hi10 miatt kellene, egyébként meg sem fordulna a fejemben ezzel szórakozni.regger: Popi a210-em van, és az egyetlen bajom hogy nem viszi a Hi10-et, de ez 99%-ot nem érint. Nyilván nem vennék ilyen bugos lejátszót, de nem csak ezek vannak a piacon. Mint ahogy htpc-ből is lehet jót meg szart építeni, jót inkább drágán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Robogó, kismotor
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest