- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
El van rejtve az összes merevlemez, nincs hangjuk. A lap seggébe bemennek USB-n, mind az 5 bedugva egy ilyenbe, ezzel pedig bekapcsolom amelyikre épp szükségem van, vagy akár mind az ötöt. A maradék pedig jön hálózatról.
A minimal Streacom házba nem is férne normál tápegység. Lesz egy slim BD író-olvasó, 2x2gb 1866 ram, Kingston SSDNow V300 60GB SSD, akkor az említett pico vagy paneltáp és a Kabini 4 magos HD8400 lap. Igazi utóbbi egyelőre vízió, de jönnie kell....
Talán még képminőségben is előrelépünk az A10-hez képest, de ebben nem vagyok biztos, bár kétségtelen, hogy maximálisan elégedett vagyok, voltam ezzel is.
-
Pista0001
addikt
Árulnak még egy fiókos NAS-t is, annál 300%-al nagyobb kapacitás érhető el.
szabi__memo: Remélhetőleg ha elérhetővé válik, konszolidálódnak egy kicsit az árak.
F34R: Többen panaszkodtak arra hogy a Brazos már kevés lehet filmlejátszás közben egyéb feladatok ellátására is, például háttérben még torrent és NAS feladatok, erre lehetne jó megoldás ez az alaplap. Majd kiderül mi lesz a valós ára...
-
szabi__memo
nagyúr
Abban nem hiszek, hogy az apple jobbat fog alkotni mint a iso,mpeg
Annyival nem jobbat hogy az terjedjen az iso szabvany helyettLehet hogy tenyleg csak ilyen 4k-kamukat adtak ki, de a forumon 10 filmrol tettek emlitest, amit kuldtem ott eleve tobb volt. De ezt nem tudom, lehet tenyleg nem adtak meg ki rendes 4k filmet (B50en semmikepp) de barmikor tudnanak (en azt hittem esetleg BDXL-re adtak ki, de lehet, sot valosinu arra sem fer jo minosegben, de ezt most passzolom)
-
szabi__memo
nagyúr
Ez jogos, de en azt tovabbra is tartom, hogy a lemezkiadok nem fognak az apple miatt apple szabvanyt hasznalni. Az apple persze tenyleg azt csinal amit akar, de ahhoz hogy ok kiadjak a filmeket 4kban, ahhoz a lenyeg hogy a filmmkiadok is kiadjak. Es azok nem fogjak apple szabvanyban, ergo elterjed a h265.
A "Mastered in 4K" csak annyit jelent, hogy a source 4K volt es elvileg ugyeltek arra hogy 4K-s tvken is kozel 4K szintu legyen az 1080p-s (!) film elmenye. De a source megvan rendesen 4Kban.
-
Gabesz26
senior tag
Tegnap este visszatettem a TMT5-öt, de ugyanaz a helyzet (se a Power DVD, se a TMT nem akarja valami miatt a hardveres gyorsítást 3D alatt, mert ha bekapcsolom néhány helyen blokkosodik, szétesik a kép...).
Muszáj volt visszamennem a cpu gyári értékeihez (idáig visszavett órajellel használtam), így hardveres gyorsítás nélkül megoldja az A8-5500 processzorerőből amit kell, és tudom nézni hibák nélkül a 3D-s filmeket, de ez így nem az igazi, úgyhogy utánanézek még külföldi oldalakon is hátha van esetleg róla valami.
Ha egy AMD APU tulaj megtudná nekem nézni, hogy 3D BD lejátszás közben hogyan alakulnak a cpu és gpu terhelések azt megköszönném
Milyen problémára gondolsz a TMT6-al? Nekem a v6.0.1.119 volt fenn az előző rendszeren, illetve ezen is, és a leggyakrabban emlegetett megnövekedett boot idő nálam nem jött elő (pedig az előző rendszer egy 320-as 2,5"-os WD hdd-n volt, szóval ott észre kellett volna vennem
)
-
szabi__memo
nagyúr
Nem felskalazott. Meg a regi filmek is siman beszkennelhetok 4K-skent arrol nem beszelve hogy lassan 10 eve kerultek piacra az elso 4k kamerak. Filmiparban gondolom meg is van annyi..
Az apple miatt nem fognak apple szabvanyban kodolt filmeket piacra dobni...Szerk:
Kozben talaltam is linket. Ebbol arra kovetkeztetek 2004ben kezdtek el igy, majdnem eltalaltam a 10 evet -
szabi__memo
nagyúr
Csak nem akarnak sajat tomoritest... (anelkul hogy az ISO,MPEG szabvanyat tamogatnak)
Durva lenne. Nem is hiszem h erdekuk, de ha kijonnek 4Ks TVvel es tamogatjak a h265ot biztos robanni fognak a tartalmak is, ezzel egyetertek
Most olvasom masik forumban, hogy a sony / columbia most dob piacra 10db UHD4K BD filmet. -
ricsik
őstag
Nem értettem félre
, éjjel fél kettőre állt össze minden (a scripted is csodálatosan fut
), így még nem merek nyilatkozni, kell egy kis idő, de lehet feleslegesség válik a popi.
Amúgy a belső MPC kodekkel is rángatott a kép, tehát nvidia mellé én szerintem még mindig kell valamilyen jobb fajta kodek. Ati-ról nem tudok nyilatkozni, nincs olyan kártyám.
-
ricsik
őstag
Természetesen ezt is kipróbáltam, mert a tv-nél engedi a 23-mat, 24-et, 60-at, stb..,
Este küldöm a képet, de szerintem teljesen ugyan úgy vagy beállítva, mint amit beillesztettél nem sokkal feljebb, csak be van az elsődleges kijelzőnek állítva a tv, már ezt is megírtam korábban. -
ricsik
őstag
XBMC-vel tökéletes ahogy javasoltátok teljes fullképernyős módban, Wasapival. Innentől kezdve szerintem a driver jó, windows jó, tv jó, minden ok. Megszűnt a diavetítés.
A hw-es videógyorsításokban nem vagyok otthon. Gondolom kikapcsolva sem jelent semmit erős gépnél. Főleg gyenge proci esetén lehet haszna. Szerencsére mindig erős gépem volt, szal nem törődtem ezzel.sb:
MPC-vel van kis akadás, kb 5 másodpercenként egy kis megröccenés. Gondolom benne van a driverben a 23,976, mert XBMC-vel tökéletes. Tv ugyanaz. -
ricsik
őstag
Egyről beszélünk, de látom nem hiszel nekem. Be van kapcsolva az automata felbontás és freki váltás (ahogy a képen is). Monitor is rá van kötve. Természetesen a legördülő menüben szintén ki van választva, hogy a Tv legyen az alapértelmezett megjelenítő, így mikor indul a film a TV-n jelenik meg, vált frekit (ki is írja). Ennek ellenére szaggat a kép.
Infós vagyok. Én nem olyanokra gondoltam, akiket érdekel a dolog és hajlandóak, van is kedvük napestig fórumokat nézegetni, hanem az olyanokról, akik felteszik a programot, elindítják, majd csodálkoznak, hogy valami nem kerek.
Nyilván nem tudok mindent a médialejátszás területén (ezért is kérdezek), de én végig nézegetem a dolgokat, ha magamtól valami nem sikerülne. Azért az esetek többségében sikerülni szokott. Ezért is lepődöm meg, hogy ez egyenlőre nem akar menni. De akkor is megoldom! -
ricsik
őstag
Nem pont olyan, XBMC diavetítés, MPC meg rángatós, de folyamatosabb.
MPC csak akkor javult meg, ha nem vált felbontást, csak sima full screen és a Win 24Hz-en.
A XBMC meg mindenhogy jó, de csak is Wasapival, máskülönben diavetít.A legbosszantóbb, hogy nem megy minden egyből simán. Bekapcsolom a popit és jó. Ellenben a PC-s lejátszással b@szakodni kell, hogy minden úgy mennyen, ahogy kell. Nem mondom, hogy lehetetlen küldetés, be lehet lőni, de mire minden jó lesz, na az nem 5 perc. Úgy hogy ez a szakmám. Aki nem ért hozzá, annak esélye sincs.
Valószínű futok egy kört a madVR-el és a Reclock-al, bevallom nem ismertem őket.
-
ricsik
őstag
Most látom, hogy az mkv-kat ez is external playerként játsza le MPC-vel. Nem lehet megoldani, hogy saját maga,az XBMC játssza le. Ahogy írtam, valami internal player paranccsal?
Van egy gyanúm, hogy van mindent ő játszik le, vagy mindent külső lejátszóval, keverni nem lehet.
Lehet túl sokat akarok. -
-
ricsik
őstag
A TM5 valóban nem vált frekit, tudtommal a 6 sem, de reménykedem, hogy egyszer majd beleteszik ezt az opciót. A maximált ablakos módszert és a pixeledést nem értem, kifejtenéd
?
Az Xbmc-ben, ha a tényleges teljes képernyős mód be van pipálva, akkor az egész external player dolog nem megy, mert az xbmc alatt indul el a TM5 így nem sok értelme van. A TM5 pedig úgy van beállítva, hogy mindig teljes képernyővel induljon, automatán indítva a filmet, always on top módban.A fájlokat megköszönöm, ha előkerülnek.. Köszönöm, holnap este tudom kipróbálni. Majd referálok.Most nézem, ebben nincs benne a Bd folder, majd megbróbálom beleheggeszteni, tudniillik minden BD ISO-mat kicsomagoltam, mert valamelyik fórumon azt javasolták... Kevésbé terheli a média playert, legalábbis azt mondták. Lehet nagy hiba volt, de nem fogok beISO-zni újra ennyi filmet.
-
cekkk
veterán
Playdisc.bat :
@echo off
rem you can place your PlayDisc file in \Roaming\XBMC\userdata\
"C:\Program Files\ArcSoft\TotalMedia Theatre 5\uLaunchTMT5.exe" E:PlayIso.bat :
Set file=%1
Set dummy=%file:iso=%
IF NOT %dummy% == %file% (GOTO playiso) ELSE (goto next)
:next
Set file=%1
Set dummy=%file:mpls=%
IF NOT %dummy% == %file% (GOTO plaympls) ELSE (goto playbdmv)
:playiso
"C:\Program Files\Elaborate Bytes\VirtualCloneDrive\VCDMount.exe" /d=0 %1
"C:\Program Files\ArcSoft\TotalMedia Theatre 5\uMCEPlayer5.exe" E:
"C:\Program Files\Elaborate Bytes\VirtualCloneDrive\VCDMount.exe" /d=0 /u
GOTO end
:plaympls
set pth=%1
set pth=%pth:~1,-25%
"C:\Program Files\ArcSoft\TotalMedia Theatre 5\uMCEPlayer5.exe" "%pth%" exit
GOTO end
:playbdmv
set pth=%1
set pth=%pth:BDMV\MovieObject.bdmv=%
set pth=%pth:BDMV\index.bdmv=%
"C:\Program Files\ArcSoft\TotalMedia Theatre 5\uMCEPlayer5.exe" %pth% exit
GOTO end
:end
exitplayercorefactory.xml :
<playercorefactory>
<players>
<player name="ISO_BDMV_Player" type="ExternalPlayer" audio="false" video="true">
<filename>C:\Users\HTPC\AppData\Roaming\XBMC\userdata\PlayISO.bat</filename>
<args>"{1}" /fullscreen</args>
<hidexbmc>true</hidexbmc>
<hideconsole>true</hideconsole>
<forceontop>false</forceontop>
</player>
<player name="Disc_Player" type="ExternalPlayer" audio="false" video="true">
<filename>C:\Users\HTPC\AppData\Roaming\XBMC\userdata\PlayDisc.bat</filename>
<forceontop>true</forceontop>
<hidecursor>false</hidecursor>
</player>
<player name="Universal_Player" type="ExternalPlayer" audio="false" video="true">
<filename>c:\Program Files\MPC-HC\mpc-hc.exe</filename>
<forceontop>true</forceontop>
<hidecursor>false</hidecursor>
</player>
</players>
<rules action="prepend">
<!-- Bluray ISO/BDMV -->
<rule filetypes="iso|bdmv|mpls" player="ISO_BDMV_Player"/>
<!-- Multiple files -->
<rule filetypes="m2ts|mkv|avi|ts" player="Universal_Player"/>
<!-- Bluray Disc -->
<rule filetypes="bd|ifo" player="Disc_Player"/>
</rules>
</playercorefactory> -
ricsik
őstag
Arról van szó, hogy az mkv-t az XBMC-nek kell lejátszania, de a BD anyagokat (lemez, BD mappa, ISO) át kell adnia a TM5-nek. Én így szeretném. Egyrészt a BD menü, másrészt a 3D miatt.
Ezt úgy lehet elérni, hogy egy scriptet kell írni, hogy bizonyos tartalom észlelése esetén külső lejátszót indítson.
Találtam / módosítottam egyet, de most az a baj, hogy hiába van kikötve, hogy csak a BD tartalmakat adja át, mindent a TM5-el akar lejátszani.
Egyenlőre nem tudom hol lehet a hiba. Átolvastam 100 fórumot, elvileg minden ok.
Vagy be kéne írni a script-be, hogy mkv esetén használja saját magát (internal player?), vagy a kikőtéseket nem veszi be jól és mindent átad. -
dhcodoki
senior tag
-
törölt tag
Nekem hétfőre ígérik az Asrock FM2 FM2A85X-ITX lapot, szvsz már megmarad HTPC-nek, talán egy Richland fejlesztést kap. Legalábbis ha lesz képminőségbeli fejlődés a 8x IGP-vel. A fogyi viszont jelentősen csökkenhet, optimalizáltabb lesz, nem beszélve a Kabiniról. Ha utóbbit majd agyondicséritek, meggondolom, hogy a mostani ágyú-veréb HTPC-m lesz az új irodai gépem és Kabinire építek egy új HTPC-t. 3D lehet még kérdéses, erről nem tudok semmit Kabini vonatkozásban.
-
szabi__memo
nagyúr
-
Sefter
veterán
-
Tonyo
őstag
+1
Ez a ház annyiért amennyiért vettük, nagyon de nagyon megéri. Képen nem látszik, hogy de minsőségi szálcsiszolt aluból van, nem nyeklik csuklik. Tényleg jó szívvel a nagyszobába merem rakni, eleinte féltem is, hogy nem lesz idevaló. Ja, és akkor a távirányítóról, a telejes irányításról nem is szóltam..
-
"olyan ház kell neked amihez jár táv és ezzel rendesen ki és be lehet kapcsolni most a legolcsóbb ilyen ház 25-27 ezer plusz ebbe kell egy táp"
Az baj, hogy ebbol egy szot se ertek? Miert kellene ilyen draga haz? (Sot, egyaltalan haz? A ket HTPC-m kozul az egyik sokaig konkretan teljesen csupaszon uzemelt (aztan kapott egy parezer forintos mITX dobozt), a masikat meg egy kibelezett radioba raktam bele, mindegyiket tok sima USB-s MCE taviranyitoval iranyitom, gond nelkul mennek evek ota.)
"De arra készülj fel, hogy érteni kell az a gép össze rakásához és a szoftverek telepítéséhez valamint beállításához"
Most komolyan, egy openelec telepitesehez mennyi tudas kell? Nagyjabol anyam meg tudna csinalni
A gep osszerakas meg tok szokasos, az ember beledugja az alaplapba a CPU-t meg a RAM-ot, aztan keszen is van. -
lela
aktív tag
A házat honnan ajánlanád megvenni?(külföld)Itthon ennyiért találtam meg:[link]
Nem rossz ház egyébként bár egy picit méretes de legalább alu az előlapja.Tápegységet milyet javasolnál ami lehetőleg passzív és 80% feletti hatásfokú?
És milyen alaplap proc párost javasolnál?Köszönöm a segítséget!
-
lela
aktív tag
Ez szép és jó amit leírtál csak semmi konkrét nincsen benne.Ezt eddig én is tudtam.Nyilván azért fordultam a fórumhoz mert gondolatom szerint az itt lévő tagok már nem egy két htpc összerakásában segédkeztek, illetve építettek.
És mi a vélemény az általam említett asrock ion 3d 152d-ről?
Illetve ha már én rakom össze akkor :házból pl ezt találtam:[link]
igaz ez 70k de van benne táp és távkapcs is van hozzá.Ehhez kell egy vinyó alaplap proc mem és egy slim dvd.Ezekhez is jó lenne némi támpont, ami az igényeimnek megfelel.Mint említettem nem játszom rajta csak multimédiás gép lenne.
Esetleg más ház lehetőség?
Ez is jó lenne[link], csak nincsen rajta infra port illetve távkapcs sincsen hozzá.Mindenképpen szeretném ha a házba be lenne építve az infra vevő.
A passzivitás nem elengedhetetlen szempont.Köszönöm a segítséget!
-
Zirowe
nagyúr
Tudom, csak a normálisabb táp +7760ft, ami már jobban megdobná a keretet.
Vmi normális/kicsi ház kéne (1db 3,5" vinyó és lap+proci rammal, más nem lenne benne) rendes táppal max 10k-ig. :S
Esetleg Codegen MX31-A2-be befér matx lap és normálisabb a tápja?
Bár ez se annyira kicsi.. -
Zirowe
nagyúr
Asrock fele húz az usb 3.0 portok megléte is, nem olyan számottevő az árbeli különbség se.
Ház tápja vajon jó/elég/halk lenne?
Magasságra?Mondjuk én eredetileg brazossal számoltam, kicsit azért piszkál, hogy ennyire erős gépet veszek és ott "szunnyad" a polcon.
A rendes asztaliban van 8gb ram, core i5 3450 és egy hd7870, azt azért mégsem használom csak úgy filmnézésre.
Amúgy olvasom, hogy jön a trinity utódja, ha esetleg még várok 1-2 hónapot (nem olyan sürgős, két ilyen konfig kéne, és amiket helyettesítenének, azokból még csak egyet vittek el), akkor lehet számítani vmi érdemi csökkenésre a fenti konfigra?
-
Zirowe
nagyúr
Amúgy erre gondoltam (3,5"-ös vinyó már van):
4gb ddr3 ram 4000ft
amd a4-5300 10715ft/a6-5400k 15014ft
fm2a75 pro4-m 15153 /GA-F2A55M-HD2 13575
hkc sm01 6243ft (elvileg ebbe megy matx lap is és van beépített tápja)
= 34533ft/40410ftSzerencsére közben meglett az spdif is.
Enszuke: intel vinne minden hd anyagot, madvr-t és menne a 24p is?
Igen, tudom, hogy van fm2-es asrock itx lap, az kb 3,7k-val lenne drágább, de gondolom az nem menne olcsóbb paneltáppal.
-
Zirowe
nagyúr
Jelenleg kb 3k (és egy spdif kimenet) a különbség a brazos e350m1 és az a4-5300-ra épülő konfig között.
Miután ez csak htpcként lesz használva, így kéne vmi előny a trinitynek a brazossal szemben, hogy megérje azt vennem, ez lenne a madvr.a4-5300 és a6-5400k (ami szintén kérdéses, hogy bírja-e a madvr-t) között pedig 4,3k, ami a brazoshoz képest 7,3k.
Kérdés, hogy megéri-e ez az egész (nagyobb méret/ház, aktív táp, nagyobb fogyasztás) a brazoshoz képest?
-
z123456789
addikt
-
z123456789
addikt
Hát ez rendesen kiadja pedig.Néztem már más 3d anyagot is a TV-n, külsőről, ugyan ez a minőség volt.Sőt, ha a beállításokba megnézem több variácó is van a 3d kezelésre.De tökömnek sincs kedve midnegyiket végig nyomkodni.Angolul nem tudok, szóval fogalmam sincs mi van oda írva, amit kiraktál.
Mindegy, marad a cyberlink.Kösz a támogatást. -
z123456789
addikt
Hát ha beszélhetünk róla, akkor is-is.Nem akarom hogy ha véletlenül leszedek egy BD-t akkor döbbenjek rá hogy azt meg megint másképpen lehet 3D-re beállítani.
TMT 5-tel próbáltam, de ahol van az a kis fül hogy 2D-3D, ott inaktív.Hiába kapcsolom ki a monitort, illetve állítom be hogy csakba TV-n játsza, akkor is inaktív.Már nézegettem az nVidia beállításati, de remélem ott semmit nem kell, mert anniyra nem érdekel a 3D. -
törölt tag
LPCM és HD MA/TrueHD között valóban nem lehetne különbség, ellenben kipróbáltam mi történik, ha az XBMC dekódol és az erősítő dolgozik multichannelben vs erősítő dekódol. Le is írtam némi tapasztalatot, mások nem reagáltak. Mivel 2 pöttyöt kell ki és benyomni, aki kíváncsi kipróbálhatja. Nálam egészen nagy különbség van a kettő között, de inkább hangerőben. Minőségben nem jobbak-rosszabbak egymásnál, hanem mások, s nem kicsit. Hol egyik tetszett, hol másik, filmje válogatta, így maradtam a sztenderd erősítő dekódol megoldásnál.
-
mandju
senior tag
ez alapján úgy néz ki, hogy nincs olyan release, amivel működne egyelőre linux alatt az amd támogatás... sem OE, sem ubuntu... azt írják, hogy driver probléma miatt nem megoldott... itt én fel is adtam a próbálkozásomat... talán majd később megoldják... vagy cserélni kell a brazost... azt meg csak ezért nem akarom, mert egyébként nagyon hálás gép. Jobb, mint a popcorn a210 volt. Ezt most már ki merem jelenteni.
A wines hálókártyás témában valami tipp?
-
mandju
senior tag
Szia! Kipróbáltam, de ez sem kompatibilis a brazossal... Az openelec honlapján írják, hogy a HD hangok esetén az amd gpu nem támogatott... csak azt nem értem, ha nem boldogul vele az apu, akkor miért nem hagynak benne valami lehetőséget, ahol választani lehetne... bitstream esetén így is úgy is az erősítő kódol, a brazosnak csak a jelfolyamot kellene átengednie... vagy rosszul gondolom?
Egyébként a HD hangoktól függetlenül tegnap csináltam egy gyorstesztet a képi megjelenítésre. 4en voltunk.
Inkább ezt offba teszem, mert nem tudtuk kapcsolgatni a jeleket... inkább azt mondom csak saját vélemény...
Openelec 2.99 RC5 vs win8+XBMC12.1
a megjelenítő Panasonic G30, Kácsa féle HDMI kábel.
A tesztek demoworld különböző videói, Samsara, Baraka, Art of Flight, Cirque du Soleil
Egymás után nézve besötített szobában a windowsos rendszerben jobbnak találtuk a képet. Openelec alatt kissé fakóbbak voltak a színek. Windows alatt a színek természetesebbnek tűntek. A g30 THX beállításán.
Így most visszatértem windowsos rendszerre. Ezzel elégedett is vagyok, egy gondom van, ha sokáig nem nyúlok hozzá, akkor másik gépről nagyon lassú a wines rendszer elérése... ezzel nem lehet valamit csinálni? Olyan kellene, hogy a hálókártya mindig aktív legyen... Openelecnél ez pikk-pakk megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest