Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandju
senior tag
Szia! Kipróbáltam, de ez sem kompatibilis a brazossal... Az openelec honlapján írják, hogy a HD hangok esetén az amd gpu nem támogatott... csak azt nem értem, ha nem boldogul vele az apu, akkor miért nem hagynak benne valami lehetőséget, ahol választani lehetne... bitstream esetén így is úgy is az erősítő kódol, a brazosnak csak a jelfolyamot kellene átengednie... vagy rosszul gondolom?
Egyébként a HD hangoktól függetlenül tegnap csináltam egy gyorstesztet a képi megjelenítésre. 4en voltunk.
Inkább ezt offba teszem, mert nem tudtuk kapcsolgatni a jeleket... inkább azt mondom csak saját vélemény...
Openelec 2.99 RC5 vs win8+XBMC12.1
a megjelenítő Panasonic G30, Kácsa féle HDMI kábel.
A tesztek demoworld különböző videói, Samsara, Baraka, Art of Flight, Cirque du Soleil
Egymás után nézve besötített szobában a windowsos rendszerben jobbnak találtuk a képet. Openelec alatt kissé fakóbbak voltak a színek. Windows alatt a színek természetesebbnek tűntek. A g30 THX beállításán.
Így most visszatértem windowsos rendszerre. Ezzel elégedett is vagyok, egy gondom van, ha sokáig nem nyúlok hozzá, akkor másik gépről nagyon lassú a wines rendszer elérése... ezzel nem lehet valamit csinálni? Olyan kellene, hogy a hálókártya mindig aktív legyen... Openelecnél ez pikk-pakk megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest