- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cekkk
veterán
3 házról tudok ami onnan jött, kettő járt a kezeim között egy meg ismerősnél van, aki szintén innen rendelte. A 03mas házakra kb 3 hetet vártunk a 02esre ami még járt nálam arra kb 1.5-2 hónap volt. Ilyen jó ár mellett nem tudom, hogy van-e még nekik vagy betudják-e szerezni próbálkozni kell.
-
cekkk
veterán
Felesleges a mITX plusz árát kifizetni akkor ha olyan házat veszel amibe bele megy a mATX is és egyből spórólsz 5-10 ezret is akár.
Van kint A6 trinity 65Wos. -
cekkk
veterán
Igen kintről jöhet ennyiért.
Énszuke majd linkel neked picoPSU-t szerintem. Bár attól is függ, hogy mennyi vinyót akarsz bele tenni.
asrock+A6 biztos, hogy elég a 3D BD isohoz ismerős által kipróbálva.
Intelben megint nem vagyok otthon, hogy melyik processzor tudja az MVC támogatását és lejátszását, azt majd szerintem megint Enszuke megmondja -
cekkk
veterán
Ezt a házat megveheted kintről 25-30 között, ebbe csak táp kell és egyből nem 70 ezer.
Optikai meghajtót lényegében azt veszed ami neked tetszik, ha kell író akkor azt ha nem akkor olyat amibe nincs.
Én nem ismerem ezt az ion. de szerintem ez nem tudja az mvc-t hanem csak valami saját 3D nvidas dolgot. Az oldalon nem találok semmi használható információt. De ha nvdia gpu van benne akkor azt pl a TMT6 program jelenleg nem is támogatja. -
cekkk
veterán
Akkor olyan ház kell neked amihez jár táv és ezzel rendesen ki és be lehet kapcsolni most a legolcsóbb ilyen ház 25-27 ezer plusz ebbe kell egy táp. Ami lehet panel táp vagy PicoPSU de ezek is olyan 8-10 ezer forint külső egységgel. Vagy egy normál táp de annak is aminek jó a hatásfoka és csendes 10 ezer körül kezdődik. Teljesen passzív ház olyan 200 font körül van, de ebbe is kell táp és külön táv plusz vevő egység, mert ezekbe nincs. De értelmetlen a passzívház amikor éjjel nappal menni fog benne a vinyó.
De ez egyéni dolog ha neked ilyen kell akkor ilyet veszel
Aztán kell a procira egy csendes venti, ha még sem passzív lenne a ház ami megint 5-10 ezer forint
Ha kell a 3D akkor a Brazos felejtős mert nem tudja bár a SBS-t igen de az MVC kódolásút nem. A 3D BD hez külön lejátszó program kell a TMT vagy Pover DVD mert a sokunk által használt xbmc nem tudja a 3D BD-t lejátszani.
Azt biztos, hogy használhatóbb gépet kapsz mint egy mpvel, de nem olcsóbban sőt inkább drágábban, viszont ha valamit nem játszik le, feltelepítesz egy másik programot és azzal már meg is.
De arra készülj fel, hogy érteni kell az a gép össze rakásához és a szoftverek telepítéséhez valamint beállításához. Ezt csak azért mondom, mert voltak már akik ide jöttek, hogy ők mennyire értek hozzá aztán a hardver aprón kötött ki a htpc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged