- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
z123456789 #55199 üzenetére
Sziasztok erre esetleg valaki? Vagy hogy még melyik topicban tudnék kérdezni?
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Egy 2012-es hsz-t találtam csak sajnos a témával kapcsolatban, ezért kérdeznék.
Thinkpad T450 + Lenovo Ultra Dock 40A2 összeállítást szeretném kivetíteni egy Marantz SR 7007-en keresztül a TV-re.
HDMI-vel van minden összekötve, a kábelek jók. A dokkból közvetlenül egy másik monitorba illetve a TV-be kötve működik. Csak ha közbe iktatom az erősítőt, akkor nem. Valakinek van valami tippje, hogy mi lehet a baj?
A laptopon nincs HDMI kimenet. Ez befolyásolhat valamit? Bár ahogy írom, az AVR kiiktatás után működik.Előre is köszi, ha valaki tud nekem segíteni.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Nem teljesen HTPC (szerintem), de ide tudnám kötni leginkább. Ismerősöm szeretne BluRay (gyári) lemezeket lejátszani PC-ről, egy Samsung UE48H6400 TV-n, akár 3D-ben is. HDMI összeköttetés megvan, kivetül a kép, kérdés, hogy mi kell ehhez? Egy BD ROM, nem? De én nem találok csak írókat. Nincs is más, csak BD író? Nincsenek kedvezőb áron mondjuk csak olvasók?
Előre is köszönöm.
-
z123456789
addikt
válasz
adodaniel #26869 üzenetére
Szia!
Ilyen nálam is volt, ha jól emlékszem be is volt állítva hogy melyik az elsődleges/másodlagos, ennek ellenére ugyan ezt csinálta mint nálad.
Nvidia szintén, az elsődleges/másodlagos dolgokkal szarakodtam miután jó lett, de már nem emlékszem konkrétan. Talán kiindulópontnak ez is megteszi. Arra emlékszem hogy minden logikusan volt beállítva, mégsem adta ki a dolgot. Sok sikert! -
z123456789
addikt
válasz
MasterMark #23184 üzenetére
(#23184) MasterMark
Remek!Hogy ez mennyire logikus! (NEM!Hajnali 2kor meg pláne nem) De köszi.Most megjegyeztem.
Meglesem azt a másikat is.(#23185) radi8tor1
Én le szoktam pucolni a telepítést, csak nero burnin rom van fent, szóval ezt buktam, de neked is köszönöm!(#23186) Patice
Mint mindig a te tanácsod is nagyon hasznos, de ahogy már említettem hajnali 2kor annyira nem lett volna kedvem ehhez, pláne hogy már 30 percet néztem a filmből (ki tudja honnan indítva).De ezt is megjegyzem.
Egyébként hirtelen megoldásként az Aiseesoft blu ray playert találtam ami úgy működött ahogy szerettem volna.
Köszönöm mindenkinek!
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Hozzájutottam egy filmhez.
m2ts-ben vannak javarészt a video file-ok.
Eddig simán jetaudio lejátszóval néztem ezeket.Általában kiválasztottam a stream mappából a legnagyobb file-t, és az volt az egész film.Megvolt a magyar szinkron is minden.Most viszont össze van darabolva a film.
Media player classic home edition lejátsza jól, és mutatja is hogy 2 óra x perces a film.Elkezdi az elejétől, de nincs magyar hang.
Jet audio nem veszi a lapot.Cyberlink Power DVD sem, vlc sem.Kicsit idegesít, hogy rájöttem nem is az elejétől kezdtem nézni, de az most még jobban, hogy fogalmam sincs mivel játszam le.
Valaki tudna segíteni?
Előre is köszi! -
z123456789
addikt
-
z123456789
addikt
Hát ez rendesen kiadja pedig.Néztem már más 3d anyagot is a TV-n, külsőről, ugyan ez a minőség volt.Sőt, ha a beállításokba megnézem több variácó is van a 3d kezelésre.De tökömnek sincs kedve midnegyiket végig nyomkodni.Angolul nem tudok, szóval fogalmam sincs mi van oda írva, amit kiraktál.
Mindegy, marad a cyberlink.Kösz a támogatást. -
z123456789
addikt
Hát ha beszélhetünk róla, akkor is-is.Nem akarom hogy ha véletlenül leszedek egy BD-t akkor döbbenjek rá hogy azt meg megint másképpen lehet 3D-re beállítani.
TMT 5-tel próbáltam, de ahol van az a kis fül hogy 2D-3D, ott inaktív.Hiába kapcsolom ki a monitort, illetve állítom be hogy csakba TV-n játsza, akkor is inaktív.Már nézegettem az nVidia beállításati, de remélem ott semmit nem kell, mert anniyra nem érdekel a 3D. -
z123456789
addikt
Sziasztok!
Kardinális kérdés.
Hogyan tudok 3D-t nézni HDMI-n keresztül számítógépről?Cyberlink Power DVD-vel megy, de más is tudja, vagy csak ezzel lehet lejátszani?Eddig külső vinyóról játszottam, és a TV felismerte, ha csúsztatni kell a két képet.De most hogy PC-ről szeretném játszani, kicsit megakadtam.Valaki tudna segíteni?Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest