- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lela
aktív tag
ÖÖÖ Kérhetném hogy valaki válaszoljon, és hagyjuk a civakodást.
Én csak érdeklődtem, és tulajdonképpen több konkrét megoldást vártam.
Elnézést a kialakult helyzetért.Köszönöm szépen!
-
lela
aktív tag
Most néztem meg a A6-3600 lenne a legjobb választás mert már a 3500 el ellentétben 4 magot kapott és 4mb cache-t, és 65w a tdp-je
-
lela
aktív tag
válasz
szabi__memo #20796 üzenetére
Ez aztán építőjellegű hozzászólás volt.Ezért van tele a fórum. -
lela
aktív tag
A házat honnan ajánlanád megvenni?(külföld)Itthon ennyiért találtam meg:[link]
Nem rossz ház egyébként bár egy picit méretes de legalább alu az előlapja.Tápegységet milyet javasolnál ami lehetőleg passzív és 80% feletti hatásfokú?
És milyen alaplap proc párost javasolnál?Köszönöm a segítséget!
-
lela
aktív tag
Ez szép és jó amit leírtál csak semmi konkrét nincsen benne.Ezt eddig én is tudtam.Nyilván azért fordultam a fórumhoz mert gondolatom szerint az itt lévő tagok már nem egy két htpc összerakásában segédkeztek, illetve építettek.
És mi a vélemény az általam említett asrock ion 3d 152d-ről?
Illetve ha már én rakom össze akkor :házból pl ezt találtam:[link]
igaz ez 70k de van benne táp és távkapcs is van hozzá.Ehhez kell egy vinyó alaplap proc mem és egy slim dvd.Ezekhez is jó lenne némi támpont, ami az igényeimnek megfelel.Mint említettem nem játszom rajta csak multimédiás gép lenne.
Esetleg más ház lehetőség?
Ez is jó lenne[link], csak nincsen rajta infra port illetve távkapcs sincsen hozzá.Mindenképpen szeretném ha a házba be lenne építve az infra vevő.
A passzivitás nem elengedhetetlen szempont.Köszönöm a segítséget!
-
lela
aktív tag
Üdv!
Szeretnék otthonra egy media centert a tv-hez.Azért írom hogy media centert, mert még nem tudom hogy egy media lejátszót vagy htpc-t vegyek.Igazából a media lejátszónál a Dune 303d-t néztem.Aminek a távirányítója egy komolyabb darab a készülék is egy kompakt jól kivitelezett eszköz.De a menüben lépkedve a tesztekből nézve kicsit szaggat illetve amit tud azt a firmware lekorlátozza.A dune base 3d tesztje sem győzött meg.A böngészőböl semmit nem láttam, a torrent kliensről nem is beszélve.Tehát egy kicsit ilyen félmegoldásnak tűnik.
Az elvárásaim a következők lennének :
-Videólejátszási képesség bármilyen formátum.szaggatás nélkül
-Torrentezési lehetőség
-Távirányító
-Játék nem kell
-alacsony fogyasztás max 30-40w vagy kevesebb torrentezés miatt
-halk üzem esetleg passzív kivitel
-optikai meghajtó
Ezeknek a képességeknek az Asrock ion 3d 152d elvileg megfelelne de azt mondták felejtsem el az atom +ion párost.Ha viszont erősebbet veszek az meg sokkal többet fogyaszt.Esetleg építés is szóba jönne amennyiben a fentieknek megfelelne a gép.Esetleg AMD Brazos alapokon...Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- SteelSeries Arena 9, USB 5.1-es gaming hangrendszer 14 hónap garanciával.
- EPSON - TW5210 - FullHD, 1080p 0 órás lámpával
- BlackMagic Design Atem Mini/// Üzletből // Számlával és Garanciával
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest