Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsik
őstag
Egyről beszélünk, de látom nem hiszel nekem. Be van kapcsolva az automata felbontás és freki váltás (ahogy a képen is). Monitor is rá van kötve. Természetesen a legördülő menüben szintén ki van választva, hogy a Tv legyen az alapértelmezett megjelenítő, így mikor indul a film a TV-n jelenik meg, vált frekit (ki is írja). Ennek ellenére szaggat a kép.
Infós vagyok. Én nem olyanokra gondoltam, akiket érdekel a dolog és hajlandóak, van is kedvük napestig fórumokat nézegetni, hanem az olyanokról, akik felteszik a programot, elindítják, majd csodálkoznak, hogy valami nem kerek.
Nyilván nem tudok mindent a médialejátszás területén (ezért is kérdezek), de én végig nézegetem a dolgokat, ha magamtól valami nem sikerülne. Azért az esetek többségében sikerülni szokott. Ezért is lepődöm meg, hogy ez egyenlőre nem akar menni. De akkor is megoldom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest