- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salvador20
őstag
válasz
canniball #11493 üzenetére
Gynús volt nekem ez a sok értetlenkedés, így megnéztem és valahogy összekavarodtam, te a silverstone-s házat linkelted én meg végig ezt néztem
(#11494) NTX: Öregem én boldog lennék, ha tálcán tudnám tartani, nálam pont fordítva van, ha alt+tab-ozok is, akkor is ott marad a háttérben, nem megy le tálcára
-
válasz
canniball #11454 üzenetére
Köszi!
"És tényleg van akkora látható különbség az egyes lejátszók között amiért érdemes feladni azt a kényelmet amit egy all-in-one sw nyújtana?"Én ezzel az XBMC-vel most találkozok először, ez lehet, hogy alternatívája lehet az összeválogatott szoftvereknek, de az általam eddig kipróbáltak biztos nem. Ez nem csak "látható" különbség lehet, hanem kényelmi, szolgáltatás-mennyiségi, akár esztétikai is. Kép szempontjából : Pl. van amelyik lejátszóm tökéletesen jeleníti meg az 50Hz-es kamera felvételeimet, de 24Hz-en szaggat. Van amelyik fordítva. És a média centerek esetén nincs lehetőség váltani. Bár itt van most az, amit Roztomi írt, hogy be lehet állítani, hogy melyik programot indítsa el. Ez is csábító. Egyébként ez csak azokra a formátumokra igaz amit nem tud lejátszani, vagy mindegyikre?
-
válasz
canniball #11441 üzenetére
Hozzátartozik az igazsághoz, hogy én rádiós egérrel működtetem ezeket a progikat, a távirányítóval való használatban lehet hogy megbuknának ezek az "ideális " szoftverek. Én próbáltam olyan távot, ami az egérmutató mozgását joystick-szerűen oldotta meg, nagyon nehézkes volt a kezelése. Nyilván az az ideális, hogyha gombnyomással lehet vezérelni. Csakhogy az általam legjobbnak tartott progik nem biztos, hogy kezelhetők így, nem tudom. Ebből a szempontból biztos jobb a direkt erre kitalált "mindentjátszó".
-
válasz
canniball #11441 üzenetére
"Viszont a médiacenterek beszűkítik ezt a lehetőséget."
Ezt úgy értem, hogy ha külön lejátszóprogikat használ az ember, akkor a legjobbakat választhatja ki és fájltípusonként is beállíthatja a lejátszót. Például nekem MKV-nál a PotPlayer, MPEG-nél a SplashProEx, FLV-nél KMPlayer vagy PotPlayer, DVD-nél PowerDVD vagy KMPlayer biztosítja a legjobb működést és a legtöbb lejátszott fájlt, valamint ezeknek a legszimpatikusabb a kezelőfelülete. (A lista nem teljes, majdnem bármelyikhez jó pl. az MPC is.) Képekhez számomra a legjobb az ACDSee, vagy a FastStonePhotoViewer, zenéhez Winamp. Sok-sok program közül választja ki az ember azt, amelyik minden szempontból a legjobb működést biztosítja és egy ilyen közös platform szinte biztos, hogy valamiben kompromisszumos lesz. Ugyanazon elv szerint, minthogy a sokfunkciós, egybeépített hifi-center sem lesz soha olyan jó, mint a konkrét célra tervezett elemekből álló, részenként összeválogatott hifi-torony.
-
-
buca84
őstag
válasz
canniball #11401 üzenetére
A koax tuti jó. Nem előreszerelt cucc. Kábel tv-sek csinálták.
A DVI-HDMI-ben nem vagyok biztos. Próbálok szerezni HDMI-HDMI kábelt.
D-SUB - D-SUB kábelt nem akarok, mert akkor meg a hangot kell átvinni plusz kábelell.
Ubuntu alatt kell esetleg állítani valamit?
(#11403) bambano
Mindkettő. Xbmc alá már beforgattam a pvr funkciót.(#11404) bambano
Akkor hogyan kössem össze, ha felvenni is akarok? -
Attas
aktív tag
válasz
canniball #11388 üzenetére
Szia. A belinkelt oldalt inkább csak az XBMC tipp-ek miatt lehet kezdő felhasználónak olvasgatni.
2. Ez egy fizetős oldal, ugyan nem drága...1500ft/év aszem. Utánna lehet elérni a letölthető dolgokat.
3. A webes elérésre akkor lehet szükséged, ha mondjuk mint én is, egy másik asztali PC-ről vezérlem rendezgetem a HTPC-t. Az ajánlott webes eléréssel rendezgetheted, módosíthatod a fájlokat, vagy akár a leírásukba nyúlhatsz bele. Pl. már találkoztam olyan mediával amihez nem volt magyar leírás a port.hu-n, nos ekkor máshonand kerestem leírást és a webes felületen keresztül módosítottam.
4. A miértje az nfo-fájlnak az, hogy ha letöltesz valamelyik megosztóról egy filmet és mellékeltek hozzá nfo filet de pl az angol, alapból a z infót abból szedi ki az XBMC, és ha az nem megfelelő akkor manuálisan kell frissítened az inot. Ha te teszel nfo-t a portos info eléréssel akkor egyből megtalálja. (nos Én sem használom amúgy)
5. regisztrálva -
-
user137
őstag
válasz
canniball #11311 üzenetére
De azt ugye tudod hogy a 300 nem tud activityket? Én is majdnem lukra futottam vele, még szerencse hogy itt felhomályosítottak.
nekem nem kell activity, csak az az egy, amit viszont tud. Ha a Win7MC-t tudja kezelni rendesen, az elég (a PS3-at egyik se vágja alapból
).
-
user137
őstag
válasz
canniball #11238 üzenetére
az van... most felvettem M:-nek és most jó
(remélem a drága fejlesztőnk csuklott 2 napig!), viszont minden filmből kettő van a régi hivatkozások miatt Library módban (de mér? töröltem a forrást és nyomtam egy clear library-t is
)
innentől már egyenesben leszek, köszi a kitartást srácok
-
StLui
veterán
válasz
canniball #11225 üzenetére
Ez is érdekes, kicsit egzotikus, a tapipad lenne fontos, hogy jó legyen, mert sokat egerezek xbmc alatt. A mérete lehet jó is meg rossz is, gondolom szokás kérdése, és kevesebb helyet foglal az asztalon, a nagy billentyűzet úgyis nagyon zavarja a feleségem.
tomy_cz: ez is érdekes, csak itt meg szokni kéne a görgőt, olyat még nem használtam
-
user137
őstag
válasz
canniball #11209 üzenetére
Akkor nem tudom...lehet a filmcímekkel van gond. Manuálisan sem tudsz odapakolni neki?
Hát nézd. Ratatouille a mappa neve, betűre ahogy az IMDB-n és a port.hu-n is írják. A fájl neve Ratatouille.avi. Na most, ha innen nem jön rá, h mi a pék van, akkor elmehet ahova akar.
A wikit köszönöm, de héccáz, sztm elég rosszul összeszedett oldal, ezzel kezdtem a turkálást. Lehet végig kell nyálaznom az egészet és akkor valamelyik almenü almenüjének a legalján lesz a mágikus kapcsoló.
-
user137
őstag
válasz
canniball #11203 üzenetére
ugyanez a setup, oszt mégse
a filmek úgy 10%-ánál megvan a borító, a maradék 90%-ban meg semmi nincs, csak egy képkocka a filmből. jó lenne valami részletes guide, h mi micsoda, mert a millióhelyre elszórt kapcsolók teljesen szétszedik az interfészt. fizetni kellett volna egy szoftverergonómusnak
viszont megtaláltam a library update módját. egy adott filmre egérrel jobbkatt=>update library. Brilliant.
szerk: tényleg Uwe Boll filmeket tárolsz pénzért vett eszközön?
-
törölt tag
válasz
canniball #11152 üzenetére
Szia! Nem tudom, jutottál-e valamire. Az eszközkezelőben azt is nézni kell, hogy UDMA-t, ill. pio.módot (nem Pioneer!) is korrekten beállította-e a Win? Ha csak DVD lejátszása közben fordul elő a fagyás, akkor én először ezen a vonalon kutakodnék. A meghajtók pedig akármikor elromolhatnak, akár egy villanykörte.
-
törölt tag
válasz
canniball #11150 üzenetére
Akkor próbálj valami adatot másolni HDD-re, ha az sem megy, akkor nézd meg, rendesen felismerte-e az oprendszer a Pio-t. Nem lehet, hogy a lemezek a ludasak? Néhány évvel ezelőtt az LG írók által írt lemezekkel más olvasók bizony nyüglődtek. Esetleg haldoklik a kicsike...
-
tomy_cz
senior tag
válasz
canniball #11124 üzenetére
Mentsd ki a beállításaidat a profilmappából, letörlöd, majd felteszed az újat és visszamásolod. Még nem frissítettem, így nemtom hol van a lehetősége.
A 11.-es XBMC év végén jelenik meg, de már most is elég stabil szerintem. -
tomy_cz
senior tag
válasz
canniball #11117 üzenetére
XBMC alatt pl a Transparency skin tudja azt, hogy egyedi menüpontot teszel ki a főmenübe. Lehet másik skin is tudja, meg kell nézni, az Arculat beállításában kell keresni, és ott szerepel "Egyéni". Pl én úgy pakoltam ki hálózati megosztást, hogy magát a mappát beraktam kedvencekbe, majd az Arculat beállításában Egyéni menüpontot hoztam létre, és megadtam a Kedvencekben lévő megosztást. Ugyanígy sztem bármivel meg lehet csinálni.
-
törölt tag
válasz
canniball #11081 üzenetére
Persze, van PC-m, kettő is, csak kissé kiöregedtek. Az utóbbi években a bankszámlámra kerülő pénzből valahogy mindig cement és tégla, stb. lett, most kezdtem a nappalit "benépesíteni", s mellesleg számomra a htpc egyik legfontosabb paramétere a ventillátor(ok) hangja lesz. Az egyik pc-be talán elég lenne egy vidkari is, de megőrjítene a hangja.
-
GRaul
őstag
válasz
canniball #11069 üzenetére
Nem tudom.
Igazából nekem is hobbi a gépfejlesztés és építés
Szeretem benne cserélgetni a cuccokat, persze kevés ráfordítással.
De Most úgy érzem a jelenlegi gépet egy kicsit most hagyom abba az állapotba ami van.
Mert jelenleg mindenhez elég amire nekem kell.
Munka + játék -
GRaul
őstag
válasz
canniball #11067 üzenetére
Nem ugyan azokra a cuccokra gondoltam amiket leírt.
De az a ház Nagyon drága.Sokkal olcsóbból is kijönne, úgy h jól "kinéző" házat vesz.Én a UATX házat táppal (FSP) 3e-vettem.
Plusz a lap 18 volt Gigabyte A75M UD2H
Plusz a proc 14 igaz csak 3400as, de aki ilyen gépet épít sztem nem játékra rakja össze.
2*2 giga 5e volt.
Jah igen és a billentyű se a legjobb sztem.
PHn vettem egy playstation 3hoz való billt. 6e.ért. [link]
Vinyóm meg volt itthon. (Igen ezzel szerencsém volt a mostani árak mellett)
Tényleg nem kötekedésből írtam, de sztem nem szabad most kiadni egy olyan gépre 130e-ft-ot -
Osibaa
senior tag
válasz
canniball #10997 üzenetére
Mindenre lehet guglizni!
Pl. "noname chinese pc remote xbmc" keresés első találata az én noname távkapcsom beállítása XBMC-hez.
Ahogy írtam, a 300-asat nem ismerem, így ne vedd készpénznek, amit írok. A Harmony 525, 600 és 650 között funkcionálisan kevés különbség van: ugyanazokat az eszközöket ismerik, ugyanúgy kell felprogramozni őket és ugyanazon az elven működnek. Azonban ahogy a szólás mondja, az ördög a részletekben lakozik... a legjobb távkapcs az 525-ös ezek közül. Sokkal-sokkal erősebb jelet küld, érzékenyebb a mozgásérzékelője (ez kapcsolja fel a háttérvilágítást), az activity-knek nincs fix gombjuk, továbbá biztosabban is működik a többinél (pl. betartja a beállított időzítéseket, ha 8 másodperces várakozási időt állítok be a default 5 helyett). A 600 és 650 között annyi különbséget láttam, hogy más a színük, a 650-esenek színes a kijelzője, míg a 600-asnak van háttérvilágítása. Nemtom ez mond-e bármit, de az 525-össel az asszony is ügyesebben boldogul, mint a 600-assal.
A 300-as leírása alapján funkcionálisan ugyanezeket tudja, de a specifikációkból nem derül ki, hogy a kijelzőn és az egyedileg programozható gombokon kívül (amiket a kijelzőn választasz ki), tud-e kevesebbet a fentieknél.A hangerős kérdésedre is reagálnék, ha nem gond. A Harmony csak azokat tudja, amire az eredeti távkapcson is van gomb (ez majdnem igaz). Azaz ha az eredeti távkapcson nincs olyan gombod, ami azonnal 33-asra teszi a hangerőt, akkor a Harmony sem fogja tudni. Azt ugyan be lehet állítani, hogy 33x nyomja meg a Vol+ gombot, de az nem ugyanaz. Amit lent leírtál, azt a Mute gombbal meg lehet oldani, de akkor a TV-n egy áthúzott hangszóró jel rajta lesz a képen - gondolom azt nem szeretnéd (Samu TV-n ez van és nem tűnik el).
Én ezt úgy oldottam meg, hogy a HTPC-n az audio kimenet SPDIF-re van állítva, így hiába van 20-ason a TV hangerő filmnézés közben, ha a HDMI-n nem kap semmit. -
-
Osibaa
senior tag
válasz
canniball #10964 üzenetére
Mindnek van típusa, csak guglizni kell... én is némi keresés után találtam meg, hogy Chinavasion CVSB-983-t kell a Harmony-n beállítani.
Azt nem írtam, hogy olyat is tud a Harmony szoftvere, hogy "betanítasz" neki 3 gombot, majd lekérdezi a Logi szerverről, hogy ismer-e ilyen távkapcsot. (Ez hasznos, ha nemtod a típust.)A Harmony 300 és 300i között nemtom mi a különbség, nekem 525-ös és 600-as, sógoromnak 650-es van, csak ezeket ismerem.
-
Osibaa
senior tag
válasz
canniball #10931 üzenetére
Szia!
Amit blg írt, az korrekt, de leegyszerűsítve a választ: nincs rajta bekapcsoló gomb, hanem ún. Activity-t választasz (TV nézés, HTPC, rádió hallgatás, stb), ami már determinálja mit/miket kell a kütyünek bekapcsolni. A bekapcsolónak tűnő gomb csak kikapcsolásra használható.
Én is kínai távkapcsot vettem - nem ezt a fajtát, hanem a nagyobbat - és azt váltottam ki Harmony-val. Amíg a Logitech nem adott ki hozzá hivatalos gombkiosztást, addig csak szenvedtem vele, mert hiába tanítottam meg neki, duplán küldött el minden parancsot (ha ugyanaz a play és pause gomb, az nagyon vicces tud lenni duplán). Ehhez a linkelt verzióhoz nemtom van-e hivatalos gombkiosztás, ennek kellene utána nézni.
-
blg
senior tag
válasz
canniball #10931 üzenetére
a Logitech Harmony taviranyitokon un. activity-ket lehet beallitani, ahol meg kell adni, hogy milyen eszkozok szerepelnek benne. ha a htpc activity-t inditom, akkor bekapcsolja a tv-t es az erositot, mindkettot a megfelelo bemenetre allitja (a htpc-t inkabb en kapcsolom ki/be, de azt is a taviranyitoval). egyes gombok ilyenkor a htpc-t vezerlik, nemelyik az erositot, vagy esetleg a tv-t.
ha tv-zni akarok, akkor az iptv activity-t inditom el, stb... -
Klemens
őstag
-
Klemens
őstag
válasz
canniball #10856 üzenetére
A hirdetésben nem szerepel.
Van ilyen ház, kicsi táppal, ahhoz az ITX-es laphoz elég lenne szerintem, bár tudom, nem egy minőségi, de idővel lehet cserélgetni a dolgokat.
Ilyen is van, bár ez kicsit csúnyácska ház, de át lehet alakítani.
Az egér és bill. az a 30K-n felül lenne. Elméletileg azokat még kifogom tudni spórolni a fizumból.
-
GRaul
őstag
válasz
canniball #10819 üzenetére
Igazából azért döntöttem egy kis gép építése mellett, mert a tv-m beépített lejátszója nem jó a 1080as filmekhez (gondolok itt arra h nem tudja dekodolni a hangot stb) és szerencsés helyzetbe vagyok, mert van pár cuccom elfekvőbe.
Mint pl bluetoothos egér+ bill, n-es wifi vevő usb-s, 2x2 giga ram, vinyó stb.Ezért vettem egy lapot 20ba plusz a házat.
Szóval olcsón megúsztam.(Szerintem )Meg fogom nézni, hogy mennyire melegszik a vinyó a házikóba.
Rendszernek mit ajánlasz?
Win7? + xbmc?
Vagy esetleg van e vmi jobb kombó.Láttam itt a fórumon sokan szidják a brazos alapokat.
De ha egy kis energiát fektetem bele, akkor gondolom finomhangolással kezesbárány lesz -
laca500
aktív tag
válasz
canniball #10810 üzenetére
Kipróbáltam azt is amit te ajánlottál, vártam 15 percet de nekem csak nem megy tovább az XBMCLive login-nál. Ez az MSI 560Ti VGA-s gépemnél van így.
Kipróbáltam a Sapphire hd6850-nel is. Na itt szerencsém volt mert elindúlt!
Bár sok jót nem tudok írni róla, mert olyan az egész mint a diavetítés. Még az egér kurzolja is centinként ugrál tovább. Be van lassulva az egész. Talán a HDD-re kellene telepítenem. Nem tudom, ezek után nem sok bizodalmam van benne. Ha valamiért win7-nél sem tökéletes, akkor mi lenne linuxnál? (tök hülye vagyok hozzá) Mindent külön kellene felinstallálnom, beállítgatnom, főleg VGA-ra és hangkártyára, illetve hálózatra gondolok. Így cd-ről bootolva se a hang,se a hálózat nem működik, a kép is csak 1280x1024-es. Ennél magasabbra nem lehet állítani. Hát én kezdem feladni. Azért még egy darabig próbálkozom. Win7 alatt már majdnem minden sikerült, csak hát az az istenverte hálózaton keresztüli lejátszás nem jön össze sehogy. Illetve megy csak félpercenként megáll és valami előtöltést csinál kb.8 másodpercig, aztán megy a lejátszás tovább. -
dabadab
titán
válasz
canniball #10809 üzenetére
"hogy lehet a hálón (Win alól) megosztott, jelszóval védett mappához történő hozzáférést beállítani? Egész pontosan az ebben a mappában lévő újabb mappá(ka)t szeretném a (videó és zene) források közé beapplikálni."
Bemesz a video v audio menupontba, "Add source", Windows network, aztan odanavigalsz ill. amikor keri, adsz usernevet meg jelszot. Hol akadtal el?
"úgy tűnik nem ismeri az Asus E35M1-M Pro mobo (analóg) hangkimenetét; ezen lehet segíteni?"
A nemismeres miben nyilvanul meg? Ha bessh-zol, az "aplay -L" mit mond?
-
canniball
nagyúr
válasz
canniball #10809 üzenetére
Még egy probléma: úgy tűnik nem ismeri az Asus E35M1-M Pro mobo (analóg) hangkimenetét; ezen lehet segíteni?
-
laca500
aktív tag
válasz
canniball #10755 üzenetére
És ezek rendes blu-ray és mkv filmek?
Ha simán csak az egyik gépről a másikra másolok egy 22-23 GB-os filmet 13-14 MB/s sebességgel kb. 25 perc alatt át ér. Ez szerintem így tökéletes. Tehát elvileg a kábelezéssel nincs probléma. Viszont így meg lövésem sincs mit kellene megnézni, hogy ne akadjanak a filmek lejátszás közben. -
Osibaa
senior tag
válasz
canniball #10755 üzenetére
+1
Nálam az emeleten wifiről sincs gond a lejátszással, nincs megállás és töltögetés, szintén Win7 (thinPC) és XBMC felállással.
#10706 canniball
WinXP alatt nem működik az XBMC-ben a DXVA2, ugyanis ahhoz DX10 kellene, ami ugye XP-n nem megy.
#10752 Tonyo
A Brazosban nincs se HD3D támogatás, se 1.4-es HDMI, szal hivatalosan nem támogatja a 3D videózást.
-
sb
veterán
válasz
canniball #10706 üzenetére
XP alatt az L5.1 nem megy, kevesebb filmet fog lejátszani.
@Imifej: Windows alatt van a 24p-vel gond NV vga-val (tehát nem csak Ion-on). Elvileg be lehet állítani custom video módot, amivel jó lesz, de nálam nem volt az igazi (és amennyit az nv fórumon szenvedtek vele, úgy láttam másoknak sem). Szóval a lényeg, hogy élő probléma Win alatt, de elvben orvosolható, csak driver és beállítás kérdése.
-
Salvador20
őstag
válasz
canniball #10647 üzenetére
ez valszeg így lesz, még nem szabad hozzáférésű ez a kártya, sok országban már éves díjért kiváltható. (pl nekünk van egy TVÚ SAT kártyánk, éves 120euróért).
A t-homeot is próbáltam már, az sem engedi....fölismeri a kártyát a mezei gép, de kiírja, hogy érvénytelen kártya -
knbs
senior tag
válasz
canniball #10619 üzenetére
Lehet buta kerdes, elore is bocsi!
Milyen formatumokat tudok kikuldeni a Logi-ra akkor optikain? Ugy ertelmezem, hogy a logi DTS-t tudja, mi van ha en valami DTS-HD-t vagy magasabb szabvanyt szeretnek rajta hallgatni? Vagy el lehet erni hogy a HTPC maga dekodolja a komolyabb szabvanyt es siman atkuldeni a Logira?
Mondom nem ertek hozza szoval lehet baromsagokat beszelek.... sot biztos! -
DaeMonS
tag
válasz
canniball #10583 üzenetére
ezt felig megvalaszolnam
egyreszt tapogatozom,es kiprobalok sokfele megoldast mig legvegul a "marad" mellett dontok ( tudom ez valtozhat par ho alatt,es fog is,de torekedjunk arra h ezt hasznalni szeretnenk mindennap,es nem pedig epitgetunk mert az jo erzesre IS)
tehat atolvastam a megjelent openelec valtozatot, ami kovetkezok miatt tetszik nekem:
-XBMC alap, minden tulajdonsagaval
-kiegeszito beallitasi lehetosegek: LCD, hez, Halozathoz!(itt remelem a wifi is beleszamit,este kiprobalom)
-online esetben automata frissites!, ettol varom azt h hasznalom, vmikor felugrik h van update, klik, restart es megy az uj rendszer...remelve h pl decemberben megjeleno XBMC vel egyutt szepen megy az egesz..szoval ertitek mire gondolok
amit eddig tudok, hogy az XBMC Live pl,csak ujratelepitessel frissitheto, igy viszont ha valtoztattal a konfigokon, beallitasokon stb...kezdodik elolrol
-
sanp
tag
válasz
canniball #10448 üzenetére
Nem valószínű hogy valaha lesz menüs Blu-Ray lejátszás XBMC-vel. Itt tudod megnézni az XBMC fejlesztési ütemtervet: Roadmap
A menüs Blu-Ray lejátszás licenszdíjas ami elég távol áll az XBMC ingyenes és open source jellegétől. Windows-on talán megoldható hogy XBMC-ből valamelyik launcher alkalmazással elindítjuk a TotalMedia vagy a Cyberlink megoldását és akkor minden meg van oldva. -
Joshi
titán
válasz
canniball #10433 üzenetére
"Menüvel ellátott BR iso-t mivel tudok lejátszani? XBMC, VLC, MPCHC nem viszi."
Tudtommal pc-re a legjobb menükezeléses BD lejátszó progi a TotalMedia Theatre 5 de a 3-as verzió is jó. Sajnos fizetős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EAFC 25
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Filmvilág
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest