Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attas
aktív tag
válasz
canniball #11388 üzenetére
Szia. A belinkelt oldalt inkább csak az XBMC tipp-ek miatt lehet kezdő felhasználónak olvasgatni.
2. Ez egy fizetős oldal, ugyan nem drága...1500ft/év aszem. Utánna lehet elérni a letölthető dolgokat.
3. A webes elérésre akkor lehet szükséged, ha mondjuk mint én is, egy másik asztali PC-ről vezérlem rendezgetem a HTPC-t. Az ajánlott webes eléréssel rendezgetheted, módosíthatod a fájlokat, vagy akár a leírásukba nyúlhatsz bele. Pl. már találkoztam olyan mediával amihez nem volt magyar leírás a port.hu-n, nos ekkor máshonand kerestem leírást és a webes felületen keresztül módosítottam.
4. A miértje az nfo-fájlnak az, hogy ha letöltesz valamelyik megosztóról egy filmet és mellékeltek hozzá nfo filet de pl az angol, alapból a z infót abból szedi ki az XBMC, és ha az nem megfelelő akkor manuálisan kell frissítened az inot. Ha te teszel nfo-t a portos info eléréssel akkor egyből megtalálja. (nos Én sem használom amúgy)
5. regisztrálva
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest