- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
Salvador20 & tomy_cz!
Köszi a választ, rájöttem hol rontottam el: felraktam a port.hu scarpert, majd a film mappára beállítottam hogy ezt használja. Amikor észrevettem hogy nem jó a főmenü-> beállítások-> kiegészítők-> port.hu beállításoknál elkezdtem a cím-résszel machinálni, csakhogy mint kiderült:
1. ettől még a mappánál nem változtak a scarper beállításai (hülye egy megoldás...)
2. ha változtak volna sem frissítette volna a médiatárat.Úgyhogy töröltem a mappát mint forrást, majd ismét hozzáadtam úgy hogy a scarper már megfelelően volt beállítva, így már pöpec. Amúgy teljesen mindegy hogy az adott film mappájának angol vagy magyar neve van, valamint a képek nálam mind az eredetiek / angolok (akkor is ha magyarul van megadva a film címe).
Attas!
Néhány kérdés-megjegyzés:
1. Jól látom hogy ez "csak" egy borító-gyűjtemény?
2. A Letölthető képeink: szekciónál nekem mindhárom üres...vagy csak regisztráltak tudják elérni?
3. A leírásban az szerepel hogy telepíteni kell a webes kezelőfelületet - ugyan mi a fenének?
4. A leírásban az szerepel hogy készíteni kell egy nfo fájlt "Hogy a programot ne tévessze meg a magyar cím" - emiatt felesleges, nem téveszti meg a magyar cím... Más okból lehet értelme.
5. "Az angol képeket lecserélheted az oldalunkon lévőkkel: XBMC film képek" - csak pont az nincs leírva hogyan... -
Attas
aktív tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Némi info az XBMC-hez Pár hasznos infó van itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest