- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attas
aktív tag
Üdv!
A régi XBMC-ben amit használtam a filmeknél a listában a címeik mellett látható volt a kis borító kép. A kodit feltéve valamiért nem tudom elő csalni ezt a funkciót.. Be lehet valahogy varázsolni? Jelenleg a filmek kiadásának évszáma szerepel a filmek előtt.
Köszönöm a segedelmet ha lesz.. -
Attas
aktív tag
válasz
MasterMark #45746 üzenetére
Wáááá... meglett a bibi.. Telepítéskor egyből felraktam az Aeon Nox felszínt, abban meg nem találtam a Profira átállítási lehetőséget! De visszarakva a Confuence egyből megleltem és működik is végre....
Köszönöm a segedelmet... már kezdtem hülyének érezni magam.. -
Attas
aktív tag
Köszi a választ! és azt hol és hogyan tehetem meg...ezt sem találom..
-
Attas
aktív tag
Sziasztok!
Kicsi segedelem kellene mert megakadt a tudomány. Adott egy HTPC ASUS F1A75-I DELUXE alaplap. optikai kimeneten összekötve egy erősítővel. XBMC futott rajta Win7 ről Win10 re frissített op rendszer. Mindt az AC3 5.1 és a DTS is remekül működött. Újratelepítettem a Win10-et és felraktam a kodit. Az istennek sem akar kimenni a DTS csak sztereóban. Mi lehet a baj? Már mindennel próbálkoztam... AC3 5.1 most is jó. csak a DTS nem.
Köszönet előre is..
-
Attas
aktív tag
válasz
dabadab #25450 üzenetére
Sziasztok!
Van ötlete valakinek miért van az, hogy egyes FullHD-s filmek kicsit be-be szaggatnak? XBMC használok az alábbi configgal. Fura, hogy nem mindegyik. Valamilyen beállítási gond?Alaplap:
CPU típusa DualCore AMD A4-3400, 2731 MHz (27 x 101)
Alaplap neve Asus F1A75-I Deluxe (1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Alaplapi lapkakészlet AMD A75, AMD K12
Rendszermemória 3579 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
DIMM1: Kingmax FLFE85F-C8KM9 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 592 MHz) (7-7-7-19 @ 518 MHz) (6-6-6-16 @ 444 MHz)
DIMM2: Kingmax FLFE85F-C8KM9 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 592 MHz) (7-7-7-19 @ 518 MHz) (6-6-6-16 @ 444 MHz)
BIOS típusa AMI (07/19/2012)Megjelenítés:
Videokártya AMD Radeon HD 6410D (512 MB)
Videokártya AMD Radeon HD 6410D (512 MB)
3D gyorsító AMD Radeon HD 6410D (Sumo)Köszi előre is
-
Attas
aktív tag
válasz
canniball #23646 üzenetére
Üdv.. Szerintem nem erősítő hiba. Én valami AUDIO konténerre gyanakodnék. Azt próbáltad már, hogy nem optikán kötöd össze? De ami még jobb lenne, ha nem is tudod egy másik erősítővel kipróbálni, akkor is érdemes lenne pl a tv-re kötni közvetlenül a hangot, és megfigyelni azt a recsegést, hogy van-e. Nem olvastam végig mindent amit írtál, ezért bocs, ha már olyan dolgokat írnék, amit már kipróbáltál. Az beazonosítható mi az ami recseg? Mélyláda? Center? Front? Vagy mindegyik? XBMC-t használsz ha igaz. Próbáltad már váltani a "Hangfal kiépítés"-t. Stereón is recseg?
-
Attas
aktív tag
Igen tudom, hogy a torrent ülteti le a rendszert, illetve a HDD-t. Max 8 torrent feltöltés van egyidejűleg és ugyanennyi le. Csak a kapcsolatok száma sok. De annyira nem zavar. Amúgy is sajnálom, sajnálnám azt a 45GB helyet egy BD ISO-nak.. Szinte ugyanezt a minőséget megkapom 20-25GB MKV-ban. (igaz nincs 6 nyelven rajta) ott meg nincs akadás soha.
-
Attas
aktív tag
válasz
bivalyos #23574 üzenetére
Szia. Nekem úgy fásfél éves a HTPC-m.F1 tokozásu A4 AMD proci van benne Ati HD6530 D grafikus mag ha jól emlékszem. Még semmilyen médiával nem volt gondom, beleértve az SBS 3D-s filmeket is. Egyedül a Bluray képfájlok akadoznak. XBMC tökéletes választás. Most már F2 tokozás dívik és ez a proci szerintem tökéletes. (fogyasztása is)
Távvezérlésre én ilyet választottam, és elégedett vagyok. De oly nagy a kínálat...
Jó hír, hogy a nemsokára megjelenő XBMC 13 -Gotham már támogatja a 3D (részben persze. Olvasd el a cikket) -
Attas
aktív tag
Hali.
HTPC-be tervezek adattárolásra HDD venni. Mivel hogy nem rendszer lemez lesz, úgy gondolom elég egy 5400 fordulatra képes 1,5 TB. Jól gondolom, hogy nem kell 7200 rpm mert az hangosabb? Western Digital 1,5TB 64MB SATA WD15EARX erre gondoltam konkrétan -
Attas
aktív tag
Sziasztok!! Van egy problémám. Lehet é e halkitani valahogy egy slim DVD romot? Ha lemezről nézek filmet,(ritkán, de előfordul) akkor ez elég hangosan és zavaróan pörgeti. Nemlehet ezt valahogy szabályozni?
-
Attas
aktív tag
Egy A4 3400 is elég a filmekhez. Nékem az van és semmi gondom.
A 120w paneltáp elég. Enyémet mérve 2db 2,5" HDD full HD filmet nézve, vagy 30 torrentet futtatva is max 45 wattot mértem. Ugyan nekem egy 350w 80+ FSP ATX méretű, nagyon csendes táp a villanyfelelős. (jómagam a panel tápnál többre tartom.Mivel van bent DVD író is, ne kelljen már számolgatnom a wattokat...a házban meg elfért) -
Attas
aktív tag
válasz
TomPack #12018 üzenetére
Szia. Én mindenképpen az XBMC nevü HTPC progit ajánlanám. Ingyenes, nem kell neki codek és nagyon barátságos a felület is. Gyakorlatilag egy szép médialejátszó felületed lesz tele extrákkal és magyarul is tud. Alá, ha csak lejátszásra használod akkor OpenELEC -et javaslom (ami magát az XBMC-t telepíti) vagy az XBMC Live-t De a win 7 alatt is tökéletes, csak a win 7 felesleges erőforrás zabáló lesz ha másra nem használod. Itt bővebb infót találsz róla és ehol a z oldala.
-
-
Attas
aktív tag
válasz
Nova96 #12001 üzenetére
Hogy érdemes e várni azt neked kell eldöntened. Ha főleg a HD filmek a cél, akkor nem érdemes várni. Egy miniITX AMD F1 tokozásút ajánlanék. Elég lenne egy AMD 3400 AUS proci, az bőven kiszolgálja a full HD akár 3D lejátszását, torrentet, alap játékokat. Bár ha van helyed és nem cél a kis méret akkor jobban jársz egy micro ATX-el. Nagyobb a választék és a házak területén is olcsóbb és nagyobb a kínálat. 75k az szerintem elég. Persze az SSD mérete nem lesz nagy.
-
Attas
aktív tag
válasz
cashback #11806 üzenetére
Ööööö...nos nem tapasztalat, de Én úgy tudtam, ha Brazos configon nézel egy megterhelő filmet, és mellette fut úgy 20-30 torrent megosztása mellette valami védelmező progi is, akkor az már kihat a film akadásmentes megjelenítésére. Nos ha nem így lenne akkor elnézést a tudatlanságomért.
-
Attas
aktív tag
válasz
Salvador20 #11793 üzenetére
De azt nem támogatja a processor CrossFire ban. Igazából HTPC, tehát csak HD video megjelenítés van. De 3D-s tartalmakat is szeretnék lejátszani. A gép már megvan és működik is. A 2160p még nem igazán érint...
-
Attas
aktív tag
Egy F1 A4 3400 APU-s procival ellátott config videó megjelenítési adottságain mennyit javítana egy CrossFire- kártya? Konkrétan erre gondoltam: kari Egyenlőre csak a kíváncsiságom vezérel.. Elhatározás nincs még.
-
Attas
aktív tag
válasz
BigFoote #11785 üzenetére
Nos mikor összeraktam és a vevőjét a gép hátuljába dugtam, Jómagam is elkeseredtem, a 3m körüli vételi távon. Majd egy usb hosszabbító kábel segedelmével kihoztam az álvány elejére. (az elejébe nem mertem dugni nehogy a srácaim letörjék véletlen) Így már számomra tökéletes. 4 méter. A szobából bárhonnan veszi a jelet.
Én beszereztem egy ilyent de hogy őszinte legyek nem használom. Az asus nekem jól bevált.
u.i. A lap nagyon jó, de nem biztos hogy 10k-val többet ér az ASROCK alapnál, ha csupán a távirányítóját nézem.
Az biztos, hogy a LIano többet tud mint egy brazos, Nem beszélve arról, hogy a configot egy proci cserével bármikor javíthatod ha kellene...de szerintem ha csak HTPC lesz és nem torrentezel vele akkor a Brazos is jó. -
Attas
aktív tag
válasz
Salvador20 #11769 üzenetére
Nos a kedvedért ezentúl majd csak azt írom infóként, hogy már a 9000-11770 hozászolások valamelyikében leírtam a véleményem.
-
Attas
aktív tag
válasz
hoffman_ #11757 üzenetére
Háát...Én erre a lapra építkeztem, ezért lett drágább.. A fogyasztásról már írtam itt (#11753) Esetleg táp alternatívákkal lehet ezt csökkenteni valamelyest, de én inkább arra szavaztam, hogy legyen megbízható és egyen kicsit többet. (már vitte el configomat táphiba)
Ha Főleg HTPC lesz, akkor szerintem billentyűzet és egér helyett vegyél egy ilyet. (#11712) sokat spórolhatsz vele és az XBMC-hez tökéletes. -
Attas
aktív tag
válasz
hoffman_ #11741 üzenetére
Én egy LIano-s gépet dobtam össze. ASUS mini ITX és AMD F1 A4 APU-s proci a hajtó motor. 2db 2.5" HDD kapott. és 4gb memóriát. ITX házban van amibe az ATX szabvány tápméret belemegy. Egy 300w FSB kapott. A CPU egy AC hűtőt és egy AC8cm ház hűtőt.
Mindent lejátszik gond nélkül ..a kill samplet is a mellette futó torrentekkel együtt. A fogyasztása az egy 25GB fulHD-s film alatt +torrent, min39w max 44w. Amióta a 8cm-es AC venti elől kivágtam a szélzajt csináló lyukas lemezt, nincs hangja sem. A venti nélkül a CPU 47 fokon ment. akkor viszont TÉNYLEG néma a kütyü. HDD sem hallhatóak. De azért nyugodtabb vagyok egy terhelve 38 fokos procival. Kikapcsolt állapotban 5 w-ot mértem. -
Attas
aktív tag
-
Attas
aktív tag
Hi. Az XBMC-nél van egy olyan problémám, hogy van egy mkv full HD 10GB film amit kicsit akadozva játszik le. Nem annyira, hogy nagyon zavarjon, de észrevehető. Ugyanakkor pl egy 3D 24GB mkv-t gond nélkül viszi. Találkoztatok valami hasonlóval?
(bocs..nem válasz akart lenni, inkább új hozzászólás.) -
Attas
aktív tag
Én egy ASUS lapra ruháztam be. De az Asrock-nak is van egy F1-es itx lapja jóval olcsóbban. Nos az Igaz hogy 3D BD-t még nem volt alkalmam kipróbálni. De jó lenne..... Csak sima BD ISO-t nyüstöltem illetve 3D SBS MKV-kat. Azzal nincs gondja.
Az egyik asztalim Inteles, és tényleg jobb mint a régebbi (most már a srácaimé) AMD-s gép. De HTPC nek az előbb említett F1 AMD-t választottam és maximálisan elégedett vagyok vele. Az alaplap többet tud mint sok nagy. -
Attas
aktív tag
A TMT 5 nem igazán értem miért kellene az XBMC mellé. Jómagam csak az XBMC -t használom mindenre. Beleértve a Blu-Ray iso és 3D filmeket is. (a 3D-nél max az zavaró, hogy a TV- t 3D-re állítva a kezelő felület eltorzul.) Én egy F1 tokozású asus itx mellé tettem le a voksom és egy AMD A4 3400 APU-s procira. Még a Kill sample is tökéletesen megy rajta.
-
Attas
aktív tag
válasz
Bobby81 #11561 üzenetére
Asus F1A75-I Deluxe HTPC
Szerintem....Nem? De.
Megjegyzem. Nincs túl nagy választék ebben a kategóriában. De ez a lap tényleg jó. -
Attas
aktív tag
-
Attas
aktív tag
Jómagam hasonló problémával küzdöttem. Van több olyan program is amivel a startup-ot lehet configurálni. Nekem úgy müködik, hogy az XBMC indul el elsőnek, minden más 1-3 perces késleltetésel, kisablakba (ezt is be lehet állítani a programba. Azóta nincs gondom. A XBMC hamar indul. startdelay a program neve.
-
Attas
aktív tag
válasz
canniball #11388 üzenetére
Szia. A belinkelt oldalt inkább csak az XBMC tipp-ek miatt lehet kezdő felhasználónak olvasgatni.
2. Ez egy fizetős oldal, ugyan nem drága...1500ft/év aszem. Utánna lehet elérni a letölthető dolgokat.
3. A webes elérésre akkor lehet szükséged, ha mondjuk mint én is, egy másik asztali PC-ről vezérlem rendezgetem a HTPC-t. Az ajánlott webes eléréssel rendezgetheted, módosíthatod a fájlokat, vagy akár a leírásukba nyúlhatsz bele. Pl. már találkoztam olyan mediával amihez nem volt magyar leírás a port.hu-n, nos ekkor máshonand kerestem leírást és a webes felületen keresztül módosítottam.
4. A miértje az nfo-fájlnak az, hogy ha letöltesz valamelyik megosztóról egy filmet és mellékeltek hozzá nfo filet de pl az angol, alapból a z infót abból szedi ki az XBMC, és ha az nem megfelelő akkor manuálisan kell frissítened az inot. Ha te teszel nfo-t a portos info eléréssel akkor egyből megtalálja. (nos Én sem használom amúgy)
5. regisztrálva -
Attas
aktív tag
válasz
Daniel Alves #11382 üzenetére
Igazából csak pozitívat tudok mondani róla. Ami hibákba belefutottam, arról eddig mindig az derült ki, hogy csak beállítás kérdése és Én voltam béna.Kiváló kiegészítők vannak hozzá, érdemes kipróbálni őket. A különböző skineket is, mer egész más dolgok vannak más más skinekbe integrálva is. Van amit nehezebb beállítani, de ez is csak rutin kérdése inkább.
Meg fogod szeretni nagyon. -
Attas
aktív tag
válasz
Salvador20 #11378 üzenetére
Némi info az XBMC-hez Pár hasznos infó van itt.
-
Attas
aktív tag
-
Attas
aktív tag
válasz
dabadab #11360 üzenetére
Nem néztem utána, csak példálóztam arra utalva, hogy az informatikában szinte bármit megvehetünk, 1, max 2év és lejárt lemez lesz. De ha ép most kell és az amire kell az jó, akkor meg kell venni, és nem szabad bánkódni, ha fél év múlva 20 ezerrel olcsóbb lett, mert fél év múlva úgysem azt vettük volna meg hanem a jobbat..valszeg.
-
Attas
aktív tag
válasz
Daniel Alves #11357 üzenetére
Várhatsz vele úgy fél évet...aztán majd 2013 ban kiadják az F3-at. Az informatika nagyon fejlődik. Ha mostanában kell, akkor meg kell venni. Ha arra kell amit írtál, nem érdemes várni. Van ITX f1-es lap. Igaz tényleg nem sok. Én erre ruháztam be. Igaz ez az ASROCK lap majd egy 10.000 ft -al olcsóbb, de mivel nekem Elsősorban HTPC-re kell, így az asus laphoz adott mini billentyűzet-távirányító nagyon jól jött. (nekem az asrock-hoz úgy is kellett volna egy wifis billentyűzet, így azt megspóroltam. Már nem is volt olyan drága így az ASUS. Megaztán elég fullos és nem csak a méreteihez képest.
Na de ha a ház mérete neked nem lényeges akkor szerintem ne erőltesd a ITX -et.Egyszerűbb összerakni egy mini-ATX-et.
Hogy érdemes e várni? Azt csak Te tudhatod. Én két hete fejeztem be az összerakást. nem bántam meg és nem is fogom. Tökéletes arra amire csináltam. Minek vártam volna vele? -
Attas
aktív tag
válasz
Daniel Alves #11348 üzenetére
Jómagam a AMD Llano mellé raknám (raktam le a voksom) Később ezt a configot könnyebben módosíthatod ha játszani is akarsz. (mehet bele nagyobb proci és videókártya is akár. Egy miniITX et ajánlanék. Mivel HTPC lesz, legyen kicsi fogyasztása.
Persze jó lenne tudni, mégis mennyi az az összeg amit rá szánsz., és van e valami már meg. PL HDD vagy RAM, ROM.. -
Attas
aktív tag
válasz
Dj Sügi #11306 üzenetére
ööö...ez itt a reklám helye..ép ma raktam fel a hardverapóra egy ilyen vinyót. Ha érdekel akkor PÜ. Ehol van ni..
-
Attas
aktív tag
válasz
Enszuke #11299 üzenetére
Mint mondtam van jobb és van gyengébb ezek közt is. Az én HTPC-mben 2 db 2,5" muzsikál. Egy sami és egy WD. Mindegyik 5400 rmp. A különbség csak a cache-ben van A WD 16mb míg a samsung 8mb. A WD tesztelve 98 Mbit/s míg a sami 75Mbit/s. De pl nekem a samsungon van a rendszer és nem érzem hátrányát. Viszont nagyon csendben vannak.
-
Attas
aktív tag
válasz
Dj Sügi #11297 üzenetére
A 2,5" kategóriában is vannak elég gyorsak. "Ha másolni kell rá adatot..." Mire gondolsz? Hálózaton keresztül vagy USB 2 esetleg 3? Csak mert mindegyik lassabb adatátvitel lesz mint amit egy 2,5" vinyó tud 5400 rmp alatt is. max 2 belső vinyó közötti adatmásolásnál veszed észre a különbséget. A rendszer is elég gyors róla, mivel HTPC, ezért nem lesz agyon telepítve felesleges progikkal. Ami viszont nagy előny, hogy szinte hangtalan. Egy HTPC ha ott van a TV közelébe és nem eldugva egy szekrénybe, egyik legfontosabb ismérve (számomra) hogy halk legyen.
-
Attas
aktív tag
válasz
user137 #11192 üzenetére
Hááát. nem tudom...Valami beállítással van gondod... Nekem alapból ilyen.
És hidd el tökéletesen használható.
Fálj és Médiatár módban is ilyen. -
Attas
aktív tag
-
Attas
aktív tag
válasz
user137 #11186 üzenetére
amikor egy új forrást felveszel, ott kell beállítani egyből az OK-zás után, hogy honan szedje le az infot, és azt is hogy autómatikussan frissítsen és azt, hogy a magyar nyelvet részesítse előnybe. Tökéletessen használható. Nekem is megy ..neked is menni fog csak valami beállítást kihagysz.
-
Attas
aktív tag
válasz
user137 #11184 üzenetére
Én csak a Port.hu plugint használom. amúgy amelyikbe pontosabb egyezést talál. Az angol nyelvű infó nekem olyan mintha kínai lenne. A képeket is a Port-ról szedi le aszt hiszem. Nincs gondom vele. Nekem. Néha kell infót frissíteni, ha pl csak "Transformers" a cím, ugye abból 3 rész is van.. A sorozatokhoz nem tudok hozzászólni. Error log van..de csak ha hiba van azt teszi bele..Itt nem ír hibát ha jól gondolom. amúgy Rendszer/Rendszer/Hibakeresés de be kell kapcsolni a naplózást úgy emlékszem.
-
Attas
aktív tag
válasz
user137 #11180 üzenetére
Ugye magyar nyelvre állítottad? Tölts le másik időjárás plugint. Tölst le a Port.hu plugint és akkor magyar film információid lesznek. Lehet tekerni a filmen 4 sebességgel előre hátra és van 10 perces ugrabugra is. Sőt beállított időre is ugrik (GOTO) A fagyással nem tudok mit kezdeni..Nekem még egyszersem volt ilyen. Megakadni néha szokott, ha a neten keresgél de az max 5 sec.
Milyen távkapcsod van? az XBMC/system/keymaps mappában lehet konfigurálni a távirányítót is. Persze ehhez kérj helpet. Jómagam mini wifis klaviaturát használok.
Kell pár nap míg rájössz minden funkcióra de megéri vesződni hidd el. Egyszer beállítod és jó lesz! Mégvalami. Szerintem tedd fel az új verziót. link Még nem stabil kiadás..év végén fog kijönni. Én ezt használom. Szerintem jobb mint a dharma. Gyorsabb és jobb a felülete is.. Én ezt javallom. -
Attas
aktív tag
válasz
user137 #11178 üzenetére
Nem megbántani akartalak. akkor félreértettél. Én is küzdöttem hasonló gondokkal...Nekem is ezt javallották. Nos Én megfogadtam. Valóban megszűntek a problémáim. a tanács jó volt csak félreértetted. Persze lehet küzdeni. Majd biztos sikerül megoldani. És bocs mégegyszer..
-
Attas
aktív tag
Tudnátok ajánlani egy nagyon csendes tápot ebbe? HTPC úgyhogy a 300w még sok is. A mostanit este már elég jól hallom, persze a CPU-hűtőt is ki kell cserélnem.
-
Attas
aktív tag
Összeraktam a HTPC..
..De még nem felhőtlen a bodoccág. Vannak videófájlok és pl a youtube is ilyen, hogy az XBMC- vel lejátszva hang nincs, illetve csak ilyen hol van hol nincs..csatogóssan. Optikán van összekötve házimozi erősítővel. Az asztali gép volt ideiglenessen a HTPC ott nem volt ilyen gondom. Az új gépben egy ASUS F1A75-I DELUXE alaplapon egy AMD F1A4 HD6410D APU-s proci van Lehet valamilyen codec hiány az oka?
Javaslat? -
Attas
aktív tag
-
Attas
aktív tag
ööö..egy talán buta kérdés. Ha 2,5" sata HDD akarok berakni a házba háttértárnak, kell valami külön csatlakozó, átalakító vagy ilyesmi? 3,5" helyére menne, természetesen a felfogatáson kívül. Oda kell egy lemez átalakító azt vágom. De csatlakoztatni? Ugyanazokkal a kábelekkel tudom szerelni mint a 3,5" hdd-kat? Táp..stb. Még nem volt dolgom ilyennel azért kérdem.
-
Attas
aktív tag
AZ xbmc -hez van valami web böngésző add? Ami majdnem teljesértékű?
-
Attas
aktív tag
válasz
dabadab #11035 üzenetére
Köszönöm! Van egy kitűnő videó eme linken ahol összeraknak egy ilyen házat HTPC-nek. Ugyan INTEL-es a cucc, de a méreteket le lehet venni. Ott egy SlimX3-as CPU hűtőt használnak ami ha igaz 36mm magas csak és olyan nagy hely már nincs is fölötte és a táp felett. Létezik hasonlóan alacson CPU hűtő AMD F1-es tokozáshoz is? Ha valaki tud, linkelne?Mert ha nem van akkor befürdök a házzal.
-
Attas
aktív tag
Ebbe a csendes házba bele tudom éptteni Ezt az alaplapot ezzel a procival? Elfér benne, vagy kell külön proccesszor hűtő is? Pl suriken? Van tapasztalatotok? Valamint a 200watt elég ennek a confignak? +DVD rom és egy 2,5" HDD
-
Attas
aktív tag
Egy ilyesmit lehet használni , hogy egy multitávkapcsal a HTPC-t irányítsam?
-
Attas
aktív tag
-
-
Attas
aktív tag
Nagyon köszönöm ezt a linket, elég részletes leírást kaptam, valamint a config képek is nagyon jók. Nem is nagyon tudtam elképzelni, hogy egy mini-itx alaplapon hogy néz ki ez a "hatalmas" shuriken..
Már értem miért elég az alacsony fordulat, bár egy HTPC nyilván nem Teljesítményre van kiélezve és a tuning is hanyagolható. Szerintem.
-
Attas
aktív tag
válasz
dabadab #10989 üzenetére
Köszönöm válaszaid a Shurikennel kapcsolatban. Nagy hasznomra voltak. Olvastam jó pár cikked. Mint hozzáértőt kérdezek nincs valami tapasztalatod ezzel az ASUS lappal? Leginkább a távkapcsoló (vagy inkább billentyűzet?) érdekelne ill. annak használhatósága. Ha kiváltaná a HTPC XBMC vezérlésére használt rádiós billentyűzetet, ami amúgy is 10.000 ft környéke, akkor nem sajnálnám megvenni ezt a lapot.
-
Attas
aktív tag
Volt egy kérdésem (10965)..valamit az AMD F1 A4 prociaihoz ajánlanátok valami CPU hűtőt ami elfér egy alacsonyabb kivitelű házban és mondjuk még halk is? A gyári hűtőt sem tudom milyen magas, lehet az is jó..?
-
Attas
aktív tag
Valamint az AMD A4 OEM dobozos procihoz mekkora hűtést adnak méretileg?
-
Attas
aktív tag
Valakinek van tapasztalata ezzel ASUS lappal? Konkrétan a kis távirányítója érdekelne, hogy mennyire használható. HTPC-be gondolkodom.és ha jó, tehát helyettesíti nagyrészt a rádiós billentyűzetet, akkor megérné az ára..nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch
- Milyen videókártyát?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 24 Hours of Le Mans