- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Osibaa #10998 üzenetére
"a legjobb távkapcs az 525-ös ezek közül."
Csak az már nem kapható."Amit lent leírtál, azt a Mute gombbal meg lehet oldani, de akkor a TV-n egy áthúzott hangszóró jel rajta lesz a képen - gondolom azt nem szeretnéd (Samu TV-n ez van és nem tűnik el)."
Nekem is Samsung TV-m van és mérgelődtem is emiatt amikor először megláttam. Érdekes módon Philipsék (előzőleg az volt) meg tudták oldani kulturáltan: pár másodpercre kirakta a némítás ikont majd eltűnt. Ennél meg..."Én ezt úgy oldottam meg, hogy a HTPC-n az audio kimenet..."
Nem a HTPC részére gondoltam a dolognak, hanem egy "csak TV activity" és egy "TV+HM activity" felállásra: nem mindig van kedvem "erősítőzni" a TV-zéshez.blg!
Nálunk nincs 5.1-es TV csatorna, így ez nálam nem indok.sanp!
Ez hasznos infó volt, köszönöm! Akkor ezek szerint fából vaskarika, a 300-as kilőve. A következő a 600-as, de az meg 3-4-szer annyiba kerül, ráadásul ezüst...Summa summarum: a projekt elnapolva, talán majd egyszer... Mindenkinek köszönöm a segítséget!
-
sb
veterán
válasz
Osibaa #10998 üzenetére
"A Harmony csak azokat tudja, amire az eredeti távkapcson is van gomb (ez majdnem igaz)"
Élő példa a Samsung TV-men 525-tel:
Az input váltás a gyári távról csak úgy megy, hogy végigscrollozok az összes inputon. Amíg el nem érek a kívántig addig kell nyomogatni, az 525 viszont valahogy máshogy vezérli.Ha jól rémlik nem is biztos, hogy az egymás utáni kiválasztás van beállítva üzemmódként, de erre nem emlékszem pontosan.
Az biztos, hogy villámgyorsan vált inputot, úgy, ahogy gyári távval nem tudok, mert hiába nyomkodom gyorsan, nem veszi új jelnek. Ill. vannak nevesített input gombok, amikkel egyből rávált az adott bemenetre akkor is ha közben a gyárival elállítom valami másra. Tehát n-szeri megnyomásra nem alapozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest